PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már megvettem, igaz, felesben, de tudtam, mondtam előre, hogy csalódás lesz. A második részből ítélve nem is lehetett másképp. Egy normális Mafia volt, az első rész, amit a cseh garázscég tett össze. Azon látszott még az igényesség, az alázat, a szakma szeretete, a szív és lélek. Életem egyik legjobb játéka volt.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

OFF

Már nem azért, de gondolom nem egy háztartásban élnek. Harlekin nője/pasija/férje/felesége/szeretője nyavalyog, hogy túl sok időt gépezik, majd Moby ezért megijed, és már ő sem ül géphez? <#nemtudom>. Mi az összefüggés?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Seth
Még a végén meg sem kell venned, inkább köszönd meg <#banplz>

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Ilyen a sandbox, mindenben. Úgy kell játszani hogy jó legyen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Spoilerbe, köszi!

Tényleg tesók, vagy csak kamutesók? Egyszer írta neki valaki, és Moby azt mondta, kurvára nem tesók.

Seth
Nagyon sokan panaszkodnak, hogy nagyon repetitív a Mafia 3. Az első 3 órában amit csinálsz, szorozd meg 20x a játék végéig. Kb olyan mint a Mad Max-ben, hogy kötelező mellékküldiket csinálni, különben nem ad fősztori küldetést. Ezzel nem is lenne gond, ha a mellékküldik nem lennének végig ugyanazok.
Hát hétvégén kiderül 😄

darkSectorxxx
Nem. Csak tesók.

Szerintem valami családi dolog. Írtam nekik.
Harlekin 100% hogy nem lesz, Moby-t nem tudom.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby eltűnt. Harlekin is eltűnt az Xbox topikból. Adódik a kérdés, Moby nem egyenlő véletlen Harlekinnel? <#nemtudom>

Minden spoiler, amit nem akarsz tudni egy játékról. Az is, ha annyit mondasz, az intro videó milyen kurva jó. A spoiler ettől spoiler, hogy valakinek elrontod a szórakozását, a saját élményét vele.

arty
nanehogymár az ótófizika spoiler legyen 😄 (de amugy persze megértelek, csak ezen azért elmosolyodtam 😉 )

Forza.

arty
+1

bár én forzát már évek óta vakon rendelek, ott eddig meglepetére nem volt példa (ez alól kivétel a mostani pécéport, ami ráadásul éppen érint, mivel ma viszi el ups javításra a boxom 😞 )

unchartedet dettó. nem tudom elképzelni, h az ND mellényúljon.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.10.07. 09:43:12

Forza.

arty
A hardver adott egy konzol esetén. És ebben a "világban" a szoftvert írod a hardverre, nem a hardvert pakolod a szoft alá.... 😉

Nos, ezesetben a szoftver - konzolon legalábbis - minőségietlen, beállt a sorba a többi szaggatós-sz*r mellé.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.10.07. 09:41:50

Forza.

darkSectorxxx
Basszus. Mindegy, úgy is haverom gépét telepítettem. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Spoilerbe, a kurva istenit!

Hadd kérjelek meg benneteket, hogy ne itt beszéljétek ki a Mafia 3-at, hanem csináljatok neki egy külön topikot.

Egyetlen videót sem láttam a játlékból, és semmilyen információt nem akarok olvasni róla. Sem azt, hogy milyen a vezetés, sem azt, hogy a harcrendszer, a zene milyen, mi jó, mi szar, nem érdekel. Saját magam akarom majd megtapasztalni.

AntiHero
Mivel usa profilal vettuk. De mondtam is hogy reggel 6 lesz mindig is. Magyarba is ejfeltol ment. Ora eltolodas ugye. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Ilyen nincs, én mindig benézem ezeket. 😊

AntiHero
Oké Mafia 3 eddig csillagos ötös.

Közel 2 óra jàték utan azt kell mondjam, hogy ez tetszik!
Sőt a story mesélés, hangok, maga a harc/tűzharc, hangulat mind nagyon ellett találva.

Már az első lövésnek is súlya van.
Tényleg nagyon jók a hangok.
Maga a pisztoly kattanása is. Ahogy előveszed.
Zenék meg alapjaiban megadják neked a hangulatot a játékhoz.

"Gps"megoldás fura volt, de így belegondolva nagyon ötletes. Megkellet szokni, hol kanyarodjak is le. 😄

Kocsivezetés..hmmm...alapjaiban nekem tetszett. Jobban mint elsőre a gta 5nel anno. Hamarabb ráéresztem. Viszont!!!

Viszont!! Nincs sulya a kocsiknak néha. :/ Meg a fizika se úgy hat rájuk ahogy kellene bizonyos esetekben. Tudnak erdekes dolgok szuletni karambolok közben.

