121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
első rész DLCk megvoltak? -
Ja ez amúgy kicsit sem lep meg, hiszen!!!
Twitteren nem tudok feltenni 4-5 képet úgy hogy kb percek alatt ne tweetelné tovább valaki, más képeimmel ilyen nem volt, ezeket nagyon eszi a twitter közösség....
Most is nyomattam egyet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kicsit OFF: Dishonored 2 után pótoltam az első részt. Ez is nagyon kellemes játék volt, most hogy jobban belemerültem, de valóban a 2 minden téren jobb lett. Még komplexebb pályák, még pár nehezítés, helyenként túl könnyű volt az első rész, plusz ez a befejezés, hát nem tudom, valami epikusabbra számítottam :D -
Mik vannak Xbox fronton, végre a stream-et is helyre baszták. :D -
10+éve bebizonyosodik sorra hogy "nem drága", kompakt, nem agyaonbonyolított és nem világmegváltó gépek a fogyócikkek. Minden másra ott a GTX és az i7 termékcsalád.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.04. 19:04:01 -
Ja nem, a pro-hoz semmi köze, de úgy a vásárláshoz sem, nem igazolás.
Amúgy is ha vennék Pro-t semmiképpen, max VR-t talán ha olcsóbb lenne, de így nekem ez elég elmegyek kipróbálom azt utána ugysem fog hiányozni, ha vennék olcsón VR-t tuti akkor is ez lenne, 3 napig csoda azt teném a fiókba, vagy adnám el mint Kandurex. -
lol
a faszateknós intelnvidiás 1999 eurós konzolokkal letarolnák a világot! lásd még ps3, 500ér...
oh, wait! -
Aztat meg minek? Hogy leírhasd mért nem veszed meg, mint a pro-t?
-
Kaptam PlayIt Plus jegyet ajándékba itt SG-n rendes volt a haver és megyek meglesem a Resi 7-et VR-al. :)
Ezzel is spórolok. :D -
Nem, ez nektek kéne a szörös szeműeknek. :D
Nekem annyi változás lenne élményben, hogy kapnék HDR funkciót. :DDDDDDD (vakítana a pofámba a fény. :D)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.04. 18:29:40 -
Jobban lassad az ingadozó fosfremet? :P -
Nagyon zsír lenne pár kijelző a konzolokra. :)
Fejlesztői Scorpio....:D
-
Gratula..várjuk a stream-et. :) -
Na lássuk, javították e az input lagot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Már nincs zsákbacica, ott a demója. Persze minden egyes elemét nem tudjuk, mint ahogy semminek, de akkor nem is lenne értelme nekivágni egy játéknak... -
Mondjuk azt sem 10 évig csinálták, csak ide-oda dobálták. Az ilyen játékoktól amúgy mindig tartok, ezért necces nekem a Prey is. Oké, Arkane jó játékokat tett le eddig az asztalra, de ez nem garancia semmire, amíg nem látjuk a végeredményt. -
Na ja azon legalább látszik.
Egyik magyar tag aki rendszeresen vesz részt külföldi játékok fejlesztésében elmondta hogy átlagosan 3évig fejlesztenek egy játékot (konzolokra) ami amúgy ps4 óta tolodott ki ennyire eddig két év volt.
Scorpio dev kiten milyen beteg már az oled es kijelző ami az fps-t írja ki? :D
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.05.04. 15:18:33 -
vagy egy jó Duke Nukem Forever
há' az is milyen jóvótmá
-
7 év??? A GTA-n legalább látható az 5 év, de a másikon.... -
Mert nem 5-10 évig fejlesztenek játékot. Legalábbis tudatosan soha. Ha már eddig kihúzódik ott már az alapokkal is gond van. Tökéletes mintapélda erre a Last Guardian, FFXV, és a "tömeghatás" is bizonyos aspektusaiban.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.05.04. 13:53:01 -
Ulthane #72642 A GTA V meg öt évig készült, az új Tömeghatás meg 7 évig, szóval nem értem mi a gond ezzel. -
E3-at nagyjából emlékeztem hogy még szép napos időben van, de a PSX azt nem tudtam hirtelen, valamiért azt hittem előtte van...
Én sokszor csak előtte 1 héttel figyelem mikor lesz, de nem nagyon foglalkozom vele mert mindig máskor van, lehet honapra ugyanaz de dá
tumban más. :D -
Ezt nekem találták ki. :DD -
-
Horizon Zero Dawn új patch és fotómód hamarosan -
Kb a destiny 2 amit még ki szeretnék próbálni idén de már lotr játék se mozgat. Aztán nem tudom jelenik meg idén valami érdemleges. Valami új multiplayer élményre vágyik a testem :D -
Ohh bocsi, erről akkor viszont lemaradtam...
Anno volt az, hogy valaki a metron "lebukott" /márha nem fake/ a Shadow of the TR-rel... :D Meg igazából ideje is lenne mostmár egy új TR-nek lassan-lassan. igazad van, azt az Avegners szarságot fogják nyomatni (bár kívánom, hogy legyen jó, de...)
Tudjátok mire lennék kíváncsi még? Hogy a Rocksteady mit csinálhat.. :D Mert ők már Batmanhez tutira nem nyúlnak - bár most minap volt pletyi, hogy megint lesz más csapat által egy Batman-reboot... -
Nem. Írták, hogy nem lesz TR bejelentés E3-on (ellenben valamikor az idén még megtörténik). Crystal és Square a nemrég bejelentett Marveles játékot fogja mutogatni.
Kíváncsi leszek, hogy a Cuphead megjelenik-e valaha a Microsoft gondozásában (ha már 2 éve bejelentették)... Elég nagy csend van körülötte. :(
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.04. 09:17:45 -
Szerintem arra simán van esély :) Csak MS-nél.. :D
Amúgy jah, GoW mostmár jöhetne tényleg.... biztos 2018 Q3 lesz az is kb... :( -
Új Tömbradír sem lesz. Legrosszabb E3 inc confirmed. -
God of War már több, mint 3 éve készül, ha most se lesz még idei release date, akkor ott már nagy baj van. -
biztos lesz valami morzsa... -
Last of us szerintem tuti nem lesz. Leghamarabb psxen majd -
...most azért nem értettem, hogy miről beszél dark... :D E3 mindigis június elejé/közepén volt, az a PSX meg december jah... :D
azért mondtam, hogy felmossák a padlót, mert tavalyi E3-ra nagyon durva konfot dobtak össze - remélem ez idén se lesz máshogy :P
jöhetne egy God of War gameplay/megjelenési dátum, kis Death Stranding csöpögtetés, Days Gone, esetleg Last of Us 2 morzsák :P :D
vagy akár 1-2 új IP :P -
igen, az decemberben van... -
Ja csak szokott lenni külön a Sony-nak ilyen 1 órás szarsága, azt hittem hirtelen arra mondjátok, de most belegondoltam, az az E3 után szokott lenni valamikor.
Playstation Experience vagy mi. :D
Ja de már megvan hogy ez az E3 részleg. :D
Most nézem tavaly is év végén volt, jól összekavar ez a sok szarság, GamesCon meg a sok szarság... -
de...sony e3 konfja. -
Ja ez nem a Sony külön expoja? Azt hittem ez csak Sony, ja értem már... :D fáradt vagyok. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.03. 23:39:02 -
Szerinted ő miről beszél? :D -
Hogyne, ja. :D
Nem lesz itt semmi szerintem még, max E3-on....