PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Adversus solem ne loquitor
Én imádom a Bloodborne-t, de ha neki nem tetszett, talán csak joga van megformálni róla a véleményét, és az attól még nem lesz bullshit.
Egyre szánalmasabb, amit itt művelsz, közben másokat oltasz és egyfolytában mondogatod, hogy ne személyeskedjünk. <#eljen>#eljen>
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Wut? Egészen eddig úgy szakértettél, hogy géped se volt? <#fejvakaras>#fejvakaras><#taps>#taps>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Személyeskedés meg on. Taps.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
hol van a házigazda?
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.10. 07:56:01
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Fos4-en mennyire droppol le? 39? ROFL
Vagy százezér nem gond ha féknyomos a gatyesz? Felhúzod, mára még jólesz. Pláne ennyiért 😄D
Kérlek mesélj még...
Community még szarabb. Arra is kitérnék hogy már nincs olyan online fps amit ne csalnának szét vagy a 12 éves trollok ne trollkodnának szét. Katasztrófa az egész. Főként a magyar gaming.
Ha szarul optimalizálnak csak lejjebb veszed a grafikát? Az igen öcsém.
Nem csak az okozhat framedroppot hogy nem használja ki rendesen a hardvereket a pc játék de ebbe ne is menjünk bele mert fingod sincs az egészről.
Néha olyan fasszágokat be tudsz ide hányni, hogy ezt még a legnagyobb sg-troll is megirigyelné.
De szívesen belemehetünk egy ps vs pc vitába egy konzolforumon. Dickhead...
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.10. 07:37:07
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Pc-n 4k-ban játszom fullon (élsimítás lejjebb ugrik néha,illetve Mafia 3 annyira okádék lett hogy 1440p-ben sincs fix 60 frém), de az exkluzívok miatt (is) és jópár multiplatform miatt is. Ha nem is éri a pc szintet, mégis inkább gyengébb minőségben lemezesen majd elcsere/eladás mintsem minden a nyakamon rohadjon feleslegesen. Steamemen és originen és uplayemen van vagy 200ezer forintnyi játék (ha a megjelenéskori árukat nézzük). És semmit nem ér,én meg ezeknek a nagy részét többet elő sem veszem.
És ha már van olyan opció ami közelít ahhoz amilyennek a ps4-nek alapból lenni kellett volna hát belevágok. 120 pénzért Ps pro szintű "gamerpc" nincs.
Ja hát itt nincs csilliómillió early acces és egyéb rémgagyeráj szeméttel teleszórva a store.....
"- grafika és képminőség évekkel egy átlagos PC mögött van (60FPS lehet egy FIFA-ban megvan, de egy Bloodborn néha a 20-is megüti...)"
Jaa sokszor van low medium szinten,de vannak itt azért olyanok is mint az UC4.... Mindenesetre sehogy sem "évekkel egy átlagos pc mögött"
"- lassú töltési idő egyes játékoknál PChez viszonyítva (pl: DirtRally PC-n nagyságrendekkel gyorsabban bejön, de egy Doom PS4 konkrétan csigalassú a PChez képest)"
Csesszél bele SSD-t. Egy 5400-as laptop vinyó van gyárilag a gépben mit vársz tőle? A pc sem azért gyorsabb mert húúú pv hanem mert rendszerint legalább 7200-as vinyókat használunk.
"- nagyon alapszínű sub-account kezelés (parent control)... szinte semmire nem használható, amire kellene (pl: hogy a két különböző sub-account-al rendelkező gyerek más játékkal tudhasson csak játszani). Maga a koncepció is teljesen rossz ami mögötte van"
He?? Minek ennyi parent control ez valami nevelési baromság? Sanyika még csak 8 ezért övé lehet Ratchet...Pityuka már 14 ezért övé lehet az Uncharted...De mééég nincs 18 tehát doomozni na azt nem fog!?....😄
"- Slim verzióm van, mindenhol azt írták sokkal halkabb mint az alapgép....hát azt nem mondom, hogy huuu de hangos, de halknak azért nem nevezném"
Okos vétel volt gy a Pro megjelenése elött 1 hónappal,nemmellesleg kíváncsi lennék ha már pc hogy mi a halk,mert sokan fújnak a ps4-re hogy hangos,mégis a pc sem egy mélykuss egy fullminőségi csendes táp és némi extra hűtések nélkül főként játék alatt...
"- néhány apró hülyeség a konzol koncepciójából adódóan (pl: disk-en vett játék a disk nélkül el sem indul....mint az oviban, cserélgetem a diskeket....., gáz....)"
Melyik a jobb megoldás? Hát nem a pc az hót ziher. Tudod amit konzolon "disk"-en vettél azt nem kell beregelned, berakod a gépbe a gép látja hogy eredeti és tolod. Ha meguntad eladod. Ezzel szemben pc-n mit is kapsz a "disk"-ek? Lószart. Azt amit a mellékelt kóddal is letölthetsz, utána a "disk"-edet kivághatod a kukába mert azt a játékot az accodhoz kötöd és többet a büdös életbe el nem adod... Akkor "disk" szempontjából vajon melyik a felhasználóbarátabb? Eladni egy regisztrációs kódot és egy lemezt amivel aktiválás után kitörölheted a valagad? vagy eladni egy lemezt amit beteszel,tolod és ha megunod elcseréled avagy eladod?
Ha meg nem akarod eladni megveszed digitbe és csumi,ugyan ott leszel mint te a "disk"-eddel...
"- Bloodborn.....óriási csalódás minden szempontból mint exkluzív tartalom meg főleg (összevissza pályatervezés, szakadózó grafika, stb..)"
Pár hónapja toltam ki,sem a pályatervezéssel kapcsolatos megállapításod sem a "szakadozó grafika" nem állja meg a helyét,bullshit...
"de nagyon sokat kell itt fejlődnie a konzoloknak, hogy 10 év múlva is legyen jogosultságuk, mert a PC mind szoftver kínálatban, mind képminőségben mind funkcionalitásban messze túlszárnyalja"
Akkor forgassuk ezt meg kicsit. A pc-nek mennyit kéne fejlődni hogy 100 pénzért azt a szintet adja amit a jelenlegi konzolok?😊 Avagy 120-ért a pro?😊 Nincs mit túlszárnyalni. Ha az exkluzívok érdekelnek konzolt veszel. Ha nincs pénzed komolyabb pc-re és játszani akarsz konzolt veszel.Ha meg többet akarsz akkor ott a pc aminek a határa a csillagos ég.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A pc-m is a tévére van kötve...
"Hardverek és egyéb perifériák megrögzött folyamatos cserélgetése?"
Az egyetlen amit az elmúlt 4 évben cseréltem az a VGA,3-szor mert kicsit maximalista vagyok pc téren,de a4 évvel ezelőtti vga-n is vígan menne minden ma is konzolminőség fölött. Oh,és sosem volt 1 milla de még csak 500ezer fölött sem a gép,most sincs.
"Szarul optimalizált játékok amik még a 300k-gépen is szaggatnak amig nem küldenek rá vagy tíz patchet: no thx."
Leveszed a grafikát - problem solved. Ráadásul ritka a probléma. Ellenben ha konzolon futsz bele,max az ima segít hogy javítsák.
"a hulladék communityről nem is beszélve."
Konzolon ilyen téren egy árnyalattal sem tartom jobbnak a helyzetet...
Van még valami sztereotípia?😊
Ez a "pc-ről váltottam és nem bántam meg" duma durván elcsépelt és a valóságtartalma igen erősen kétes...
Nem mondom hogy nem szaggatott soha semmi,sem azt hogy néha néha nincs galiba. De a ps4-emen ugyan úgy ebben a generációban már jócskán vannak hasonló gondok amiket ráadásul a pc-vel ellentétben nem lehet orvosolni.
Mindenesetre lentebbi kis Mózesünk elég erősen betrollkodás szagú.... Én el vagyok a ps4-el (és remélem holnap jön a PRO) a pc mellett. Mindkettőnek van érdeme és hátránya is.
És akkor már a hulladék communityről nem is beszélve.
Amióta nincs pc-m könyebb az élet... <#gonosz2>#gonosz2>
Most lehet irkálni, hogy "jaj" pc-m van és én a fotelben ülök billentyűzet,egér nélkül játszok gondolat irányítva egy 79 colos uhd-tv-t. És a 1millio forintos géjmingpc-men nem szaggatot soha semmi! <#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.09. 23:16:55
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.09. 22:19:16
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
WUT?!
BBbe mesteri pályadesign van
Konzolnak mindig is volt, van és lesz létjogosultsága.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.09. 22:16:48
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Előre leszögezem, hogy nem flame-t akarok generálni, hanem leírni a saját véleményem, hátha valaki hasonló helyzetben van és ez segít neki....
