PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Nézzed meg, ne játsszad a struccot. Legfeljebb meglesz az "én megmondtam" életérzés.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tikal
azóta is várjuk a második részét a videónak ahol a multiplayer-ről is szó esik, nem csak egy két balfasz mondat erejéig...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Amiga
9 perces videót lőtt, ebből 2 volt a bevezető, 5 a single és 2 a multi. Gondolhatod, mennyire tartalmas lehetett.

Kritizálta, hogy ásóval lehet ölni a játékban, vagy hogy egyedül beveszel egy erődöt (mintha nem erre lenne igény). Meg hogy arab női harcossal nyomulsz. A multiról pedig alig beszélt, olyan apróságokat, mint hogy nincs külön javítómérnök a tankhoz, vagy hogy milyen játékmódok vannak, stb, a komolyabb változásokról egyáltalán nem beszélt. Ez elég meghökkentő egy elsősorban multiplayerre kihegyezett játéknál.

Nem csodálkozom rajta, hogy a kommentelők különféle stílusban számonkérték rajta a tesztet, mert ez nem is az volt, csak valami kis frusztrált élménybeszámoló.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.16. 11:10:02

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
Ezek mást nemigen tudnak. Mondjuk túl sok mindent eddig nem láttam tőlük, és nem is tervezem a jövőben sem. Csak amit belinkelnek, de mostanra ismerem a logojukat, és az nekem a "odanekattints" jele.

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
Inkább a reakció volt rá divat válasz. <#ravasz1>

Amiga
Nincs benne technikai információ, az a videó egy divatfika volt.

Moby
Hacsak nem technikai információ van benne, akkor nem. Márpedig ezek ahhoz(is) hóthülyék. Tehát nem.

Amiga
Én már csak arra emlékszem, hogy amit a multiról mondott, az komolytalanul kevés volt. Konkrétan annyi, mintha nem is multizott volna, csak arról is kellett volna beszélnie.

Kandurex
Akkor nézd meg. Egyébként nem húzza le, ha ez a kérdés. De mégis akkor hiszti ment a videó miatt, mintha a sárba taposta volna.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.16. 11:02:18

Moby
Mé mivanbenne? Nem adok nézettséget ezeknek. Mondjuk ha neked ennyire tetszik, az csak egyet jelenthet kivonatolva: multiplayer, tehát fos 😄

Kandurex
Meglestem ezt az Otherworld -os "Megnyertem az I. Világháborút | Bemutató" videót. Nem értem mire volt itt hiszti vele kapcsolatban, minden pillanata - érvelése helytálló.

Amiga
Akkor valószínűleg tényleg egy grafikus bosszúja volt.

Moby

Bandicoot
Tényleg?! Uninstall.<#banplz>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Maxyka
Igaz. Sosem patchelem fel. Problem solved. 😄

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Moby
<#nemtudom> Csattinsd le a gépet netről amíg játszol vele 😊

Maxyka
Nemár! Sztriptíz klubb nem lett rossz. Gta5ben is sok időt töltöttem ott. 😄

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Amiga
Ja értem. Én játszottam a XIII/2-vel és a X-el, ezek nekem emészthetőek voltak, úgyhogy valószínűleg csípni fogom a XV-öt. Mondjuk nekem a Digimon Cyber Sleuth és a Disgea 5 is okés.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.16. 09:49:32

Moby
Biztos jól néz ki, és biztos a rajongóknak tetszik is, ezzel semmi gond nincs. Ami gondom nekem lenne vele, azt molekulára pontosan prezentálja Conan 😄

/mármint ez nem a FF XV-nek szól, én egyik korábbit sem játszottam. Vélhetően sosem fogom. Lost Odyssey volt az utolsó jrpg amit toltam, az tetszett. Ezek már nem csusszannának le.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.16. 09:49:17

darkSectorxxx
FF mindig is megosztó volt, aki a japó stílust rühelli, mert ugye ez egy japó rpg, ezen amúgy rengetegen rácsodálkoznak így 14 rész után is, annak ez nem fog tetszeni. 😊
Nem lesz klasszikus szerintem mint a régiek, de adtak már ki ettől szarabbat, ez már csak a demo alapján elmondható.

