PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te tényleg valamiféle félőrült szereplési kényszerben szenvedsz, és azért írsz 24/24-ben. Ez persze nem volna akkora gond, ha olyan témában irogatnál, amihez van némi segédfogalmad. Sajnos általában nincs.
Hogy egy klasszikust idézzek, sokszor olyan érzés téged olvasni, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.
Amiga
Zsinórba becserélik sokan, a becserélteket pedig használt konzolként továbbértékesítik.

Én egyelőre nem veszek pro-t, a frémdrop soha nem érdekelt és ezután sem fog. Belelkesedtem a gépre, de amióta megvan az X, másfél hét alatt egyszer (tegnap) kapcsolatam be a PS-t, akkor is csak lefrissíteni a cuccaimat.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Tatyla
Még egy kerek hónap a pro megjelenésig,egész jól bírom így játék nélkül, be pótoltam pár sorozat lemaradást TWD kész, FTWD majdnem meg mozi filmek is jelentek meg bőven a "könyvtárban"

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Jó csak azt hittem fognom kell a kezedet. 😄
GL & HF. 😄

Majd dobj képeket. <#sir>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 02:08:10

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Hihetetlen mennyivel szebb. A kezét törném el annak az idióta baromnak, aki szerint ez a homályos fosbarna filter jó ötlet volt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Nem vagyok nub tudom magamtól is :p

Dzsizüsz mennyivel jobb. Master race indeed 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.10.10. 01:46:01

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Na meg is lesem gyors

darkSectorxxx
<#eljen>
Már csak a felhőkre kéne valami megoldás. Valszeg ezért volt hogy a küldim után mikor éjszaka kellett kivezetnem a földes úton nem láttam semmit magam körül. Nappal meg a városban mikor a szemembe sütött a nap nem hittem a szememnek, full fényes lett körülöttem minden és nem láttam semmit a napfénytől...iszonyat szélsőséges dolgok vannak a fény-árnyék terén a játékban....

TDC Geronimo
na ennek utána is nézek

darkSectorxxx
Ilyet elviselnék konzolra is...

darkSectorxxx
Már értem, a fejlesztők ihletet merítettek a Silent Hill-ből azért ilyen "ködös" minden. 😄

Bandicoot
Akkor miért fog fogyni?😊
Okíts mester....😄

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
Ezt hallgassátok meg!

Én is amúgy azt hittem hogy a felhők árnyéka egy BUG de úgy tűnik nem....iszonyatosan jót röhögtem ahogy hallgattam a bemutatót. 😊

darkSectorxxx
Mármint ha kristályszemmel nézzük. 😄

Tatyla
Butaságokat beszélsz (megint)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Mondjuk szerintem sem, a ps4 pláne használtan ár/értékben király gép....én se fogom eladni, meg becserélni.
Azé a szösszenet fosért.
a Pro a kristályszemáeknek éri meg. 😊

Totti5
"nnyira leszarja mindenki hogy zsinórba fogják becserélni a sima ps4-eseket"

S kik? az egy dolog hogy Te vagy Ő vagy Én, de nem mi vagyunk az átlag.

Venni fogák, de nem azért fogják venni mert bármit is számít az átlagnak a pixelszám vagy hogy 1.5 fpsel több akármi. Nem azért fog fogyni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 20:19:26

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Ja nekem nem lenne nagy bajom a területpucolással, ha OPCIONÁLIS lenne. De így hogy ahhoz hogy unlockoljam a fasza story missiont és kapjak jó kis átvezetőket le kell előtte tolnom mind... Ultragáz. Inkább csináltak volna csak storymissinöket, mint a játék első 2 órája és lenne egy 8 órás játék marhajó pacingel meg storyval.

Tatyla
Hát legalább az idén már nem kell megvenni ezt sem, mondjuk az idei dolgok már elindultak
Xcom2, Battlefield1 ezek day one
Titanfall 2, Tomb Raider meg karácsonyi akcióban és ezzel ez az év letudva.

Tikal
"e hogy mindezt sokszor ugyan ott ahol kb 10 perccel elötte mindenkit leírtottunk,na az gáz..." igen, ezen én is fogtam a fejem, és sajnos látom azt is, hogy sok olyan hiba van amit már nem fognak javítani, mert azok gameplay hibák 😞

azért a történet még így is érdekel, majd használtan olcsón beszerzem..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandicoot
Ja. Ahogy mondtam az eladások majd megmutatják mennyire hazugság ez a "leszarja" állításod.😊
Annyira leszarja mindenki hogy zsinórba fogják becserélni a sima ps4-eseket.😊
Leszarják.😊

Totti5
Most is leszarja.

Bandicoot
Az a baj hogy maga a gameplay is mocsokmód repetitív. Lehet itt jönni azzal hogy sandbox. De a Mafia 3 még azok között is kimagaslóan repetitív.
Egy dolog hogy mindig ugyan azt kell csinálni a szó legszorosabb értelmében (terület pucolás/megsemmisítések, utána informátor, utána megint terület pucolás majd megint informátor majd pucolás majd jön a miniboss és mehetünk vissza megint pucolni),de hogy mindezt sokszor ugyan ott ahol kb 10 perccel elötte mindenkit leírtottunk,na az gáz...

Az olyan """apró"""" dolgokról már nem is nyilatkoznék,mint hogy 2016-ban egy fél méteres bokron elcsattan a 2 tonnás amcsi autó mint a betonfalon...

