121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#116502 De addig megveheted legalább másodszor azt a játékot, amit 3 éve egyszer már megvettél. -
robicarlos6 #116501 Akkor jön a ps5 pro is a pletykák szerint (2023-ban.Másik oldalon meg a ráncfelvart Series X is)
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.10. 08:52:54 -
#116500 dettó..én tényleg nem akarok fanyalgónak tűnni vagy bármi, mert szerintem a Diablo 4 mellett a legvártabb cím számomra a következő GoW, de valahogy én se látok _AKKORA_ grafikai ugrást; ez lehet amiatt is van, mert 1-2 hónapja pörgettem PS5-ön újra az első részt, és még mindig bennem van annak a látványvilága. Szal azért egy Spider-Man 2 jócskán baszóbb, de az már csak PS5-re fog jönni szerintem fixen.
Mindenestre IDEVELE! Elkeserítő továbbá, hogy a rövidke kis interjún nem volt szó a megjelenésről (vagy lemaradtam volna..?), úgyhogy szerintem még a 2022 is necces bőven.. :\\\ jah, és nem Cory már a director, ami szintén egy kisebb hígulás a projektnek szerintem...
jogosak a kommentek, hogy "A SONY majd csak 2023-ban akar gent váltani" ... :DDD -
#116499 csak egy álom volt az egész :DDD
egész este szarakodott az SG nálam, lehet volt valami rollback, vagy nem tudom hogy tűnhetett el minden :D -
abel0317 #116498 Kratos szakállán kívül ez a ragnarok még mindig olyan ps4 pro-s grafikának tűnik. Persze nem panaszkodok hisz ígyis brutális a látvány csak egy kicsit "péesötösebb" látványra számítottam. -
robicarlos6 #116497 Más topikban is eltűntek este 10 utániak :(
Szívét lelkét beleteszi az ember és ez van -
#116496 Hová tűntek a tegnap esti üzenetek? Vagy csak képzelődtem? :) -
#116495 Uncharted 4 + LL PC kiadás jó hír mindenkinek, akinek nincs PS-e, de a "PS5 remaster" az elég meredeken hangzott. Remaster egy 3-4 éves játéknak??? Ez nekem úgy tűnik, hogy el akarják adni pénzért a 60 fps peccset meg egy kis grafikai update-et, ami már a sokadik ilyen húzás PS-ön. Remélem lesz valami barátibb upgrade opció azoknak, akik megvették PS4-en már egyszer mindkét játékot, teljes áron. Mert ez így erősen lehúzás-gyanús. -
#116494 -
#116493 Az egész nyócK egy zsák utca, nincs az a méretű TV és lakás, ahol ez értelmes kihasználható. De még a 4k is nyekereg, pláne valami dlss vagy más kép technika mellett. -
robicarlos6 #116492 PlayStation 5 Pro: ready for 8K gaming, priced at $600-$700 for 2023 8K lol...Előbb legyen bármi REAL 4K all time 60 fps bármelyik konzolon.... -
#116491 Nem tudom, nem jelentkeztem be.
És, ha nem is jelentkezem be, csak vendégként veszem? -
#116490 nálam is elérhető, pedig már vettem egyet tőlük márciusban :D -
#116489 Minden account-al max. 1db-ot lehet venni. -
#116488 Még a kosárba is be tudtam tenni, épp csak nem nyomtam a fizetésre.
Nálam mondjuk azt írja, hogy 1 darab van már csak, de ez lehet átverés, hogy minél jobban vigyék. -
#116487 Nemtudom, nekem itt kínálja magát, hogy tegyem a kosárban. Engem szeretnek a ps5-ök :D
Vegyek neked egyet? -
Zozo76 #116486 "A termék jelenleg nincs készleten a webáruházban." -
#116485 Az internetesben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.09.09. 17:23:03 -
robicarlos6 #116484 Aztán melyikbe? Itt a helyi kong az ürességtől -
#116483 MM-ba annyi PS5 jött, hogy egész nap bír elfogyni. -
robicarlos6 #116482 Alan Wake Remastered angol amazonon fellibbent £24.99-ért. -
TomStorm #116481 Bőőven elég volt a sima változat is,köszönjük:) -
#116480 Nanana...az első a maga idejében odatette. A többi simán szarvót :) -
#116479 Nekem sem, de a Days Gone után nem hibázhatnak. :) -
#116478 Nem mondom, hogy ez a legkedvesebb franchise -zom. De, ha mégis, nézzük meg, ki tudja. -
#116477 Holnap kiderül :) -
#116476 Lehet, hogy Men in Black játék jön a Bendiektől?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.09.08. 15:31:26 -
#116475 Én nagyon vártam már, látványban nagyon szép, aranyos karakterek ilyen Shadow Complex szerű játék. :)
-
#116474 Néztem-néztem, de olyan magasra pöcöklték az ORI-k ezt a lécet, hogy ez maximum távcsővel nézegeti :D
Nincs ebben annyi, amennyiért szeretnék eladni. Ráadásul van kihívó is bőven, teli vannak a boltok hasonló játékokkal (főleg pixelartban, de attól meg nem feltétlen lesz rosszabb). -
robicarlos6 #116473 Death Stranding - új előzetesen a rendezői változat
-
#116472 Igen, a durva fény árnyék látván, ért beáldozták a felbontást.
X360-re 480-720p között ugrált a játék... -
#116471 Igen, szebb volt mint X360-on, de ez tuti jóval élesebb lesz majd... -
#116470 Jaja, ma sem néz ki rosszul az erdő főleg szép a mai napig. A hangulata pedig természetesen szintén átjön, és nagyon jó.
Sok hasznát én sem látom a remasternek, amikor az eredeti még teljesen rendben van, és valszeg amúgy sem tesz majd hozzá érdemben semmit. -
#116469 Pár éve vittem végig pc-n újra, szerintem teljesen viselhető volt a játék grafikailag. Nekem kevés ide egy grafikai update ahhoz, hogy újra megvegyem, de nyilván mindenki más. Legfeljebb akcióban tudom ajánlani olyan PS tulajdonosoknak is, akik az exkluzivitás miatt 10 éve nem tudtak hozzáférni.
Azért lenne ehelyett pár más ötletem, ami inkább megérdemelne egy remastert ... -
#116468 Ez az Alan Wake remastered eléggé felejtős nálam is. Kíváncsi vagyok az induló árcédulára. -
#116467 Igen, elsődlegesen konzolokról szól ez azokból is a PS-ekre, de tuti hogy PC-n is szebb lesz. -
#116466 Már eleve a PS kiadás miatt kötelező a Remaster... De konzolokra nem néz ki sehol se még fullHD-ban se, PC-n is bármire állítod az nem lesz élesebb...
Nem 4k kimeneti jel kell.
Hanem egy Remaster ahol a textúrákat élesebbé teszik, nagyobb felbontásúra... -
#116465 "Szerintem érdemes megvárni, amíg előbb-utóbb ingyen odaadják Epic Games-en vagy game passban vagy brutál kedvezménnyel leértékelve bárhol máshol"
A mondat vége elkerülte a figyelmed vagy annyira kötekedni akarsz, hogy muszáj volt keresni valamit? Mert ugye PS store-on sosincs leértékelés, ugye?
Egyébként ma már egy rakás embernek van más gépe is: xbox itt is, nem is olyan rég írt kommenttárs, hogy vett series x-et, neki nyilván opció a game pass, esetleg pc-je van, ezért opció lehet az EGS. Bár szerinted ilyen nincs,
Megint kurva okos akarsz lenni, aztán nem sikerül. -
#116464 Ha már az "úgyiscsakrimékekvannak" megy, akkor esetleg nézzetek rá a F.I.S.T.-re. Amit én eddig láttam belőle az tetszik, jóféje metroidvania, némi bullethell beütéssel a bossoknál. Én biztos meg fogom venni hamarosan. -
#116463 A playstation tulajok majd megvárják, amíg az epic vagy az ms ingyen osztogatja. Az majdnem olyan, mintha számukra is elérhető lenne. Mi a ráknak adják ki annak a mostanra 130-140 millió playtstaion tulajnak, akiknek legalább a felének nincs más konzolja/pécéje? Hülyékezek, énmondom...
/sg-s lángelme team újra a toppon van :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.09.08. 09:27:14