PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha nem lennének dolgok amiket be kéne tartani, káosz lenne mint pl most.
Amit ez a tag csinált, az egy homeblog-ra való, nem a közmédiára.
Részben ezeken felelőség lenne, de szarnak rá. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A 2 dolog egymástól független. 😊
Itt semmiféle objektivitásról szó nincs.
Ulthane: magyar IGN.
Na de konzolon az sem egy technikai csoda, tehát ezek alapján szintén nem jöhet szóba 😄
TLG-hez meg: ja az SotC se volt más, mint folyamatos bossharcok, halálra untam magam közben (ja nem) Az viszont rohadtul ízlés kérdése, hogy képes vagy-e ilyesmit befogadni/értékelni.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ez nem ízlés kérdése, ez ténykérdés. A DaS3 százszor inkább év játéka, sokkal mélyebb, összetettebb, komplexebb.
Nálam a csirkekutya recept nem lehet nyerő: kiscsákó megy, mászik, egy szakadék, ugrik, elvéti, jéé, csirkekutya elkapja. Aztán tovább megy, másuk, még egy szakadék, ugrik, elvéti, jé, a csirkekutya elkapja. Azért, mert ez alá szép zenét kevernek, még ez édeskevés.
IGN amúgy is bullshit, a halálom hogy sorozatok minden egyes epizódját is pontozzák és szakértik. Pár Westworld részét elolvastam és dobott 7 pontot! egyik részre mert nem volt benne nonstop akció és titkok. Könyörgöm egy sorozat attól sorozat hogy vannak részek amikor mellékesekkel is lehet foglalkozni, karaktereket kibontani és nem a titkokat az ember arcába tolni. Az majd jönni fog az évad vége fele... de le van pontozva mert éppen sorozatként viselkedik az a rész és az apróságokra, a tartalom kibontására, a világ, karakterek, történetszálak elmesélésre megy rá... ha nem így lenne elég lenne egy 2 órás moziban ledarálni a lényeget és nem 20-60 részen át nyomni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Akkor tényleg várd meg vele a legújabb, remélhetőleg kussoló pro-t, mivel téged jobban zavarna a dolog.
Én egy gameplay alapját levágom amit kell. Hogy nekem kell az a játék, vagy nem. Megveszem vagy nem.
Ennyi. Soha nem pontok alapján, meg ajánlások alapján játszom hálisten, és eddig tökéletesen bejött, amire számítottam, most nem célozgatnék semmire inkább, mert lehetne beszélni 1-2 dologról ezügyben.
Nem egészen 😄 Volt nálam 3 pro valóban, de mindháromszor szarba nyúltam jó szokásom szerint. Így most nekem is sima ps4 vana háznál, azon meg egyelőre nem erőltetném a TLG-t (pedig nagyon szeretném játszani)
A 10/10 nem csak a játék tartalmi részére van.
Ori azért ismeri a játékokat, itt abban igazat adok, hogy a pontozásban nem 10 pont jár a tartalomra. Eleve a technikai része hibás, nem a látványra gondolok, és ha wz miatt leveszek 1-2 pontot simán, akkor max jóindulattal 9/10.
Itt nem arról van szó, hogy rajongás alapján adnak pontokat, hanem kb 5 fő értékelési szempot alapján pontoznak, ha a technika miatt csak 7-8/10 lenne, a játék akkor is átlagon fellüli lenne, ahogy Totti szokta mondani, ha valami 8/10 alatti, már elítéljük, holott a 6/10, az még az átlag minőség felett! van. 😊
Nem akarok senki pártjára állni, csak mondom, hogy annak is van bőven alapja, hogy "no comment".
De egyénileg igen.
Ha kicsit is hozza a színvonalat az ICO meg SOTC után, akkor a rajongók leszarják majd a kinézetet. 😊
De valóban közösségi szavazásokon esélye sem lenne.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.12.06. 08:27:10
A másik. Lehet pszichológushoz kell majd járnom, mert a több mint 30 éves "játékos pályafutásom" alatt soha nem kötődtem még ennyire digitális kreatúrához, ami egy kicsit meg is rémiszt engem.
A Watch Dogs 2 az év játéka eddig. Hihetetlen, mit vágtak az arcomba az Ubiék. Technikailag betonstabil, a kamera totálisan rendben van. Tükörsima, stabil frame, bármilyen sebességnél és bármilyen sűrű eseménynél. A helyszínek, az épületek, a város lemodellezése, gyönyörű. A helyszínek nem evilágiak.
Ez mind igaz a WD2-re, akkor ez lenne az év játéka? Még ÍGY sem az, akkor hogy lehetne a csirkekutyás blődliség az, azok után, amit leírtál?
Ez a játék grafikailag, pont alja a többihez képest. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.05. 23:16:50
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.05. 23:13:45
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Zárjuk úgy le hogy a gt. szar minden más fasza.
Üdv.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az előző gen- ben is ez volt csak sokan elfelejtik.Most csak annyi történt hogy a prologe kimaradt.
Mellesleg ugy is feltehetnénk a kérdést, hogy ki az aki online akar játszani idiótákkal? ... Utolsó emlékeim GT Online-ról nem valami jók.. a pálya lecsalós, lökdösős idióták még mindig itt vannak a szemem előtt...
a gond az üzenet: nincs többé konzol-konzol! 3 évenkénti pécéápgréd van, nyeljétek! 😛
Forza.
mondjuk nekem 8, van forzám dögivel, több is mint kéne 😄
Forza.
Egyébként meg lehet menni online vitézkedni ott nincsen repülő rajt,fel nem fogom hogy ha lehet menni hús- vér emberek ellen a 21. Században akkor ki az aki offline bohóckodik idióta mi.ellen.
csak néztem anno a gt5nél (ami miatt vettem a ps3at), hogy miféle emberek veszik.... akiket előtte más ótókára nemigazán tudtál rábeszélni... de a gété az maga a pléhsztésün 😊
Forza.