PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben benne van egy rakat noname indie is, melynél tényleg örülnek, a 30 ezres példányszámnak is. A többmilliós eladásokkal rendelkező dollártízmilliókból készített játékok csak egy szeletét jelentik a játékiparnak. Mindig is kisebbségben voltak.
Továbbá ott van még a PS Plus, melynek keretében sokan kapnak egy csomó ingyenes játékot, és mellé már csak egy-két kedvencet vesznek - pláne egyszerre nem tartanak többet, hála a használtjáték-piacnak.
Szóval a nézés jó dolog, de a gondolkodást nem váltja ki. Kell az is.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.11.24. 00:21:13
~1300 játék van PS4-re....
40 milla, vagyis címenként 30000 darabszám....miről beszélünk?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nintendon nem nézek furán mert ki tudja mennyire viszik azokat a címeket, fingom sincs.
A nagy konzolokon meg pc-ken viszont a 40 milla? Hőhá.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.23. 23:26:17
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Arról nem is beszélve - és legyen ez motiváció a rögös úton - hogy végre megszerzed az évek óta vágyott fingod, az idejáróknak meg nem kell több ezer karakterből összelegózott agyalágyult hülyeséget olvasniuk. Ezen mindenki nyer!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.23. 22:15:50
De persze keresgéljük a hibát a statisztikákban és keveseljünk...<#taps>#taps>
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Nintendo DS
Hardware 153.98 Million
Software Sales 942.32 Million
Attach Rate 6.12
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha így gondolkodom, én nekem van annyi játék a tarsolyban AAA, amiből ha darabonként csak 1 milla fogyott volna, akkor az kiteszi azt a 40 milliot, nekem ezért tünik kevésnek a globál eladáshoz viszonyítva, és ezért még csak lemezes eladásnak is kevésnek tünik.
Egyeltalán létezik olyan oldal, valami közérdekű, ahol a játékonkénti aktuálsi darabszám, eladott darabszámot lehet nyomon követni?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.23. 21:51:55
De az átlag megvesz 1 gépet 1-2 játék miatt, milliók vesznek gépet akik nem gémerek... azt hogy itt van 20 ember az SGn a PS topikban akinek van sok játéka van Budapesten 1000 olyan tulaj aki se nem SGzik, se nem gémer, de valami oknál fogva van gépe és van 1-2 játéka. Az az átlag a többség.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.23. 21:49:29
Hány profil van megosztva?
Mert ugye Titanfall 2-nél volt az hogy nem veszik.....hát de végigmegy mindenkin csak másképpen. 😄
Igaz darabszámban ez nem mutatkozik majd, de nem igaz hogy átlag 5-7 játék, mikor én csorón birtoklok 40-et kb alsó hangon, nem beszélve a csipp-csupp arcade-ról és nem is vagyok mindenevő gazdag.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.23. 21:47:00
Abból mi jön ki? ha valami kis is az fals. Profil ma már generációtól független. Csinálhat bárki bármennyit, anélkül hogy lenne gépe, vagy hogy használná, vagy ha használta is 1szer. Lehet vásárolni is gép nélkül profilra...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.23. 21:44:25
Nincs is ebből gond, amíg egy adott témában nem kezeljük tényként.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.23. 21:41:41
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.23. 21:30:42
(megosztás + dvd használtpiac)
Ja és nem tisztázott hogy ez mi? Csak dig vagy csa lemezes vagy mind2, mert szomorú lennék ha mind2 lenne, ha meg nem mind2 akkor? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.23. 21:25:43
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.23. 21:15:11
Additional Patch Information:
For users with a 4K TV, the game will be rendered to 4K from native 2K rendering.
For users without a 4K TV, the game will be rendered in 1080p.
