PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Ilyen gépekre akkor volt már piaci igény mikor a PS4-et kiadták....akkor merre járt a Pro?" Ezt a kérdést már Te magad megválaszoltad korábban. Ezek a cégek nem szeretet szolgálatok. Hanem a pénzre mennek. És az akkori óriási sikert el tudták érni az akkor ps4-el is. Akkor is kijöhettek volna a pro-val, de előtte még kaszáltak a simával. Ennyi. Ráadásul akkor 3 éve ez a mai pro drágább lett volna, ami akkor drágábban már nem ment volna és akkor ma nem lenne ilyen jó helyzetben a sony, hanem lehet csomagolhattak volna és ágyő.
"miért is lenne elhanyagolva a régi konzol?" Szerintem nem lesz. Pont ezt magyaráztam sok kommenttel ezelőtt, hogy ilyen nem lesz. 2019 előtt biztosan nem.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.12.04. 23:01:05
de PC-n ez normalis. mostmeg mar ott tartunk, hogy lassan többet "kell" informalodni egy konzolos jatek eseten, mint pöcön. wtf?
"Most nyomtam. TF2 volt a neve. És nem 1080 volt, hanem ...sok. és 60. MINDIG. Ergo van."
jajjj tudod, hogy mire gondoltam...
van nem egy jatek PRÖ-n, ami nem hogy nem fut 60-al 1080-ban az erösebb hw-nek köszönhetöen, de meg 30-on se stabilabb a simahoz kepest, mert magasabb felbontasban renderelnek, majd vissza 1080-ra. wtf? pt.2
"HOVA? 😄 pont ottvagyok, ahol egy hónappal ezelőtt."
igazabol arra gondoltam, hogy az agyacskad terjen vissza, mert remisztö volt olvasni az uccso nehany kommentedet. viszont ez a valaszod megnyugtatott, hogy rendben vagy naggyabol. de csak naggyabol. "fasz felall, esz megall" - így a szólás. neked meg nagyon felallt a vertikal sztendre.😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.12.04. 22:58:44
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Itt a gond, akik a grafika miatt játszottam, AZOK MENTEK át, igen..... 😊
"De ha nem lenne piaci igény ezekre a gépekre egyáltalán"
Ilyen gépekre akkor volt már piaci igény mikor a PS4-et kiadták....akkor merre járt a Pro? 😄
Miért nem nyomattak egy komolyabb hardvert? Ez elég lesz?
Meddig? 1-2 évig?
Ja amíg dől a lé. 😊
"Nincs itt semmi oda kakilok, ahol eszek."
Csak mert a hsz, hasonlót sugallt, de akkor örömmel veszem tudomásom hogy nem. 😄
miért is lenne elhanyagolva a régi konzol? semmiről nem szól ez csak kikapcsolnak opciókat, mint pc-n amikor beállítod a grafikát, ha így érted az elhanyagoltságot, akor igen de akkor ugyanez volt eddig is, csak éppen a PC-vel szemben mérve a minőséget.....
Legalábbis én ezt gondolom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.04. 22:44:27
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Onnan, hogy...
kusbban van. Na, ebben nem az a lényeg, hogy kussban van, hanem hogy nincsenek kilengések. Nincsen szélsőséges működés. Nincs határértéken pörgetett foshalmaz. Nincs húbazmegnaezzelhogyfogviselkedni őrület. Van viszont ma elfogadhatónak mondható streaming meg remoteplay. Nekem ez szempont. Pécén is. Midnenholaz.
>DF videoi alapjan ez a pöcsölösdi PRÖ dolog akkora nagy inkonzisztens gany
Pontosan akkora inkozisztens gány, amekkora inkonzisztens gány MINDENŐ ami megjelenik bármire. Vagy az vajon konzisztens, hogy a 140K-s vga-mon a bf1 4K-n megy hatvanat, de a mafi3 című fekélyből ugyanez nem gurul ki negyed annyi pixelen _BÁRMILYEN_ beállítás mellett? Vagy ugyanez az inkonzisztencia nem volt jelen a pro megjelenése előtt? Egyáltalán létezik olyan technológia (hardveres/szoftveres) szerinted amivel ez megszüntethető lenne?
Mi a tököm evvel kapcsolatban az elvárás? Egy dolog létezhetne. Sokszor leírtam már. A sony elvárása. Csak ők meg a pénzt szeretik, nem engem. Evvan. A mai konzolok alapvetése ez: kapsz amit kapsz, a nyomiság árát levonják a pénztárnál. Ez már döntés, de evvel még nincs hatalmas probléma. Pláne úgy nem, hogy van alternatív útvonal (pc).
>1080@60? nincs.
Most nyomtam. TF2 volt a neve. És nem 1080 volt, hanem ...sok. és 60. MINDIG. Ergo van. És van széjjelbaszó minőségű recsit. Nem 60, de a nagyonfasza harmincasból. És van játszahtó infamous. És van még, olyanok, amikből az látszik, hogyha kapnak jobb gépet, akkor jobban futó játékok születnek. És végülis a pécé is ezért van. Csak a dimenziók mások, minden ponton. Ja, jobb proci az jó lenne, de félek, mindenrejóplatform akkor sem válna belőle. A sok bénageci elbassza akkor is. Látom ezt pécén, meg látod te is. Persze mégtöbb lehetne mégjobb, ezt is látom, ezért sem mertem beleugrani day1. De aztán beleugrottam. A fentiek miatt. De akkor is úgy voltam vele, bármikor eladom, amint valami nem tetszik.
>estenkent dobok egy imat, hogy visszaterj hamar.