Grafika..hat itt is lesz aki huzni fogja a száját.. a városban.
De csak ott! Meg csak nappal. Mert akkor olyan csúnyácska néha.
De belső tereken, házakban baromi szép a játék eddig.
Az árnyékok hajlamosak bugolni. De nem vészes. A kirajzolódás (textura pop-up) is jelen van azért vezetés közben. Fények is tudnak bugolodni néha.

Lincoln meg teljesen jó karakter eddig. Pedig fèltem tőle. Ezzel a storyval teljesen "szerethető".

Maga a játék véres. Nagyon is. Ez meg külön tetszik, hogy a brutalitas nincs visszafogva. Az ellenfelek rendesen szenvednek ha megsérülnek..még néha megbis sajnáltam őket ezért kapták a kegyelem lövést a földön.
A storyt már mondtam, hogy jó eddig. Maga a felvezetés ahogy tálalva van. Hmmm...hangulatilag 5*. Megyek is vissza játszani. 😊

UK

Csináltam pár képet

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

darkSectorxxx
Bameg, te milyen régióba vagy?

Apa kezdődik

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

darkSectorxxx
BRUTÁLJÓL MEGCSINÁLTÁK:. 😄

és 4k-ba tudom stream-elni a real grapics mellett. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.06. 23:20:27

Seth
Jó kis film, már láttam 😊

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Nem, nem akarom nézni............de jóhogy nézem. 😄

AntiHero

darkSectorxxx
Nem csak Ricsinek van übertech, őt nem értem most, nem amúgy a box tulajokat...csak furi.

Totti5
Miért, az tilos?

darkSectorxxx

ezek alapjan siman lehet fos a konzolos verza is.

az egyetlen tanulsag igazabol tovabbra is: NEM.VESZÜNK.SEMMIT.DAY.1 !!! vagyis nem rendelünk elö. minek? elfogy a kod? elfogynak a bitek? felvasaroljak az összes lemezt? hova a rohanas?

(csak Nintendo cuccot 😄)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.10.06. 22:26:49

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Hát ez eddig e leg amit láttam. 😊

Arty #60468:

Ő....akkor az fos. 😄

+ #60473:

PC-re veszi. 😄

Gero #60471:

Várd ki a végét! 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.06. 22:20:28

Totti5
Kétlem hogy az arány rosszabb lenne. Előző gen indulásánál első 3 évében megjelent NAGY!!! frencsájzok első részei mind mind beteggek voltak teknóban. Ugyan úgy a Mass Effect, Gears 1, Uncharted 1, Oblivion és megannyi minden más. Ehhez képest most ezek a címek ugy szaladnak ahogy kell, sőt ahol tudnak pl mutltiplayer frémet is dupláztak. Sokkal jobb a helyzet, sokkal jobb a frém.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.06. 22:07:17

TDC Geronimo
Megfelelő HWn megfelelően fut. Én azt is csodálom, hogy megreccen azokon a konzolos procikon egyáltalán 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Az nem a fejlesztők hibája.

AntiHero
Hát most nah.

De igazaból úgy vagyok vele 28 évesen, hogy leülök a gép elé és játszok.

Nem akarok grafikat állítgatni, nem akarok drivert frissítgetni, ini filekot írogatni.

Szimplán játszani...amikor az időm engedi.

Ps4 nekem tökéletes erre.

arty
aha... pl a 40 frém konzolon a 64es csatában miféle minőségi mércét ugrik meg? 😄

Forza.

arty
öttel ezelőtti generáció is tele volt szaggaó játékokkal 😊 mindig gyártottak szutykot, persze lehet az arány romlott, nemtom 😊

Forza.

TDC Geronimo
Alig várom már BFet. Arról legalább tudom, hogy minőségi minden téren 😛

TDC Geronimo
utolsó mondatod...khm. 😄

AntiHero
Vennem kell egy pc-t!

Na amugy pont ezert lettem en anno konzoloa jó régen.

Nem max grafika, de legalabb nem szaggat. (Na jó ebben a generációban szaggat néha xD)

arty
forza akadozik, kilép, fagy. más baja nincs pécén...

Forza.

AntiHero
Még délután. 😊

Amugy brutal hangulatos a video.

arty
dragabb? ps-en a fosportos játék lemezét legalabb eladhatod...

Forza.

darkSectorxxx
Melyik hsz-ban?

TDC Geronimo
Megint csak írsz és nem olvasol. Már rég beraktam a videót

arty
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gears-ek és a halo reach one-on elég szarul fut amugy, ezt jobb ha tudod 😞 legtobb 360as cim jobb oneon, ezek pont nem.

Forza.

darkSectorxxx
Oks manapség ez megy. Forza-val mi a gond? 😄

más:

wáó

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.06. 21:37:06

TDC Geronimo
"MS belsős játékok meg repesztenek PC-n is."

LOL. UWPs portok a legnagyobb szennyek. Kivétel a mostani gears

TDC Geronimo
Sajnos manapság ilyen férgekkel van tele az AAA játékipar nagyrésze.