Framerate will be more consistent, but still capped at 30 FPS.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.23. 20:59:04
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.23. 20:54:25
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
/iiletve hülyeséget beszélek. Az eredetit sem a tévé skálázza fel, hanem a pro. És valami egészen szofisztikált eljárással, mert a végeredmény nagyon szép. Szemben evvel a retekkel.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.23. 20:41:13
UBISoft baszzátokmeg, ti már sosem változtok meg.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.23. 20:23:33
Attól nem lesz több hogy tudsz unlockolni 100 hacket aminek a fele alibistuff (kb annyi értelemmel mint a BF4 fegyvereinek a 86 féle grip)
Sleeping dogs-ba is jobb volt ennél a fizika...Főleg a motor,arra nem is értem hogy tudtad leírni hogy jó mikor megláttam felröhögtem. Ráül a paraszt és mint aki karót nyelt megy....Csumigázzal autóba beleszállva autó is elpattan sokszor mi kicsit odébblökődünk és mehetünk tovább.
De tényleg mint írtam még lenyelném,bár faék. De hogy a gunplay meg a fizika egy sandbox akciójátékban ennyire aljaszint legyen....
A Mafia 3 vagy a Sleeping Dogs ilyen téren megváltás ehhez képest....
Abszolút bárgyú az egész. Az AI meg csak segít annyira ostoba.
Egy sokkal jobb gunplay-t legalább olyan szintűt mint ami az első részben volt, attól IS fényévekre zuhant a szint, egy AI-t ami kihívást is okoz és nem segg, egy rendes fizikát amitől nem röhögök fel, és legalább néha ha már hekker játék valami feladatot ami egy 6 éves gyerek agyát legalább megterhelné, nem csak azt hogy unlockolok XY csodahekket amit egy gombnyomásra aktiválok. Kihívást. hangulatot. Bármit ami ha már a játék fő részeit képezi jól legyen megcsinálva. Ebben ez semmi. Maga a gameplay megdöglik hamar.
A legnagyobb hekkelési kihívás: Hogyan juss be valahova. Amire rögtön ott van bármely megoldás. Beküldöd a kerekes kütyüd. vagy véletlenül pont ha nincs hely ahol be tud menni mindig áll egy targonca vagy liftes kocsi a közelben...Ejha..
De tényleg nem értem a gunplay-t se miért kellett levinni ilyen gagyi szintre ahogy a járműveket sem.
Az üldözéseknek sincs semmi hangulata sem tétje. A legnagyobb kihívás ha maximális kőrözöttség mellett jön a páncélmellényes mókus aki még azt is kibírja ha 5ször szó szerint a fedetlen pofájába lősz shotgunnal...Az AI is kritikán aluli.
Én ezt az 1 gombos zérókihívásos hackelgetést nem tudom hosszútávon úgy élvezni hogy a játék fő elemei olyan szintre vannak butítva amint még egy 8 éves gyerek is elgondolkodik nem nőtte-e már ki...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.23. 19:35:10
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.23. 19:30:04
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gyönyörű meg van tennivaló. De egykaptafa küldetések ráadásul nem akarok gokartozni meg bohóckodni mégis kell vagy nuku új küldi. Az autók gagyisága (a motor jó??, Hol???) elbarmolja az egészet és a lövöldözés - gunplay ami szintén érthetetlen mód selejtesre butult az első részhez képest rátesz egy lapáttal.
Már a 7 pontot is sokallom. Remélem pofáraesnek vele meg a fizetett kritikákkal...Hiába a nagy szabadság a korrekt graf és "élővilág", a játék főbb elemei nem működnek, gagyik.
Nem is értem bizonyos dolgokban miért kellett butítani az egyhez képest...
Inkább kitolom újra a LastofUs-t és belerakok napi 1-1 órákat a Mafia 3-ba,....
Személyeskedést itt be is lehet fejezni, ha nem megy normálisan akkor nem kell írni, felesleges.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.23. 18:52:31
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Darksiders inkább Zelda féle. Akció, platforming, puzzle. H&Snek bármilyen formában felszínes.
Én inkább a második részbe szerettem bele.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.23. 18:25:26
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.11.23. 18:22:43
Most már tudjátok, mitől lettem én Ulthane. Azaz Ulthanito! <#taps>#taps>
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch