PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2024.08.27. 12:22:40
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: lwb, 2024.06.17. 10:29:18
Az elmúlt több mint egy hónapban egyetlen hozzászólás se volt.
PS5 II PSVR
Pont olyan moslékszar, mint bármelyik slim gép a playstation történelemben. Amíg lehet kapni fatet, azt vegyétek. Ha van használtan legelső generációs(1016), akkor leginkább azt.
De vezetgetni konzolt az nem egy nyerő ötlet. Amúgy sem fogja kezelni a külön USB-n bedugott pedálokat.
Adversus solem ne loquitor
Nem hinném hogy így fogja kezelni külön usb portokon a szettedet.
Segitséget szeretnék kérni.Jelenleg PC -n játszom ,,de úgye elkerülhetettlen az idönkénti hardver frissités.
Gondolkodom a PS5 re való átáláson...de bizonytalan vagyok benne ,hogy a trustmasters gt-rs kormányom ,ferrári t1000 pereccel,,load cell pedállal menne -e?Eleve kéne két usb csatlakozó....van rajta kettő?
köszi
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.05.09. 09:03:46
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Viszont az ahogyan cenzúrázták végtelenül gagyi. Alakították volna inkább át a ruhát normálisan, de így, hogy az a fekete fehérnemű kitakar.. Hát ki venne fel ez a nyuszis ruci alá olyat? 😄
Ha ez egyszer lesz PC-re hát hajjaj... 😄
+ "Need to save the original Holiday Rabbit outfit for the future generations!" 😄
Én örülök, hogy végre van egy játék nőies női főhőssel, és ennek a játéknak ráadásul kitűnő hangulata van, nem csak Eve miatt szeretjük. 😊
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ha a Stellar Blade, akkor...
Ha szereted egy kicsit a több vért és brutalitást, egy-két ruhánál, ha egy kicsit többet mutat a hölgyből, illetve a nehezebb harcokat, akkor nem érdemes a patchet telepíteni.
Ha ezeket nem kedveled és egy kicsivel könnyebb játékot akarsz, illetve érdekel a New Game+ játékmód, akkor viszont telepítsd a patchet.
De már úton van egy új frissítés is. Még nem tudni hogy mit fog tartalmazni/cenzúrázni. 😄
Szerk.: Kicsit utánanéztem, Stellar Blade elvileg eggyel alacsonyabb besorolást kapott Japánban mint Last of US 2. CERO D Stellar Blade, ez 17+, TLoU 2 meg CERO Z ami 18+.
Why so serious?
A lemezes verziót még február elején rendeltem elő (a januári State of Play után).
Az ok egyszerű: amíg vannak lemezes kiadások, addig gyűjtöm őket - nyilván azokból a játékokból, amik érdekelnek. 😊
A digitális verziót viszont csak nemrég vettem meg (március utolsó napjaiban), amolyan húsvéti ajándék címén.
A Final Fantasy Rebirth is 2x van meg. A sima verzió, illetve a Deluxe kiadás.
Nyilván, ha jönnek majd ezek a címek PC-re is, akkor szintén megveszem őket. 😄
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.04.28. 20:54:20
Why so serious?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"A petícióban résztvevő játékosok szeretnék, ha a játékot visszaállítanák abba az állapotba, ahogyan a lemezen - illetve a korábban megjelent előzetesekben és reklámanyagokban szerepelt (Eve ruhái + több vér)."
De a Sony válasza is megérkezett:
"Ha elégedetlen vagy a játékkal, visszaadjuk a pénzed."
Ezzel ők már állást is foglaltak a témában a játék jövőjével kapcsolatban (esélyes, hogy nem lesz visszaállítva semmi sem).
