121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#116422 Van ugrás csak nem veszed annyira észre...
A szokásos dolgok, egy idő után sokkal több erő kell ahoz hogy ugyanazt megmutasd mint régen.
Mert a PS3-asnál a PS4 ellenében rengeteg dolgon spóroltak még, a PS4-hez képest is szebbek a mostaniak...
Csak max lehet külön annyira nem tűnik fel mert az emlékeidben szebbnek tűnnek.
De ott meg lehet nézni például a direkt PS5-re készült játékokat... az egy dolog hogy kevesebb van belőlük, ami meg multiplatform, azoknál valóban egyelőre nem lesz még akkora ugrás...
Bár a Horizon Zero Dawn-nál tuti a PS5-ös sokkal szebben fog kinézni.
Mivel a PS4 játékok legtöbbjénél a világok részletességében már elértek egy nagyobb szintet, már nehezebben lehet szemléltetni a még részletesebbet... ellenben ugyanazt sokkal szebben élesebben lehet, de azt lehet nem veszed észre úgy mint amikor a nagyon gyenge PS3-as játékokba pakoltak olyat ami még nem volt benne...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.05. 12:10:58 -
#116421 Én ezekbe se látom a nextgent.
Az eddig bemutattakból talán a Black Myth Wukong -ra mondanám, hogy már egy következő szint. De ugye akkor ugrás, ami a PS3 és 4 között volt, azt még nem láttuk. Hogy néz már ki egy Red Dead 2 vagy egy Last of Us 2, Spiderman, GoW, vagy egy Horizon összehasonlítva bármilyen PS3 játékkal?
Legalább ekkora ugrás kellene és ezt még semmi nem mutatta meg.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.09.05. 11:15:39 -
#116420 +1, már 8 éves a vas a PS4 alatt... (jó igen, ott a Pro, de hagyjukmár.. :D)
el kéne engedni, mindenkinek jobb lenne szerintem is - eddig a DeS és Ratcheten kívül egy játékra se mondanám, hogy hűde-hűde nextgen látványt nyújtott volna (nem, a Returnal se az egyáltalán szerintem :D) -
#116419 A PS4-nek kellene már leáldoznia végre. 3. évébe lép (20’,21’,22’) a PS5 és még mindig vergődünk.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.09.05. 09:44:47 -
robicarlos6 #116418 Lejár az ingyenes PS5-ös upgrade-ek ideje -
robicarlos6 #116417 A mai "remasteredeket" elnézve ezek 90%-át ingyen kéne adni az eredeti tulajoknak.. -
#116416 Köszi. Annyit nem adok érte az tuti -
robicarlos6 #116415 Tippem az R2-ből az összeg előtt ez afrikai rand lesz ami így ezt átváltva kb 70 euro
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.04. 22:50:40 -
#116414 Ez milyen pénznem-ben lehet ,1190,- ? -
robicarlos6 #116413 Alan Wake Remastered vajon lesz majd a mostani összeröffenésen?
Korábban már "kiszivárgott"
-
#116412 Remélem deathloop nem lesz -
#116411 Állítólag lesz God of War: Ragnarok is a csütörtöki shown. -
#116410 Elvileg ha hívnak, hogy megérkezett a rendelésed, akkor még bármikor lemondhatod.
De ha úgymond ez lelkiismereti problémát okoz neked, akkor az egyiket rendeled meg a saját nevedre, a másikat meg rendelje meg valaki ismerősöd (tesó, feleség, anyós, apu, stb). -
#116409 De jó, milyen hiánypótló játék lesz ez. Egy szokásos négy fős looter - shooter. Fú, de kafa.
