121454
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
És holnap már csak 29 lesz? :-D -
Indul a tavaszi vásár!
Az akcióban részt vevő játékok listája -
Még 30 nap van hátra a Stellar Blade megjelenéséig!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.03.27. 09:20:59 -
Stellar Blade demo officially releases this Friday, March 29th.
Save data will carry over to the full game.
Demo teaser
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.03.25. 13:39:50 -
>Az, hogy egy RPG-ben fizess, ha karaktergenerálót akarsz használni, az a legalja
Ezt nem értem. Nincs benne ilyen. Olyan van benne, hogy megváltoztathatod a kinézeted, amihez vehetsz itemet real pénzért(ha elég hülye valaki, hogy ilyesmire költse a pénzét), vagy fizethetsz érte a játékbéli pénzeddel. De olyan hogy bármilyért FIZESS, olyan nincs a játékban. Soha sehol nem fog ilyet feldobni a játék. Ilyen szarságokat lehet venni benne, ami totál opcionális. A gyorsutazás izé is eléggé túl van tolva, mert gyorsutazás pontok kijelöléséhez vehetsz kristályt, így utazhatsz olyan helyre is, ahol a játékban amúgy nincs ilyen kristály, de azt ettől még használni nem tudod, mert ahhoz kell a kő is.
Nem szimpi, hogy egyáltalán létezik benne MTX, de a játékbéli szerepe sokkal csekélyebb, mint a körülötte zajló cirkusz, és totál opcionális minden. Ha nem nyomsz rá a store-ra, arról sem tudsz, hogy van ilyen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2024.03.24. 19:11:40 -
Túl van tolva ez a DD2 dlc dolog. Minden megszerezhető játékon belül. De játszani is kell vele sajnos értük, micsoda világ -_- -
MrAndree #121044 Nem kell fizetni ha karaktert akarsz generálni. Ne terjesszük itt is a hülyeséget. :D -
Az, hogy egy RPG-ben fizess, ha karaktergenerálót akarsz használni, az a legalja. Addig én tuti nem veszem meg, amíg ez benne marad.
Lassan oda is eljutunk, hogy a mentésért is fizetni kell majd.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2024.03.24. 15:50:12 -
Olyan szinten van rottyon technikailag, hogy megállsz egy nagyobb város főterén, elkezdesz körbefordulni, és ilyen huszon fps-ek vannak. Kétszer körbefordulsz, és kisimul :D
Mondhatnám, hogy a DD2 a PS5 generáció Witcher3-a, de ennyire roncs talán az sem volt, és az legalább pc-n jól működött. Na ez ott se. A játék amúgy nem tűnik rossznak, de kb hótugyanaz, mint az első rész, csak szebb. Viszont az is ilyen fosadék állapotban jelent meg anno PS3-ra, és máig beteg pc-n is, szóval ezek viszik tovább a szép hagyományt :D Ez a mikrotranzakciós gedva egy teljesárú játéknál, meg hát...erre nehéz szavakat találni. Vegyél gyorsutazó kristályt ezresér. LOL
Utoljára szerkesztette: Moby, 2024.03.24. 10:31:09 -
Nem vettem Dragon's Dogma 2-t. Van nálam egy lemez XSX-re(nem láttam lemezes játékot a jóisten tudja hány éve), megnézem mit tud, és majd ha rendberakják egyszer, és kiveszik belőle a mikrotranzakciókat, talán megveszem, de csakis pc-re. Egyelőre nem láttam belóle sokat, dráma amilyen szarul fut konzolon.
/azt sem értem miről hadovált a DF, hogy xboxon legalább a VRR miatt nem olyan szar, mint PS5-ön. Fasság. De. Pont ugyanolyan hulladék azon is, semmit nem csinál vele a VRR.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2024.03.24. 10:24:36 -
Én nyomogatom a Dogma 2. Egyelőre bejön. -
venni meg pláne nem veszek már semmit.
És s Dragon's Dogma 2? :-D -
Nem is fogod dérezni, mert nem jó.
Én sem nagyon játszom már, venni meg pláne nem veszek már semmit. Ez a P is csak azért kapott esélyt, mert anno nagyon vártam, és már elég rég gamepassban van, gondoltam mielőtt kikerül, legalább adok neki esélyt. Igazából nem kellett volna, és bármikor ott is hagyhattam volna, csak az OCD-m nem engedi, ha egyszer belekezdtem, már végigvittem. Hülyeség volt, de ez egy percig sem volt kétséges közben sem.
Most egy jóidőre megint elég volt a videójátékokból. Preordert én már semmire nem nyomnék, az idei évből is eddig egy olyan játékot láttam, amit talán megveszek, ha nem cseszik el. Ennyi, nem jelent ez az egész nekem már semmit, mocskosul nem érdekelnek már a sony játékai, és másoké sem. -
Tegnap este csaptam le az első bosst. Pofátlan koppintása ez a BB-nak, doll-ostul, mindenestül. Még elnyomkodom majd, de nem hiszem, hogy végigtolom.
