121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
TomStorm #72703 Megvan PC-re de kell Xbox-ra meg PS4-re is?Minek?Nem igazán értem. -
576 Konzol!
Xbox One, X360, PS3!!!!!! (Használt!)
Sok gép egy kontroller áráért!
Vigyétek egyétek! :D
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennyi pízért ajándék.....
LOÁL!
Én a magamét le is foglaltam!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.06. 01:51:06 -
1. és 2. rész is 2 kalap szar volt, nem tudom mire számítottál a 3.-nál :D Helyenként az 1. részből átemelt animok vannak XD VITZ -
hát ez szomorú :| -
A karakterek adottak, Furynak ostora van.
-
hát ez így ebben a formában elég gáz.a karakter tetszene csak ez a faszkorbács amivel verekedni kell hát ez annyira gagyi hogy nincs rá szép szó.az animációk alfához képest is bénák.a boss fightot meg próbálták tényleg dark soulsosra csinálni csak nem sikerült.remélem javítanak majd még a karakter mozgásán a harcon és bár nem fogják reménykedem hogy az ostort is elvetik és más fegyver kapunk -
Nyugtával a napot, mondaná a kínai árus. :D -
loál, bottal se -
Bleh azt ott állsz majd sorba a pénztárnál pre-order. :D -
Lehet róla szó. :D -
Hát ez így van, ez a félelmem a másik csajos Hell-es játékkal kapcsolatban is. :D -
Az hogy jól néz ki nagyon, ez tény :) csak a játékmechanika a fos momentán ebben a köntösben :DD
de őszintén kívánom, hogy javítsák, és akkor én kb day1 vevő vagyok rá. -
bleh -
Szerintem túl sokat Darksoulsoztál és már mindenben azt látod :D Tudok ingyé orvost! 
-
Ja az ostor, az már most seggbe kúrja a füleimet. :D -
Amit látok:
1. Már most gecijól néz ki a játék.
2. A karakter mozgása nagyon ellenszenves...nagyon merev és béna....Én valami könnyedeb animálást vártam.
+ csak én érzem hogy minden játék kezd Dark Souls-os lenni?
Ez a boss is, ahogy bemegy a csaj...tök FS játékok érzése fog el...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.05. 19:11:07 -
Látható természetesen, de... eh.. nem tudom, legyen igazad, hogy ezek majd javulnak :)
Bár az agybaszó ostorcsattogás az maradni fog a fullra is.. :D -
Pedig azt hittem látható hogy Pre Alfa :(
Játéknak ebben az állapotában az animációk, graf még sokadlagos dolog, finomítások még nincsenek benne.
Mondjuk nem tudom mi értelme így mutogatni valamit, de persze be kő reklámozni, csak sokan rossz következtetéseket vonnak le.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.05. 19:03:47 -
nagyon nagy fanja vagyok az első két résznek, és nagyon örültem a minap a bejelentésének, DE:
csak szerintem egy kupac szar?!!!
már 5 perc után a fejemet fogom a monoton ostorcsattogástól, és az erőtlen harctól... meg ez a kamera, meg ez az állandóan lejövö target lock-on...MIEZ?! :D nemár basszuuuus, ne basszák már így el komolyan...! :( -
Darksiders 3 Gameplay Reveal PRE ALFA!!!
Openworld mint a kettő, ami nekem nem tetszett, végig sem játszottam, ellenben az elsőt imdátam. Szeretném hogy jó lenne. -
Én úgytudom 2017 Q2. -
Akkor majd ps5 -re csak kiadják :D Hamár jövőre jön. -
Csak a exluzív a jó, csak a exluzív ami számít, csak a exluzív ami értelme ad. Exluzív legyen mindenkivel!
Még jó hogy a géming 95%a nem az exulzívról szól, de azért az 5%ért 10 éves háború dúl a júzereknél éjjel s nappal.
Elitét csak fél szemmel nézem, de folyamatosan fejlesztik, multkor is kijött valami nagyobb csomag hozzá. Nincs az kész PCn sem ( verziószámok vannak már talán 2.3 most ). Kontent, lehetőségek tárháza nő. Majd kész lesz ha felhagynak vele... PCs kontent 1-2 hétre rá Xboxon is megjelenik, szóval kb párhuzamosan megy a móka.
