PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig vártam, és 300 Ft-os ganajjal gondoltam megnézem a Diablo 4-et. Azt el kell ismerni, h a szivárványos 3. rész után végre ismét minőségben van a széria.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2024.04.07. 09:32:26
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Why so serious?
Amúgy pedig a koreai/japán piac miatt olyan, amilyen. Oda is készült elsősorban, nem ide (több millió tini imádja ott az ilyeneket). Én csak annak örülök - ahogy írtam korábban is - hogy nem csak az Amerikai és Európai alkotások és irányvonalak jutnak el ide, hanem már a Távolkeleti alkotások is (Kína, Dél-Korea, Japán), függetlenül attól, hogy milyenek és hogy mit képviselnek. És igazából a Nier: Automata is ilyen volt. Abból is elment 8 millió mostanra már és a játékosok egy része imádja a mai napig. És a "csöcsök" meglendítették az FF7 Rebirth eladásait is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.04.02. 09:31:29
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Why so serious?
Nem kell, hogy egyezzen a véleményünk, ahogy írtam is, kismillió játék van a piacon, mindenki azzal játszik, amivel akar.
Amúgy nem vagyok fidesz bérenc, de örülök, hogy random emberek a zinterneten jobban ismernek engem, mint én saját magam. 😉
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.04.02. 09:06:06
Stellar Blade nekem skip, nem szeretem az ilyen anime stílusú spectacle fighter játékokat. Bayonettan is bealudtam, Nier Automata se jött be.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2024.04.02. 08:39:06
PS5 II PSVR
(A magyar felirat eléréséhez kattints a Feliratok / CC gombra és válaszd ki a Magyar (Hungarian) nyelvet.)
Jó szórakozást kívánok hozzá és előre is köszönöm azoknak, aki esetleg megnézik!
(Van FullHD + 2K és 4K felbontás is.)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.04.01. 19:37:54
Nincs nagyon még egy olyan játék, mint a CP2077. Open world, de nem generic egyáltalán, a világ kisebb, egy város az egész, de a város nagyon részletes, ezerszer részletesebb, mint akár a GTA városai is. Főleg a mai állapotban, amikor van már működő metró, rendes police system, autós harc stb. Nyilván sokat segít, ha valaki ismeri a source materialt, a CP rpg-ket, ahogy pl BG3-nál se ártott, ha valaki látott már DnD-t közelről, pláne ha a FR világot is ismeri valamennyire. Nyilván ízlések és pofonok, de nekem nem a grafika az első, ami lejön a játékból, hanem a jó küldetések és az emlékezetes karakterek.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2024.04.01. 15:23:14
Utoljára szerkesztette: Moby, 2024.03.31. 19:30:17
Adversus solem ne loquitor
Demot nem játszottam csak megnéztem youtubeon, az tetszett, harcról jókat hallok szóval ha jók lesznek a review-k (és nem az van megint, hogy másfél órán át fun valami aztán ugyanaz megy végig) akkor majd megveszem.
Why so serious?
És semmivel sem aránytalanabb/túltoltabb ez a modell, mint anno Lara volt az elmúlt 3 Tomb Raider játékban (főleg, hogy Eve-t egy valódi koreai modell alapján készítették el).
Nekem tetszik ez a modell (szemrevalóbb, mint az elmúlt évek női protagonistái), ahogy a játék is. Persze mindenkinek más az ízlése, meggyőzni sem akarok senkit sem, arra ott a demó. És ha nem tetszik, van egy kazal más játék még a piacon szerencsére, amivel el lehet ütni az időt, de attól még a Stellar Blade nem lesz egy sz@r játék. 😉
A szar játék az a Gollum és a Cyberpunk 2077 (0day - 2020) kategória. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.03.31. 12:04:08
Why so serious?
Én ezzel akarok játszani, ez sokkal élethűbb és modernebb (a húsvéti sonka mellé):
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.03.31. 10:57:18
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Felek kiprobalni a demot (mar toltom), mert lehet, hogy elorendeles lesz belole 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Sz@r, ZS kategória, bottalse, hulladék... stb. Szerintem ez a játék messze nem ilyen borzalmas, játszottam én már jóval rosszabb játékkal is, nevesebb csapattól. De ez nem is baj, rengeteg játék van a piacon, remélhetőleg ezek a játékosok is megtalálják azt, ami számukra szimpatikus. De ettől még a Stellar Blade nem lesz egy sz@r játék. Így is elég durva számomra, hogy a mobilos NIKKE után ez a játék ilyen jól működik, ilyen jó teljesítménnyel fut a konzolon és ilyen jól néz ki. Mert a gyenge oldalai ellenére, azért össze van rakva a cucc.
Szerencsére a fejlesztők nem voltak szűkmarkúak és kiadtak egy demót is, ami ingyenesen kipróbálható. Ennek a letöltését mindenképp javaslom, mert akit érdekel a játék valamennyire, az ez alapján már el tudja dönteni, hogy akarja-e a teljes verziót vagy sem. Még mindig jobb, mint látatlanban 30 000-ért megvenni, majd spammelni percenként a supportot a refundért, csak mert nem olyan lett a játék, mint azt - valami alapján - előzetesen várta az illető.
Ahogy írtam, én valami ilyesmit vártam előzetesen. És a demó a kedvem sem vette el a teljes játéktól - sőt talán egy picit meg is hozták a további karakterek, sztori részek, fejlesztések és rucik miatt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.03.30. 08:32:06
Könnyű meghalni, de szerencsére a játék nem büntet és a boss előtt mindig automatikusan ment. Ha harc közben elvérzünk, a boss elé fog visszatenni minket és nem egy jóval korábbi mentéshez. Nekem elsőre nem sikerült egyik boss sem. A bevezető után azt hittem, hogy ez egy könnyed kis kaszabolós játék lesz, aztán utána feltörölték velem a padlót... nem is egyszer. Ki kellett ismernem a boss képességeit és mozdulatait, plusz Eve-t kicsit fejlesztenem kellett, de utána már elsőre sikerült az első főboss és még sérülést is alig kaptam. Szóval nem lehetetlen még az olyan szerencsétleneknek sem, mint én. 😊
És Eve is gyönyörű. Szerintem ilyen gyönyörű női karakterrel még nem is találkoztam videojátékban és az a popsi! Az biztos, hogy ilyen formás hátsót sem láttam még videojátékos női karakteren. Erre azért igyekeznek emlékeztetni is a fejlesztők. 😊 Ezt még Lara Croft is megirigyelné, de tényleg. Nekem az alap zöld ruci is tetszetős, de ahogy láttam a demó végén a kedvcsináló új előzetest... hát abban azért lesznek nagyon dögös, divatos és szexi rucik is. Az az Ada Wong-os ihletésű Resident Evil 6-os (piros + fekete) ruci nekem nagyon bejövős, kíváncsi leszek a teljes felhozatalra a játékban.
Sajnos Eve személyiségéről sok nem derül ki, de így az eddigi minimális infók alapján eléggé kedvelhető karakternek tűnik. Remélem a teljes játék nem lesz rest foglalkozni az ő háttérsztorijával sem.
Quality módban játszottam, natív 4K felbontásban 30 FPS-sel. Szép és hangulatos a játék. Jó kis játék lesz ez, pont úgy és annyira, amennyire 2017-ben a Nier: Automata is volt.
És az a skin suit is nagyon dögös, de annyira a játékot még nem próbáltam megnehezíteni magamnak. Normal fokozaton is épp elég kihívás számomra.
Érzem és látom, hogy vannak gyengeségei a játéknak, de számomra így is egy kellemes meglepetés. Hozzászoktam a mai modern játékokhoz, amik folyamatosan fogják a játékos kezét és mindenért buksisimi, plusz egy kis achievement jár, mégha egy kicsit retard vagy akkor is. Ebben a játékban nem éreztem ezt. Itt rendesen meg kell dolgozni (és fejlődni) a sikerélményért. És ez tetszik, bár én nagyon ritkán játszom ilyesmi (harc)rendszerű játékokkal, szóval nem vagyok telítődve, és hozzáhasonlítási alapom sincs nagyon máshoz (csak a 2 Nioh játékkal játszottam a From címei kimaradtak). De azt elhiszem, hogy mások ezt sokkal jobban és ügyesebben oldják meg, mint a Shift Up (akik egy indie cég és ez az első konzolos + AAA játékuk).
Mérlegelés szempontjából nekem több pozitívum szól a játék mellett, mint ellene, szóval, marad a 2 rendelésem (Digital Deluxe és lemezes verzió), várom a teljes játékot.
Még elő fogom venni a demót, fejlődés és gyakorlás szempontjából, ne legyek már annyira noob, amikor elkezdem a teljes változatot.
És azt is meg kell jegyeznem, hogy jól helyezkedik a játék a piacon:
- nem woke és feminista cucc (Sweet Baby ellenes tábor számára ez maga az álom)
- nincs benne fehér férfi gyűlölet sem a játék, sem a fejlesztők részéről (Sweet Baby ellenes tábor számára ez szintén maga az álom)
- gyönyörű női karakterek + szimpatikus, aranyos, formás, szexi főszereplő nő (aki erre vevő, az szerintem már jegyet váltott a demóra és a teljes változatra)
- nem igazán érkezik más játék a közelében (ugye a Rise of the Ronin és Dragon's Dogma 2 már megjelent és május végéig nagyobb AAA megjelenés sem lesz, PS5-ön biztosan).
Sajnos a szexi Eve nélkül, woke "megoldásokkal", illetve egy darálós évvégi időszakban, amikor egyik-másik nap jelennek meg a nagyobb címek, ennek a játéknak nem sok esélye lenne a fennmaradásra, de így, hogy ennyi "tábort" céloz meg és kvázi egy uborkaszezonban érkezik, biztos vagyok benne, hogy valamennyire sikeres lesz, főleg ott, ahova eredetileg szánták (Dél-Korea + Japán).
Titkon mindig is vártam egy ilyesmi játékot (gyönyörű, csábos, szexi női karakterrel gigászi dögöket leverni). Tudom, furcsa fétiseim vannak, de örülök, hogy valakik elkészítették ezt a játékot is és hogy játszhatok vele. 😄
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.03.30. 07:57:17
Why so serious?
- Download size : 16.168 GB
- Version : 1.001.000
A Stellar Blade demója ma jelenik meg PS5-re, és 3 grafikai módot tartalmaz (ahogy majd a teljes verzió is).
- A teljesítmény (performance) mód 1440p felbontást használ állandó 60FPS mellett.
- A kiegyensúlyozott (balanced) mód az 1440p felbontást skálázza fel 4K kimenetre, TAAU használatával. A képkockasebesség csökken bizonyos esetekben, de a teljesítményét igyekszik 60fps-en tartani.
- A felbontási (resolution) mód 2160p felbontáson megy, cserébe a képkockasebességet 30fps-re korlátozza.
- Ami a grafikai beállításokat illeti, az anizotróp szűrésen és néhány távoli textúra LOD-ján kívül nincs jelentős változás a megjelenítési módok között.
- Az árnyékfelbontás, a textúrák felbontása, a drawing distance, az ambient occlusion vagy a post-processing többnyire változatlan marad.
A ShiftUp mind a 260 dolgozója kapott egy PS5 konzolt a cégvezetéstől, hogy a pénteki Stellar Blade demót (és majd az április végén megjelenő teljes játékot) otthon is játszhassák.
- A demó végigjátszása után a teljes játékban valamiféle ajándékot kapunk majd.
- Eve hajának elkészítése (a különféle hajstílusok és haj hosszúságok miatt) közel 1 évvel meghosszabbította a fejlesztési időt, de Hyung-Tae Kim nem akart "spórolni" ezzel a játékon. Nem akarta, hogy a karakter kizárólag egyféle, előre beállított hajjal rendelkezzen, a játékosra van bízva a karakter megjelenése.
- New Game+ és Fotó mód a megjelenés után érkezik.
- Hyung-Tae Kim-nek már vannak ötletei egy folytatásra (Stellar Blade 2), de minden a játékosok visszajelzésétől, illetve a játék fogadtatásától függ majd.
PlayDome - Stellar Blade demo próbakör
"Negatívumot nem tudok mondani a játékról, ez egy remek címnek ígérkezik, amely tökéletesen kiszolgálja a hack-and-slash műfaj rajongóit." - PlayDome
Remelem, hogy az elsohoz hasonloan itt is lesz 200 szint, hiaba vagyok kb 30as, az uj teruleten nincs egyszeru dolgom ha a griff melle becsatlakozik a csataba egy falka vorosfarkas + egy sereg tolvaj 😄
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Írta a Capcom, hogy dolgoznak rajta. A terhelés azért van, mert minden NPC-nek egyedi komplex AI-ja van (meg egy csomó más alrutin ami a world-flow-hoz köti őket) és ugye a városban van a legtöbb NPC + pawn-ok.
Erre jött a poén, hogy a dragonplague felszabadítja az erőforrásokat 😊
[merlinw.org]
De a DD2-vel nem az mtx a baj szerintem, hanem a fos performance. 4090-en nem megy a stabil 60 fps városon belül, az azért meredek. Közben meg megfőzi a procit, mert minden thread 100%-on, mintha cinebench terheléses teszten lenne a gép. Valami itt nem oké, a játék nem néz ki olyan jól.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.03.27. 09:20:59
Save data will carry over to the full game.
Demo teaser
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.03.25. 13:39:50
PSN ID.: Beegabor
Ezt nem értem. Nincs benne ilyen. Olyan van benne, hogy megváltoztathatod a kinézeted, amihez vehetsz itemet real pénzért(ha elég hülye valaki, hogy ilyesmire költse a pénzét), vagy fizethetsz érte a játékbéli pénzeddel. De olyan hogy bármilyért FIZESS, olyan nincs a játékban. Soha sehol nem fog ilyet feldobni a játék. Ilyen szarságokat lehet venni benne, ami totál opcionális. A gyorsutazás izé is eléggé túl van tolva, mert gyorsutazás pontok kijelöléséhez vehetsz kristályt, így utazhatsz olyan helyre is, ahol a játékban amúgy nincs ilyen kristály, de azt ettől még használni nem tudod, mert ahhoz kell a kő is.
Nem szimpi, hogy egyáltalán létezik benne MTX, de a játékbéli szerepe sokkal csekélyebb, mint a körülötte zajló cirkusz, és totál opcionális minden. Ha nem nyomsz rá a store-ra, arról sem tudsz, hogy van ilyen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2024.03.24. 19:11:40
Adversus solem ne loquitor
Why so serious?