Ja és kedves ismerősöm felhívta a figyelmet a másik mini FF-ra, az is aranyos játék. Van belőle demo is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.16. 09:43:37

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Amiga
Mi a gong a FF XV-tel? Amit itt láttam belőle, az elég jól nézett ki.

Moby
Viszont a ubi még a hét kipeccseli belőle a punikat meg a pöcsöket. Jó lesz igyekezni! 😄

Moby
Csak most néztem meg. SÍRTAM! 😄DDDD
Conan=Én 😄DD

Bottal SE.

Bandicoot
Nem...kajakra még az sem volt ennyire...

arty
sleeping dogs? 😉

Forza.

arty
Tragikus.

Forza.

Bandicoot
Nem tudok olyan sandbox játékot mondani amiben ennyire gagyi lett volna.... És nem túlzok.....

Amiga
Ja értem. Hát igen, aki Trevorral azonosulni tud, azt küldeném is a zárt osztályra, de amúgy jó kis társadalomkritika a GTA 5. :-)

Moby
BF1 esetében valszeg a cpu fogy el, önmagában a felbontás csökkentése nem biztos, hogy hozna bármilyen eredményt. Megoldani ettől még megkellene.

Totti5
Eztet már nagyon tolnám!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kandurex
Ó a Bravo újság <ábrándosan néz>

Bandicoot
Oda, de remélhetőleg nem teszik tönkre az értelmetlen minél magasabb felbontás előírással....
Kellene hozniuk végre valahára egy minőségi előírást a betonfix 30/60 frémre.
Van most kraft bőven, nem kell 1800p ha 1600p-n fix lehetne a framerate...

Moby
Kitartás, még te is megtapasztalhatod! Egyszer lejár az a tv törlesztés, eladod az xboxot, az egyik veséd, és a házi könyvtárad értékesebb darabjatit(igen, a két bravo újságból a szebbiket), és meg is lesz a 4K. Addig a csendes vágyakozást javasolnám, avval is gyorsabban telik az idő!

Moby
Ami jó az jó. Na ez nemjó. Amikor 60 a target, de 42 van, az attól sem lesz jó, ha sok pixelből van összerakva. Nem kell mindenkinek tapsikolni mindenhez, vagytok erre itt elegen.

darkSectorxxx
Méghozzá olyan 4k-t, amitől a régi sima játékok is sokkal szebbek lettek. 😄
Pár embernek percenként változik a véleménye, nincs mit meglepődni ilyen apróságokon.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.16. 01:54:24

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Felesleges innentől kezdve bármiféle elavult/újnak számító PC konfigurációt felhozni itt a topikban.
Meg találgatni mi hajtja ki a Full HD-t.MIT?Ja bocs a 4K-t.
Emlegetsz ilyen i3-as gépet amiről tudod hogy egy fos.
Sony odatette magát rendesen ár/érték kategoriában
Tikal
wááát? még a Crew gagyiságát se éri el a vezetés szintje? <#wilting>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Ez még mindig a kicsitszar meg a nagyonszar esete. Miközben i3+460-al is bekalibrálható 60-ra. Mondjuk itt nemtudom mennyire zavaró a szarfrém, pécén ha 60 alá esik (4K-n, ultrán, mindent főbaszva azért elő tudtam idézni), akkor olyan inputlag lesz, mint a k.élet. Nézni mindenesetre nem túl jó.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.15. 23:48:00

+egy Elite Dangerous de elférne..
Ha 120Fps lenne akkor se kellene.
TLOG kell minél hamarabb!!
Aztán a többi ahogy harangozzák,mind!😊
darkSectorxxx
<#eljen>

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandicoot
Ha azt vesszük újraírták...Fogták az egészet...lenullázták...És hagyták a picsuba...
Nem is értem....legalább lenne valami simulation mód mint a mafia 3-ban ha valakinek nem lenne megfelelő a "vascsőre húzott forgó doboz" fizika... És a vicc hogy a vizen a hajók ugyanez....

