PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Én ma csináltam azt a küldit. Elsőre kifogtam. Felraktad a csalit hozzá? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én anno 2011-ben vártam a ps4-et. Már akkor félre raktam rá a pénzt, mert már akkor nagyon is időszerű volt a váltás. De sajnos nem jött. A 2011, 2012 és 2013 első fele a ps3/x360-on már baromira nem volt egy egészséges dolog. És éppen ezért, ha a konzolozás ez, akkor ne legyen ez. Nem kell gép 8 évre még egyszer, mert a végére már annyira elavul, a technika fejlődése olyan mértékű, hogy állva hagy egy ilyen idős gépet. Nem kell az már. Nem kellenek már olyan hosszú ciklusok. Nem jó az.
Jaj már ez a maradi felfogás. De rendben elfogadom. De ha most nem lenne ps4 pro és nem jönne xbox scorpio sem, akkor most jobb lenne a konzolosoknak??? Szerintem nagyon nem. Attól nem lesznek jobbak a játékok ps4-en sem és xo-n sem, hogy nem elérhető jobb változat konzolon.
arty
Hidd el, én szeretném, ha nem igazolódnának a félelmeim.

2017 második felében meglátjuk... de lehet, hogy már a Horizonnál 😊

Forza.

n000rbi
>És közben nem öl meg a gép, és nem árad belőle a fingszag. Szeretem.

Kurvára szeretném ugyanezt elmondani a proról, de nehezen indul a kapcsolatunk.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Igen, akkor mikor a játékeladások már nem csak stagnáltak, hanem gyorsan csökkentek. Igen akkor már otthagyták a felhasználó bázist. De most ebben a genben a ps4-nél és az xbox one-nál még nem ez a helyzet. Messze nem. És addig nem is eresztik ezt a bázist, amíg még mennek az eladások.
TDC Geronimo
Ja msnél a bukó jövőre az ár lesz. Hiába lesz jobb gép, azt tuti nem 400ért dobják piacra.

arty
te ezt komolyan el is hiszed? 😄

Forza.

Moby
Figy. Lett egy fasza konzolom. Ezen a jövő már nem változtat. Szar címek fognak jönni. Kétségem nincs efelől. De az tódul sajnos a pécémre is. Akkor is, ha nemakarom. De erről már nem a gépek tehetnek. Viszont a ps4 pro egy fasza gép. Ennyi. Nem tudok többet erről elmondani.Ha valaki akar rá jót csinálni, tud. És közben nem öl meg a gép, és nem árad belőle a fingszag. Szeretem.

Adversus solem ne loquitor

arty
"Most az, hogy konzolon is elérhető jobb változat, most az nem értem miért zavaró."

Mert a konzol nem ez 😊 a konzol az, hogy mindenkinek tökugyanaz a teljesítményű gépe van és mondjuk az 5. évre az első évhez képest állejtős címek jönnek a standard vasra.

Forza.

arty
mostani genváltáskor 100-100 milliókat hagytak mocsokportal prevgenen... 😊

Forza.

Bandicoot
Ezt a kommentet most szerintem nagyon sokan elraktározzuk és a fejedhez fogjuk vágni késöbb, Arty főként. <#banplz>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Moby
Má hogy a tökömbe lenne mindegy? Három kínkeserves, kegyetlen, szopásokkal, örjöngésekkel teli év után a sony legyártotta azt a gépet, amit meg szerettem volna venni 2013.12.13-án. Csak valami mást kaptam 😞

/és most nem az a kérdés, hogy lett volna-e akkor is pécé mellette. Igen. Természetesen. De ez nem erről szól. Ez a konzolos énemről szól. Annak az igényeiről.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.04. 21:38:50

Moby
Így van. Jöhet. Megvettem előre.

arty
szerintem neked kb tökmindegy 😄

Forza.

Moby
A sonyt nem érdekli a scorpio. Ma olyan pécék vannak, amik keresztbe nyelnek le egy scorpiot. Hogy messzire ne is menjünk itt a tied, vagy az enyém. Érdekli ez a sonyt? Kurvára nem. A pro nem azért lett olyan amilyen, mert ne lett volna jobb. Nem ez volt a cél. A scorpio ereje tökéletesen lényegtelen. Egyetlen lényeges pontja van: az ára. És az nem lehet jó, ha jó lesz teljesítményben. És innentől már mindenmindegy.

arty
számolod hanyadszor dőlsz be a kamutrélereknek? 😄

Forza.

Kandurex
Nekem tetszik a 3 éves váltás. Vagyis 3 év múlva kivezetik a sima PS-t és jön a Pro-2, vele marad a Pro, még három év és repül a Pro...és így tovább.

Így szinte mindig lesz egy top gép ami képes a legmodernebb és legszínvonalasabb megoldásokra és megmarad a 6 év/gép támogatottság.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandicoot
Meglátjuk én tartom hogy lesz. Ha a Scorpio csak megközelítőleg olyan erős lesz mint mesélik (kétlem), apait anyait ki akarnak majd hozni a pro-ból. Vagy 2018-2019 és ps5....😊

Moby
Szvsz ps5-ig nem lesz. PS5-nél a fat/slim leesik a térképről. A pro mandatory marad, elvágják a küldökzsinórt a ps4-el, és átkötik a ps5-re. A slim még gyártásban marad egy ideig ezzel együtt is. De ezt el is mondták, hogy kb. ez lesz az üzleti stratégia.

Bandicoot
Teljesen mindegy mit rakunk köré. Ez egy bizonyítvány azoknak akik megmondták a gen elején hogy ez kevés. Igazuk volt.

Bandicoot
Nem is azt mondtam hogy kukázzák. Csak hogy én tartom hogy 2 év kb és lesz Pro exkluzív. Ahogyan a Scorpio megjelenése után arra is lesz.
A Ps4 portok pedig elhanyagoltabbak lesznek mint eddig.

Moby
>ez a gen édeskevés lesz és lám itt a Pro 3 évvel a genváltás után.

A pro-val a sony egy 2011-es teknót frissített 2016-ra. Ez relevánsabb, minthogy mennyi idő után jött.

TDC Geronimo
UC DLC amúgy pron futott.

Bandicoot
" A Sony a PC-s körből vár vásárlókat, ami a Pro-t illeti(ezt mondták)."

És ezt van aki el is hiszi?😊

Kb annyira téves következtetés mint az amit már a gen elején levont bárki: ez a gen édeskevés lesz és lám itt a Pro 3 évvel a genváltás után.
Az meg hogy mióta és mire fejlesztenek...Nyugodtan lehet könyvelni hogy a Horizon alapból is pro-n volt mutogatva,az a célplatform és ezután az is lesz a ps4 meg majd kapja a magokat egyre gyatrábban a Pro eladásoktól függően.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.04. 21:15:35

darkSectorxxx
Tök jó ez a Crash, megveszem, de miért ilyen fakó, szar színek?
Meg az ahogy forog, az sem az igazi.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.04. 20:57:28

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Indie, de a jobbik fajtából. Felkerült a listámra. Nem most jelentették be, de eddig valahogy elkerülte a figyelmemet.

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.12.04. 20:55:13

Kandurex
Nem, nem. Egyértelműen kutyáj-csirke-majom!

Olvasd el újra Dark...
darkSectorxxx
Milyen generáció?
Semilyen generáció nincs....
Van egy remasterelt PS4, azt ennyi.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Nem tudom nézitek-e, most Crash remake bemutató van a psx-en.

Téves következtetés. A Sony a PC-s körből vár vásárlókat, ami a Pro-t illeti(ezt mondták). Nem vár sok vásárlót az alap PS4 táborból.
Ez látszik az üzletpolitikájukon. Eleve a Pro bejelentése is szakmaibb volt, nem a nagy közönségnek szánták azt a bemutatót, ez látszott is rajta.
mAdÁRcicÓ!!!

(es a KUTYÁt se erdeklik a velemenyek. meg köll venni azt' csokolom.)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
let it die-t próbálta valaki?

Engem érdekel. Egy érdekes diskurzus kezdődött. Másképp látjuk a dolgokat és kíváncsi vagyok az álláspontodra.
Nem emlékszem mikor írtad le. Lehet nem olvastam. Nem piszkálásból érdeklődöm. Csak szeretem az eszmecseréket fórumokon.
Szóval szerintem, ha nem lenne ps4 pro és xbox scorpio sem jönne, akkor is létezne a multiplatform játékokból szebb, jobb verzió csak akkor ez kizárólag csak pc-n lenne. Most az, hogy konzolon is elérhető jobb változat, most az nem értem miért zavaró. Pláne a sima gépek ugyan olyan maradéktalan támogatása mellett pláne érthetetlen az, ha valaki ez zavar. Csak egy plusz választási lehetőség ez, semmi több.
TDC Geronimo
Egész pozitív vélemények vannak kutyámajomról eddig.

