PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
#62457 - szerintem a from inkább melózik egy bb2-n, ahogyan a gow4 is magasabb prioritást élvezhet, mint a hármas pecselése 😉 és nem is akkora baj ám ez.... NEKEM 😄
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.10. 11:49:37
Forza.
A baj az hogy a fele része hiába szubjektív, attól még marhaság. És nem haragudhatsz meg arra amikor ebben kijavítanak, max a stílusban.
BB látványvilága? Vagy hogy hiányolsz a játéklistáról 300 indie címet? Vagy hogy Halk-e a gép, vagy ilyenek, ez frankón a te saját személyes dolgod.
De pl olyan butuska dolgokat mondani, hogy pl miért kell lemezt benhagyni, az azért valszeg helyesbítést igényel.
Te összekeverted a rendes lemezes játékot a pc-n kapható digitális játékokkal, AMI MELLÉ KAPSZ egy lemezt a tartalommal.
PC-n te a serial-t veszed egy kulcsot a lemez arra kell csak, hogy ha nincs neted, onnan telepítsd fel.
Régen léteztek ilyen lemezek, sima offline lemezek, de azoknak ugyanúgy a dvd meghajtóba kellett lenniük.
Szóval ne keverük a dolgokat ilyen ügyben.
A PS4 címekben AAA kategóriában érdekelt, úgy aláz minden platformot, még az önnmagához mostani kevesebb felhozatallal is.
Mütymüty játékokra mindenképpen pc vagy android.
És a ps 4 nagyos sok esetben egyértelműen nem pc legalsó szint, hanem nem is max, hanem közte halahol.
És a PS ár/értékben még mindig jobb.
Ezekkel is lehet vitatkozni, csak szerintem felesleges, pláne, hogy ez a PS4vsXRvsPC téma már szerintem 3 éve mindenkinek tök tiszta, kár is belefolyni.
Amúgy részemről üdv mint ps tulaj, aztán, jó játékot hozzá.
Nincs egyetlen gép mint jó megoldás, mert egyik sem elég egyedül.
És ps azért fontos mert minden gémernek látnia kéne az U4-et, vagy akár a BB-t.
Das 3 ide vagy oda, a BB stílusa és látványa egyedi és utánozhatatlan eddig.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
kepcsör galeribe van 3gigám...másolás 1óra...<#rinya>#rinya>
megnyugtató,h a proban itt figyel a usb3
@arty akkor teljesen esélytelen mi? 😞
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Forza.
en nem böfögök, hanem irtam nehany hozzaszolast. pécéröl hoztad ezt a stilust? mar ertem a community fikazast... <#ravasz1>#ravasz1>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
aiming... <#falbav>#falbav>
8 éve vagyok itt tag teljesen újnak érzem magam. (jézusom..) <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.10. 11:01:33
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
For all those who asked - there are currently no plans in place to optimise #UntilDawn for #PS4Pro
Továbbá Destiny és a The Witcher 3: Wild Hunt szintén nem kap propatchet.
Lehet vó't má' !
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.10. 10:46:11
Játék mentések a pluszosoknak felhőben menti nem?
Előtte a játékállásaid, stb mentsd!
Forza.
A az on/off és eject tényleg kritikán aluli (még jó, hogy a régin se se használtam soha, mindent kontrollerről) Még melegszik a cucc, később jelentkezem.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.10. 10:39:09
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nem kell minden véleményre ráugrani, attól hogy PS-topik, még lehetnek olyanok, akik nem 100 %-ig vannak jó véleménnyel.
Ugye most Trump nyert Amerikában, aki nemrég mondta, hogy leszarja a polikorrekt fogalmazást. Szinte felüdülés olvasni valakinek a véleményét úgy, hogy őszinte és mégsem tiszteletlen, és nem írja le kényszeresen 3x minden mondatba, hogy "szerintem", nehogy belekössön valaki. (És azért említettem őt, mert talán benne a van a győzelmében, hogy az emberek torkig vannak vele, hogy beléjük kötnek, ha a véleményüket kimondják nyíltan - és most nem személyek, vagy népcsoportok esetére gondolok, mert az más téma, de ez mégis csak hobbi, élettelen dolgok).
Gondolom, ha azt írnám, hogy az Infinite Warfare pudvás f*s, akkor nem mondanád, hogy flémelek vagy trollkodok, pedig ugyanolyan bántó kijelentés lenne mindenkinek, aki szereti. De mivel azzal egyetértenél, elmennél mellette. Annak szoktál nekiugrani, akinek zavar a véleménye. Legalábbis én ezt szűröm le.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.10. 10:32:17
Hogy kell normálisan kiköltözni az elözőből?Nem szeretném,ha bármi akármi benne maradna.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
😮
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nekem is vannak tapasztalataim XONE/PS4 összehasonlításban, most hogy van mindkettő, és terveztem is, hogy írok egy posztot, hátha valakit érdekel. Amúgy ez a poszt a PS4-et hozná ki "győztesnek". Ugyanígy, ha valaki PC mellett vett konzolt, de továbbra is a PC-t tekinti elsődleges platformnak, és akár a konzoljában csalódott is, nem ítélem el érte. Sőt, respektálom, hogy végső soron leírta, hogy megérte a gép, csak másra számított.
