PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spybot919
Ezt nem azért tettem fel. És nem is mostani kb megjelenéskor lett felvéve. Azóta lehet pacheltek rajta. 1v2 nyertem azt meglehet nyerni tény. 1v3 ,1v4hez már egyedül nem vagy elég, az is tény! Hacsak nem le esik, le lököd valahonnan stb.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

darkSectorxxx
Ja kösz ilyen buta ellenfél ellen 1v1-ben ráérsz csapkodni, de megnéznék tőled egy 2v1-et vagy a felett, de 2v1 is elég, hogy 2 ember ellen hogy játszol.

1v1 nekem sem gond, nem az a probléma, ilyen videókat max érdekességképpen van haszna megnézni, de okulni nem tudok belőle 2v1 és a felett, aki meg lenyom 3v1 vagy 4v1-et az szerintem erősen kamuzik.

Hacsak nem offline a többi és áll egyhelyben míg te levered apránként a haverokat.

De igen ez még az enyhébbik sebzési bug, de képzeld elz úgy amikor tőled 1.5x ilyen messze van egy karakter és akkor is tudnád ütni lol.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.13. 13:32:47

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

spybot919
pedig én is sokszor kihasználtam hogy a mellé ütés betalál 😄

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Te be vagy rugva.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Ezt a részét értem, de itt nem ez a baj, érdekes, hogy amikor ők jöttek régen hozzám, akkor ugyanugy meg tudtam ölni őket, hiába volt mellette még mob meg gépi ivader, tökkmindegy. 😊

"Nevenincs ütöd de hiába közbeüt fekszel"

Ezt a részét értem, nem erre gondolok!
Hanem amit én kritizálok, az az, amikor mintha láthatatlan lenne, szabályosan sétülés nélkül átsétál az ÜTÉSEKEN, Vagy a képen mint látod, sebez , megadja a sebzést arra az ütésre, mikor 2 area távolságból ütnek, nem mindig, de elég ahoz hogy kurvára kiszámíthatatlan legyen a harc.
Ez 2 dolog lehet vagy a das 3 szerverének a hibája, vagy a playerek pingelése miatt.

Ha az én 1 megás upom miatt van akkor azok nem tudok változtatni. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.13. 12:16:40

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nagyon egyszerű példa,Nevenincs ütöd de hiába közbeüt fekszel,namost ha találkozol ilyen Nevenincs meg Havel páncélos ellenféllel ami lehet még gyűrűvel is erősítve van azt fogpiszkálhatod meg karmolgathatod a karommal alig sebzel rajta és közbe tud ütni 1 lóbaszó fegyverrel= fekszel mint a büdös szar.
Délután elmagyarázom,minden pontos számítás alapján működik.
darkSectorxxx
Vagyis nem használnak neki a sebzések?
Hát bakker, engem bármilyen fizikai fegyverrel ütnek, azért a vér fröcsög belőlem, meg ilyen piciket megtorpanok, vagy meghajol a karakterem egy szempillanást. 😄

Azért tud kaszabolás közben tovább mozogni mert magas a poise értéke.
darkSectorxxx
Ja akkor így vágesz, mert nekem twich, azaz stream mellett és utána mikor befejeztem és direkt próbáltam nélküle, mert sejtettem hátha ez a baj, akkor is ugyanaz volt!

Van ez a karom vagy mi.
KONKRÉTAN a faszi testére ugrok! És a kaszabolások 80%-ánál simán mozog tovább....LOÁL.

Mindegy ez van, csak idegesít hogy egy része a játéknak úgymond rszemről off. Mint a BB-ban mikor még elején bugos szar volt és nem tudtam csatlakozni a coop-hoz.

Kandurex
Egyébként miért magyarítja pár site a konzolt? Miért Pró? Ez lenne a hivatalos neve? Playstation 4 Pró? Ez kb. ekvivalens a bone -al, még ha annak van egy elméleti negatív hangja.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandicoot
Jaa nem akartam rádnyomni semmit,120 még benne lehet a pakliban.

System sellernek kiváncsi leszek a jövőben érkező címekre, de ami nálam agyon emelte az egészet az a Final Fantasy. Én azt full minőségben akarom-akartam.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Kandurex
Hát egy 10% azaz egy 120 ár garantált a MM-be, szóval nem aggódok. Maga a gép is rendbennek tűnik. Nekem a system seller játék a kérdéses.

Egyébként nem kell rám nyomni ezt az ár dolgot, ezen a szinten nem igazán vagyok érzékeny. Csak dobtam pár ellen-linket.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.13. 09:08:22

TDC Geronimo
Souls multik halal lagosak mindig. Ott ertelmetlen komolyan pvpni

darkSectorxxx
Akkor mitől halok meg? Kipróbáltam twitch-et kilőve, ugyanaez van ha lagg, akkor nem az én felemről van, de hogy 10-9x ilyen szar legyen a multi az érdekes, egy biztos ez nem hitbox.

Darky,használj hudot,sokszor mutatja hogy betalál még hangot is adsz mintha sérülnél közben semmit nem vesz le az életedből.Szerintem ez lagg.
Valaki feltörte Moby profilját.
Moby
Nyomom a inf. first lightot, soksokfps-el, egy kussoló gépen. Élvezem.

Kedvelem ezt a gépet. (elfut).

Adversus solem ne loquitor

Moby
Mondjuk annyi eszed lehetne, hogy ha a fosfaszlé interneteddel a twitchre streamelsz csövön, akkor laggolni fogsz mint a picsa, mer a játéknak nem marad sávszél. Csakhát ez megint egy olyan téma, amihez kellett volna úgy kettő nanoszekundumot gondolkodni, AZTÁN írni.

darkSectorxxx
Lila kör az amekkora hatótávolsága van ha meglendíti a kardját, én dupla olyan messze voltam.
Többi jelölés egyértelmű mindnekinek szerintem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.13. 00:34:46

darkSectorxxx
Kérlek adj értelmes magyarázatot erre, mert a Hitbox nem vidított fel.

darkSectorxxx
NA VATEROM!

1:39:00

Magyarázatot kérek az áramos-kardos kari 2 laza ütésére!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.13. 00:18:13

Bandicoot
Gondolod hogy alig 2 héttel a gép megjelenése után Black Friday-en hatalmasat fognak akciózni rajta miközben viszik teliáron mint a cukrot?😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Tikal
úgy látom egy kicsit sok volt a kóla meg a mortal kombat munka után....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
mert az alapjatek eladasaibol tuti nem jön be elég ... 😉

Forza.

TDC Geronimo
Lol. Thermite cucc nem kene oda a tobbi annyira nem gaz. Ebbol legalabb jon majd penz nekik es lesz year 2 tamogatas is

darkSectorxxx
Ja email is asszem 90 nap után döglik meg, szép dolog az elvesztette sok email. 😊 mármint levél, üzenet meg hasonlo

Kandurex
Nyem,nyem! Várjuk a black day-t!

AntiHero
Fene se tudja már, merre megy ez a játék.

De amúgy valszeg lesz még 1 season pass is jövőre.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.11.12. 21:50:50

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Totti5
Viszont a PSN hotmail accomat a rendszer nemes egyszerűséggel inaktiválta, mert nem nézegettem... jó móka lesz újraéleszteni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Nem tudnám megmondani melyik jobb. Alapvetően az, ha semmi baj nincs. Ha van, akkor nekem Budapestinek a sonyé jobb, mert beviszem a hireltechez a hibás gépet, és 10 perc múlva kijövök az ajtón a cseregéppel. Nem a legkulturáltabb eljárás, de a leggyorsabb. Az MS-nél nyugati színvonalú a futárviszi-futárhozza módi, csak egy hibás gép esetén kéthét-egyhónap.

darkSectorxxx
<#puszi>

Totti5
Ez már a Sony balfaszsága, hogy itt tartanak még mindig és nincs kiépítve a júzer - Sony hotline ha bármi lenne. Mint ami van az MSnél. Vehetem a Xboxot Afganisztánból is, beregeltem a gépet, kérem a repair requestet és jön a futár ha baj van.

