PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemtom mi a fasz van nalam. se a macbookpro-n, se a telefonon nem megy a store. 😞

gyerekek, most neztem a THEVR unboxing videojat es felfigyeltem benne valami nagyon aranyos dologra a geppel kapcsolatban amit ugysem lat a felhasznalo majd meg aprosag de nagyon aranyos dolog:

A GEP ALJAN LEVO GUMITALPAK A PS KOR-NEGYZET-HAROMSZOG-X formakbol van kialakitva!

tudom hogy hulye vagyok meg amugyis xbox-buzi, de ez nagyon tetszett!!! 😊)))
darkSectorxxx
De haverom, a BF1 az miért jön ide példának? 😄
Szerintem ezt nem lehet példázni más játékkal. 😄

Das 3-ban pl olyan laggok vannak hogy nem is vagyok az ellenfél közelébe mikor üt és megsebez, akkor ha alap 0 késés vagy pingelés mellett nem lenne esélyem 3-4 ember ellne, akkor egy pontatnal online mecsben aztán mit várjak? 😄

Neked megy az ivade-elés? Játszottál mostanában ilyet Das 3-ban? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 17:48:55

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hát bameg miért is? mert elirták a spec-et?
De én a SG-ből már rendeltem és inkább én abból vennék, nem egy Sony márkabolt, de amit linkeltél, abból csak akkor rendelnék ha te már vennél előttem egy ps pro-t és 2 hónapig nem lenne vele gondod. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

spybot919
Értem én. De azért bf1 ben jobban szétgyaláznak. Most nem tudom eldönteni hogy kapcsoljam ki az aim assistot vagy sem...

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Kandurex
De a Darky által linkeltel felveszi a harcot <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.12. 17:39:51

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Oksa, de nem tudom érthető-e amire rá akartam világítani:

ELEVE esélyed sincs. 😄 Semmi, max abban bízhatsz ha nem figyel oda a játkos és elhülyéskedi, de aki rendesen játszik és legalább 2-en vannak azt te ki nem nyírod közeli fegyverrel legalábbis, max varázslattal. Talán. De képtelenség 2 felé figyelni.

Moby
Bammeg ilyen "cégtől" egy csomag fogvájót nem vennék. Olyan sony garanciát fogsz itt kapni, amit nem teszel ki az ablakba.

Adversus solem ne loquitor

spybot919
Jó nyilván ennek az 1v2 1v3 nak is negvan a logikája. Értelemszerűen azt fogja segiteni a rendszer aki a host. Ha nagyon bénán fogalmazok akkor az az eset áll fent hogy belépsz szét trollkodni a másik játékát és ezt számfölénnyel egyensúlyozza a játék. Lehet ő nem kíván pvpzni nem szeretné hogy 10 halála után még te is levágd. Úgy látom ez a pvp rendszer bloodbornban jobban működött.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

darkSectorxxx
Amíg van az a 120 addig nem, persze.

darkSectorxxx
Pont ezt akartam mondani, valszeg copy paste, de a termék meg ár az a Pro, de azért persze érdemes letelefonálni előtte. 😊

Kandurex
hmm...itt meg 120 -ér van, 125 az nem ajánlat....

TDC Geronimo
ja slim adatait szépen odamásolták <#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Jó kis zugwebshop, főleg a műszaki adatok terén tájékozottak. <#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx

darkSectorxxx
TLOU-nál esik a frém, a többi fasza, BF elég szépen közelít PC felé.

darkSectorxxx

darkSectorxxx
ja de ugyanott vagyok, ha nincs épppen mob a környéken akkor ennyi, 1v3 vagy 1v4-ben kb 1 sec mire leölik a mobokat körülöttem....:S
Hát nem tudom eléggé elment a multi ennek a részétől a kedvem, max coop-ozok vagy max ha hozám ellenem bejönnek, de ezt én nem szeretném leszenvedni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 16:20:50