PS4en majd egy "végleges" közeli állapot lesz, ami nem rossz dolog, hisz minden ott lesz egyszerre az első pillanattól kezdve.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.05. 18:32:35 -
-
Ez is kompatibillis lett. :D
Youtube banner. :D -
Hát nekem a retro x360 játékok miatt muszáj. :)
Valamiért hiányérzetem lenne. :)
Ja meg Forza 3. -
Megveszem
-
Ulthane #72676 Én ezért adtam el. -
box csak porosodna. Én isten tudja mikor kapcsoltam be utoljára. -
Hogy jönnek ide az exkluzívok? Lépjünk már túl ezen az exkluzív buzuláson. Én speciel nem azért veszek valamit mert exkluzív és annyira nem érdekel hogy most csak én játszhatok a last of us al vagy a boxosok is. Engem a játék érdekel. Én annak örülnék a legjobban ha nem lennének exkluzívok egyáltalán.
Pc-n nekem megvan az elitet és egy évvel ezelőtt is megvolt és már akkor kifogástalan volt játék téren. Azért mert x1-re nem tudják a pc-s verzát átportolni azt szarabb lesz mint a pc-s verza az nem a x1 hibája.
Persze szép és jó hogy mi már kész játékot kapunk majd de addigra a pc-s verzától eltelt 2-év
Na mindegy.
Talán az lenne a legjobb ha mindkét konzolból tartanék egyet otthon így problem solved.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.05.05. 14:30:58 -
Katalizátor #72673 Űrhajós játék! Fájóan nagy hiánycikk! NMS sajna nem volt túl ütős. -
Azóta rengeteg minden kerül bele, hamarosan kész. -
ennyi :)
early access a kulcs és szerintem addig örüljön mindenki, amíg nem kell félkész játékokat "tesztelnie" pénzért... én anno pl megnéztem a boxos elitet, de tragédia, hogy futott. haver pécén "tesztelte", ott jól futott és ő jól elvolt vele, van akinek bejön a semmittevés játék címén :P -
boxon van early access program. PSen nincs. -
Pöttynél kicsit tobb az... -
ppista #72668 Te amúgy tisztában vagy mennyi exkluzív van PS4-re és mennyi X1-re? Van egy pötty különbség, bár az is igaz, főleg a japán cuccok dominálnak. Hála Istennek, mert az én ízlésemhez sokkal közelebb állnak a keleti, természetesen nem a végtelenségig elborult, játékok. Lásd Nier, Nioh, Gravity, Yakuza és még sokan mások. -
Pont azért amiért vagy PS4re, vagy PCre, vagy Switchre.
Dehogy veszik meg, ezekhez semmi köze a platform holdernek a kiadó dönt így, vagy a fejlesztő a kedvezőbb feltételek miatt.
Pl az Elite kapcsán mivel Xboxon van early access, ahogy PCn steamon is így egyértelmű h ott jelentették meg és nem PS4en. De jönni fog PS4re is majd ha jól rémlik a végleges, teljes.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.05. 10:24:05 -
Tudtommal nincs king of the kill stílusú pvp játék ps4 re ahogy normális űrhajós sci fi sem... És még sok sok stílus hiányzik.
Nem tudom mért x1 re fejlesztenek inkább a fejlesztők mint sem ps4 re, megveszik őket vagy arra ennyivel könyebb vagy mi? Nem értem.
Pláne hogy az unreal engine portolása meglehetősen egyszerübb mint a többi. Elite nél sem értem mért az x1-et választották a ps4 helyett. Nem hiszem hogy az ms ennyivel jobban pénzelnek. O.o -
ppista #72665 Ne sajnáljunk már egy-két olyan játékot, ami csak X1-re jön. Ráadásul ez a stílus sszarásig van minden platformon. Kivéve persze Nintendo. Van bőven miből mazsolázni a PS4 tulajoknak. Persze aki rá van izgulva erre a meglehetősen átlagos cuccra, azt megértem ha kicsit rosszul érint. -
Playerunknowns:
Jelenleg arra koncentrálnak hogy pc-n teljes értékű játékká váljon aztán szeretnének egy xbox verziót de nem tudnak egyszerre két verzión dolgozni úgy hogy ps4 felejtős egy jó ideig...
Újabb játék ami pc után xone ra költözik de ps le van szarva. Ez volt az Elite el is.