121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
robicarlos6 #116473 Death Stranding - új előzetesen a rendezői változat
-
#116472 Igen, a durva fény árnyék látván, ért beáldozták a felbontást.
X360-re 480-720p között ugrált a játék... -
#116471 Igen, szebb volt mint X360-on, de ez tuti jóval élesebb lesz majd... -
#116470 Jaja, ma sem néz ki rosszul az erdő főleg szép a mai napig. A hangulata pedig természetesen szintén átjön, és nagyon jó.
Sok hasznát én sem látom a remasternek, amikor az eredeti még teljesen rendben van, és valszeg amúgy sem tesz majd hozzá érdemben semmit. -
#116469 Pár éve vittem végig pc-n újra, szerintem teljesen viselhető volt a játék grafikailag. Nekem kevés ide egy grafikai update ahhoz, hogy újra megvegyem, de nyilván mindenki más. Legfeljebb akcióban tudom ajánlani olyan PS tulajdonosoknak is, akik az exkluzivitás miatt 10 éve nem tudtak hozzáférni.
Azért lenne ehelyett pár más ötletem, ami inkább megérdemelne egy remastert ... -
#116468 Ez az Alan Wake remastered eléggé felejtős nálam is. Kíváncsi vagyok az induló árcédulára. -
#116467 Igen, elsődlegesen konzolokról szól ez azokból is a PS-ekre, de tuti hogy PC-n is szebb lesz. -
#116466 Már eleve a PS kiadás miatt kötelező a Remaster... De konzolokra nem néz ki sehol se még fullHD-ban se, PC-n is bármire állítod az nem lesz élesebb...
Nem 4k kimeneti jel kell.
Hanem egy Remaster ahol a textúrákat élesebbé teszik, nagyobb felbontásúra... -
#116465 "Szerintem érdemes megvárni, amíg előbb-utóbb ingyen odaadják Epic Games-en vagy game passban vagy brutál kedvezménnyel leértékelve bárhol máshol"
A mondat vége elkerülte a figyelmed vagy annyira kötekedni akarsz, hogy muszáj volt keresni valamit? Mert ugye PS store-on sosincs leértékelés, ugye?
Egyébként ma már egy rakás embernek van más gépe is: xbox itt is, nem is olyan rég írt kommenttárs, hogy vett series x-et, neki nyilván opció a game pass, esetleg pc-je van, ezért opció lehet az EGS. Bár szerinted ilyen nincs,
Megint kurva okos akarsz lenni, aztán nem sikerül. -
#116464 Ha már az "úgyiscsakrimékekvannak" megy, akkor esetleg nézzetek rá a F.I.S.T.-re. Amit én eddig láttam belőle az tetszik, jóféje metroidvania, némi bullethell beütéssel a bossoknál. Én biztos meg fogom venni hamarosan. -
#116463 A playstation tulajok majd megvárják, amíg az epic vagy az ms ingyen osztogatja. Az majdnem olyan, mintha számukra is elérhető lenne. Mi a ráknak adják ki annak a mostanra 130-140 millió playtstaion tulajnak, akiknek legalább a felének nincs más konzolja/pécéje? Hülyékezek, énmondom...
/sg-s lángelme team újra a toppon van :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.09.08. 09:27:14 -
#116462 Ja, azt vágom, hogy a kiadó miért csinálja. :) Számomra nincs sok értelme. Ha már remaster, akkor vagy régi játék legyen, mint a Dio 2, amire bőven ráfér az új grafika vagy legyen olyan, mint a Mass Effect, amit nem lehetett rendesen az előző generációra megvenni, pl egyes dlc-ket nem is árultak hozzá a magyar régióban konzolra. Plusz olyan fontos dolgokat orvosolt, amit csak moddolásos kókányolással lehetett eddig pc-n megcsinálni: pl. 21:9 felbontás, kontroller irányítás. És végül: 3 játékot kaptunk 1 áráért, tehát ár-érték arányban is jó volt.
Az AW nem tűnik ilyennek, még akkor sem, ha nyilván nem teljes áras játék lesz. Szerintem érdemes megvárni, amíg előbb-utóbb ingyen odaadják Epic Games-en vagy game passban vagy brutál kedvezménnyel leértékelve bárhol máshol. 1-2 év szerintem legfeljebb. -
#116461 ...de ez is ingyen lóvé a kiadónak..., még csak lehajolni se nagyon kell érte. Látod? Már itt is vennék páran megfele. -
#116460 Én végigvittem új korában. Az alap Alan Wake egy jó játék volt és pc-n még ma is teljesen játszható. Nem sok értelmét látom a remasternek, ha tényleg csak magasabb felbontás lesz az egész meg egy-két digital foundry videóra kihegyezett új effekt, amiből játék közben semmit se látunk majd. -
#116459 én egy félévvel ezelőtt valahogy egyszer nekiálltam PC-n, annyira nincs szégyenkeznivalója még ma sem az eredetinek, de azért érződött a kopottassága, főleg a játékmechanikában, meg eléggé statikus érzetű fizikában, illetve nagyon mosottfos textúrák itt-ott...