Dark itt nincsen fairplay,mindent föl kell használni,ha sokan vannak csald mobok közé őket,őket fogják támadni,nem úgy van mint régen hogy harc előtt mindenki meghajol ,nem tölt flaskát stb.
darkSectorxxx
Nagyon is szerintem.

darkSectorxxx
Mind olyan dolgot soroltál, ami nem a player-en múlik, hanem a szerencsén, hát köszönöm nekem inkább off. 😊

darkSectorxxx
Hát nem tudom, de én végigviszem tutira. 😊
Csak hogy mikor azt nem tudom. 😊

spybot919
Ez még sima ps4 en brutal jól néz ki.

spybot919
Haza ertem elküldöm a pvp videomat. Vannak jó kis szűk helyek csapdák npc szörnyek , létra. El lehet őket szeparálni azért. De ha beirod youtube ra ds 1v3 meg ilyenek tuti kiad majd találatot.

Seth
Itt is az lesz állítólag a játék 2. felében. Plusz, ha ez a demó mutatja be, hogy mire is számíthatunk a teljesben mellékes küldik,meg csak úgy felfedezni való a világban, akkor elég harmatos a helyzet

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Na ennél már van szemmel láthatóbb különbség, na valami hasonlóra gondoltam mint ezeknél.
Bár sima verzió is szerintem köröket ver arra amit a korábbi demoban lehetett látni, nekem ott annyira nem tűnt szépnek a játék. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 15:51:49

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Válassz le egyet a 4-ből. 😄
Tegnap az a pont amikor azt mondtam hogy egyedül online funkciót ezekután soha. 😊

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Te valami gebasz van, mert a store működik...

Mikor próbáltad?

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most kivételesen? 😄
Jajj hány ilyen esetet tudnák visszamutatni a hsz-ok alapján ahol egy kommentbe ráfűznek olyan dolgokat amik egyértelműen le sincsenek írva. 😄

De kár mondanod, ha eddig nem voltak erre tekintettel ezután sem lesznek, azért köszönöm hogy megjegyezted. 😊

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 15:28:19

darkSectorxxx
Huh kösz a tippet akkor ezt fogom tenni, de én a Red Orb-al csinálotam tegnap. 😄

darkSectorxxx
De hidd el nekem hogy nagyon is lehetetlen, pláne 2v1-ben is azonnal.
Egyrészt a lagg miatt Parry szinte esélytelen, az kilőve, ütéssel meg sok idő, amíg 2-en felváltva ütnek téged....vagyis az esélyed csak akkor van meg ha valamit direkt nagyon benéz a másik 2 fél.

most igy a delutani szieszta kozben ranezek a store-ra:

"Site Not Available
The PlayStation®Store is currently not available.

You can learn about PlayStation™Network content and services at PlayStationNetwork.com."

😊

mucsácsó
szar a füst, amikor eldobja a baseball ütőt 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na, azért ez már igen 😄 tendál a GTA fele azért ezekkel a széria, ezek tényleg nagyon fel tudják dobni az egészet 😄
TDC Geronimo

Totti5
Dinamikus felbontás<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo

Quick notes:
- Uses checkerboard rending
- On 4K screens, uses dynamic resolution, ranging from 1440p - 1656p
- Increase in alpha effects
- Texture details locked at high on the Pro (medium - high on base ps4)
- terrain quality gets upgrade (locked at medium vs medium-low on base ps4)v
- undergrowth quality, shadow quality and AO unchanged from base PS4 version
- Performance improvements on the campaign (MP test in a future video)

Kandurex
Megen van 120-ér pro...nehéz helyzetbe akarnak hozni :/,...

Moby
Én nem játszani szerettem volna 5 percen belül, hanem egy szűz gépre felpakolni a játékaimat...vagyis ez meg is történt, nagyrészt rest módban, amíg aludtam. Ez lemezzel is ugyanígy ment volna 😄

arty
5 perc után játszhattál volna 😛
... de lehet, hogy 1 perc után 😛

Forza.

