PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ja akkor passz, csak arra tudok gondolni, hogy mert boss, nem sima mob, és a játék így számítja ki a staminát, de érdekes azért mondjuk. 😄

Még pls annyit irj meg a staminád mekkora?
Értékben, ha a statnál nézed.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.08. 09:08:33

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Mindegy milyen a pajzs ha paryzol vele nem számít a %
darkSectorxxx
Ja és ilyeneket ne pls, mert akkor kénytelen leszek megvenni. 😄 Huh amúgy a védelmezők érdekelnek majd benne engem nagyon, az összes FF-ban azokat szerettem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Aha, ja ez igaz, de boss, valszeg az ütése hárításához ekkora energia szükséges, amúgy te nem sima első végigjátszásban vagy, szóval, itt annyira nem lenne furcsa jelenség, mikor az ütése kapásból sebez neked kb 30%-ot az életedből. 😄

100%-os pajzs is levenne ennyit?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.08. 09:00:56

Inkább az a baj hogy nem tudom miért de nézd meg az első sikeres parryt leüti úgy a staminát hogy arra sem marad hogy megszúrjam parry után,ez nem tudom miért van eddig ezt nem tapasztaltam,meg is haltam 4x.
darkSectorxxx
Ügyes, ügyes. 😊
csak így sebződsz ám. 😄

darkSectorxxx
ŐŐŐŐ izé oksa mit írtam tegnap neked a chatben? 😊
Jó akkor megint igazam van, mint mindig. 😄

Hajrá várjuk a stream-et. 😊

//addig nézek valamit....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.08. 08:47:14

Itt 1 kis inspiráció
Utoljára szerkesztette: LBandi77, 2016.10.08. 08:22:13
Már jön le a Dark Souls... <#banplz>

Nito ma meghal.

Remélem Dark grafikonján a tegnapi nap kiemelt helyet kap!

<#pias>

A közvetítés délután kezdődik.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Ja felnőtt noctis normálisan néz ki. Kérdés, hogy mennyit fogunk azzal játszani

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Olvasgattam ma ezt a topikot a gafon. Határozottan jobban bejön, mint amit eddig láttam. A karakterek továbbra sem, de a későbbi, felnőtt főhős már fasza.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
régen ez volt kb amit mutogattak

TDC Geronimo
FF XV végleges build első 45 perc spoiler nélkül. Gafon vannak összehasonlító képek gifek korábbi verziókkal. Durván sokat javult a graf és a performance is az elmúlt pár hónapban

TDC Geronimo
Ott hagytam abba, amikor megszólalt a paint it black. Damn son. Libabőr 😄

Holnap folyt köv

TDC Geronimo
Ja a napszakváltozás el van nagyon kúrva viszont... Toltam 2 órát holnap sajna meló, de... A story, történetvezetés, karakterek, voice acting, átvezetők, ZENE egyszerűen ZSENIÁLIS. Lincoln egy kibaszott terminator 😄 A gunplay is eszméletlen jó. Vannak betegségei, de ezek a dolgok kárpótolnak mindenért. Remélem holnap már tolhatom 30as lock nélkül, mert elég sokszor érzem, hogy fos a pacing
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.10.07. 22:45:31

Seth
A külső teres össze vissza változó fények engem is zavarnak, valami nagyon nem stimmel vele. Nameg esőben a skybox nagyon csúnya.A tükröket,tükröződő felületeket megfigyelted? Valamit nagyon elcsesztek annál is

PSN ID.: Beegabor

balee4
Na igen, az mekkora játék volt, és micsoda befejezése volt!
Utoljára szerkesztette: balee4, 2016.10.07. 22:23:22

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Nekem is lefagyott kb fél óra játék után. Csak nekem csalódás a játék grafikája? Szerintem elég szarul néz ki, legalábbis közel sem olyan mint a videókon. Ami a legzavaróbb, hogy iszonyú kicsi a látótávolság, szinte az orrom előtt rajzolja ki a tájat, meg az árnyékok felbontása is nagyon alacsony. Belső tereken mondjuk jól néz ki, de maga a város ronda. Meg folyamatosan váltakoznak a fényviszonyok, már azt hittem a HDR zavar be, de kikapcsoltam a TV-n, meg PS-en is, de most is csinálja.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

darkSectorxxx
The Bunker Part 2 4k stream. 😄

Kideritjük mi történt a halott anyám tetemével...😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.07. 21:34:26

darkSectorxxx
Madafakjje, oksa akkor várok első tapazsra. 😄

TDC Geronimo
na első crash meg is van. Remélem le is maradtam valami cinematicról <#levele>

darkSectorxxx
Igen szó volt róla régen de ne tudd meg milyen gagyi. 😄

darkSectorxxx
😊 stream? hang nem szükséges. 😄DDDD
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.07. 20:37:34

AntiHero
Ahogy itt olvasgattam, sg-n...csak nekem tetszik eddig. XD

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tatyla
Kijött egy mafia 3 mobil játék is ma Mafia 3:Rivals címen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Seth
Hát lehet nem lesz orgazmus 😄

TDC Geronimo
Na lássuk

darkSectorxxx
+1

TDC Geronimo
Na este kezdem én is mafiat végre

n000rbi
Ma hánytól megy a műsor?

Akkor vajazóval szétvágjuk őket!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Akkor szia-miáú 😊

Antihero:

The Bunker után alig várom. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.07. 13:30:27

AntiHero
Mivel egy cia-s ugynok meséli a story egy részét. Meg a papbácsi az elejét. De az első 2 órában majd meglatod miről beszélek.

Egészen film szerü ez a történet mesélés. Olyan igazi mafiás.

Amiga
És mi van, ha Moby és Harlekin sziámiak?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

darkSectorxxx
mesélő??? 😮

+ #60524:

Ja ezt baromi sokan benyalják.
Hogy a sok fényerő miatt szar lesz a kép. nagyon nem ugyanúgy jön le, ha normálon vagy kicsit húzva látod ugyanazt mint drasztikus B mellett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.07. 13:14:04

darkSectorxxx
Figy ez marha egyszerű.
ha én azt mondom hogy te a tesóm vagy, kb 0 ember fogja megkérdőjelezni, ha nem ismeri a családtagjaimat, nekem ezt mondták, de lehet azok, lehet nem. 😄

Én régen azért poénkodtam velük mert a stílusuk eléggé hasonlít egymáshoz. 😊
Franc tudja, én addig hiszek mindenkinek, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője, kivéve abban ami fulll logikátlan.

Ha pl azt mondja valaki, hogy egy 2 kg-os fém golyót rátett a vízre és úszott a vizen akkor kösz baromság.

Ebben meg aztán ha nem jársz utána max arra tudsz hagyatkozni, amit mondanak. 😊
Én elhiszem, nem láttam okát rá hogy ebben hazudjanak, meg szerintem nekik sem volt okuk rá, mit nyernének vele ha hazudnának?
Semmit.

Aztán akár ennyi erővel egyazon tag 2 külön accja is lehetne, bár azt tisztelném ha erre képes a látszat kedvéért hogy magával beszélget. 😊
Ha tippelnem kéne szerintem azok, méghozzá Harle az idősebb szerintem, de ha nem tesók, akkor is a tippem hogy H idősebb.
Moby szavain nehezebb kiigazodni, mikor komoly, és mikor ironizál. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.07. 13:12:19

AntiHero
Ja meg par tipp.

Az elejen bealitod a contrast-ot. Ne huzd fel a csúszkát annyira, hogy mafia felirat teljesen látszódjod! Elég ha csak a "III" látszódik.

Mert undorítoan vilagos úgy nappal a játék.

Ja meg nyugodtan kezdjetek "HARD"-on. Mert alapon elég könnyü a játék.

AntiHero
Mafia 3-ba ha meghalunk fő story kozben akkor:

vicces, hogy a "mesélő" összezavarodik, és ertetlenkedik, hogy ez nem volt az aktában. 😄 😄

n000rbi
Adam tudja miért válaszoltam ezt 😉

Most miért mondod? Sosem utált téged! <#vigyor2><#banplz>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.10.07. 12:34:25

n000rbi
Haha, "valszeg" elege lett a sok aljageciből...<#levele>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.10.07. 12:03:46

Amiga
Yepp.

Én az AC: Syndicate-t szeretem ebből a szempontból, ott kellemes ütemben tudtam váltogatni a fő- és mellékküldetések között. W3-ban eleinte minden kérdőjelet meglátogattam, később egyre inkább figyelmen kívül hagytam.

A műfaj pszichológiai rákfenéje, a túl sok döntéshelyzet is stresszt okoz.

AntiHero
W3ba csak a kérdő jelek voltak unalmasak. De azok nagyon.

Minden más kuldetés iszonyat jól volt megírva meg tálalva. 😊

Totti5
W3at is bele lehet vinni monotonitásba, ha akarja az ember.

Ott annyi előny volt hogy a főszálon kívül a mellékszálak egy része is király történetek és események voltak, de egy RPGnél ez szokott így lenni.

GTAnál is bele lehet vinni maguknak a munkaszerű mellékesek darálásába.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Amiga
Igen, W3 nagyon odatette magát, mondhatni a legjobb ebben a műfajban. De pl. a GTA 5 is nagyon erős.

AntiHero
Witcher 3 amugy megmutatta, hogy milyen a jo sandbox.

Na mar most mafia eddig jo szerintem 4 orat toltam bele végül egyenlore nem unalmas. Persze ez változhat. De eddig mindig mutatott valami új dolgot.

Amiga
Sajnos a sandbox játékok nagy hátránya az, hogy a mellékküldetések tördelik a narrációt. Az ál-sandbox, mint a Mafia első része volt, az viszont gyakorlatilag lineáris. Amúgy a Mafia nekem is életem egyik legnagyobb élménye volt. Mind a grafika, a zene, a játékmenet, az autók vezethetősége, az egész nagyon komoly színvonalú anyag volt.

Szerettem a második részt is.
Erre is kiváncsi vagyok.

semmi baja Moby-nak, csak valszeg elege lett par napra a topikbol. mashol aktiv.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Seth
Szerintem ez nem így van. A készítőknek lenne az a feladata, hogy érdekessé tegyék a játékot, nem nekem kellene saját sztorit fabrikálnom, ha az unalmassá válik. Az meg remek tanács, már hallottam többször, hogy ne akard egyszerre megcsinálni az egészet, hanem naponta egyet, akkor nem lesz monoton. Hát akik ezt mondják,azoknak a....
Nade én még nem játszottam a Mafia 3-mal, ezt csak fórumokon olvastam, mint írtam, majd meglátom hétvégén, mivel azzal fogok játszani valszeg non stop

n000rbi
>Életem egyik legjobb játéka volt.

Na és az a zene! <#eljen>