PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spybot919
Próbálj te is invadert behúzni asszem van erre egy item.
Szerintem pont jó , csak roszkor kaptad el. Nem akarok találgatni de nagy részük coopozhatot mikor invadelted. Nem hiszem hogy egy invaderre rásózna még három bluesentinelt.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Moby
1-1 esetben jóez, de mindent összevetve maga a pokol. Ha lemezezni kellett volna most, hogy itt a pro, darabonként negyven percig installálgatni, cserélgetni, mifaszom...ledaráltam volna az egészet a gecibe inkább 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.12. 08:52:19

Adversus solem ne loquitor

ja 😊
Kandurex
Leteszteltem. Mivel most ezt a Call of Duty Infinite -t akarom tolni, többek között te is ajánlottad, mint lövölde, meglestem az isthereanydeal-el, hogy mennyi az annyi. Aztán a jatekaim.hu -n hogyan is viszonyul ehhez a PS4-es árak. Mintavétel ideje: Most. Nem holnap, nem jövő évben, hanem most.

A konkluziót magyarázni sem kell.

Komposztáljad csak a cuccaid. <#vigyor1>

Egyébként meg dógozzá! Ne remótozzá!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.12. 08:36:23

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Ez egy jel. Szerintem ha veszel, két gépet vegyél! Mert ha így nyit, akkor az egyik tuti beszarik az első nap. <#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

filozok, filozok, kell-e nekem PRO, ugye MOBY irja hogy a mogotte levo "hatter" nem az igazi, mondom meglesem a PS Store-t mi a helyzet a jatekokkal, erre jon ez:

"playstation store currently not available"

mar rosszul kezdodik... 😄
darkSectorxxx
én pedig írtam választ, ez agyfasz kategória mindenképpen, lényegébe a játék egyik funkciója értelmét vesztette.
De mindegy hagyom a faszba elmegyek aludni inkább mert szétbasz az ideg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 01:54:26

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
másik topikba írtam megoldást😊
darkSectorxxx
Magyarul játszhatatlan az ivade, gratula foshalmaz, akkor megéri az online része...ez a funcionak akkor semmi értelme.
Hogyne basszam fel magam ha van egy offline story küldetés, ahol azt kéri a Hunter hogy ivade-eljek, de mivel képtelenség győzni, ezért nem lehet megcsinálni a küldetést. Gratula.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
nyugi papa ez eddig is ilyen volt 😄 ne baszd fel magad felesleges
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.11.12. 01:41:35
darkSectorxxx
Ezzennel gratulálok a From software-nek a Das 3-at ahol lehet vagy széjjelbaszták vagy valamiért kezdetben ilyen kibaszott faszgeci volt a játék.
Kéne Ivade-elnem, és bármyennyiszer próbáltam, 10 ből a legelején volt egy player aki egymaga harcolt, persze valami op karakterrel.

Utána vagy 10 Ivadelésből 9x értsd kilencszer!!!!! 2-3 avagy! és itt a durvaság 4 ellenfelet rakott be ellenem!

MI A GECI KURVAANYJA van? hát 1v2-ben is esélytelen a harc, akkor 1v3 meg 1v4, az hogyan?

Ja és akkor ezennel nekem a multi része leves a játéknak vagy mi a tetves kurvaanyja van?
Az isten bassza meg mikor a boss-ok ellen küzdöttem nem éreztem ekkora agyfaszt.

Bandicoot
Nem próbáltam az automata felbontást, be van lőve fixen 4k rgb-re. HDR és Deep color AUTOMATIC ( a másik lehetőség az off,mindkettőnek automatán kell lenni ha kell HDR). Játékban belövöd a HDR-t és átvált a cucc yuv420 /hdr10 / 60hz-re tévéstül.
Ami kicsit zavaró hogy (legalábbis nálam) a faszán belőtt beállítást (game módban) kicsit el kell állítani HDR-ben a jobb képért...És mikor visszaváltok akkor meg visszaállítani. Amúgy frankó. Uc4 elején mikor a csónakkal mész a viharban és lövi a fényrakétákat az ellen...Uhhuhh.... De holnap meló szóval félretoltam vagy egészéjjel nyomnám és melóhalál....😊
Szóval holnap melóután élesbevetés.😊

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.12. 00:17:47

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Moby
Igen, szal az a lényeg, hogy minden létező permutációban RGB-ben maradjon, és csak akkor csattanjon át yuv420-ba, amikor már nem lehetséges más (tehát 4K+HDR). A logika szerint az autonak is ezt illenék csinálnia, de kipróbálni én ezt(még) nemtudom.