Nem gondolom, hogy újat kéne mutatnia a klónoknak, gyakorlatilag az egész gaming nem mutat semmi újat már jó ideje, csak újratermeli magát újabb és újabb titulus alatt.
Ettől függetlenül még lehet(ne) jó, de eddig ezen a P-n ezt nem érzem.
Egy From-játék van, amit platina után nem vettem elő, az az Elden. Bocs, kettő, a Sekiro a második. Igaz, már játszani is alig játszom, nagyjából heti egy órát, annyira nem köt már le az egész, mással töltöm az időm.
Nincs játék, amiért fizetnék szívesen, nemhogy 28 ezret, de tízezret se.
Egyetlen játékra nyomnék még preordert: BB2. :) -
TomStorm #121036 Jól van,látom Dragons Dogma-t Pc-re se kell venni:D -
Na csak lement ez a Lies of P. Az elején érdekelt mi lesz belőle, a második felében már tiszta volt, hogy semmi(azon kívül, hogy egy szolgalelkű wannabe bloodborne copy), és főleg csak bosszantott, a végére már nem érdekelt más, csak hogy kipipáljam, amíg ganépasszban van, ne maradjon semmi olyan, hogy talán lemaradtam valamiről. Így utólag azt mondom, hogy nem maradtam volna le semmiről akkor sem, ha hozzá sem nyúlok. Azthiszem nekem ez volt az utolsó soulsborne-féle játékból. Már a Wo Longnál is nagyon éreztem, de nekem mára így elég volt ebből a zsánerből. Széjjel lett égetve az egész, nem maradt már ebben semmi, ami még ne lett volna elmondva valaki által, de el kéne. Nekem legalábbis. ÉS ez igaz a fromra is. Az elden ringgel kellett volna elbúcsúzni az egésztől, az legalább még volt valamilyen, noha abból is kiüvöltött már, hogy a from sem tud már ezzel a egésszel semmi egyebet kezdeni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2024.03.20. 19:20:33 -
A turn based-től ne fossál.
Én eddig mindig azt mondtam, ha egy játék turn based, bottal se piszkálom meg, nem is játszottam a Persona 5-ön kívül semmivel, azt is a harc miatt hagytam abba.
Itt viszont belejöttem, és végigtoltam a játékot, vagy 80-90 óra alatt. Nem mondom, hogy kedvencem volt a harc, de a legkönnyebb fokozaton letoltam. A játék mechanizmusainak szerintem a felét sem használtam. de az a játék megér egy misét mindenképp. -
Coool
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2024.03.19. 19:13:52 -
Sziasztok
Akit erdekel esetleg egy nyeremenyjatek...
Dragon's Dogma 2 (PS5, femtok + "3D"-s borito)
nyeremenyjatek youtube
-
40 nap van hátra a Stellar Blade megjelenéséig!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.03.17. 12:46:24 -
na ezt várom, sajnos valahogy sosem került elém az eredeti játék anno -
Tapsikolva fogadtam a trailert, nagyon vártam már a konzolos megjelenést. Tuti vétel! -
Hát, bugos még mindig, mint a fene, viszont akkora a játék, hogy ez egy darabig nem is fog változni szerintem. Rendszeresen patchelik, dolgoznak is rajta, de azért még én is beleszaladtam egy-két zavaró bugba. Questet nem lőtt még le, tehát semmi komoly csak némi pici inkonzisztencia meg beragadt quest state stb.
Nyugodtan nekiugorhatsz. A legjobb dolog, ami WH40k-val történt. Végre nem egy lövölde vagy rts. -
Tényleg, Rogue Tradert gatyába rázták már kicsit? Olvastam valahol, hogy megjelenéskor voltak problémák, pedig érdekelne -
A sokszáz órás monstre játékok a nyúgdíjas évekre vannak betárazva, kb akkor fogok ennyire ráérni. Egy BG3-nak még lenne is esélye, de a turnbased miatt erősen kétséges, hogy geyáltalán végigmenne.
WH40K nem az én világom. -
BG3? WH40K Rogue Trader? Vagy crpg-k nem jönnek be? -
Jó lenne, ha 2024-re is jutna két ilyen. A No rest for the Wicked lehet az egyik. Talán. Majd kiderül. -
Viszont jön konzolokra a System Shock remake. Azt jó szívvel ajánlom bárkinek. Tavaly két játék volt, amiért érdemes volt bármilyen gépet bekapcsolnom: a Hi-Fi Rush volt az egyik, a másik a System Shock. Erre a két címre emlékszem a híg gané tengeréből.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2024.03.12. 21:33:48 -
A hétvégén kezdtem bele. A videók alapján sem kapott el megjelenéskor, és az az 1 óra sem, amit most nyomtam vele. Lehet, hogy majd még próbálkozom, de őszintén szólva abban a Lords of the Fallenben még a videókon is több a bugi, mint ebben játszva. Csak ez ingyen van(gamepass), azért meg fizetni kellene, és játékot én már nemigen veszek, és még abban sem látom azt, hogy tudnék én azzal órákon át játszani, netalán még végig is menne.