Néhány fotó (4K Resolution mód):

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.04.28. 10:12:52
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2024.04.27. 11:57:35

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.04.26. 18:40:09
Stellar Blade - Launch Trailer
Képregény
Áruházi oldal
Már a prezentáció is sokkal igényesebb, mint a kortárs játékoké. Nagy plusz a magyar nyelvért. A demó engem meggyőzött, jöhet pénteken a csetepaté. :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Eddig vártam, és 300 Ft-os ganajjal gondoltam megnézem a Diablo 4-et. Azt el kell ismerni, h a szivárványos 3. rész után végre ismét minőségben van a széria.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2024.04.07. 09:32:26
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Why so serious?
Amúgy pedig a koreai/japán piac miatt olyan, amilyen. Oda is készült elsősorban, nem ide (több millió tini imádja ott az ilyeneket). Én csak annak örülök - ahogy írtam korábban is - hogy nem csak az Amerikai és Európai alkotások és irányvonalak jutnak el ide, hanem már a Távolkeleti alkotások is (Kína, Dél-Korea, Japán), függetlenül attól, hogy milyenek és hogy mit képviselnek. És igazából a Nier: Automata is ilyen volt. Abból is elment 8 millió mostanra már és a játékosok egy része imádja a mai napig. És a "csöcsök" meglendítették az FF7 Rebirth eladásait is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.04.02. 09:31:29
Why so serious?
Nem kell, hogy egyezzen a véleményünk, ahogy írtam is, kismillió játék van a piacon, mindenki azzal játszik, amivel akar.
Amúgy nem vagyok fidesz bérenc, de örülök, hogy random emberek a zinterneten jobban ismernek engem, mint én saját magam. 😉
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.04.02. 09:06:06
Stellar Blade nekem skip, nem szeretem az ilyen anime stílusú spectacle fighter játékokat. Bayonettan is bealudtam, Nier Automata se jött be.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2024.04.02. 08:39:06
PS5 II PSVR
(A magyar felirat eléréséhez kattints a Feliratok / CC gombra és válaszd ki a Magyar (Hungarian) nyelvet.)
Jó szórakozást kívánok hozzá és előre is köszönöm azoknak, aki esetleg megnézik!
(Van FullHD + 2K és 4K felbontás is.)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.04.01. 19:37:54
Nincs nagyon még egy olyan játék, mint a CP2077. Open world, de nem generic egyáltalán, a világ kisebb, egy város az egész, de a város nagyon részletes, ezerszer részletesebb, mint akár a GTA városai is. Főleg a mai állapotban, amikor van már működő metró, rendes police system, autós harc stb. Nyilván sokat segít, ha valaki ismeri a source materialt, a CP rpg-ket, ahogy pl BG3-nál se ártott, ha valaki látott már DnD-t közelről, pláne ha a FR világot is ismeri valamennyire. Nyilván ízlések és pofonok, de nekem nem a grafika az első, ami lejön a játékból, hanem a jó küldetések és az emlékezetes karakterek.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2024.04.01. 15:23:14
Utoljára szerkesztette: Moby, 2024.03.31. 19:30:17
Adversus solem ne loquitor
Demot nem játszottam csak megnéztem youtubeon, az tetszett, harcról jókat hallok szóval ha jók lesznek a review-k (és nem az van megint, hogy másfél órán át fun valami aztán ugyanaz megy végig) akkor majd megveszem.
Why so serious?
És semmivel sem aránytalanabb/túltoltabb ez a modell, mint anno Lara volt az elmúlt 3 Tomb Raider játékban (főleg, hogy Eve-t egy valódi koreai modell alapján készítették el).
Nekem tetszik ez a modell (szemrevalóbb, mint az elmúlt évek női protagonistái), ahogy a játék is. Persze mindenkinek más az ízlése, meggyőzni sem akarok senkit sem, arra ott a demó. És ha nem tetszik, van egy kazal más játék még a piacon szerencsére, amivel el lehet ütni az időt, de attól még a Stellar Blade nem lesz egy sz@r játék. 😉
A szar játék az a Gollum és a Cyberpunk 2077 (0day - 2020) kategória. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.03.31. 12:04:08