PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mostmár 3. részt jöjjön!!!!! 😞 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.11.16. 18:52:59
A gázos egyetemet a szituációból. Csak gáz nélkül.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ezt hívják PC-fogalmazásnak (politically correct). Ezért mondjuk itt a PS4 topikban (mint most is), hogy nyomorult PC. De a masterrace folyton félreérti és ebből van a flém.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nem mondhatod a buzira, hogy buzi! <#vigyor5>#vigyor5>
Mert az...buzi. Egyébként mit kell felkapni a vizet, ha buzi...? Hát nem? Nem az? Akkor? Problem?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"full buzik"
...
szépek vagytok <#szomoru2>#szomoru2>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
ubinál a répát szeretik mostmár tudjuk.full buziknak készül a játék, eddig is sejtettem de mostmár biztos 😊
Adversus solem ne loquitor
Watch Dogs 2: Ubisoft Patches Out Female Genitalia, Leaves Male Genitalia
My streams: https://beam.pro/oriic
@ Totti, Te VR-t néha én is nézem, az a Pityu (?) nevű srác nagyon viccesen nyomja és megosztja a benyomásait is.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Angry Joe-t én is bírom, ő feldobja a videóit és sok okos dolgot mond, de az övé is csak egy vélemény. A magyar vblogger teszterek szerintem alapból nem rosszak, láttam már szórakoztató videót tőlük, de olyat is, ahol csak ütném a tudálékos fejét annak a szerencsétlennek, aki feldiktálta a szövegét a kép alá. Eltérő a minőség akár csatornán belül is, a külföldi profik ebben mondjuk sokkal jobbak.
Ha valamit nem veszünk meg és nincs demó, kénytelenek vagyunk informálódni. Arra meg minden teszt jó, ha másért nem, mert látjuk, milyen hatást gyakorolt a játék a teszterre. Valóban be kell a dolgok mögé látni, de ez néha csak annyit jelent, hogy elválasztom az ócsút a búzától és kiszedem a valódi infókat a tesztből - ha vannak. :-)
1, sietnek mert live stream, napi adag
2, nincs idő a játékot mélyen felfedezni, megismerni, mert sietnek
3, jó esetben is max csak medium nehézségen nyomják, így bármi féle mélységet ami a mechanikában rejlik dobják ( halálom a Gears 4 gameplayok, kritikák amikor run&gun szinten mennek, csak azért esik bele a coverbe mert át kell ugrani azt )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
vagy akár elolvasni egy sokoldalas tesztet....
Forza.
TF2 is divathype gondolom. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én azokat sem értem, akik ilyeneket néznek. Az egyetlen, amit/akit képes vagyok nézni az angryjoe. De őt sem azért, amit a játékról gondol. Azt leszarom. Ha épp egyezik is a véleményem vele, az sem jelent semmit. Csak ő szórakoztató. Ezek viszont olyan hótkibaszottunalmasak, hogy arra szavaim sincsenek. MINEK HALGASSAK UNALMAS SENKIKET? Hogy megtudjam mit gondolnak az akármiről? Köpök rá.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.16. 11:14:43
Nincs soha jó teszt.
Vagy olyan beszél aki szereti vagy aki nem. Ilyen nincs hogy objektív vagy pártatlan.
De ezt Zoly is elmondta, sőtt azt is elmondta, sokszor hogy nem muszáj velük egyet érteni, nem valami közszolgálat.
Ők maguk egyenkénti személyként egész egyszerűen kipróbálnak valamit és ennyi, élmény beszámoló.
Valamint, egyrészt a csapat bf-es tagja kivált a társaságból.
És független attól hogy ki fan ki nem, egy játékról ha szó szerint nem is feltétlen értünk mindenben egyet.
Nem zörög a haraszt.....
Érted. Én pl a Witcher-el vagy GTA 5 esetében nem hallottam még kritikát, kommentet, hogy csőjáték.
Egy Gears of War-nál igen.....