A Mafia 3 gyakorlatilag a sztorit (benne a zenékkel,karakterekkel) leszámítva mindenben egy erős közepes vagy az alatti szintet hoz,technóban pedig egy alja szintet,nevetséges megoldásokkal és ritkaotromba látvánnyal.... Laza lejtmenet ez a széria 1 >>2 >>3.... Kár pedig tényleg a hangulat az ott van ezekkel a zenékkel,vasakkal,karakterekkel....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.10.09. 19:22:55

darkSectorxxx
Ez nem hülyeség megvárni hogy egyeltalán miről vitáztok? 😄
Mert egyelőre semmit nem tudni mi lesz. 😄

darkSectorxxx
Mondjuk ezt én sme értem ha valami nem pixelpontos akkor miért szebb, de biztos. 😄

Bandicoot
Ja. A pro meg majd az eladásai kiválóan bemutatják mennyire leszarja a játékos hogyan futnak a stuffok...😊

Tikal
Én azt hiszem PRO-n folytatom...ez így ilyen formában nem méltó játékra.. sajnos olyan bug-okba futottam amik eléggé illuzió rombolóak voltak, grafikai hibákról ne is beszéljünk 😞 Remélem egy két hónap múlva játszható állapotba hozzák.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tatyla
szerintem nem ,de erre ráérünk vitatkozni november 10 után
Utoljára szerkesztette: Tatyla, 2016.10.09. 18:56:24

Totti5
De, a 4K lesz és a reklám is erre épül.

A HC fórumozó gémer fogja csak majd a DFet lesni hogy 1.5 fpsel jobb e Prón avagy nem.

Nincs ezzel semmi gond, a játékos leszarja/nem érti/ nem érdekli hogy mennyi frém vagy hány pixel, ahogy eddig is.

Megy rajta a játék? megy. Akkor veszi ha tetszik neki.

TDC Geronimo
Biztos szebbet, mivel a pro eleve 1800p körül renderel natívan sok játéknál

Bandicoot
Osztán vajon mennyivel szebbet ad mint egy prémium 4k tv skálázása...?😊

darkSectorxxx
Szebb hát. Csak ezért váltanál 4k-ra?

TDC Geronimo
A beépített 4k skálázó tech is szebb képet ad 4k tvn, mint a fullhds tvn full hds tartalom. Épp ez a lényege.

darkSectorxxx
4K mindöszesen 2 játékban lesz ahogy hallom....az is véletlen biztos, úgy hogy szaggatni fog sok helyen. 😄 Gondolom...vagy visszavesznek a grafból.

darkSectorxxx
Ez a bajom nekem is, a tökéletes bizonytalanság....

TDC Geronimo
hójaj ez a mission struktúra mafia 3ba okádnivaló, ha nem lenne ilyen jó a story/átvezetők már nem is nagyon tolnám.

Tatyla
Szerintem nem a 4K lesz a mérvadó,én is inkább az atom biztos 1080p30/60fps-re számítok és szerintem a fejlesztők nagy része is így gondolja és nem csak hiú ábránd

Bandicoot
Az a baj hogy ezidáig a TR-en kívül nemigen tudni más fejlesztőknél mi lesz a stratégia,és félő hogy inkább a 4k (és akinek nincs ilyen kijelzője annak a VSR), ugyan azzal a fosfrémmel mint eddig....Bár ne így lenne.

darkSectorxxx
Érdekes hogy a 4k-hoz kötik a pro létjogosultságát, mikor a 4k-ról szó sem volt, illetve ami van az sem 4k. 😄

darkSectorxxx
Jó csak tök úgy jön le mintha ez a gen erről szólna, holott pár elbaszott multi cím képes ilyenre, abból is a 80%-a retek játék amúgyis. 😄
A maradék 20-at meg szépen kijavítják peccsel. 😊

Kandurex
Azt mondtam, hogy belecsókolósok pusztuljanak, nem a konstans azon futók...<#nezze>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Nincs rá tartalom és ahogy kinéz, még jó ideig nem is lesz. Értem, hogy a TV gyártóknak kell valami baromság, hogy eladják a termékeket, mint ahogy tették a teljesen értelmetlen hajlított kijelzőkkel, ... de most még nem ott vagyunk konzolon. Nagyon nem.

5 év, talán 10...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.10.09. 16:25:52

Tatyla
Ne tudd meg hány helyen mondják azt hogy nem érdemes pro-t venni ha nincs 4K tévéd, a sok agyon informált okos tojás te jó ég

TDC Geronimo
Ez marhaság

darkSectorxxx
10-20 fps a hyperszuper Witcher-nél van csak inkább, azért ne általánosítsunk, ritka a 10-20 fps, inkább 25-29.
Ne túlozzunk azért a mai játékok nagy része jó...csak a kristályszeműeket zavarja.

Kandurex
Csak akkor ruház be Pro -ra, ha nincs 4K TV -d!...

....túl hamis illúziókat kergetnél a 4K -val...

Kandurex
Ami nem baj, tereljék csak a népet az új masina felé. Pusztuljanak a 10-20FPS -be belecsókoló, pacing hibás, low-mid részletességek! Legyen mostantól igény a 1080P/60FPS vagy 1080P/BETON30FPS!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.10.09. 16:08:28

Bandicoot
És az EA ACCESS-esek (amiből a Sony persze nem kért mert "nem éri meg"....Szemben a mesés Plus szogáltatással....<#levele> )

Bandicoot
Nyugodtan könyvelhető hogy a Pro felé terelés miatt még annyira sem fognak foglalkozni a ps4 verziókkal mint eddig (értsd még több szaggatás,és egyéb nyalánkság)...
Pro-nak azért lesznek előnyei még ha nem is minden címnél.
Használt gépet pedig csakis 1216-ost és 60-70rugónál (garitól és tárhelytől függően) többet ne adj ki, nem érnek többet,amint itt a pro és feltánnek az első használt gépek a ps4 használt ára megy a pinyóba...