121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • MrDevil
    megveszed ps4-re :) letöltöd vele a ps5 verziót, majd a játékon belül megveszed hozzá az Ultimatet és kész :)
  • robicarlos6
    Bárcsak egyszer valaha xboxon lenne ilyen hónap,de 2 évet összeadva se jön ki ez a minőség :(

Next-genesedik a Pumpkin Jack

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.29. 19:24:24
  • darkSectorxxx #116711
    Akkor bejött amiket írtak.
  • Seth
    PsPlus október:
    Hell Let Loose (PS5)
    PGA Tour 2K21
    Mortal Kombat X

Meh.....:(

• darkSectorxxx #116709
    Különböző platformok:

- Egyszerre lehet primary 1 adott profil minden generációs gépből 1 darabon.... vagyis 1 PS3, 1 PS4, 1 PS5
    - Lehettek belépve is külön generációs gépen egyidőben!!! Játékoknál nem teszteltem ott lehet össze fog akadni az acsik miatt
    - De!!!! Sokkal, de sokkal egyszerűbb, ha csináltok valakinek egy profilt, legyen külön és belövitek az alap profilotokat amin vannak a játékok arra a gépre legalább elsődlegesnek amin a 2.lagos profilllal játszik valaki, ekkor GOND nélkül megy egyidőben minden, akár 2 ugyanolyan generációs gépen is! (magyarul megosztás)
  • darkSectorxxx #116708
    +NEOreg3 + n000rbi

A Spiderman Remastered KIZÁRÓLAG a Miles Morales Ultimate pack-bvan érhető el!!!
    Utólag nem tudom a sima MM upgrade-elhető-e mert kezdetben nem lehetett, egy ismerős sem tudta utólag a simát digiben átváltani rá!!!!
  • Redbulldozer85 #116707
    Az működik hogy letöltod a játékokat belső tárhelyre vagy egy külső tárolóra, amik érdeklik öket, és akkor az ő fiókjuk is látja.
    Utoljára szerkesztette: Redbulldozer85, 2021.09.29. 15:46:43
  • Seth
    Szerintem két különböző generációs gépnél ezzel nem lesz gond. Mindkét gépre be lehet állítani primary-nak a profilját, onnantól meg nem kell bejelentkezve lennie az öccse gépén, elég ha csak rajta van a primary profilja
  • Evoluti0N
    Találtam rá megoldást. Azt írja, h ha a PS4 a primary és le vannak töltve a játékok, akkor ő az ő profiljából tud minden gond nélkül játszani az én játékaimmal és ha nem jelentkezik be a PS4-en az enyémbe, akkor én gond nélkül tudok játszani az én profilomban a PS5-tel.
  • Kongy
    Az a baj ezzel, hogy ki fogjátok lökni egymást, ha egyszerre, egy időben jelentkeztek be ugyanarról a profilról.
  • bakkerman
    Okes köszi! Akkor veszem a Milest :)
  • n000rbi
    Nem sajnos, a ps5-re remasterelt Spiderman-t csak úgy tudod megvenni, ha veszel egy standard ps5-ös Miles Morales-t, menüből upgrade-eled Ultimate editionra (talán 5ezer Ft) és ezzel megkapod a Spderman remasztit, amit a Miles lemez nélkül is tudsz használni. (nekem így van meg)
  • NEOreg3
    ingyen semmiképp, de azt is kétlem hogy a Miles Morales nélkül menni fog a dolog
  • Evoluti0N
    Fiúk, kérdés. Jövő héten utazom haza meglátogatni a szülőket meg az öcséimet. A fiatalabbnak oda akarom ajándékozni a PS4 Pro-mat. Az működik-e, h rajta hagyom az én fiókomat és ő le tudja tölteni a digitális játékaimat és tudja játszani saját profilban és közben én több országnyival odébb minden gond nélkül tudom használni a PS5-ön a fiókomat, amit fent hagytam a PS4-en is?
  • Voltan
    Hát, lemezes ugye kilőve, mivel digi verzió.
  • bakkerman
    Pokember kapcsán én arról érdeklődnék van-e opcio arra hogyha a sima Pokit megveszem hasznaltan jo aron lemezesen akkor azt letudom frissiteni a remastira?
  • darkSectorxxx #116697
    Hát a tárhely bővíthető... Pont most jött frissítés nemrég!!!
    Ha PS4 játékaid vannak, az viszont áttehető USB-s SSD vagy HDD -re és onnan is tudod játszani. A PS5 játékoknak kell csak M2 SSD

Játék árak meg valóban drágábbak kicsit. Max kell várni kis akcióra, vagy lemezesen ahogy akartad. ;) hacsak nem tudsz valakivel felesbe.
  • Voltan
    Köszi a tippet, rá is írtam a listára, így már megérős.
    Két dolog zavar kicsit, az egyik a kevés tárhely, a másik pedig a pofátlan játékárak. Kicsit gondolkodtam a lemezes verzión, de igazából feleslegesnek éreztem, a PS4-ben is egy lemezes játék járt csak, a RDR2, amivel pakkban volt, minden más digitálisan van meg, és amúgy is szoktak lenni gyakran kedvezmények a PS store-ban is. Szóval mindennek tükrében nem igazán érte volna meg a meghajtós gép
  • darkSectorxxx #116695
    Mind 4k 60fps... jóval szebben futnak... ;) tetszeni fog majd.
    Ha megveszed a Miles Morales-t akkor érdemes az Ultimate pack-ot, mert abban van a Spiderman Remaster (ami egészen másképpen néz ki mint az eredeti) és azt nem lehet külön megvenni, utólag se. ;)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.29. 02:11:33
  • Voltan
    Ps4 pro van, azon meg van jópár játékom, kíváncsi leszek majd, hogy futnak az 5-ösön. Kíváncsi vagyok már nagyon :)
  • darkSectorxxx #116693
    Hidd el, kipróbálod és meg fogod szeretni mert brutál fluid... persze ha nem gond a kontroller, stb. ;)