/és itt a minden létező permutáció tényleg MINDEN, mert ugye HDR pl ráereszthető fhd-ra is, és a 1080@60Hz@HDR@RGB még teljesen oké elvileg a hdmi-nek. De itt felsorolhatnék tényleg mindent.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.12. 00:11:17

Bandicoot
Így van. RGB lenne a faja,de hdmi-n keresztül 4k rgb 60hz 10bit hdr-el nuku, csak yuv420-al.
Ps viszont automatán átrakja, alapból célszerű rgb-re tenni amiben nincs hdr ott jobb.😊

balee4
Aha értem, át is raktam auto-ra.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Moby
Mármint az vilinger, hogy külön minden létező opciót tud, ésamúgy az RGB lenne a legjobb mód (az ugyebár nem tömörített), nade mindez együtt nem lehetséges. Ott valami auto beállítás kéne, meramikor azt mondod a játéknak, hogy hdr, meg 4k-ban is vagy, ésamúgy RGB-ben tolod, ott át kéne kapcsolnia yuv-ra.

darkSectorxxx
Final Fantasy XV!!!

Oks
első fél óra után!: ezt meg fogom venni!.....hála istennek a harc a látvány, minden full más mint első demo-nál lejött. 😊
EPIC 😄

Azok a zenék, meg szövegek meg úgy minden!!! 😄

Moby
Hát én a hdmi-t annyira nem vágom, de tippre a hdmi a 4k@60Hz@HDR(10)@RGB-hez kevés. Szerintem az csak YUV420-ban lehetséges.

balee4
Valaki pls magyarázza el nekem mi a különbség a YUV420 és az RGB között. Mindkettőnél azt írja a konzol, hogy a TV-m támogatja mind 2k, mind 4k módban a HDR-t, melyiket használjam, melyik a jobb?

darkSectorxxx
Ja igaz sorry. 😄
Akkor elsiklottam valszeg felette. 😊 Én nagyon visszaveszem mert sokszor meghalok már az első 3 pályán is. 😊

Biztos szétütötte már azokat a dobozokat a csavarokért 😊
Van benne nehézségi fokozat választási lehetőség.
darkSectorxxx
Amúgy összetettem a 2 képet, de hogy a háttérben miért van egyiken 4 dobozzal több a másikon meg nem, ezt nem értem, random pálya generátor?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Várj, hol tudtál te választani nehézséget? 😄
Én voltam csak figyelmetlen?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 22:39:00

Moby
Naugyehogyugye <#eljen> Nem abból kell kiindulni hogy milyen vastage. Nálunk a hdmi nem létezik, röhögcséges cucc, studiótechnikában sdi van, meg optika. Namost az sdi közel ugyanazt tudja, amit a hdmi, és egy szarosfostos 75 ohmos háztartásiboltos koax kábelen átvisz százmétereket. Túl van ez az egész hdmi kérdés misztifikálva, de valami kibaszottul 😊

Én is beleestem abba a hibába, hogy egyből hardon kezdtem el, mert azt hittem de nagy jampi leszek 😛 és rommá öl sok kis mesefigura 😄
darkSectorxxx
Ja én is ezt mondtam régen, csak valszeg akkor nem kapott sok helyen ekkora figyelmet, hogy nekem ez amit összehoztak hihetetlen, nekem amikor megláttam, nem ps4-en hanem youtube-on, már az ugribugrik Uncharted-je volt részemről, én ettől látványosabb platformjátékot, ilyen meséset még nem láttam. 😄 <#eljen>

Végig kéne nyalnom, de az a baj hogy kibaszott nehéz a játék szerintem, régen ps2-őn valahogy sokkal könyebben ment.

TDC Geronimo
ja igen last of usról mondják, hogy natív 4k módban HDRel nagyon durván néz ki

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Na majd holnap feltelepítem és meglesem én is 😊 Lehet újra végig lövöldözöm vele magam 😊 Azt se tudom mivel játsszak annyi minden van most. Olyan vagyok megint öreg fejjel, mint kisgyerek a csoki gyárban 😄
darkSectorxxx
Tudja valaki hogy a FF demo elején ami kijön kis szar opció ott mit kell nyomni? 😄 tiszta japán ez nekem. 😄

Aha. Nagyon szép. Olyan nagy örömmel elugrálgattam ma benne 😊 Lehetne több ilyen játék is. Azt a Yoka Loka vagy mit nagy várom már, hogy megjelenjen. Jónak tűnik.
Bandicoot
Várom de elöbb az elsőt kell megint megszereznem,kíváncsi vagyok hogy fest natív 4k-ban ha tényleg annyi az annyi.😊

darkSectorxxx
Ja, ott lentebb már megvan amit kértem 2 ugyannabból a szögből kifényképezett screenshot a Ratchet-ből, allul. 😊
Feltételezem neked is az van a tv-n amit ott mutat a kép....