HOVA? 😄 pont ottvagyok, ahol egy hónappal ezelőtt. Csak van egy ps4 próm, mert tetszett. SEMMI nem változott.
Adversus solem ne loquitor
Kb annyira mint a mostaniak amik kevesebb fps-el futnak, ja. 😊
Sokan ezt összekeverik a Gen-váltással.
Ahoz még sokat kell aludni hogy a PS4/X1-re elhanyagolt játékok jöjjenek, nagyon sokat...
"Ezek az új gépek pont azért jöhettek létre, pont azért léteznek, mert nem voltak sokan elégedettek a játékok minőségével a sima gépeken"
Bocs de ne legyünk naívak.
Ez azért jött létre hogy a kamu 4k-s olcsótunningot még1x eladják sok embernek régi áron, semmi másról nem szól ez csak a pénzről, már régóta, aki más képzel bele az naív, már sorry, mindenki leszarja hogy kinek milyen hardver kell.
Nekik ez fasza bevételgenerálás, te meg ugyanazt a játékos játszod remasterben.
Kövi gen lehet nem is lesz csak ez a toldozás-foltozás.
Ne haragudj de te is régen azok közt tudtalak be aki pont azt mondta sokanvelem együtt, hogy a hardver nem minden és elég a PS4, mert a játékok a fontosak, pc meg nem minden a csúcshardver....
Most elég volt kiadni a Pro-t hogy kb a fele fórumosokkal együtt oda kakiljatok, ahonnan ettetek?
Mond hogy rosszul értettem amit írtál és ne kelljen benned is csalódnom. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.04. 22:30:44
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
örülök, hogy elegedett vagy, de ez a transzformacio igencsak nagy agyfasz.
honnan ez a nagy szerelem? onnan, hogy kussban van a gep? ennyi?
mert a speckot tudtuk elöre es DF videoi alapjan ez a pöcsölösdi PRÖ dolog akkora nagy inkonzisztens gany, hogy engem (az egykori nagy konzolbajnokot) peldaul nem hogy visszarantani nem tud, de inkabb megtavolabb katapultalt magatol.
"A pro nem azért lett olyan amilyen, mert ne lett volna jobb"
na ezt se igy lattad meg 1 honapja. hogy is irtad? "polcrol összerakott masina"? en se tudok jobb alkatreszekröl.
pedig egy jobb procko igencsak mehetett volna bele, es akkoris megvettek volna a gepet ugyanennyien mondjuk plusz 50 dodoert. mert igy jelen pillanatban ez egy rohadtul kibalanszolatlan masina, cpu bottleneck-el. 1080@60? nincs. pedig meglehetne picit több krafttal. vanik viszont csekörbord meg HDR. woop woop!
betudom ezt neked ilyen ev vegi meghülyülesnek. estenkent dobok egy imat, hogy visszaterj hamar.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.12.04. 22:10:55
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.12.04. 22:09:27
2017 második felében meglátjuk... de lehet, hogy már a Horizonnál 😊
Forza.
Kurvára szeretném ugyanezt elmondani a proról, de nehezen indul a kapcsolatunk.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Mert a konzol nem ez 😊 a konzol az, hogy mindenkinek tökugyanaz a teljesítményű gépe van és mondjuk az 5. évre az első évhez képest állejtős címek jönnek a standard vasra.
Forza.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
/és most nem az a kérdés, hogy lett volna-e akkor is pécé mellette. Igen. Természetesen. De ez nem erről szól. Ez a konzolos énemről szól. Annak az igényeiről.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.04. 21:38:50
Így szinte mindig lesz egy top gép ami képes a legmodernebb és legszínvonalasabb megoldásokra és megmarad a 6 év/gép támogatottság.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Ps4 portok pedig elhanyagoltabbak lesznek mint eddig.
A pro-val a sony egy 2011-es teknót frissített 2016-ra. Ez relevánsabb, minthogy mennyi idő után jött.
És ezt van aki el is hiszi?😊
Kb annyira téves következtetés mint az amit már a gen elején levont bárki: ez a gen édeskevés lesz és lám itt a Pro 3 évvel a genváltás után.
Az meg hogy mióta és mire fejlesztenek...Nyugodtan lehet könyvelni hogy a Horizon alapból is pro-n volt mutogatva,az a célplatform és ezután az is lesz a ps4 meg majd kapja a magokat egyre gyatrábban a Pro eladásoktól függően.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.04. 21:15:35
Meg az ahogy forog, az sem az igazi.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.04. 20:57:28
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.12.04. 20:55:13
Semilyen generáció nincs....
Van egy remasterelt PS4, azt ennyi.
Ez látszik az üzletpolitikájukon. Eleve a Pro bejelentése is szakmaibb volt, nem a nagy közönségnek szánták azt a bemutatót, ez látszott is rajta.
(es a KUTYÁt se erdeklik a velemenyek. meg köll venni azt' csokolom.)
Nem emlékszem mikor írtad le. Lehet nem olvastam. Nem piszkálásból érdeklődöm. Csak szeretem az eszmecseréket fórumokon.
Szóval szerintem, ha nem lenne ps4 pro és xbox scorpio sem jönne, akkor is létezne a multiplatform játékokból szebb, jobb verzió csak akkor ez kizárólag csak pc-n lenne. Most az, hogy konzolon is elérhető jobb változat, most az nem értem miért zavaró. Pláne a sima gépek ugyan olyan maradéktalan támogatása mellett pláne érthetetlen az, ha valaki ez zavar. Csak egy plusz választási lehetőség ez, semmi több.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.04. 20:03:04
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.04. 20:01:18
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10