121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #116673
    Iszonyat rendes tőled a felajánlás...!
  • yesname #116672
    Alzától ma jött SMS hogy átvehetek egy hónapokkal ezelőtt rendelt PS5 lemezes verziót. Ezt +3 év garanciával rendeltem elő és ezzel együtt 215e forint. Mivel KV-tól már megkaptam, ezért ha érdekel valakit privátban elküldöm a személyes átvételhez szükséges kódot. 4 napig lehet átvenni. (Nem tudom, hogy a 3 év plusz garit le lehet-e mondani átvételnél, ha nem kellene.)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2021.09.23. 17:54:09
  • robicarlos6
    Konzolvilágtól egyébként kapott mostanában valaki ps5-t? Ha igen mikor rendelte onnan?
  • darkSectorxxx #116670
    Na ez iszonyat durva! Imádom a játékhoz készült ST-et!!!!

Ez mindenekfelett nálam! :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.23. 16:00:45
  • darkSectorxxx #116669
    Azzal valóban voltak nekem is gondjaim, értelmetlen baromság volt mert kb csak a festése változott.
    Más tartalom vagy skin meleltt ez elmegy de így önnmagában iszonyat gáz volt.

Ebből is látszik az EA tesztelte mennyire van szükség story játékra, de hálisten ennek ellenére is jó kört ment a játék. Jogosan persze.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.23. 15:51:12
  • darkSectorxxx #116668
    Igen pontosan, az a dátum arra van hogy AZOKKAL csak felveszik a kapcsolatot hogy a kövi adagból ők fognak majd kapni, onnantól még lehet az 1 hónap is... nekem hálisten 1 nap volt ha jól emlékszem mert másnap kaptam is meg a konzolt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.23. 15:49:15
  • robicarlos6
    Felhívtam a konzolvilágot. Én nagyon el voltam tévedve. Azt hittem hogy az a dátum amit írnak az annyit jelent hogy az az előtti dátumon rendeltek már megkapták a ps5-öt.. Hát nem. Az a dátum csak az hogy azok az emberek lettek értesítve kell-e még stb.. Szóval az jó isten se tudja mikor lesz ott ps5
  • Kandurex
    Az poncho vergődés számomra a mai napig értelmezhetetlen,...hogy az milyen szarul nézett ki?!
  • n000rbi
    Nekem eddig 7 óra van benne és mostanra azt mondom megérte a pénzét. Ez a kalap-téma oylan, mint a Fallen Orderben a poncho-k, semmi értelme, de a puzzle-ök, bossharcok egyre jobbak és elég nehezek is. A challenge ládák meg GoW feeling, abból is van olyan, amit agyatlan csapkorászással lehetetlen megcsinálni.
  • Mephike
    Tegnap este 11-kor abba kellett hagynom a játékot, mert ma korán kezdtem a melóhelyen. Előtt megküzdöttem az első területen lévő bossal. Mit mondjak, azért megszenvedtem vele. Az utána lévő animáció viszont döbbenetesen jó volt.
  • n000rbi
    Kena patch érkezett:

Patch Notes – 1.05
    Enabled photo mode when sitting with the Rot.
    Increased maximum camera sensitivity.
    Fixed bug that locked player into the Spirit Mask mode.
    Fixed progression blocker after combat in Taro’s Tree region.
    Fixed progression blocker after receiving the Bow Ability.
    Fixed progression blocker after Adira Hammer Relic and the objective marker not disappearing after completion.
    Fixed progression blocker on Warrior Path.
    The “Resume Game” feature for PS5 Activities has been temporarily disabled to prevent overwriting autosaves. This feature will be re-implemented in a future patch.
    Fixed minor visual, collision, and audio bugs.
  • n000rbi
    Na jó, megvolt az első igazi boss a Kena-ban és kinyílt az újabb terület, újabb képességek, puzzle-ök. Méghogy buta a játék, na azt semmiképp nem mondanám. A mai etapot kifejezetten élveztem.
  • Seth
    Csak 5 font lesz az upgrade PS4-->PS5 Director"s Cut-ra. Az azért nem olyan rossz ár. Mondjuk én már kijátszottam magam vele, nem hiszem, hogy megint nekiállok a pár új küldi és átvezető miatt

On September 24th, #DeathStranding Director's Cut delivers:

New Missions
    New Equipment
    New racing mode
    New video modes
    New DualSense features
    Same BB

PS4 to Death Stranding Director's Cut Digital Deluxe Edition on PS5 will cost £5
  • Evoluti0N
    Én elvagyok a Kenával. Semmi világmegváltó és a játékmenet elég egyszerűcske, de cukiság meg a grafika, meg az egész körítés elviszi nekem a hátán. A fejlesztő legelső játékaként igencsak remek lett. Az nagyon látszik, h eredetileg animátor csapatról van szó.
  • robicarlos6
    Mit nekünk GT7 és FH5 amikor....

