PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vezetés se annyira gáz. Vannak autók ami az, de találtam már elég sokat, amit egész jó vezetni, mottorokkal sincs baj.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Erről leginkább az iparág tehet. Nincs ma fogható vége a játéknak. Van egy valami, amivel lepörög a credits, de azzal még nincs vége semminek, csak elértél egy milestonehoz. De majd jön még 2 sztoridlc, még 4 karakter, kiboosotolod a koopot, stb, és platina. Százezer óra után. Meg a játékosok, mert a játékoknak egyszerre kéne azt tudniuk, hogy négyezer hektár legyen minden scene, és ebből legyen legalább egy 18-20, de azért gyorsutazni is lehessen a start gomb megnyomása után, mer lovagolni kilométereken, vagy barangolni az uncsi.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.23. 16:11:41
Adversus solem ne loquitor
Persze, abban én is biztos vagyok, hogy általában több játékra néznek rá 7-nél a játékosok, de nem hinném, hogy a használt piac nagyságrenddel lenne nagyobb magánál a kereskedelmi first-hand játékpiacnál. Van erre valamilyen elérhető elemzés?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.23. 15:45:21
Múlthéten MédiaM és Edigital rakott ki jóféle stuffokat jóárasítva pénteken. Csak arra meg a pro vásárlás miatt nem maradt keret....
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.23. 15:45:03
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amúgy 500+ ismerősöm van PSN-en, 10-20 %-uk, ha játszik, annak is kétharmada CoD, GTA Online. Az achievement-eken is az látszik, hogy a legtöbb játéknak a 10 %-át ha kivitték, még egy olyan játéknál is, mint a TellTale-féle sorozatok, világosan látszik, ahogy fejezetről fejezetre lemorzsolódnak a játékosok, vagy félreteszik.
Szerintem milliós nagyságrendben vannak, akik a CoD miatt megvették a konzolt és teljesen érdektelenek minden más iránt. XBOX-os ismerősöm is van, aki a Horizon miatt vette meg és ott meg is állt, még szerzett mellé egy CoD-ot, esténként eltölt egy órát egyikkel vagy másikkal és csáo.
Mi feljövünk ide 10-20-an kommentelni meg olvasni, esetleg még 100 read only, a másik tízezer meg, aki vett konzolt, alig játszik, csak 1-2 favoritja van és abba teszi az óráit. Függők vagyunk, ez a helyzet, azért nem tudjuk ezt elképzelni.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.23. 15:11:52
Számokban valóban szép, meg igaz is. Valóban kijön a 7.
Csak ez az 1 főre eső példány.
Nem az, hogy a 0day-es 10 milliós darabszám feletti Titan 2-őnek az 1/3-a az a fehasználó, aki nem kerül bele a statisztikába.
Bonyi egy kicsit. De tény hogy a számok, tények és valósak. 😊
És 20 milla lemez bandukol körbe a használtpiacon? 😊
Szerintem az etióp kisgyerek több ps4 játékkal játszott mint 7.
De ez ilyen erős túlzás, nehogy a következő kommentbe linkeljen valaki egy kisgyereket, akine a profilján csak 6 játék van. 😊
Mivel Mobynak eleve több, mint 30 játéka van, és még sokan vagyunk így, még ha ketten vesznek is egy játékot, a matek akkor is azt üzeni, hogy az átlag konzolos játékosnak nagyon kevés játéka van.
Egy forrás a sok közül.
Van sok személyes ismerősöm, aki vett PS-t (volt, akit én beszéltem rá), egyiküknek konkrétan 1 játéka van rá, a másiknak kb. 3 (meg az ingyenesek a plus miatt).
De itt a fórumon is voltak többen, akik megerősítették, hogy nagyon kevés játékuk van, azokat szépen végigjátsszák, évente alig 1-2-t vesznek. Persze nem mindenkinek van erre napi 2-6 órája.
Szerintem akinek ps4-en vagy xone-ja van azoknak kábé 5%-a egy kisgyerek miatt vett 5% meg ínyenc, a többi a játékos, a játékos meg nem fél évente vesz másik játékot
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy a Sony soha nem volt erős ebben a "black friday"- dologban, szerintem nem is nagyon értik, hogy mi ez. Inkább csak azért csinálnak ilyenkor ők is akciót, hogy mutathassák, hogy van.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.23. 13:25:19
Amúgy tényleg elég gusztustalan, ami ott folyik, párszor és is belenéztem, de teljesen beteg. A Tottit meg valóban elég gyakran emlegetik, ami szerintem gerinctelen, aljas és szemét. de ez csak az én véleményem, végülis jó, hogy az a söpredék eltakarodott innen (nem azokra gondolok, akik mindkét oldalon kommentelgetnek, csak arra az 1-2 meghatározó seggdugaszra). :-)))
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.23. 11:50:22
/mondjuk a nyúlszex 18 fontért nem egy rossz ajánlat, csakhát a játék nem sikerült igazán jól.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.23. 11:53:46
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.23. 11:36:45
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
...ja nem is,....<#mf2>#mf2>
20 - 30db olyan termék ami a halálfaszának sem kell, 5-10% kedvezmény...ez milyen akció már!? Ez az egész friday, elkorcsosult magyar módra, nem az igazi! <#bdead>#bdead>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.23. 11:33:36
Mindegy, te biztosan tudod, hiszen amikor elmentél innen, a leáldban fröcsögtél napi szinten a konzolokra. Volt itt linkelve egy kis gyűjtemény az aranyköpéseidről, amikor firtattam hová tűntél. A leáldban akkoriban mondjuk nem dicsekedtél vele, hogy vettél 30 játékot konzolra. Ehhez képest igazán hiteles az elégedetlenséged ezzel az akcióval.
Ja....bazzeg, ő sem 😞
Na. Most akkor vagy tényleg nem annyira combos kínálat ez, vagy te tapsikolsz megint minden szarhoz ahogy szoktál. Nemtudjuk. Nem kell tudnunk.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
/a 30$-os gtav szimplán kabarészint
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.23. 10:41:36