TDC Geronimo
Majd jövőre jön a kettő. Abban lesz

Ma megnéztem a Rachetet és habár a simán is nagyon jól néz ki, de a pro-n döbbenet milyen tiszta és tű éles a kép. Tényleg abszolút mintha benne lennél egy animációs mesében.
Amennyire volt időm kipróbáltam az Infinite Warfaret meg a TitanFall 2-őt és basszus mindkettő tök jól néz ki. Pedig egyik sem top engine-es játék.
Egyetlen szívfájdalmam az én kedvenc játékom a Destiny. Ahhoz nem adtak ki pro patchot 😞 Az pixelre dettó tök ugyanolyan, mint sima gépen 😞
TDC Geronimo
1440p az UC4 a legtrógerebb upscallel, de ha így is impresszív akkor majd várd meg a lasszófasz kettőt 😄

Bandicoot
Uncharted 4 tökömtudja milyen natív felbontással 4k-ra skálázva HDR-el....Konkrétan...

TDC Geronimo
Szerintem teljesen egyértelmű volt, hogy olyan kábelt adnak hozzá, amivel ki lehet használni a konzol adta lehetőségeket

darkSectorxxx
"Killing Floor 2 - PS4-en aranylemezre került, egekben a PC-s eladások

Jó nyitásnak néz elébe a Killing Floor 2. PlayStation 4-en véglegesítették a kódot, PC-n pedig már most több mint egymilliót eladtak belőle, pedig még meg sem jelent." <#eljen>

Első része is gecijó.

Bandicoot
Na igazad lett,utánahesszelgettem mert írtad hogy nálad jó volt a kábel. A tv automatán nem tette azt a hdmi portot uhd color-ra így a ps emiatt nem engedte átváltani. Szóval 2.0 van a pro-hoz.😊

darkSectorxxx
Igen az, és amivel én élőben még nem volt szerencsém , ellenben a másik hozzáférhető trágyával, amitől zsiráfalakba hánytam. 😄

Seth
Ez ugyanaz a demó,amit 1 órában mutogattak már mindenhol. Nagyon nem akaródzik nekik új helyszínt mutatni, remélem lesz benne más is 😄

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Hát most stabilan tartja, US és EU profilokkal nálam ilyen nem szokott lenni, max amíg felpördül az első pár másodpercben itt meg kb az első 10-15 perc ilyen agyhalott kategória.
Már még 80 percben bármi megeshet, biztos a kis japó giganetes letöltők szippantják el a sávot. 😄

De mindegy, örülök hogy kipróbálhatok előtte egy RENDES demo-t, mert kétes érzések lettek urrá rajtam a megjelenések óta, hogy ez most kell-e nekem, vagy mint a FFXII-t egész egyszerűen tegyem egyenlővé a XI-XIV-el és kategorizálva online FF-ra egész egyszerűen átugorjam....nagy dilemma. Vásárlásás vagy ugrás. Ma lefekvés előtt eldől.

Sima nyilvános demoban mind a látvány, mind a szarharc qte-das stílus elrettentett hogy rányomjak a pre-order-re.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 21:17:56

Tikal
elárulom, megint be fog lassulni... utána megint gyors lesz.

szívesen.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Update, most begyorsult, már csak 100min.....

darkSectorxxx
<#eljen>
Kár hogy, addig még sokat kell aludnunk.

Moby
Fasza...<#levele>

darkSectorxxx
Final Fantasy XV demo 13.4GB.
Elérhetőség:
Japán Store: elsőnek ha belépsz válaszd a 2. opciót!, utána Final Fantasy 15 opció és itt lesz a link mögött látható demo!
Mindenkinek jó szórakozást, csak kicsit baszottlassan jön a demo, nekem a 2 óra helyett innen ez 12 órát ír.... :/

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 21:04:49

Bandicoot
Igen a ps-en. Hdr automata a tv-n....A bekapcsolható hdr+ az nem hdr....😊
A ps-en a gyári kábel max 4k yuv420-at enged. A saját hdmi 2-es kábel lazán 4k rgb 60hz.😊

Moby
Én asszem ki is néztem a monitor helyettesítő tévé helyettesítő tévét. Egy 43KU6000 lesz ebből. Belépőszint tudom, de a család tévéje ettől is gányabb 4K, és azon is olyan ami jó 4K-ban, hogy lepereg a bőr az arcomról. Meghát nincs szórnivaló pénzem sajnos. Kicsit nagy monitortávolságból, de ezvan. Majd megszokom.