Hát vannak rá, tény hogy nem durván sok, de a multiss címek is jobban futnak mint egy 500 ezres gépen kb....
  • TomStorm
    Ne foglalkozz ezzel.Lényeg hogy megvan mert ettől olcsóbb nem lesz már..
  • Voltan
    Mármint úgy értettem, hogy MÉG nemigen vannak rá, de hát sokminden nem jött ki rá még, szóval.
  • Voltan
    Thx, kíváncsi leszek. Egyelőre még nem terveztem venni, mert nemigen vannak rá engem érdeklő PS5 cuccok, de a kuponok lejártak volna hamarosan, így úgy gondoltam, beleugrok, mert így jó áron is volt.
  • darkSectorxxx #116689
    Brutálisan nagy gratula hozzá!
  • McFrost
    Lehet, hülye kérdés: D2R-ben ps-en a zsoldost nem lehet "tápolni"?
    A tároló ládám is sima snassz, alig van benne hely. Elbaxtam valamit?
  • Voltan
    Én olcsóbban vettem, mint mondtam kuponnal.
  • robicarlos6
    Jó áron... amikor alapból 150k az ára
  • Voltan
    Az EMAG-on most van mindkét PS5. Kuponnal sikerült megcsípnem egy digitálisat jó áron, amúgy a digi 170-be, a meghajtós 210-be kerül.
    Csütörtökön hozzák ki, szóval elvileg gyors.
  • robicarlos6
    Alan Wake Remastered

Emellett a most először PlayStationön is kipróbálható Alan Wake kihasználja majd a PlayStation 5 kontrollerének a képességeit is, vagyis a játék közben visszajelzést adnak a triggerek, illetve a haptikus tulajdonságoknak köszönhetően is újszerű élményben lesz részünk.

A platformok alapján ezekre a különbségekre számíthatunk majd:

PlayStation 4 – 1080p / 1080p / 30fps
    PlayStation 4 Pro (Performance mód) – 1080p / 1080p / 60fps
    PlayStation 4 Pro (Quality mód) – 1296p / 2160p (4K) / 30fps / 4 x MSAA
    Xbox One – 900p / 900p / 30fps
    Xbox One X (Performance mód) – 1080p / 1080p / 60fps
    Xbox One X (Quality mód) – 1440p / 2160p (4K) / 30fps / 4 x MSAA
    PlayStation 5 – 1440p / 2160p (4K) / 60fps / 4X MSAA
    Xbox Series X – 1440p / 2160p (4K) / 60fps / 4 X MSAA
    Xbox Series S – 1080p / 1080p / 60fps
    PC – 4K / az fps nem lesz korlátozva
  • Zozo76
    :D
  • darkSectorxxx #116682
    Bocs ne haragudj, én segítettem volna, de én nem vettem meg a Death Stranding-et DC verzióban illetve egyszer játszottam végig régen is gyors a story miatt.... szóval ezt nem tudtam hogy itt hogy megy pontosan.
  • Zozo76
    Akkor valaszolok magamnak: eleg megvenni a 4000Ft-os frissitest.
    Kosz mindenkinek aki segitett!
  • Zozo76
    Gyerekek!

Ha megvan nekem a DEATH STRANDING Digital Deluxe Edition, ki is nyomtam PS4-en, akkor most eleg megvennem a 4000Ft-os upgrade-t (PS5-re nyilvan), vagy vegyem meg 17000-ert a standrad edition-t?
    Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2021.09.24. 15:24:51
  • darkSectorxxx #116679
    Fontos az neki, csak nem szabad beismerni. :P
  • n000rbi
    Ha annyira nem fontos, akkor nem mindegy mikor érkezik? :D
  • robicarlos6
    Nem azt akarok.Azt haver rendelt,de neki is egy szerencse miatt lemezes lett. Azt ugyanis több helyen rendelt és alza egy visszamondás és a környék közelsége miatt neki szállítottak ki egy rendelést :) Digitálisat meg átrakatta lemezesre mert mondtam neki ne mondja le ha már régóta talonba van... Nekem a ps annyira nem fontos letolnám csak az a pár játékot amit akarok és egyből adom is el.
  • Redbulldozer85 #116676
    Jobban jársz ha nem digitálist akarsz, és a platinumshopnál rendelsz onnan elég hamar megkapod!
  • robicarlos6
    Az gáz. Akkor idén ebből nem biztos hogy bármi lesz. Most jött mail hogy 1-4 hónap és magkaphatom.. Elég tág intervallum
  • szebag79
    En jun.16-n rendeltem, kb. 2 hete kaptam meg. Nem volt 3 hónap.