PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosan. Van amikor (szerencsére nagyon ritkán) nem jön 100Mbitel csak 70Mbitel, akkor lerakom rest módba és kb akkor visszanézek, amikor már biztosan le kellett volna szednie és lent is van mindig. Mondjuk nekem ilyen, mint lentebb írták, hogy összvissz 600kval szedjen valamit na ilyen az életben nem volt még. Pedig ma már én is mindent digitbe veszem, szal észrevenném ha szar lenne. De szerencsére nekem működik ahogy kell.
darkSectorxxx
Pikk Pakk?
Ugyanannyi idő alatt van rest-be mint amikor nézed és nem tölti rendesen? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ez olyan fura. Nekem az esetek többségében jön maxon 100mbitel. Amikor épp nem, akkor berakom rest módba és olyankor mindig lejött minden pikk pakk.
Maxyka
600kb /sec 100megás nettel. ma se játszom, gg sony

Online vásárlás! Közel a j?v?.

n000rbi
Lepörgött a Ratchet credits. Minőségi darab, ki ne hagyjátok <#eljen> (a gyűjtögetnivalók miatt még biztosan visszatérek majd hozzá)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

AntiHero
Már lehet is tölteni. 5.2 GB

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Dobjál már be pár képet, de előtte állítsd 1080pre a képeket, mert pron 4kra rakja alapból

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
nézd meg hogy fut pvpbe

Ja akartam már írni ma,hogy mennyit változott!Éppen ma töltöttem le mert láttam kapott patch-et.
Mennyivel jobb így az egész
Tatyla
Ingyenes a hétvégén a TESO,durva így a textúra a pro patchel

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxyka

Fasza. 😞
Na, legalább nem kell majd kiadnom 30+ ezret egy félgigásért.
Bandicoot
Fura én a 1216-ba tettem, jópár játékban szuper lett a tötésidő.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Ok. Elkezdtem az Until Dawnt. Miért van minden színésznek olyan hangja, mintha diktafonnal vették volna fel őket? Minden más hang jó és nem a fülessel van gond, mivel más játékokban nincs ilyen probléma.
Moby
Rohadtjó, ki ne hagyd!

Adversus solem ne loquitor

Áh! Ez de fincsi. Sose játszottam Ratchet and Clank játékot. Az tuti, h a következő adag PS4 játékomban benne lesz.
Moby
És egy kis recsit elemzés. Sok érdekesség nincs benne, minden tudtunk már, ami nekem újdonság volt, hogy a spiderman ugyanezt a temporal injectiont fogja használni! <#finom>

Moby
Na, SATA3 ide, SATA3 oda, a PRÓba is pont annyi értelme van ssd-t pakolni, mint a régibe: a világon semmi <#szomoru1>

darkSectorxxx
De PSPro-val, 4k-s tv-n ez is gyönyörű lenne, nem? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
Szerintem sincs gond a grafikával, főleg ha ez így 60 FPS-el megy - viszont az szomorúan láttam, hogy a vér az továbbra is évek óta az egyik leggagyibb, amit játékban láttam... 😄
rikiító piros, mint valami festék...why...?!! lelősz valakit, és mintha valami piros festékszóróval nyomtak volna oda valamit a falra... 😄 vagy legalább egy picit sötétítenének rajta. nagyon hitvány, ilyen erővel lehetne zöld is a vér kb.. 😄

tudom, world's first problem, de engem nagyon irritál... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.11.17. 13:11:32
Kongy
Most volt ingyenes hétvége, fun meg minden, de nem tudnám befüggni. Mondjuk a feszes tempójú multis lövöldék után igazi felüdülés, mert itt a vérpistike a fűbe harap gyorsan ha rusholgatni próbál, vagy solozni. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Te veszítessz vele nem a játék...

Tatyla
Ja igen az például embertelen hosszú,míg nem jön ez a pro patch nem is foglalkozok én se vele, állítólag ezt is korrigálni fogják

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Az iszonyatosan hosszú töltési idöket is javithatnák, mert az sokkal nagyobb gond. Abba is hagytam egyelöre, mert nekem nincs türelmem, és idöm ehhez ilyen állapotában.
"Zseniális" grafikával. Bottal se piszkálnám meg.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Tatyla
XCOM2-hőz még mindig sehol a patch és ez tényleg még így 900p