Sajnos az is igaz, hogy igazi húzócím még mindig nincs elég, így ha valaki a multiplatformokat már behúzta Steam-ről, annak valóban kevés olyan tartalmat tudunk felmutatni, ami vonzó lehet. Ezt el kell ismerni. Mindazonáltal a te érveidben is volt igazság, csak a kommented sikerült olyan flém-ellenesre, amit nem éreztem indokoltnak.
Ha a másik srác ilyen bunkó volt, arra még mindig ott van a "ne etesd a trollt" alapérvényű megállapítás, ha beszólt neked egy ilyet, azért meg lehet szórni felkiáltójelekkel a nickjét, néhány ilyen után ki is pontozódik.
De ha belemész ebbe a stílusba, akkor a topik színvonala hagyni fog kívánni valót maga után, nekem meg nincs kedvem mindig száz kommentet visszaolvasni, hogy ki kezdte.
Adversus solem ne loquitor
---
engem a df rivjúból leginkább a rest mód extrém fogyasztása csapott pofán... arra emlékeztem, hogy ennyit a one zabál... hiszen a ps4ben ugye van egy arm soc, miért nem az intézi a rest módos letöltéseket, stb?! és én baromállat, egyszer-egyszer ebbe hagytam ott a pisit, hogy töltsön 😞
sony <#levele>#levele>
Forza.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
akkora hangja van mint a ps4nek...ühüm...hope so
Most, hogy már elérhető a szuperior kiadás, ti azokkal a szarokkal annyira a tápláléklánc legalján tengődtök, hogy nemghogy az üvöltő gépet érdemlitek meg, de valami elektrosokkot is kéne kapjatok minden bekapcsolásnál 😄DD Nektek a még létezés legyen a boldogság. Örülnék kéne, nem nyafogni! 😛
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.10. 09:04:45
sőt!
(a df teszt meg ... meh. tőlük nem ezt vártam 😞 eléggé elsunnyogták, félmondatban elintézték, ötvenötdecibel, ne parázz az elsőszériás gépeddel, csá 😞 )
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.10. 09:01:24
Forza.
2. Spybotnak írtam a személyeskedést miután összefröcsögött egy rakás lazán cáfolható dolgot majd lazán le FASZFEJezett engem.
3. Én kérek elnézést sőt az én b k anyámat.<#eljen>#eljen>
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
He?? Minek ennyi parent control ez valami nevelési baromság? Sanyika még csak 8 ezért övé lehet Ratchet...Pityuka már 14 ezért övé lehet az Uncharted...De mééég nincs 18 tehát doomozni na azt nem fog!?....😄"
szerintem neked nincs gyermeked 😉
az ötévesemnek egy doom borítókép is maga az agyhalál, nem csak annyi, hogy ne is játszhasson vele... tehát igenis kellene a subaccount, rendes korlátozási lehetőséggel. de nincs. pedig ebben a zárt konzol lehetne a pécé felett és lehetne kőkemény érv mellette (pécével szemben, pl)
Forza.
Moby is vissza tért ugyan viszont egyenlőre korrekten irogat.
Bandicoot nekem az a véleményem hogy most te trollkodod szét a topickot. Az hogy hajlamos vagyok reagálni a személyeskedésekre (mindegy kinek küldöd) az már az én rossz szokásom.
ha már nem kell a játék(lemez), eladom.
pont ahogy az opelemet eladom, amikor már nem kell és esetleg újabbra vágyok 😉
Forza.
Részemről a téma lezárva, nem szeretnék ezen a szinten még véleményt sem cserélni. Leírtam a tapasztalatomat ennyi és nem másokat fikáztam, hanem hogy én hogyan éltem meg a PS4 vásárlást ..... és azt is leírtam, hogy megéri a PS4 az árát szerintem, és örülök, hogy megvettem már csak az két exkluzív tartalomért is mint az EA játékok és az Uncharted 4, mert óriás élmény velük játszeni, de....... míg 15 éve az emberek azért vettek konzolt, mert a PC összeomlott vagy 2 évente kellett benne egy vagyonért mindent cserélni, hogy jó minőségben tudjál játszani a játékokkal, ez már nem így van sőt a konzolok kezdtek el PC-sedni (cserélhető hardver, egyre kevesebb exkluzív tartalam, stb..)
Jó játékot mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.10. 08:45:17
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Az Sg-ről per pillanat egyedül nekem van Próm még, aki ebben hiteles infó, az én vagyok. Ti csak találgattok.