NEM. -
Árpitallica #116408 Lenne egy kérdésem, mégpedig az, hogy ilyet még sose csináltam konzolvilágnál, szóval van ez a Horizon collectors meg Regalla változat.. Én mindkettőre rámentem hogy előrendelem, ha az egyiket mégse tudnák küldeni akkor még ott legyen a másik verzió, viszont! Meg lehet azt oldani, hogy ha mondjuk tudnák küldeni a Regallát belőle, hogy amikor ha megkérdezik, hogy igényt tartok e az előrendelésemre, akkor vissza tudom még valahogy mondani az egyiket? Mert persze nem szeretném mindkettőt megvenni, de a Regallát azt mindenképpen! :D Hogy szokott ez működni? Megkérdeznek előtte ugye, hogy legyen lehetőségem az egyiket visszamondani? Most ilyen biztonsági játékot játszanék hogy tuti kapjak valamelyik collectorsból. -
#116407 Ehhez nem is kell semmi infó, mivel. minden PS exclusive belsős játék magyarul jelenik meg ezekután is 2018 óta, amíg nem változtatnak ezen... :)
Ezt tudtuk hogy az lesz... -
robicarlos6 #116406 -
robicarlos6 #116405 Crysis Remastered Trilogy, featuring Crysis 1, 2, and 3, will launch on October 15th for PS4 & 5, X1 & XSX/S, Switch, and for PC. Crysis Remastered 2 & 3 will also be available for purchase separately. -
#116404 Pelenkát bekészíteni -
#116403 PlayStation Magyarország információi szerint magyar felirattal érkezik:
-
#116402 Tune in next Thursday, September 9 at 1:00pm Pacific Time / 9:00pm BST / 10:00pm CEST for a look into the future of PS5. The Showcase will weigh in at around 40 minutes and include updates from PlayStation Studios and some of the industry’s most imaginative developers, for games releasing this holiday and beyond. And stick around after the presentation to get more updates from some of the studio teams featured in the Showcase.
One thing to note: PlayStation’s next generation of VR won’t make an appearance this time. But there will still be plenty of great PS5 games from developers large and small. We hope you can join us!
Utoljára szerkesztette: Seth, 2021.09.02. 16:22:05 -
#116401 Horizon Forbidden West: Collector’s and Digital Deluxe Editions detailed -
#116400 Jól látom a PS4-es Sackboy-t nem lehet upgrade-elni PS5 verzióra ugye? -
#116399 Állva picit jobban néz ki a gép, mint fektetve szerintem. Nekem amúgy tetszik. Az Astro egyébként nem rossz játék, ha szereted a platformereket. -
#116398 Iszonyúan nagy gratula hozzá! ;)
Tudom milyen érzés most neked... -
#116397 Gratula hozzá. A PS4 és a TV mellé szépen passzol a PS5. -
#116396 Hát, a csempe marad, de legalább tudsz hátteret váltani és színt, meg hogy mi legyen a csempén. Nekem sem ez, sem a PS dash nem jön be. Mindegyik gagyi, de funkcionálisan mindkettő megfelel. Úgyis a játék számít, nem a dashen töltöm az időmet.
A kontrollerek kanyarban sincsenek a PS5-höz, ez igaz. Az egyetlen jó hír, hogy simán használhatod a régiket hozzá, ha az az egy plusz funkciógomb nem hiányzik neked. Nem kell újat venni, rádugod a 10 éves xbox 360 kontrollert és megy simán.
Szerintem esztétikailag a PS5 szebb, jobban mutat. A box inkább funkcionálisan jobb. -
Zozo76 #116395 Megjott tegnap nekem is az en kis KISPOROLT HUTESU PS5-om. Egyenlore az Asto PlayRoom-al tudtam csak kiprobalni, de a kontroller szenzacios. A gepnek gyakorlatilag nincs hangja. Ha nagyon kozel hallgatozom hozza, akkor hallani lehet a ventilator lagy -nagyon halk- hangjat, marmint a levego mozgasat. Nincs rezges, rezonancia (elvileg uj venti van benne, asszem ez a 4. verzio a ventibol). Eddig jo! A kinezet, meg izlesek es pofonok, szerintem kurva ronda gep lett. De vegulis nem a kinezetevel jatszunk, nem igaz?
Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2021.09.02. 08:52:49 -
#116394 Hááát azért vannak dolgok még. Ami tetszik, hogy a gép bootolási ideje mintha gyorsabb lenne.
Természetesen pozitív, hogy a gép kisebb és kevesebb helyet foglal és a megjelenése valahogy élőben jobban bejött, mint azt a képek alapján vártam.
Ami csalódás, bár tudtam, hogy ez lesz, hogy a kontroller még 2021-ben alapból elemmel kellene működjön. Persze vettem hozzá tölthető aksit. Értem, hogy jó pénz jön be a Duracelltől éves szinten az MS kasszába, de nálam azért ez nagy fekete pont. A kontroller fogásra jó most is, régen is az volt, az hogy van rajta egy új gomb, és kicsit módosítottak a dizájnon az nem oszt nem szoroz. Játékkal ma kipróbálom, de ott is tudható, hogy azért a PS kontroller képességben jobb most.
A csempés felület és az egész megjelenése a menünek és annak a használata szintén a mehhhh kategória. Nem vált be se a PC-s oprendszerükben, se telefonon, se laptopon ez a csempés megoldás, és itt is bután néz ki. Nem is értem, hogy ezt miért ilyenre csinálták. Ma még megnézem mit takar a testreszabás, remélem nem csak annyi lesz, hogy a csempék színét tudom változtatni. A PS-hez képest ez a menürendszer kb 10 év visszalépés. (Elvileg jön valami új felület, remélem alaposan átgyúrják, ráférne.) Persze ezt is meg lehet szokni, de azért nem egy 2000 Ft-os a tetriszt futtató gépről beszélünk. -
#116393 3rd party játékokra szerintem picit jobb, mint a ps5, mert erősebb a vas, bár ezt játéka válogatja. Ráadásul jóval több előző generációs játék kapta meg a 60 fps peccset, mint ps-en és ezekért legtöbbször nem kell semmit se fizetned. Kb ennyi a különbség. -
#116392 Tegnap engedtem a sötét oldal csábításának és vettem jó áron egy kb 4hónapos használt Xbox Series X-et. A Game Pass részét ma intézem a gépre, szóval játékot nem tettem még fel rá, de a tapasztalatok már gyűlnek. :) -
#116391 Ne aggódj az új modell miatt. Kicsit túl lett fújva ott ez a lufi. Hidd el, teljesen rendben lesz a géped. -
Árpitallica #116390 Én konzolvilágnál rendeltem meg augusztus 7-én és meglepetésemre most írtak, hogy 2 héten belül szállítják a saját PS5-ömet, ha még mindig igényt tartok rá! :D Eddig májusi megrendelésekkel foglalkoztak, most hirtelen mi történt, hogy ahhoz képest ilyen hamar megkapom? Sokan visszamondhatták az újabb modell miatt? Vagy csak többet kezdtek gyártani belőle? Nemtom én elfogadtam az ajánlatot Miles Morales Ultimate editiont kértem hozzá csomagakcióba 21ért, de most kicsit tartok tőle, hogy az új modellel ha azt kapom, hogy játékteljesítményben rosszabbul járok vele, pedig úgy várom közben, hogy végre megkapjam, ez a kettős érzés van most bennem. -
#116389 Predinek nagyon örülök -
#116388 Hitman 2
Predator: Hunting Grounds
Overcooked! All You Can Eat PS5.
-
robicarlos6 #116387 Iron Harvest – Érkezik a legteljesebb kiadás Október 26-án jelenik meg PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re -
#116386 Nem rossz, mákja volt. -
#116385 Hát erre nem gondoltam volna... bedugtam egy LAN kábelt a laptopba (persze USB átalakítóval, mert nincs csatlakozó a gépen) és tökéletesen fut az xCloud :D Elég durva. Annyi, hogy nem rezeg a kontroller és az Xbox kontroller gombjait írja ki, hiába van PS kontrollerem.
Így simán kipörgetem a Psychonauts 2-t. Amúgy a platforming részeknél meglepően balfék vagyok, valszeg régen ilyenek voltak a játékok és elszoktam tőle már, és gondolom a fejlesztők nem akarták túlmodernizálni a game-t :D De egyébként meg művészetileg, hangulatilag, hatalmas játék sztem.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2021.09.01. 08:21:35 -
#116384 Ps now-n nagyobb a mennyiség, de nincsenek 0 day játékok, sem olyan nagy nevek, mint az EA vagy a Bethesda. Főleg régebbi játékok vannak fönt, amit sokan már megvásároltak amúgy is a megjelenéskor. A GP ultimate ráadásul pc-re is kínál vagy 150 játékot az xbox mellett, így aki két platformon játszik, az csak +5 dollárért (amiért kap egy live gold előfizetést is még!) pc-re is kap egy rakás játékot. És nem streamelve, mint a ps now esetében, hanem letölthetően.
A legfontosabb ugyanakkor az, hogy a MS minden first party játéka day 1 ott lesz a game pass-on. A sonynál erről szó nincs. Ha új Naughty Dog játékot akarsz, akkor az 70 euró lesz a havi 10 eurós PS now előfizetés fölött. Ha Starfieldet akarsz, akkor elég csak a GP előfizetés. -
robicarlos6 #116383 PlayStation’s Answer To Xbox Game Pass
Ezt sosem értettem amúgy, hogy ki és miért vár választ a game passra amikor a ps now sokkal jobb. Igaz tosznak elérhetővé tenni itthon, de a felhozatalt tekintve szerintem lazán üti a game passot. Egyedül amiben hátrányt szenved nem igen tesznek bele 0 day címeket