TDC Geronimo
Igen. Pont erre kíváncsi mindenki

darkSectorxxx

Kandurex
Szép.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

San Fransico már csak ilyen, Chicagoban meg mindig esik a hó, azt meg én nem szeretem, szerencsére monitoron keresztül egyik se bánt.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Myselor
jó képek <#banplz>
Bandicoot
* csodálom hogy le lehet benne lőni az aberráltakat és nincs valami megoldás hogy állandóan elugráljanak az autó elöl/nelehessen feléjük lőni...Na majd a WD3-ban...<#kocsog><#kuss>

TDC Geronimo
Az nem érdekel

Bandicoot
Íme a kis móka,amire ez a játék kiváló, öröm hogy beleerőltették....😊

A megjelölt hely...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És lám van is egy a közelben....😊

Meggyógyítva....😊

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.16. 20:45:44

Totti5
Dead Rising 4 még lesz idén.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.16. 20:43:58

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
faszom kéne már egy jó kis open world cucc :y

TDC Geronimo

Bandicoot

Bandicoot
Csak leírtam ha már lett lehetőségem lepróbálni.
De azthiszem még egy jóideig nem uninstallálok,mert tökéletes szórakozási lehetőséget biztosít a játék,és még jelölik is a helyeket,csak keresgélni kell a "jelet".......<#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.16. 20:38:01

Myselor
mintha meglepne valakit ez 😄
darkSectorxxx
Ez de kemény.
Tudja valaki, hogy ez honnan van?

TDC Geronimo
loál. köszi hello games 😄

The Game Awards will deliver more gameplay (4-5 mins), less CGI due to No Man’s Sky

Bandicoot
Nem....😄
4k-ra.... De látom kár volt...😊

TDC Geronimo
remélem a psed 1080ps képekre van állítva. 4ks képek marha rondák

Maxyka
Ai-val tényleg gondok vannak. Remény hogy ki patchelik , valószínűleg így marad. Viszont a város szép. Grafika szép. Modelek és animációk szépen. Szerintem a sztori is rendben van. Úgy érzem ez egy fiatalabb korosztálynak készült valahol 18-28 között. 😄
De szerintem veri az első részt bármennyire is hányás az irányítás. Első 1 óra után megszoktam. Úgy kerülgettem a többi autót mint a fene. A fizikáról meg a forgalomról nem veszek tudomást. Tudom, hogy a gta5- ben sokkal igényesebb és részletesebb volt de nem is ugyan abból a büdzséből készült a játék. Nem bántam meg a vásárlást. Akinek tetszik mr.robot, who i am , és hasonló stílusú hacker filmek annak tetszeni fog. Jó játék viszont ez is egy bizonyos rétegnek készült. Ez van 😊
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.11.16. 20:23:30

Bandicoot
Na. Watch Dogs 2 írásomhoz még egy kis szösszenet.
Az utcákon az AI segg. Ha megállsz az út szélén (leparkolsz) lazán forgalmi dugó alakul ki mert nem képesek 1 centis kormánymozdulatra sem csak dudálnak.
Nyomogattam kicsit ma is. Hogy ez hogy kaphatott bárhonnan is 8-9 pontokat....Egy erős 7-es-nél semmiképp nem több de hype és fizetett hirdetés kell neki. A karakterek komolytalanok és erőltetettek ahogy azt vártam (és lám ezt máshol is felrótták hibának). A sztori elmegy eddig. De a pár jópofa megoldást (hackerkedéssel) illetve a városi életképet leszámítva semmi extra nincs a játékban. Najó még a grafika pofás tud lenni korrekt látótávval, sokszor hangulatos. Az akció elmegy,nem egy durranás, a gyérül sikerült Mafia 3 ilyen téren elveri (lövöldözések,és annak fizikája,látványa). A járművek fizikája egytől egyig az utóbbi 10 év legmoslékabbja a szó legszorosabb értelmében nulla azaz nulla fizikával. Az AI sokszor segg,és sajnos nem csak harcban. És úgy napi 1-2 óra játék után megunható,félretehető az egész másnapra. Mindjárt tolok pár képet.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.16. 20:18:05

darkSectorxxx
PS4 fontosabb akciók...szerintem fontosabb......

NFS valamiért a profilunkra vándorolt. 😄

Moby
Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik.
Nem kizárt, hogy hamarosan változtatható lesz a PSN ID! <#banplz>

Sajna a második rész ps4-es verziója nagyon rossz lett technikailag. Úgy néz ki az első részé jó lesz. Remélem jól fog fogyni és akkor lesz majd valamikor harmadik rész is.