PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Elvileg ja, írták korábban is. Ja és Death Stranding az😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Just revealed: #DeathStranding is being built on the Decima Engine developed by our very own @Guerrilla Games.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
BEZONY!!! 😊

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
A Jerusalem meg az UC dlc-re utalna? A mostani trailert nézve akár még így is lehet.

Jól hallottam? Azt mondja Kojima most, hogy inengine trailer volt a Death String, ami ps4pron ment real time. Fasza.
Most ott a Guerillás csávó. Na nekik elhiszem, hogy az ő engine-ükkel kemény cucc lesz.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.12.03. 22:21:52
TDC Geronimo
Első rész előző gen végén jött, valószínű ezt a gent is az ND zárja.

n000rbi
Először ez volt a vágólapomon, de mégiscsak banderas volt itt velünk a ps4 hajnalán 😊

n000rbi
Na és persze ne feledjük, hogy Knack 2 is lesz.

TDC Geronimo

n000rbi
Derégvótvmár, viszont aktuálisabb nem is lehetne 😊

TDC Geronimo
Annyira földbe döngölt a trailer hogy játszani sincs kedvem 😄

TDC Geronimo
UC4be volt. Most már tudjuk miért 😊

darkSectorxxx
Dehogynem....A ND eddigi játékai is jöttek. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

molnibalage83
Gondolom ez sem jön PC-re...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

mucsácsó
Én is nagyon szerettem, de én is elköszöntem tőle már év elején...TALÁN a 2, de szkeptikus vagyok... :\
Nem mondod... Ha valaki én nagy Destiny fan vagyok. De ezt így ebben a formában... el kell engedni... 😞
mucsácsó
jhah, villantottak egy trailert valami fos eventről. 😄
Valami csak lesz most különben minek mentek volna ki a rendezvényre. bungie twitter Valamit villantaniuk kell már, mert jelenleg haldoklik a játék.
n000rbi
Semmit, azon kívül, hogy az én 3 gépem mind későbbiek voltak, lehet valaki másnaposan tolta őket a szalagra.

TDC Geronimo
4k trailerből képek

Moby
Azé amennyi szarszemetet benyaltam én az idén, az példanélküli 😞 De má egyre kevesebbet foglalkozok vele. Végülis én csináltam ezt is.

TDC Geronimo
Egyszerűen zseniális, nem tudok mit mondani.

Kandurex
Nah, a Lasszófasz bejött, sajnos a Gow-ból nem jött matéria 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
még semmi hír róla, továbbra is húzzák a pénzt az első részből.. 😄 szerintem majd E3 kb.
Volt már Destiny 2? Vagy lesz egyáltalán? Lehet tudni valamit róla?
TDC Geronimo
Most akartam linkelni. na nézem...megint 😄

mucsácsó

elmentem recskázi, pill 😊

Jútúb 4K offisöl tréler.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.12.03. 20:51:42
TDC Geronimo

TDC Geronimo
nincsenek exek!!4

mucsácsó
húhhhú, ezzel ha rámarkolna... 😄😄 <#idiota>

meg jön a God of War is, azt se felejtsük el!!!!44!!!NÉGY!!! na meg a Detroid, meg ilyenek. pécémászterrész bekaphatja 😛
TDC Geronimo
The Westworld writer who recently joined ND is working on this project as well.

TDC Geronimo
Jó férfias keze lett. Biztos látott pár firefly arcot <#banplz>

darkSectorxxx
Elég szar egy mondatban látni a Resi 7-et a Silent Hill-el....azért nem egy kategória még mindig. 😄
Szerintem te a PT demo-t akartad említeni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
esélyes hogy egy évben fog jönni kojima játéka is meg a last of us 2. Lehet egyesek szerint megrohadt a géming, de szerintem manapság a legjobb dolog gamernek lenni. Annyi, de annyi jó játék van a pár fostaliga mellett

Tök jó.
Múlt héten vettem egy PS4-et csak a Bloodborne-ért, meg esetleg a Last Guardian-ra még ránézek.
Most ott tartok hogy azért lehet rá kéne nézni a Killzone-ra, meg a Last of Us-ra régebbről, a store-ból kéne az Aliennation, az újak közül meg itt ez a Nioh, a Horizon, és ott van még a Kojima játéka, meg a Resi 7 (aminek tiszta Silent Hill hangulata van...)...
Lehet jól bevásároltam magamnak... <#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TDC Geronimo
In the meantime, if you’re at PlayStation Experience today or watching the livestream from home, don’t miss our panel at 2:00pm PT where I’ll be joined by Ashley Johnson and Troy Baker to talk about the reveal. Keep an eye on Naughty Dog’s channels to see more of what we’re up to this weekend.

nézem!

Moby
gyakorlatilag kész is a játék. Nem tudom mi a fasznak kell ide egyáltalán a nóti? <#banplz>

TDC Geronimo
Mondjuk engine megvan, voice actorok megvannak, az egész brigád megvan. Lehet 2018 végére már kijön... <#banplz>

Moby
Na ennek kurvára semmi értelme 😄 Ilyen alibifolytatást ennyi idő alatt pont kilencet tudtak volna gyártani. Akkora maflásra számítok, mint a ház 😊

Moby
>igen, ez 2019 😞

Nemérdekel. Én ittleszek, és vári fogom. Majd 2 évig volt a megannyi ps3-om témája az első rész hivatalos dynamic theme-e (ami amúgy kurvára hasonlított ezekhez a képsorokhoz - ágy, ablak, asztal az ablak alatt, növény benőtte az ablakot, stb), mire megjelent! Ott nézegettem minden nap. Ott is megvártam, itt is megfogom. Leszarom mennyit kell.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.03. 20:39:04

TDC Geronimo
Itt már tuti elliet irányítjuk majd és félek joelt utoléri majd a sorsa 😞

mucsácsó
úristenmáááááááááááááááááááááár 😞 ez jobban fáj, mintha nem jelentették volna be 😄
TDC Geronimo
I can’t tell you how satisfying it is to finally be able to say that Ellie and Joel are back for another intense, harrowing, and emotional adventure. Like many of you, we have a deep love for the world of The Last of Us and its characters, and while a sequel may have seemed like a foregone conclusion, that wasn’t the case. We knew that it needed to be a story worth telling and, perhaps more importantly, a story worthy of Joel and Ellie. After spending years on different ideas (and almost giving up), we finally uncovered a story that felt special—a story that evolved into an epic journey.

It’s still early days for the project—the game’s release is a ways off—but we couldn’t wait any longer to give you a glimpse of what’s to come

igen, ez 2019 😞

TDC Geronimo

TDC Geronimo
nembaj mire kijön lesz egy büntetős 4k TVm 😄

mucsácsó
olvasni is szar volt, de valós...sajnos.... 😞 addigra már úgyis lesz PS4 Pro2 <#idiota> <#idiota>
Tatyla
Norbitól kérdem hogy mit tud meg a széria számból ha az enyém S-01 5896303K?

más:
ez a FFXV olyan szinten játszatja magát hogy nálam az év játéka,olyan 18 órám van benne eddig chapter 3 és lvel 25 körül vagyok de szerintem ebben 200 órám biztos lesz a végére

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Én a zenéről...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.03. 20:28:16

TDC Geronimo
early stage és ND játékról beszélünk. 2019 május

TDC Geronimo
Én már a zöld növényeknél tudtam, hogy mi lesz!! 😄