Moby
Na ez kurvára nem így van. Anno az elsőszériás ps4-eket vettek ilyen zugkonzol üzletekben, aztán amikor behányt az ejectgomb, és vitték volna a hireltechhez gyógyítani, onnan zavarták el őket malacfaszára, hogy evvel oda fáradjanak ahol vették, mer ezen sonygarancia na az bizony nincsen.

arty
bioshock remazter 10490ft psn-en - örülhetnek az ár miatt eddig fanyalgók 😉

Forza.

Totti5
Nekem tök mindegy ki adja el ha jó/legjobb az ár, és amit kapok az gyárilag bontatlan. Aztán az eladó felkötheti, felgyújthatja majd eltemeheti magát, nekem és a termékemnek ahhoz onnantól semmi közöm/köze.

Ott volt az MM akció, csak elő kellett volna rendelni 2 kattintással és nem 2 nappal a megjelenés után agódni az áron.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.12. 21:13:59

Moby
>Gépet csak a nagyoktól veszek.

Szerintem nepperből is találsz elég nagyot! <#ravasz1>

Kandurex
Ok, csak a tegnapi - mai FFXV véleményedet akartam elhelyezni. De akkor rendben vagyunk. Hasonlóan gondoljuk.

darkSectorxxx
1. FF VII = FF VIII
2. FF X
3. FF IX
Egyelőre 4. a FF XV
5. FF XIII

A többit szóra sem méltatom, VI-tól lefelé más kategória, azokról nem tudok véleményt mondani.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 20:52:53

Kandurex
Neked melyik FF tetszett eddig a legjobban?

darkSectorxxx
Hát ezaz mert gépet linkeltél. 😄

Kandurex
Gépet csak a nagyoktól veszek. Játékot viszont simán vásárolnék innen. És mi lesz a Pro-val, marad?

Moby
Még valami nyóckeres neppercigónál kéne körülnézni, hátha ezerhatot lehetne még faragni az árból. Addig ne ugorj bele semmibe!

darkSectorxxx
Majd ma este mutatok ilyet neked. 😊

De nézd meg a videómat, az a képszakadás a parry után az nem videórögzitési bug, az élőben is így szagatottan ment. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 20:00:59

darkSectorxxx
Tuti nem hitbox, mivel akkor single-ben is így kéne lenni, de értsd azt hogy kb egy kard távolságban vagyunk egymástól azaz 1-2 ember táávolságból is elér a fegyverek éle....wtf?
Ez lagg.

Persze vannak furcsaságok alapon is, de nem ilyen távolságról, azért ez már túl durva, nem beszélve a fordítottjáról, mikor telibe ütöm és nem fröcsög a ére, hanem csak simán hátrafelé fut tovább az ellenfél, vagy megütöm és 1 sec-el később kapja a sebzést....😄

spybot919
Nem akarlak elkeseríteni de az nem a lagg miatt van. Szimplán csunya szóval élve nagyobb a "hitboxa" a fegyvernek mint maga a modell. De ds1,ds2 ben is volt ilyen. De tuti van erre a dark soulsosoknak egy szakszava csak rohadtul nem jut eszembe. Dark sword nél a leg érezhetőbb. Na mind1 szoval nem lagg hanem ugymond bug. De majd otthon leszek keresek neked leírást róla mert nem te vagy az egyetlen akinek ez feltűnt. Szép köteg irományok vannak róla.

darkSectorxxx
Ijet még viccből se. 😄

akkor Moby-nak igaza van! 😊
darkSectorxxx
ŐŐŐŐ
A netes store az ritka ha nem kressel.
Rengeteg google linknél dob ki error-t....egyetlen modja van a helyes használatra, ha rendesen csak annyit írsz a böngészőbe, hogy "ps store"....ekkor enter és a legelső link, aztán mész az opciokba beljebb.
De még így is 4 kattintásból 1x nem tölti be rendesen.

Konzolon megy csak zökkenőmentesen. Mobil eszközön még lehet ettől is rosszabb.

Nekem a hátamon futkos a szőr, mikor olvasok egy akcióról hogy egy játék itt vásárolható meg, direkt linket adnaka store-os felületre, az kurvaélet hogy nem tölt be. Én nekem kell belépni, ahogy írtam és a keresőben kikeresni a játékot, és úgy rámenni a store áruházi oldalára...nagyon gáz ez 2017 elejéhez közel, dehát ez van. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 17:53:11