121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
robicarlos6 #116753 -
#116752 Sziasztok! Láma kérdés lesz, de az megoldható, hogy én megosztom a gamescreenemet egy olyan haverral, akinek nincs PS-se? Twitch, Youtube nem opcio, a ps appon keresztul gondoltam, de ugy hallottam azt meg a masik felnek ossze kell kapcsolnia egy konzollal. -
#116751 Elég szomorú akkor. -
#116750 Meg utolsónak is. Nem terveznek több videójátékot készíteni, ez csak egy kis kirándulás volt nekik. -
#116749 Jaaa értem. Nekem is tetszik, persze 1-2 aprób irritáló dolog mellett, de összeségében elsőjátéknak szuper. :) Meg amúgyis szper részemről. :)
Igen én is hallottam hogy előtte miket csináltak, szerintem látszik is a játékon. :) -
#116748 Arra, hogy meg lehet dobálni engem azért, hogy tetszik a játék harcrendszere, de természetesen csak vicceltem. ;)
Amúgy pár napja a Kena hatása miatt megnéztem, hogy milyen animációkat készített már a cég, és a Dust nekem nagyon tetszett. Aki még nem látta az vessen rá szerintem egy pillantást.
-
#116747 Persze más minden játékban, de azt a parry-zős kitérős harcot haasználja, a maga módján ugye. :)
Mire érted hogy most jöhetnek a kövek? :) -
#116746 Más a harc, mint a Souls játékokban, de én a Kenában is nagyon szerettem. Most jöhetnek a kövek... :) -
#116745 Mondjuk én nem a platina miatt csinálom Master-en csak magama szórakoztatására, meg kíváncsi vagyok meddig bírok elmenni.
De ha meglesz akkor valószínűleg platina lesz ebből. Mert amúgy össze akarok gyűjteni mindent....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.03. 03:27:43 -
#116744 Na baszki pont akartam kérdezni hogy az ISTENBE csináltad meg! :D
Én végeztem elsőnek az Expert-en....
Aztán elkezdtem Master fokozaton.... DEEEEEE itt elgurult a gyógyszer... BRUTÁLIS hogy sima harcokba kisebb bossfight-okat betesz a játék, meg van olyan amikor hiába ütöd ki a bogyokat bizonyos arénákba nem semmisül meg a maradék ellenfél hanem le kell győzni egy ilyen kardos Guardian-t mindig.
Mivel itt vannak mobok, a Souls játékokban az egyedüli boss-okat kitanulva sokkal könnyebb itt rettenetesen nagy sokszor a véletlenszerűség a kis taknyok miatt... ezért ezt nehezebbnek érzem mint pl sok Souls játékban a bossfight-okat.
Már előre fosok a főellenségnél!
Ma nagy kínkeservesen megöltem Master-en ezt a Corrupter Woodsmith-et...
Brutálisak még a kisebb harcok is, iszonyat jó is egyben mert nagyon kell taktikázni, persze nem tökéletes minden, a lock benne szereintem inkább irritáló mint hasznos.... de eddig eljutottam.
Most megyek majd ugye az első szamurájhoz... :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.03. 03:26:12 -
#116743 Gratulálok! ;) -
#116742 Igen, tudtam az trophy glitchről, de én már 1.6-al fejeztem be a játékot. -
#116741 Master végigjátszás egy exploittal kikerülhető volt és a sima végigjátszásod végén meg lehetett szerezni a trófeát, de 1.6 javítással ezt kiiktatták. Nekem még 1.5 volt akkor, úgyhogy kihasználtam az alkalmat. Anélkül én sem szenvedtem volna a trófeáért, túl keserves lett volna, nem túl precíz a harc benne
Utoljára szerkesztette: Seth, 2021.10.02. 21:31:16 -
#116740 Nemtudom, szerintem még lehetnek kevésbé informált emberek. Egyik ismerősömnek szereztem két hete gépet. Mondtam neki, hogy mit csináljon, de nem, mert ő nem akar, meg stb. Szerezzek neki én, úgyis sok gépet szereztem már. Nem vadásztam sehol gépet, egyszerűen leadtam a konzolvilágnál, 1 hét múlva itt volt a gép. Az én 1 éves gépemet szerintem már csak jelentős bukóval tudnám eladni. Főleg ezért nem is cserélem le, pedig időről időre megfordul a fejemben, hogy lecseréljem a digitalt, amilyen kiszámíthatatlanul szarok lettek az utóbbi időben a sony játékok. -
#116739 Kb másfél hete adta el egy ismerősöm a PS5-jét és váltott Series X-re. Nem kellett sokat várnia, és a csak egy oldalon hirdette a gépet.