Gear.Club Unlimited 2 - új platformokat hódít meg

"November 30-án PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re is elérhetővé válik a folytatás, méghozzá egy Unlimited Edition formájában."
  • mucsácsó
    persze, de ez így van jól :D nem vagyunk egyformák :) mindegyik játékot lehet miért köpködni a maga módján, sajna
  • Mephike
    Na látod embere válogatja, én meg azért nem adnék ki egy fillért se. ;)
  • mucsácsó
    én is belenéztem a Kenába egy órácskára tegnap, de őszintén szólva én sem vagyok nagyon elragadtatva tőle... mármint kurvaszép, kurvacuki, de néha olyan clunky az egész mozgás (ugrás főleg...), meg a harc is kicsit középszerű szerintem első blikkre, nem tud túlmutatni az indie léten - de azért egy végigjátszást megér...talán...
    abszolúte tudok azonosulni a kicsit szájhúzós kritikákkal, mert tényleg semmi új így első blikkre, bár persze mit is vártam :D

ja, és miapöcs ez 24FPS-es limit az átvezetőknél?! :( beszakad a képernyő tőle :D

....de amúgy meg eldobni mindent, mert holnap 17:00-től Diablo 2 Resurrected <3333
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.09.22. 19:40:02
  • Moby
    Abban nem, hogy a Kena legalább nagyonszép(a ReCore a maga idejében sem volt az). Abban igen, hogy játékként mindkettő rettenetesen középszerű, és százjobbatláttunkmár.
  • Rage47
    Egyikkel sem játszottam, de ez a Kena olyan lett akkor, mint a Recore anno Xboxon?
  • Kandurex
    Ránéztem én is erre a (K)Genyára.

Az első óra alapján:

nagyon cuki,
    nagyon mesés,
    nagyon buta,
    nagyon semmi

…skip a francba..
  • Mephike
    OKsa :)
  • Seth
    A Psychonauts 2 után úgysem találsz most jobb platformert , jó sokáig :)
  • Moby
    Nem, tököt akartam vele gyalulni, de miután kiderült, hogy arra totál nemjó, megnéztem mit tud videójátékként. :)
  • Mephike
    Nem jöhet be mindenkinek minden. Lásd: God of War egy unalmas hentelős játék. A Lasz of Us a melegek csatája, stb. Ez természetes szerintem. A kérdés csak az, hogy minek vetted meg? Vagy másra számítottál?
  • darkSectorxxx #116648
    Na igen, ahoz képest hogy PS5-ön 18GB meg PS4-en 8GB ahoz képest a látvány meg a tartalom, nagyság a pályán az durva azért.
  • darkSectorxxx #116647
    Ja az igaz . :)
    Jó csak azt hittem ez alap már, nem BRUTAL minősítés. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.22. 14:56:31
  • n000rbi
    Az sajnos nem segít ezen, hogy semmi értelme felfedezni, mert legfeljebb egy újabb sapkát találsz a kis dögökre...
  • Moby
    Engem nem. Nyomogatom, szép is, de ennyi. Az irányítás szerintem nem jó(a kamera pokoli lassú, meg minden nagyon nyúlik), de nem ez a fő bajom vele, hanem az, hogy untat.
  • n000rbi
    Nekem van vele pár bajom, de a legzavaróbb, hogy ütközésig kell nyomni az analógot folyamatosan, ha haladni akarok és ha egy mm-t visszaengedem már csak sétál/megtorpan. Semmi átmenet, elcseszett deadzone. Amúgy ahogy kinyílik, egyre durvább, nem gondoltam, hogy ekkora a világ.
  • robicarlos6
    Sem PlayStation 5-ön, sem a Xbox Series X|S-en nem lesz ray tracing a Far Cry 6-ban
  • Kongy
    Másfél-két óra Kenázás után abszolút bejön a játék. Szép, hangulatos, jó a zenéje, a harc engem kicsit valamiért az Okamira emlékeztet. Persze, játékmenetben semmi újdonság nincs, de nem is vártam tőle nagy innovációt ezen a téren. Engem beszippantott az atmoszféra.
  • TBTPumpa
  • lwb
    Egyelőre el vagyok (pc-n) a deathlooppal, de ezt is megveszem majd. Ha majd végigvitted lszi írd le, hogy mennyi volt az össz játékidő.
  • Mephike
    KB 2-2,5 óra játékon vagyok túl. Abszolút megéri az árát, nekem nagyon tetszik, pedig általában a Disney grafikát én kevésbé kedvelem, de ez valahogy megfogott. Annyit javaslok, hogy ne a story módba álljatok neki, mert úgy szerintem túl könnyű a harc.
  • TBTPumpa
    Kena Bridge of Spirits Metacritic 85%
  • Rage47
    fullhd elég nekem most
  • robicarlos6
    Gondolom azt hogy szinte 0 töltési idők vannak ..
  • darkSectorxxx #116635
    SSD ügyben vajon mit jelenthet? :)
  • darkSectorxxx #116634
    Reggel 6-kor fel fogok kelni 7-ig belesek a játékba meló előtt, nem bírom ki. :D