ha ezeket felhúzzák, meg tényleg át lett építve Northlight (Control engine) alá, akkor engem érdekel a cucc :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.09.08. 08:16:04 -
TomStorm #116458 Ja ez nagyon kell..:D -
robicarlos6 #116457 Ötlet van. Minimális munkával újból eladni milliós dbszámban teljes áron azt amit a kutya se vesz már régi verzióban. Ennél nagyobb ötlet ami hozza a pénzt az mikrotranzakció..A régi nagy címek mindig fogyni fognak ha újra előszedik őket -
#116456 Nekem ez anno kimaradt, örülök neki, Te meg kihagyhatod ;) -
#116455 Remek. Húzzanak elő még vagy 100 ilyen 2010-es érdektelen címet és adják ki újra, ha már új ötletek nincsenek. (AAA szektorban legalábbis) -
#116454 Remélem nem csak ennyi, bármivel 720p se volt Xbox-ra régen lenne mit javíteni a textúrákon
-
#116453 Mivel remastered, ezért lesz majd 8k meg 20k...és ennyi :) -
robicarlos6 #116452 Hivatalosan megerősítették jön az Alan Wake Remastered
Alan Wake Remastered, published by Epic Games Publishing, will be available on PC on the Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4/Pro, Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox One S and Xbox One X.
-
#116451 Fú ez jó lenne Nintendóra is -
#116450 Igen 2020-as State of Play-en volt először... -
#116449 Az durva... -
#116448 valóban, van egy kis SONY-push, meg ugye egyik State of Play-en is volt, ezért PS-only - csak ugye az se tisztázott, hogy hány hónapig - de azért ezt közölhették volna korábban is, nem 1-2 héttel a megjelenés előtt :D -
#116447 Volt vmi Sony kooperáció a játéknál, gondolom ezért kap kis előnyt a Playstation -
#116446 Hooogymiiii? Nem lesz PC-re day1???
Azt hittem, hogy az a fő platform gec....
Akkor ez miatt nem tudtam előrendelni PC-n eddig.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.06. 12:47:28 -
robicarlos6 #116445 Gondolom mivel kis cég előbb eladásokat akartak produkálni és nem a warez népek kiszolgálni pc-n
Totál érthető. Ha konzolon bőven megtermelte az előállítást meg + is keletkezett zöld utat kap a pc-s is -
#116444 eddig egész jókat kapott:
F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch | Első pontszámok
Noisy Pixel | 9
COGconnected | 9
Game Informer | 8.5
God is a Geek | 8.5
Press Start Australia | 8
PlayStation Universe | 8
mondjuk azt annyira nem adom, hogy eddig úgy volt, hogy jön PC-re is holnap, aztán kb. múlt héten TBA-ra váltott Steamen a megjelenés, és sehol semmi infó róla, hogy mikor.. :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.09.06. 12:27:36 -
#116443 Már várom, hajnalba játszás lesz.... -
#116442 Én is rohadtul várom már basszus egy jó ideje fenn van a listámon... amióta megláttam az első trailert...
Azonnali vétel... -
#116441 Állati :) Nekem ez day1 -
robicarlos6 #116440 Szeptember 7-én, vagyis holnap jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch, ennek apropóján pedig a Bilibili és a TiGames párosa előrukkolt a játék kötelező launch trailerével. Noha a látványos metroidvaniát PC-re is bejelentették, a számítógépes verzió premierdátumáról egyelőre nincs hír.
-
#116439 Majd akkor kell ezt felróni, ha majd bemész a boltba és a polcon lesz vehető konzol rendes lista áron... -
robicarlos6 #116438 Na most olvasom ps4-re is jön a GT7, köll a sok sok vásárló akik még évekig szüttyögnek majd a régi gépeken -
robicarlos6 #116437 A következő szállítmány beérkezése miatt a 2020.12.31.
Az azért érdekes még mindig, hogy van az hogy a konzolvilág hónapok óta nem kap digitális ps5-öt amikor minden máshol szórják őket? Itt valami nem ok
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.05. 23:04:54 -
#116436 200-ért láttam mostanában hirdetni, rendes boltos, ez már nem hiéna. Ill. szerintem lassan pár hét alatt bárhonnan megjön már. -
#116435 NEKEM bejött a Returnal, minden percét élveztem, sok időt beleöltem, nem bántam meg. Abban viszont egyet értek, hogy a Hades jobb nála. -
robicarlos6 #116434 Újabb platformokra látogat a Project Winter
"A Project Winter ugyanis PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is elér, méghozzá nem is olyan soká: szeptember 16-án már kézbe is vehetjük a játékot. Minden platform között adott lesz a keresztplatformos játék lehetősége, hogy semmi ne állhasson a közös szórakozás útjába."
Beyond a Steel Sky - ekkor érkezik konzolokra
"A Beyond a Steel Sky november 30-án jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve Nintendo Switchre is. A Beneath a Steel Sky folytatása 3D-s, cel-shaded világba helyezte a korábbi oldalnézetes kalandjátékot, de változatlanul Robert Fostert irányítjuk benne, akinek egy gyökeresen megváltozott Union Cityt kell felderítenie egy eltűnt kisfiú után kutatva."
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.05. 19:27:39