TDC Geronimo
Ja néztem most pár videót. Botrányfos videón is az autóvezetés. Még szarabbnak tűnik, mint az egybe lol. Pedig azt mondták most teljesen újraírt fizika van!!4

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem csak neked.Elötte se működik rendesen.Nem tudod kiszámítani.

Yennefer khm.po..ját sem tudtam rendeseb sotolni😊
Bandicoot
Oh apropó tearing meg framerate gondok. Nekem patchelt egyből 1.03-ra lehet mókoltak valamit. Nálam eddig mnint írtam nem voltak ezek. De még próbálkozom.😊

Helyenként olyan a framerate a játékban, h feljött egy kis hányadék.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.11.15. 22:59:45
Bandicoot
Na Wd2 eddig (túl a főcímen + mászkáltam picit):

-Az első "Wházap nigá" megvolt...Nyeltem,továbbengedtem
-A látvány korrekt, Ubisoft minőség a maga erősségeivel és gyengeségeivel. 4k-n ittott picit recés de szép a látótáv korrekt bár van némi lod váltás. A városon végigrepesztve nem éreztem hogy lassulna, tearing nem volt eddig egyszer sem
- a környezet frankón reagál sokmindenre. Lehet többféle módon kommunikálni a járókelőkkel jópofán reagálnak udvarolhatunk beszólhatunk stb. Egy csajnak például beszóltam mire pofánvert. Reflexből visszakapta erre odapattant egy macsó hogy ezt mégis hogy képzelem. Lecsaptam. Egy harmadik járókelő mentőt hívott...Egy másik a rendőröket próbálta de fegyvert fogtam rá, letette. A mentők megjöttek és ellátták a sérülteket fasza volt. Autólopás is jópofa. Parkoló autóhoz odamentem..Elkezdtem feltörni, a tulaj a közeli büféasztaltól felpattanva rámrontott. Jópofa hogy nem szarják le sőt sokszor ott a tulaj...Az életkép tényleg elismerésre méltó. Hangulatos, sokmindenre figyeltek és jópofa az interrakció.
- az akció eddig oké az AI elmegy, korrekt mód reagálnak a földön fekvőkre,a neszekre. Le tudunk bukni könnyen, és hamar le tudnak darálni a fegyveresek.

Jöjjön a fekete leves:
-"vázzáp niggá"...
-járművek....Én nem tudom hogy Ubisofték miért nem alkalmaznak végre valakit aki csak egy kicsit is nem szarik az egészbe. Komolyan, botrányosan szar. Annyira arcade full dobozfizika (mit fizika...nincs fizika..) hogy a mario kart szimulációnak számít emellett... A Saints Row egy Gran Turismo ehhez képest....Egész egyszerűen kínosan gagyi. Akit zavar az ilyesmi a sandbox címeknél az jól fontolja meg a vásárlást és nézzen a mesés járműfizikáról videókat. Legalább a Crew-t megközelítő valami lenne de nem.....

Egyelőre ennyi. Még majd írok meg dobok pár képet.
Apropó képek, csak nekem tűnik baromi lassúnak a screenshotolás? Belőttem hogy share gombnyomásra scrshoot legyen....Játék közben nyomom...de vagy 4-5 másodperc mire kész a kép.....

Hát nekik aztán pont mindegy támogatod,megveszed,jót írsz vagy rosszat.
Teljesen hidegen hagyja őket😊
Kandurex
Pontosan a torkonszarás esete. Egy darab annyi példányt se szabad megvenni belőle.