1 hónapja megvettem első konzolomat, egy PS4-et, régóta gondolkodtam rajta, de mivel elég nagy PC játékos vagyok ezért mindig úgy voltam vele, hogy van mivel játszani bőven minek vegyek egy konzolt, így is csak állnak a polcon a PCs játékok. Végül azért döntöttem a vásárlás mellett, mert úgy éreztem van egy hangulata a gyerekekkel a kanapén heverve egy jót egymás ellen FIFA-zni vagy RocketLeage-ni...
Tapasztalatok:
Pozitív:
- sokkal jobban használható mint mediaplayer mint gondoltam (youtube, spotify és egyéb dolgok tökéletesen mennek és van más tartalom is)
- DualShock4 nekem bejön, kézre áll és jó minőség.. tetszett, hogy lehet minden gyereknek más kinézetű kontrollere (terepszínű, stb..)
- exkluzív EA konzolos tartalmak nagyon jók, már nekem ezért megérte megvenni (NHL, NFL széria)
- Uncharted 4: ez egy tényleg minőségi játék minden szempontból (optimalizáltság, hangulat, irányítás, tartalom, stb...)
- teljesen bejött mint családi program a gyerekekkel, hogy játszunk egyet együtt a TV elött, tökéletes megoldás erre szerintem...
Negatív:
- nagyon kevés tartalom, főleg egy Steam-hez viszonyítva
- grafika és képminőség évekkel egy átlagos PC mögött van (60FPS lehet egy FIFA-ban megvan, de egy Bloodborn néha a 20-is megüti...)
- lassú töltési idő egyes játékoknál PChez viszonyítva (pl: DirtRally PC-n nagyságrendekkel gyorsabban bejön, de egy Doom PS4 konkrétan csigalassú a PChez képest)
- nagyon alapszínű sub-account kezelés (parent control)... szinte semmire nem használható, amire kellene (pl: hogy a két különböző sub-account-al rendelkező gyerek más játékkal tudhasson csak játszani). Maga a koncepció is teljesen rossz ami mögötte van
- Slim verzióm van, mindenhol azt írták sokkal halkabb mint az alapgép....hát azt nem mondom, hogy huuu de hangos, de halknak azért nem nevezném
- néhány apró hülyeség a konzol koncepciójából adódóan (pl: disk-en vett játék a disk nélkül el sem indul....mint az oviban, cserélgetem a diskeket....., gáz....)
- Bloodborn.....óriási csalódás minden szempontból mint exkluzív tartalom meg főleg (összevissza pályatervezés, szakadózó grafika, stb..)
Összességben egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, mert megvan a piaca nálam is, de nagyon sokat kell itt fejlődnie a konzoloknak, hogy 10 év múlva is legyen jogosultságuk, mert a PC mind szoftver kínálatban, mind képminőségben mind funkcionalitásban messze túlszárnyalja.....de 100.000-et megér, ha az embernek van rá pénze és van mellette egy normális PC-je, de mint alternatív a PC kikukázására akár játék akár multimédia szempontból semmilyen szinten szerintem nem említhető egy PC mellett
Utoljára szerkesztette: Mozes, 2016.11.09. 22:11:24
rakjál már bele egy uncsi4et aztán informálj
A gép fele le van kapcsolva. A sima gépnek sem volt hangja, amíg a menüben voltál. Ennyire ne legyél már laikus. Így fognak a régi játékok futni. Innentől viszont minden játékhoz lesz propatch, tehát hacsak nem tetted fel a gémerkarriered a (régi) ps4 játékok backlogjára, akkor irreleváns az azokkal működése. Nem fogsz ilyet látni többet.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.09. 21:32:38
Kurva mindegy, h a konzol fele nem megy, a lenyeg, higy kussban van. Nekem tok mindegy, hogy Kojima raelvezett a cpu magra, es pasztakent hasznaljak, amiatt kussol, vagy mert a fele konzol nem megy, vagy mert vegre megtanultak az aberralt japok tervezni. Nincs hangja. Ez a lenyeg.
Amigy csak egy picivel nagyobb, mint a sima ps4. Kurva szep. 😊
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.11.09. 21:26:56
ENNÉL.😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Na megpróbálom emailben (és holnap telefonon) elérni őket hogy a cím nemjó.
Mindenestre a placebohatás ezek szerint elsőrangú! <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.09. 21:07:30
Tervezett kézbesítés dátuma:2016.11.10. (Csütörtök)
Árufizetési összeg: 120,060 Ft
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord