121473
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Szerinted nem kölcsönös?
A 2016-os pénzügyi évet 4,3mrd$-os bevétellel és 1,1mrd$-os nyereséggel zárták.
A te vállakozásaid hogy állnak?
-
-
- tegnapelőtt megnéztem a Rogue One-t (itthon is, moziban már megvolt)
- ennek örömére tegnap mondom megnézem má' a Scarif-os dlc-t (még soseláttam)
- elképesztő feeling a film után "ott lenni" a pálmák között
- rongyálőttek, az űrharc se ment, ragequit, back2gtsportsbéta
:D
bfront2 day1 kkéne legyen, támogatandó a szinglit :/ mármint részemről... csakhát 21k :/
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.04.18. 10:33:30 -
miért, mi mást tudott még hozzátenni az öreg az sw-hez? -
Van akinek polcra kellett az UC4.... érted már? ;) -
Szerintem ez nem kölcsönös :D -
Sáking nyúz!
SKANDALLUM!
Friss a hír! Az EA MÉGIS SZERETI A PÉNZT!!!
:OOOOOOOOO -
Star Wars Battlefront 2 Season Pass - visszatáncol az EA?
:D -
Várok hátha lesz nier akció, mert most már be akarom húzni mindenképp. Már csak 2B miatt is 
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.17. 20:56:39 -
> Elhiheted, hogy jobb lesz, mint az utóbbi évek DC film termése
az nem nagy teljesítmény :D -
Minden NR játéknál van story mód, itt is lesz. Elhiheted, hogy jobb lesz, mint az utóbbi évek DC film termése :D
Ráadásul NRS játékok dugig vannak tartalommal -
Elvileg lesz valami sztoriszál. -
Őőőőő... az első részben is kb olyan sztori mód volt, mint a Mortalban. -
Elsővel játszottam, elég is volt :D hacsak nem fűznek hozzá valami storyt mint a mortalhoz :D -
Pedig jó cucc :) -
Ezt a játékot még bottal se o.O -
Plant boobs -
LOL, ugyanezt megcsinálták FF15-ben is :D -
betegek :D
-
-
LBandi77 #72284 Megy. -
LBandi77 #72283 Megadom szívesen az enyémet de tuti hogy nem fog működni, nekem a gépen már a másik acc-al sem negy. -
Különbségek vannak, persze. -
Valaki engem is megdobhatna egy kóddal
, mert csesztek küldeni. Köfi!
-
LBandi77 #72280 Nekem megy gond nélkül. -
SlickAdam #72279 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szal nem jatszottad az elsö reszt :D -
Annyira már csak nem betegek
-
Nem a battlefrontra szerettem volna utalni. Csak hirtelen váltottam témát.
De találkoztam olyan játékkal ahol 1év is kevés volt ahhoz hogy valamiről fogalmad legyen meg voltak olyan játékok ahol az első perctől király lehettél. Persze sok mindenen múlik hogy ki áll a másik oldalon. Mindenhol bele lelehet futni kezdőkbe és veteránokba.
Itt most a veterán és a kezdők közötti különbségekről van szó. Egyre kisebb a szakadék...
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.17. 17:24:54 -
SlickAdam #72276 vigyázzá, lehet kukija is van :D -
-
Hogy nem értek vele egyet az nem azt jelenti, hogy nem értem. Értem, csak szerintem marhaság. Hogy mi fog történni a játékba lépve, az minden multinál annak függvénye, hogy kik vannak a másik oldalon. Meg a tiéden. A bfront kapcsán ez az egész őrültség hatványozottan invalid, mert nincsenek benne 1hitkill fegyók. Szinte kirepülazixpé módi. -
Most azt nem értem, hogy azt állítod hogy létezik olyan játék amihez érteni kell vagy csak olyan van amihez nem?? Mert a kettő közül valamelyiket vallod csak nem esett le melyiket.
Bár egy kicsit elkanyarodtam és átváltottam a pc-s szempontra.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.17. 17:08:01 -
Lécci. -
Van! a kazsuál mész és lősz lövöldék. Most címeket is írjak??
Lettek érvek és példák felhozva.
Tudok olyan játékot írni ahova belépve az első perctől király lehetsz ha nem potató az aimod meg vannak azok a játékok is ahol akkor sem ha fejre állsz.
Nem értem mit nem lehet ezen érteni...
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.17. 17:01:39 -
Sony kiosztoja a GT Sport Béta kódokat... nem kaptam, de Arty volt olyan kedves és megdobott egyel.
Ami ezután jött az..........................
Aktiváltam és letöltöttam a saját accomon ( ismétlem AKTIVÁLTA és LETÖLTÖTTE, szó nélkül )
Indítás :
Sebaj, Arty volt olyan kedves hogy megadta az accot is hozzá, ha már ez a gondja...
Indítás :

Ó Sony te........
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.17. 16:42:22 -
Egy új studió bemutatkozó projectje. Mikor kell bizonyítani, ha nem ilyenkor? -
Tisztában vagyok vele, hogy nem a Dice csinálja, de ettől még nem lesz fogyasztható :D Ez lerí már az eddig hallott infókból is. -
Nincs olyan multi, ahol bármilyen reflex és reakcióidő pótolná a pályaismeretet, a rutint, egyáltalán az ismereteket. Én nem tudom miről hadováltok itt, hogy mi volt régen? Mi volt régen? A quake/ut/CS/randombármi lövölde miben volt más, mint a maiak? Miben volt több?
Ennek a divat régenmindejobbvótozásnak már igazán leáldozahatna. Értékelném. Főleg azért is, mert én ráadásul ott voltam régen is. Majd aztán lesz idő, amikor a mostani lesz a régenjobbvót.
De a legkegyetlenebb, a konzoltopikban, kontrollerrel, 50 milliós userbázissal reflexről és reakcióidőről lamentálni :D A mai játékok már csak ilyenek. Erre az iszonyatos precíziós lézerszikére építenek
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.04.17. 15:52:54 -
Legégetőbb problémám az, hogy ezek a játékok már csak a reflex és reakcióidőre építenek ami mondhatni hogy egy emberi adottság és nem mindenkinek egyforma.
A jedi academy multiplayer részében ez nem volt elég. Az még abból a korból van ahol kénytelen voltál több száz órát gyakorolni hogy fejlődj, a kombókat megtanulni a saját stílusod szerint játszani. stb. Volt olyan akit évekig nem tudtunk levágni egy duelben sem...De ennek lassan nyomát se látom. Annyira lebutítják a mai játékokat annak érdekében hogy 9 éves pistike is élvezze, hogy ezt az örömöt már nem adják meg..
De azért van még jelenleg egy két cím ami hozza ezt. Például ott az Eve online, megfizethetetlen a több évi tapasztalat amit egy veterán játékos birtokol.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.17. 14:27:38 -
Bandicoot #72265 Én is megvettem első nap haverommal hogy micsoda élmény lesz.
Az volt az első pár órában nem tagadom. Majd ez szépen letompult, a csaták a földön unalmassá váltak a levegőben pedig egyenesen gagyi volt az egész, főleg squadron vagy mifene módban. A Hero rendszer rátett egy lapáttal, az földön és levegőben egyaránt kuka.
Hiába a zenék,hiába a hangok és a látvány. Egy totálisan középszerű multilövölde lett az egész amit 10-20 órával félre is dobtunk azóta is egyszer lett telepítve de nagyjából 20 perc után otthagytuk a francba.
Egy Jedi Knight minden téren a mai napig tartalmasabb szórakozás. Bár visszahoznák az ottani szinvonalat lövöldözés és fénykard használat terén. Egy új X-Wing alliance pedig egyenesen hiánypótló lenne....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.04.17. 12:37:21