Moby
#62820 :
Még akkor is. Milliószor!
Nemtudom, nem nézem két méterről. Ha két méterről nézném, 55-öst néznék.

Totti5
Nem kell ezen semmit nézni. Ott vannak a számok feketén fehéren leírva. Olyan sok minden nem változott a gépen, konkrétan 2 lényeges dolog törént. Új GPU és a CPU kicsit OCzve lett. Ennyi.

Milyen más tényező lehetett itt? nekem egy sem ugrik be. PS4 megbízható konstrukció, csak nem fogják elcseszni. Nem tették. Hogy hány fokos meg milyen hangos engem pl nem érint, nem érdekel. Ha majd olyan hangos lesz mint a 360 FAT volt, akkor sikoltok, de annak a közelébe sincs egyetlen mai gép sem. WiiU a leghangosabb jelenleg kapható konzol mellesleg, mert az ugye még lemezről tolja az imát, de annak sincs sok köze a 360 turbinájához.

Nincs új konzol gen, hogy lenne bármi rizikó... ugyan azt a gépet kapjuk minden tartozékával.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
4k > 1080 dáunszemplézve?
még akkor is, ha csak csekkerbórdos4k?

de gondolom mindez csak "előtte ülve" ütős/látványos, kétméterről 40"-en ~ugyanaz? (pontosabban a hájfrém ugye onnan is látszik, így ott már fordul a kacsacsőr?)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.12. 10:49:46

Forza.

arty
Most kivételesen igaz. Tényleg csak a ratchet élsimításába kapott bele és onnan eszkalálódtunk 87 hsz-ig 😊

(persze értem, hogy minden ilyen kirohanás a megelőző 2 évért jár, de na 😄 )
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.12. 10:45:34

Forza.

arty
szerintem nekik összejött volna a 1080/60, viszont akkor igazán szomoru lettem volna, hogy 30on lőttem végig 😊
sose felejtem el a multi első percét, amikor a "jól ismert assetek" közt vajként suhantam, a megelőző tízórányi szingli után.
aztán lelőttek és quit (summázva 😄 )

Forza.

arty
azé' nehogymár annak szóljunk be, aki megnézi mit vesz, pláne miután "vakon" előrendeltetek valamit, amiről "fogalmatok se volt" 😉

(az persze nyilvánvaló volt, hogy a játékok szebbek lesznek a prón, de minden mással elég nagy kockázatot vállaltatok. már amennyire nagy a kockázat egy 120k-s konzol esetén, ez persze mindenkinek relatív 😉 bocsánat, hogy nem tudok némán IRIGYKEDNI, bár ne vettem volna ps4et és most álltam volna vásárlás előtt... )

Forza.

Darky,this is dark souls,ha fairplay-t akarsz akkor rakjál piros követ a pontiff utáni balkonra,ha ott behívnak garantáltan 1-1 fairplay meccs van.
spybot919
Aki arra adja a fejét hogy más játékába trollkodii bele az készűljön kihívásra. Azért lehet szépen szeparálni nem lehetetlen az 1v3 ban sem. Youtube 😄d

darkSectorxxx
Oks ebben 2 bajom van az egyik hogy ivade, azt nekem kell, vagyis nekem kell bemenni a másiknak a világába. 😄
Másrészt "rosszkor kaptad el?", vagyis akkor lényegében 20-19 esetben ivadeléskor számítsak rá hogy felesleges halálom lesz? LOL. 😄

Hát a kedvem is elmegy ettől lassan, max coopozok segítőként, de ennek így semmi értelme akkor.

darkSectorxxx
Bocs de wattafuck?
Mit szeretnél a store-ban látni?
Megveszed a gépet, ráküldöd a játékokat, és szépen csak felpeccselik magukat egy frissítéssel és játszol. 😄 Külön ne keress PRO játékokat a store-ban. 😄