Talán a No Rest for the Wicked-el kívételt teszek áprilisban, de nem igen van több játékra tervem (meg igényem sem) az idei évből. Sem megvételére, sem a játszására.
/ja és undorító, ahogy ricegve fordul a karakter. A from is hóthülye technikailag a játékokhoz, de akik őket próbálják másolni, még ott sem tartanak sajnos. Ez a Rise of the Ronin is...atyaég. A csoda niohk után már a WoLongot kiadni is gáz volt (az mondjuk legalább végigment), de ezért már nekem is szekunder szégyenérzetem van.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2024.03.12. 21:28:36 -
Eléggé rendben van, azt mondanám, hogy a soulsborne koppintások közül az egyik legjobb. Hangulata nagyon jó, és a ballansz sem ment nagyon félre, ami az egyik legfontosabb az ilyen játékokban. Nekem egyedül a parry rendszerrel volt bajom, kicsit unfair-nek éreztem sokszor, de mindenképpen megér egy végigjátszást. -
TomStorm #121020 Dragons Dogma 2-t Pc-re veszem.30Fps kösz nem.
Moby-nak bejött a megérzése:D
Viszont a gameplay te jó ég!:))
IGN rákapott demo után,alig várja hogy folytassa. -
Én végigtolam és remekül szórakoztam. Persze ne várj Bloodborne féle odabaszó pályadesignt és sokféle ellenfelet, de egy nagyon jól összerakott játék -
Akkor jó se volt, ha nem nyomtad végig. :-D -
félúton abbahagytam, de nem mondanám rossznak (néhány boss tud meglepetést szerezni) -
Lies of Pi-t nyomta itt valaki Bloodborne-huszár? Tegnap elkezdtem, egyelőre nem tudom mit gondoljak róla, van némi Bloodborne-féle hangulata, kérdés, érdemes-e időt beletenni. -
TomStorm #121015 Amúgy egész jól néz ki de nekem még mindig ilyen középút a stílus.
A karakterek arca manga ez nem tetszik,más igen:D
Nem tudom bázison milyen játék alatti zenékre lehet váltani de a demo-s végigjátszás alattival inkább offra tenném:)
Nem zárom ki hogy egyszer megveszem! -
Úgy tűnik, a Stellar Blade fejlesztőinek is tetszett a Resident Evil 6.
Az ADA-s szerkót EVE is megkapta (legalábbis nagyon hasonló). :D
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.03.09. 10:39:34 -
Tegnap késő este elérhetővé vált a Stellar Blade demója (amit amúgy áprilisra ígértek, de a Sony megint bénázott, ebből is látszik, mennyire komolyan kezelik ezt az egész PS5-ös érát), de 1-2 órán belül a Sony le is vette az áruházból és elvették mindenkitől (a digitális vásárlás "pozitív oldala".)
Szerencsére akadt 1-2 leleményes, aki még le tudta tölteni a játékot és tudott játszani a demóval...
A demóban elérhető ruhák
1 óra gameplay a demóból
Örülök, hogy sok-sok év után újra kapunk egy woke propaganda mentes AAA játékot. :)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.03.09. 08:10:15 -
Az a baj, hogy az eddigi videók, meg infók alapján én nem látok benne semmi olyasmit, amit eddig máshol nem, vagy akár olyat, ami kicsit is kiemelné a tökátlag akciójáték kategóriából.
Ez persze nem feltétlenül baj, ha igazán faszán lesz összerakva, akkor nem kell megváltania a világot, de kicsit szkeptikus vagyok. Persze kíváncsi is.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2024.03.06. 10:51:57 -
Stellar Blade - Gameinformer
- Development began in 2018
- Set in space and a ravaged Earth
- Nier: Automata was the biggest inspiration
- Combat is flashy but tense
- Defend, parry or use evasive moves
- Parrying enemies will make then "groggy" to open up an attack window
- Consecutive parries lead to dealing a huge blow to enemies
- Assassination combat options
- Wanted to make a game with an ending
- Difficulty options
- Will have a Story Mode but battles will still be fun
- Eve is human
- Eve can be seen "as an angel that descended from outer space with a sword"
- You can make story decisions, but not too much freedom
- Outfits are cosmetic only (about 30 outfits)
- More outfits are planned for after release!
- The Stellar Blade is Eve's only weapon
- Weapon critical hit and speed can be upgraded
Néhány új screenshot: