PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Hát egy biztos ez jelent valamit, ha egy port így kerül ki.
MS belsős játékok meg repesztenek PC-n is.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
De azt nem értem, ha bármilyen szemszögből nézzük, ezt TUDTÁK hogy ez így megy ki!

Ha meg tudták a többi utána tök értelmetlen gicsparádé, mintha ők szent emberek gyors a felhasználók segítségére sietnének....lol!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Jo mondjuk az jogos. Az meg mar a fejlesztők lustasága, hogy nem megy normálisan.

Mafia 3nal pl tuti a konzolokra optimalizaltak jobban. (De majd ez kiderül a napokban)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Totti5
160 ezres GTXel 40 ezres CPUval nem 30 fpsel akarod játszani PCn. Ott van 300 ezres gép.

Nyilván rettentő sokan tolják 30 vagy annyi sem frémmel, de ott van mindig az a réteg aki maxultrán 60 frémen akar mindent, mert megvette a legújabb hardwereket. Jogosan és elvártan azt, hisz teljesen alap dolgoról van szó.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.06. 20:59:02

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Nem erről van itt szó. Engem se zavar a lockolt 30fps...KONZOLON. Itt pcről beszélünk, többszázezres hwról amiből had hozzám már ki a maximumot.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

AntiHero
Sose ertettem ezt a 30/60 fps dolgot.

1: Aláírom, hogy 60fpsel jobban fut a játék.
2: Engem a 30fps csak akkor zavar ha elotte is 60fps-el jarszottam az adott jatákkal (lásd.: R6 siege multi vs terrorist hunt)

Lehet én vagyok az igenytelen, de én 30 fpsel is elvezem a játékot ha érdekes és leköt.

TDC Geronimo
Nem most vették ezt észre. Nem véletlen nem adtak ki review copykat. Elsunnyogták a cigányok, de most kapják a sok szart a nyakukba teljesen megérdemelten.

A másik... Welp, people are testing the frame cap... And it looks like it IS tied to the game physics. Someone just posted they capped the game to 15 fps and the game slowed down to 50% speed

Ebből se lesz egyhamar 60 fpses patch
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.10.06. 20:53:32

darkSectorxxx
Amúgy ebben 1 dolgot nem értek....amire te is utalsz, ez az ő kibaszott játékuk...ezt miért megjelenés után kell észrevenniük és elkezdeni peccselni?
MIÉRT LOCKOLTÁK akkor? 😄 Vagy egyazegyben konzol port?

Tatyla
Mi se akartuk alapból day one,meg ugye most gépem sincs,így mire megvesszük akciósan már talán ki is lesz fullra patchelve 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Nem kell, multiprocess tagok vannak itt. 😊

/viccet félretéve megértem a problémát, de öreg vagyok, engem játék, vagy hardver már nem tud kihozni a sodromból.... 😊

TDC Geronimo
najó befejezem a raget, mert ez is pc téma és nem ide tartozik

TDC Geronimo
A message to our PC players
10/6/2016

We know how important having options that best suit your PC’s performance capabilities are. The team has been hard at work ensuring that Mafia III’s performance is consistent across all platforms, and right now the game runs at a solid 30 frames-per-second. We are currently working on an update for PC that will give players the option to play Mafia III at higher framerates. We’ll share more details about the update, and when you can expect it to arrive, very soon. In the meantime, the team welcomes feedback and would like to hear from you about what performance adjustment options are important to you. We’re actively considering a number of additional post-launch improvements on PC that would give players more control over how they can tailor the game’s experience to suit their rig’s performance. It’s been an incredible journey developing Mafia III and we couldn’t be more excited to get the game in your hands and hear what you think!

Az anyátok picsáját. Akkor halasszátok el, amíg nincs kész. Mire kijönnek ezek a patchek az ember már végig is szenved rajta

Bandicoot
Atyaisten,nem akarsz pár napra pihenni menni el innen? Ez a "mindenre reagálni kell valami tréfásat", meg "irogatunk féloldalas agymenéseket" már tényleg kezd baromi sok lenni, no offense....

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
Miért 2. rész max az konzol szint volt?
Nemár! 😄 720p? 😄

zzeN
Vagy egy kis ini turkálás és jó is lesz😊 Pár óra és kiderül.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Bandicoot
Azt a 2-es pontot várjuk ki nehogy az legyen a 2-es számú vicc hogy max grafikán "csak" konzol szint legyen...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.10.06. 20:11:27

Bandicoot
Na MOST örülök hogy jön a Pro mert így inkább zsetonfélrerakósdi van és nem veszek előre semmit - ahogy a Mafia 3-at sem.
Én is most láttam....Vicc...

Kandurex
10k ami rád rohad, a másik oldalon max 5-6k a bukó... jó hát éppen még nem a Pro verza, de ha az megjelenik, nincs értelmes döntés a PC mellett. Várnod kellett volna.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
10k volt azzal nincs gond. Maga a játék biztos jó lesz csak ez most felbaszott

darkSectorxxx
Neeebaaaazzzzz.ugye nem a STEEP!!!???!!!! 😄

1. vard ki a megjelenest + par napot
2. ha nem is oldanak fel, latvanyban mindenkepp köröket verhetsz a konzolosra

dragabb tuti nem volt, mint ps-re lett volna...😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

AntiHero
Ugyis feloldják majd azt a lockot.

TDC Geronimo
Mivel nem közvetlen steamről vettem refund sincs. Csodálatos <#boxer>

AntiHero
Juhuuu

Hello AntiHeroHUN,

We are happy to invite you to participate in the
Steep Closed Alpha!

Ja nem juhuu.... Igazabol azt se vagom milyen játék. Valami sielős. 😄

darkSectorxxx
Minek nektek 60fps? 😄
Akkor feleannyi idő alatt végig játszátok mint én.

TDC Geronimo
Nem nem baj. Dark komolyan agyrém vagy

darkSectorxxx
Miért az baj?

Totti #60431
várós nagyon.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.06. 18:57:09

AntiHero
Maga a bevezető 2 óra korul van csak. Ott meg történnek dolgok jócskán. Amit mondtak rola az meg tetszett.

Csak utanna indul be a varosi rész. Akkor nyilik meg a varos teljesen asszem és indul el az igazi story.

Totti5
Hivatalos: készül a következő Beyond Good & Evil

( az első része sem hatott meg, inkább felidegesített, de nagyon, de biztos van akik rettentően várják )

TDC Geronimo
bazzeg pcn 30 fps lockos. Ezek normálisak? Remélem csak bugos, mert nem azért vettem ezt direkt pcre, hogy ott is ennyivel toljam -.-

Totti5
<#eljen>

TDC Geronimo
"Ok ya. Story telling is simply next level here."

Pont erre számítottam mafiatól <#eljen>

darkSectorxxx
Igen annyi volt. 😊

AntiHero
Hat most a mafia 3, 16 ezerbe jött ki Dark nem?
Usa profilon.

Magyarba jóval drágább. Én már ennek is örültem. Főleg, hogy ketten vettük. Így csak 8 ezer volt részemről.

TDC Geronimo
Ja az van nálam is. Remélem lehet most már PSre is olcsóbban vásárolni digitálisan hamarosan.

EU-s oldalukon is listaznak mar par cimet, de egyelöre csak "coming soon" jelzessel.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Mondom nekem árat nem ír.

AntiHero
Milyen árak vannak?
Usa profillal belehet azokat is aktiválni nem?

Sose hallottam róla, thanks, megnézem.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
greenmangaming

Mi az a GMG?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Jaja megértelek, nekem sem lenne x ha nincs a csereprogram.
És nem is egyszerű fenntartanom. 😄 Főleg ha airsoft-ra is költök közbe.

Gero:

Hát jó néhány kód van amazonon is, ha arra gondolsz.
Bár azok nem US only. És frankón szokták követni a store árait....ritkán olcsók.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.06. 16:36:50

TDC Geronimo
GMG elkezdett PS4 játék kódokat árulni csak az a baj egyelőre US only és árakat se látok

Akkor tartsd lent!

Fenntartani.

AntiHero
Nem vagyunk már tizen éves gyerekek, hogy ezen besértődjünk itt. Legalább is nalam akarki mond ilyet.. lepereg.

AntiHero
Mindenki azt szereti jobban ami neki van. Kivetel a kocsi. Mert hiaba szeretem a kocsim attol még tudom, hogy van jobb tőle. 😄

Xbox meg ps..hat szicem szerint mindkettő kellene. De nem tudok két gépet fent tartani. Meg felesleges is.

darkSectorxxx
majd pro-n....😄

TDC Geronimo
Jó lesz ez csak azt nem értem, hogy miért ilyen fos az fps az összes videóban.

darkSectorxxx
Ő pedig nekem nincs ilyen mint neked. Telón, allul a gombok sem ilyenek. 😊

Én régóta mondtam, elismertem hogy a wow-ot az egyetlen játék a világon, amit divatból utálok, csak mert. 😄
Mert nekem egy dobozban összerázott konfettiparádé a játék.
(persze tudom hogy jó játék, nem véletlen játszanak máig milliók)
Én ezt csak úgy rühellem, azt ennyi, nincsen miértje. 😄 Amúgy kipróbáltam régen 1x de nem azért mert hogy majd rászokom.

Antihero:

érzek egy kis szikrát a levegőben. 😄
ha nem pc vs konzol attól durvább csak az ios vs android tud keményebb lenni. 😄

Nem mintha az IOS-nek lenne esélye. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.06. 16:04:34