Kandurex
Nekem jobb lett. És mindenkinek aki vett. Na jó, talán a Norbinak nem 😊)

Moby
A userek egy része leszarja a gyengébb portokat. Most is azt kapja, mégis veszik a slimeket is. Evvel nem lehet váltásra kényszeríteni a felhasználókat. Ha a sonynak érdeke lenne egy gépet a piacon tartani, akkor nem pro-nak hívnák a pro-t, hanem ps5-nek. És minden köteléket elvágott volna. Nem érdekelt a sony a ps4 kukázásában.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.04. 20:03:04

Totti5
Leírtam, a PCmen meg semmi multiplat címet nem játszok, nem birtoklok. Az autó szimulátorokra/játékokra van, internetre és munkára. Lépjünk túl ezen, senkit nem érdekel és újat sem fogok tudni mondani és senkit nem is érint hogy nekem mi a bajom<#wave>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.04. 20:01:18

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Nem az éves szabadságát tölti, hanem konkrétan ez ilyen egy éves munkaszünet.

Persze lehet én tévedek. Meglátjuk. Én a jelen állapotok alapján így látom. Aztán majd kiderül mi lesz 😊
Nem értem én sem mi a baja. Neki, ha jól tudom volt/van gamer pc-je is. Szóval tudja nagyon jól, hogy milyen grafikai pluszt jelent az erősebb hardver a multiplatform címeknél. Most, hogy ezekből pár dolog elérhető konzolon is a ps4proval, és még pár dolog szintén jön majd az xbox scorpioval ez nem támaszthatott most hirtelen plusz igényt benne a jobb grafikára, hiszen pc-n ismerte, hogy milyen. Érthetetlen miért baj neki a mostani helyzet. Kíváncsivá tett. Remélem leírja.
Bandicoot
Nekem mindegy,ne legyen igazam.😊

Moby
Ezt nem értem. Mi akadályoz meg ebben? Mi változott, ami eddig nem volt/nem pont ilyen volt?

Szerintem nem. A fő fejlesztési platform jelenleg még mindig a ps4. A jelenleg fejlesztés alatt álló játékok, amik 2017, 2018-ban kerülnek megjelenésre ott még mindig a ps4 az alap. A ps4 pro plusz erőforrása simán elmegy a magasabb felbontásra és a picit stabilabb fps-re. Amíg a ps4 az alap fő fejlesztőplatform, addig az xbox one-on is ugyan úgy ugyanabban a minőségben jön majd minden. Az biztos 2019-ben már el fogják hagyni a régi gépeket, illetve ha 2019-ben is kiadják a játékokat rájuk majd, akkor azok már tényleg rossz portok lesznek. De addig szerintem nem kell tartani.
TDC Geronimo
Közben kiderült Bruce azért nem volt PSXen, mert a jól megérdemelt éves szabadságát tölti. Utána visszatér és minden bizonnyal csatlakozik a projecthez

Bandicoot
Nem lesz otthagyás,szépe jönnek majd a gyengébb és gyengébb portok és rkényszerítik azokat is akik eddig hezitáltak hogy cseréljék az erősebb vasra. Abból a 40 millból elkönyvelheted hogy 2018-ra a java lecseréli a ps4-et.😊

Nem fognak. Ps-en ott a 40milliós ps4 bázis és xbox-on is ott van 20-30milliós bázis, akiket nem fognak otthagyni még hosszú évekig. 2019-ig egyikük sem fog ugrálni és otthagyni a sima bázist.
Totti5
Most mondom hogy a skorpió eleve annak fog jönni, hisz ahhoz minden bizonnyal lesz valami VR, ami X1re meg nem valszeg nem lesz semmilyen formában.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bandicoot
Az MS már 2018-2019-ben ki fog adni exkluzívot,hátrahagyva a One-t. Erre nyugodtan mérget vehetsz. (senkit nem hagyunk hátra...Ja persze,csak ez megint a megszokott MS mellérizsa aminél van nem kevés kiskapu).
A Sony 2017-ben még nem, 2018-ban talán. A Scorpio mellett főleg hogy maximálisan kihasználják az új gépet.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.04. 19:40:44