Lehet szerencséje volt? -
#116738 Én nem tudom kik azok, akik viszik a használt gépeket, mint a cukrot, de most is két napig volt PS5 a MM-ban, pedig nem is volt nekik sok darab, csak már idehaza bedugulni látszik a piac vele. Már az új gép rendes áron sem nagyon kell, nincs már a sorbanállás, meg a ilyenek. Múlthéten vett az ismerősöm PS5-öt euronicsban POLCRÓL. -
#116737 Nekem azthiszem csak a master végigjátszás trofi maradt, de az tőlem ott fog megrohadni :) Nem szerettem benne a harcokat. Nagyon mély nyomot nem hagyott bennem az egész, inkább a végére bírtam, meg az exploration jó volt benne, de a harc szerintem gyenge benne, és sokszor idegesítő. Meg bugzik sokat. -
#116736 A "bukó" amiről beszélsz simán visszajön azokkal a játékokkal, amiket említettél. Szóval szerintem nem fogsz rosszul kijönni a buliból. ;) -
robicarlos6 #116735 Játékra nem fogok költeni egy fillért se. Ami a ps+ kollekcióba érdekel és a korábbi Sony ingyen osztásból megvannak azokat végigviszem és onnantól nem érdekel a dolog.
Így is sajnos pénzbe fog kerülni a ps gaming mivel a ps+ árát ki kell fizetni + a bukót ami lesz a használt ps5 miatt -
#116734 Pár ezer forint buktával túl tudsz adni simán a PS5, viszik használtan is, mint a cukrot.
Az más kérdés, hogyha megvetted mennyire érdemes túladni rajta. Nálam is 2 gép van és használjuk is őket, szóval én el nem adnám egyiket se, lévén, hogy mindenhol olyan hírek mennek, hogy megint hiány várható belőlük. -
#116733 Gratulálok, én még nem értem a végére, de már várom, hogy ismét leülhessek elé :) -
#116732 Kena bevégeztetett. Nagyon jó kis játék volt ez :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
robicarlos6 #116731 Hétfőn jön meg a ps5. Pár kérdés mert életemben nem volt eredeti ps-em. (Csak egy tört ps3 van)
Itt is van valami "központi szerviz" mint a MS-nál? Ha igen hova kel a gépet regisztrálni a garancia miatt?
Ahhoz hogy magyar nyelvű játékokat játszhassak kizárólag magyar profilt kell használnom? (MS-nál ez ugye tökmindegy ha argentinből veszem a cumot akkor is magyar nyelv ott van benne)
Használtan mennyiért lehet eladni egy ps5-öt? Azt a 1x játékot letolnám azt nekem nem fog kelleni majd talán ps7-re megint lesz 20 db ami érdekelni fog.
-
#116730 Igen a Ratchet ami vérbeli nextgen cucc... azt nézd majd meg... :) De a durvábbak csak ezután jönnek majd.
A kontroller brutál jó, az Astro-t azért is ajánlott kipróbálni mert a legtöbb mostani játék nem úgy használja ki mint az Astrobot, a legtöbb mai játéknál a kontroller kihasználtsága bőven allul marad attól amit az Astrobot meg tud mutatni...
Például ahogy lépkedsz a materiálokon, az eső cseppek a jégen csúszás, meg minden. -
#116729 Na, kísérletezgettem egy kicsit, más headsetekkel is, és az a szitu, hogy a PS5 - és a PS4 is btw - nem engedi a hangerőt egy bizonyos szint fölé. Olyan, mint anno az európai IPod-okkal, óvjuk a fülét a hülyéknek. Ami pedig cseszte a csőröm, az az, hogy valahányszor újraindítom a gépet, a hangerő beáll egy minimális szintre, tehát az USB hangkártyán kell mindig utánaigazítani.
Szóval ez nem egy bug, hanem egy feature. Ezzel együtt tudok élni.
Igazi, true PS5 játékommég nincs, de amiket kipróbáltam eddig, azok valóban sokkal-sokkal jobbak rajta. Hmmm, that sweet-sweet 60 FPS :) Szóval jaja, valóban hatalmas ugrás az előző genhez képest, és még nem láttunk semmit.
Mákom van a monitorral is, mert nagyon seamless módon skálázza a dolgokat 1440p-re. Szóval hepiség van. Mindjárt kísérletezek a kontrollerrel az Astro Playroom-ban. :)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2021.10.01. 23:54:36 -
#116728 Igen, de nem igazán volt különbség. Te is azt használsz? Amúgy a hang tiszta, meg szépen szól, de a max kakaó sokkal-sokkal kevesebb, mint ha pc-re dugom rá a cuccot. Ez mi a fenétől lehet? -
Radam81 #116727 MM webshopban van jelenleg lemezes ps5., -
Evoluti0N #116726 Azt kipróbáltad, h kikapcsolod a 3D audiot? Nekem furcsán szól, ha egyszerre be van kapcsolva az is valamint a 7.1 a hyperx II hankártyámon. Szal csak utóbbit használom. -
#116725 Igen, megvolt ez is. -
#116724 Csak kérdem, a PS5 hangerejét felhúztad az alap 80%-ról 100%-ra? Most jobb hangosítási ötletem nincs. Itt egy videó, ahol ez megvan.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2021.10.01. 13:04:04 -
#116723 Csak azért hoztam fel példaként, mert borzalmas amit nyújtott a KONAMI. :D
Sokan bizakodtunk, hogy PS5-tön majd jó lesz, hát jajj..
Nekem HYPERX CloudX van, azzal megy minden jól. -
#116722 Egy kérdés, hátha tudtok segíteni. Hyperx Cloud Alpha headsettel, és Cloud 2-es USB hangkártyával használom a PS5-öt, és alapvetően rendben is van, viszont sokkal halkabb, mint PC-n. Plusz mindig visszaáll kb. 50%-os hangerőre, folyamatosan állítgatni kell valahányszor kilépek, de a maximális hangerő még így is nagyon elmarad a megszokottól, pedig nem szoktam üvöltetni amúgy sem...
Tudtok esetleg segíteni? -
#116721 Én meg a foci? Nem. :D -
#116720 Grat!
Azt gondoltam az első játék amit kipróbálsz az majd az eFootball lesz. :D -
#116719 Gratula a géphez!
A Miles Morales álomszép lesz rajta. Én is játszottam vele és az új Ratchet játékkal. Mindkettő gyönyörű 60fps 4K módban is (30 FPS módnál van Raytracing is). És a Kena is szépen fut, sokkal gyorsabban és jobban, mint a PC-men, pedig az jóval többe került, mint a PS5.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.10.01. 11:17:03 -
#116718 Megérkezett tegnap a kütyü, egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon tetszik a "bekapcsolod, és megy" feeling. Persze ez egy konzoltól azért elvárható, de valóban sokkal simább, gyorsabb az élmény, mint a PS4-nél volt. Az új UI szerintem tök logikus, egy pillanat alatt átszoktam rá, nagyon rendben van. Egyelőre csak pár PS4 játék "péesötösített" verzióját próbáltam ki, a LoU2, meg a Tsushima is nagyon brutál, tényleg egészen más élmény, mint a PS4Pro-n volt. Egész jó pc-m van, és ahhoz hasonlítható az élmény, ami tényleg nem semmi, főleg az előző gennel összehasonlítva, hát ég és föld.
Szerencsére a monitorom egyike azoknak, amik képesek leskálázni a 4k jelet 1440p-re, szóval így is natívban tudom tolni a cuccokat annak ellenére, hogy a PS5 elvileg nem támogatja még az 1440p-t.
Még ismerkedek vele, de egyelőre nagyon tetszik. Hamarosan beruházok a Miles Morales-re, érdekel hogy muzsikál egy szigorúan PS5-re írt cucc.
A tárhely kicsit zavar továbbra is, főleg, hogy a kompatibilis SSD-k ára a csillagos egekben van, de hát ez van, nincs jelenleg mit tenni. -
#116717 A The Touryst 8K-ban renderel (és downsample-ezi 4K-ra, mert a 8K kimenet nincs még engedélyezve a firmwareben) és teszi mindezt 60 fps-sel PS5-ön. (vagy 4K@120)
Amúgy tök jó játék is, bátran ajánlom azoknak, akik nem riadnak meg a kinézetétől (ami szerintem zseniális :) ) -
#116716 Ennyi, nagyszerű hír. -
#116715 Már ideje volt, hogy hivatalossá váljon. -
szebag79 #116714 Csak meglett..