PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.10. 15:21:27
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Bethesdanak sikerült ismét. Ezektől én konzolra játékot nem veszek. Dishonored 2 pedig tetszik, de NEM
Na ez is ritka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Kamerát érdemes venni, ha a gyerekeket az feldobja, meg egyébként a PSVR-hez is kell majd, de lehet, hogy ahhoz alapból csomagolnak (ha ez aktuális lesz). Amúgy a kamerát semmi nem használja, a Just Dance-t pedig mobiltelefonról lehet "irányítani", nem kell hozzá kamera.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.10. 14:14:22
- Van-e értelme a kamerát megvenni??! azt látom, hogy a Just Dance-t azzal lehet nyomni, valaki próbálta már?! Gyerekeknek mennyire jön ben? 5 és 7 éves korosztály... ezen kívül van még más gyakorlati haszna? a voice command annyira nem mozgat, tehát azon kívül
- Van valami tanácsotok, hogyan tudnám megszokni az irányítást a kontrollerrel? Így 40 felett már nehezen tanul az ember 😊 25 éve csak egérrel játszom és bill-el, nagyon furcsa most rászokni a kontrollerre. U4 és mondjuk DOOM-al nem volt akkora gond, de a Bloodborn-be szinte beszédülök és csak ténfergek....van erre valami jó kis "tréning" vagy tipp vagy mondjuk valami amit egy játékban be lehet kapcsolni és akkor szép lassan megszokom a két stick-el való irányítást?
Köszönöm,
Edit: The 1080p mode will have an unlocked framerate it sounds as though it won't be near a constant 60 (at least at launch).
Azt mondod, hogy neked elég ez az általad is említett AAA cím ami most elérhető PS4-en, akkor megint elfogult vagy, mert ez kb egyenlő a nullával, mondjuk ahhoz képest, hogy anno egy PS2 esetében a megjelenést követő 3 évben mennyi volt. De ha nagyon akarod hasonlítani a PChez, akkor kb 10szer több AAA kategóriás PCs cím van mint a két új konzolra összesen.....
Örülök, ha valaki éredemben elmondja véleményét, mert arra kiváncsi vagyok, de amikor nekiállsz fikázni az én véleményemet, amiben semmi kötekedés nem volt csak egy vélemény, akkor legalább ne ilyen bullshit-et nyomj nekem mint válasz, hogy "Ezekkel is lehet vitatkozni, csak szerinted nem érdemes" vagy "müttymütty játékokra mindenképpen PC" .....
A véleményemet tiszteletben kell tartania bárkinek, de nem kell elfogadnia!!!! a kettő nem ugyanaz, ezt tanuld meg😉
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nekem mindkét platform kell, megéri.
Lezártuk.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
@Kandur: szerinted elfogult vagyok? Első dolgom lesz leírni, hogy mekkora szar, amint okot ad rá.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
@Bandicoot Akkor ebben nem fogunk egyet érteni. Az hogy szétcsalják az online fps- játékokat már csak ezért is elhatárolódom pc online gamingtől. És ezt nem lehet félre magyarázni. Maximum abban nem értünk egyet hogy ez community fogalom része avagy sem.
De teljesen felesleges volt újra felhozni a pc vs konzol témát. Mert ebből sosem sült ki semmi jó.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
tedd be az Infémösz DLC-t, amit DF probalt!
sok siketfajt
Jajpedig nagyon készültem <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.10. 12:51:41
Adversus solem ne loquitor
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Olyan nincs hogy "I forgive you" - az angol helyesen azt mondja, hogy "I"ll forgive you". Az nem baj, hogy az angol nem megy, de hogy a magyar sem?!
"Hadjad", ez mi? Nincs ilyen szó. Ennek a magyar megfelelője a "hagyjad".
<#nezze>#nezze>
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Pendrive-ra kiment mindent, vigyázz, hogy a videókat meg az applikációkat ne csekkold be, mert kurva lassú lesz a másolás, a lényeg a profil és a save-ek.
Én így csináltam, pikk-pakk megvót.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.10. 12:43:39
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Akkor vmi tényleg bibi van
Még mindig másol amúgy....
Azt kellene megoldani, hogy digitálisan lehessen bérelni, netán visszaváltani vagy továbbértékesíteni a játékjogot, nem igaz, hogy bele kell rohadni egy régen elavult megoldásba. Mekkora lenne egy PS4, ha már nem kellene BR-olvasót sem beletenni? Arról nem is szólva, hogy annyival olcsóbb is lenne.
Egyedül ott van még értelme a lemeznek, ahol nincs, vagy szeggényes az internet-kapcsolat, de ott meg amúgy is infrastruktúra-fejlesztés kell, arra sem megoldás a fizikai adathordozó. Én kivezetném - szépen, tervezetten, felhasználóbarát módon.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Bár az átmenetileg accra regelős megoldásod működhetne, feleslegesen bonyolítaná a beteszem a lemezt és játszok mostani állapotot.
"Konzolról nézve" sokkal inkább gagyi, amikor pécén megveszed a 14 ezres játékot, nem jön be, és.... ennyi, 14k ugrott.
Egyébként nem értelek - neked mitől lesz jobb, ha nem lesz lemez?
Ha adott játék SEHOL máshol nem vehető meg, csak a psn-en, az hova vezet? Jelentett-e jót ilyenféle monopólium valaha?
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.10. 12:06:33
Forza.