121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • robicarlos6
    Magyar felirattal jön a God of War: Ragnarök
  • robicarlos6
    Ps price alapján az az idő elmúlt. Minden beállt egy bizonyos értékre ami alá már nem akarják visszavinni. :(
    Mindegy ez van akkor kellett volna előre gondolkozni és behúzni a profilra.
  • n000rbi
    Akkor meg türelem, majd lesz digitálisan akcióban. (én is valami 1500-ért vettem meg újra pár éve)
  • robicarlos6
    Tudom hogy annyi az pont a platina ár.
    És tudom velem van a baj ,de egy 6.5 éves játékot amire ha időben lecsaptál digitálisan hozzájutottál 2.99$-ért ne akarják már 3K-ért eladni használtan...
  • n000rbi
    Nem tudom hol nézel használt lemezes játékokat, de jatekaim.hu-n 2900-ért kapsz The Order 1886-ot.
  • robicarlos6
    Talán évekkel ezelőtt kérdeztem ,de már nem emlékszem rá...
    Van valami ps ár összehasonlító oldal ,ahol látni lehet hogy egy game árdiagrammja hogy mozog illetve mennyi volt régiónként a legalacsonyabb ára?
    Plussz mikor van a store-ban az az akció fusson bármilyen ünnep/név alatt amikor minden a lehető legnagyobb akciót kapja? Mert a most zajlót nézegetem elég szomorú hogy a 87 éves ps4 első játékai is máig "platina" áron mennek. Order 1886-ot akartam venni még azért 1500-at ki is adnék de 5k 65%-al is

Használt lemezes árakat meg nem is mondom kb azon akar mindenki meggazdagodni

Közben találtam egyet de ez csak usa store https://psprices.com. Érdekes itt az Order (és sok más) régen hatalmas akciókat kapott pl a 2.99$ volt de 2 éve semmi olyan akció
  • Árpitallica
    Sziasztok! Vázolnám a helyzetet, amire szeretnék segítséget kérni, hogy valaki pontról pontra magyarázza el nekem legyen szíves, hogy a psvr v2es változatát hogy kötöm össze a ps5el, hogy működjön? Hogy bekkelhetem ki mindezt úgy, hogy eddig hátul be van dugva a külső vinyóm, be van dugva a 3d pulse fejhallgató USB adaptere? Annyi infó, hogy elől felszabadítottam egy USB foglalatot, mert c-vel töltöm a kontrollerem. Esetleg USB elosztót kellene venni 3.1eset? Az megoldás lenne VR szempontból? Pontosan lépésről lépésre mit hova kell dugnom, hogy patent legyen? :) ui.: A Farcry 6ot imádom, hát milyen gyönyörű, ahogy kinéz ezen a gépen! :)
  • robicarlos6
    Van benne single "kampány" így az még megy.
    Multi soha sehol nem érdekelt engem így az nem gond ha nincs. Driveclub esetében máig nem értem hogy az a 3-4 millió (ennyi rémlik pontos számot nem ismerek) miért nem volt elég a Sonynak egy AUTÓS játék kapcsán. Amikor sok MULTIPLATFORM címnek már a 10 része jelenik meg és ha 3 millát eladnak mindenre már a földhöz verik magukat a fejlesztők.
    Sony egyénként ezt szarul vezette le. Ebben a nagy mindent kihozunk pc-re érában simán adtam volna neki egy pc-s portot.. az ugyanis ma már "filléres tétel" ilyen CARS-okból fogy többszáz ezer db szóval bőven nyereséges lett volna ,de nem ők beszántották a címet :(

3K-ért találtam használtat itt a helyi konzol boltban...annyit kiadok érte más játékom maiért fizetni fogok ugyse lesz ps-re. Azért köszönöm ,hogy felajánlottad.
  • darkSectorxxx #116785
    Igen megy a játék tudtommal még. az hogy online versenyzések az nem biztos
  • darkSectorxxx #116784
    Régió full mindegy, csak a mentések meg a nyelvi opciók másak...
  • darkSectorxxx #116783
    Nem lehetne hangaja, pláne nem zajos... max akkor ott valami melegszik, alapon asszem 35-40decibel
  • Seth
    Működhet a Driveclub egyáltalán a szerverek nélkül? Valamiért abban a tudatban vagyok, hogy online kell lenni. De talán azóta offline is megy?Talán 1x volt a gépben még annó, de csak mert a géphez csomagolták, és kíváncsi voltam rá. Nem az én játékom:D
    Még el is küldeném neked, ha nem németből kellene postáznom, nem tudom hány darabban érne oda :) De megpróbálhatjuk , ha gondolod, csak írd meg a címed.
    Amúgy a PS4 régiófüggetlen (játékokkal legalábbis, nem tudom, hogyan áll filmekkel)
  • robicarlos6
    Dobozos játékok esetében mindegy milyen "régiósat" vesz az ember megy mindenféle a géppel?

Driveclub-ot akarom egyedül megvenni mert az nagyon érdekel. Mondjuk 3 ezernél olcsóbban sehol se találok... de úgy néz ki ezer év után ismét pénzt kell kiadnom játékra. Hát igen ezt se a pc érte el hogy játékért fizessek
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.10.07. 09:01:12
  • Mephike
    Nekem itthon van mind a két gépem, és tök halk mind a kettő, vagy én öregszem és süketülök...
    A kontroller témakör meg totál egyedi, szeretem az XBox kontrollert, mert régen PC-hez is azt használtam, de ha a PS5 után kézbe veszem, akkor kb mint egy fadarab. Jó mert, jól bírja az aksija, jó mert megbízható, de nálam évekkel le van maradva a Sony megoldásához képest.
    Persze ezt mindenki úgy érzi és gondolja, ahogy neki tetszik.
  • Moby
    Semmi baja nincs, ez ilyen bicikli. A PS5-öt ráadásul többféle ventivel szerelik, van köztük hangos, és halk. A xboxot egyfélével, de ez sem garancia semmire: az én XSX-em jóval hangosabb, mint a PS5-öm. Néha elviselhetetlen a hangja. Most fogom gariba visszaküldeni, magam sem tudom minek, mert tök nyilvánvaló, hogy az égvilágon semmit nem fognak vele csinálni. Majd ha lejár a garija, veszek bele új ventit.
    Olcsó hús, híg lé. A konzolozás ilyen.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.10.06. 21:17:02
  • bakkerman
    Szerintem valami hibás példányod lehet mert én az enyémet teljesen lehalkitott tévénél se hallottam a God of Warnál példaul zajmentes szobában ugy hogy 3 meterre van a konzol,ha nagyon kozel hajolok hozza akkor hallom a gépet csak
  • robicarlos6
    Nos a hétfőn kézhez kapott ps5-öt most izzítottam be.
    Uncharted Nathen Drake kollekcióval nyomom. (Ezt freebe adták) Ha lepereg mint a 3 rész jön a trial ps+ ban az Uncharted 4 majd azután a God of War

Gépről az első benyomások..ha erősebb (lenne) ha gyengébb ha egyszint a Series X-el nem tudom ott a MS mit csinált de ennek a gépnek nagyobb a hangja mint a pc-mnek. Series X-et még sose halottam. Itt hallani a ventit (vetiket nem tudom mik vannak benne) egyfolytában ahogy megy.

Kontrollert szokni kell erőteljesen Xbox 360 és Series X kontrollerek után pff

Egyelőre ennyi.

(Ps4 pros munkatársam volt haverjánál ahol láthatta és kiprobálhatta a ps5-öt...egyből le is mondta a rendelését.. mondta majd 3-4 év múlva amikor lesz már olyan game ami ki is használja vált addig semmi értelmét nem látja)
  • darkSectorxxx #116776
    Na meglett Corrupted Toshi is a Kena Master fokozatban, ez egy elmebeteg boss volt. :D
  • blackfire001
    Úgy érzem nem véletlenül. :D
    Jó játékot, várjuk a beszámolót.
  • kutyakiki81
    Pont szabadnapos vagyok :)
  • robicarlos6
    És olyankor mi van ha pl amcsi accal lett beszerezve amcsi storeból olyan game ami magyarul is megjelent..Azokat egy magyar fiókkal megosztva magyarok lesznek? Vagy ez mitől függ?
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.10.06. 04:57:20
  • Evoluti0N
    Nekem UK fiókom van és UK-ben digitálisan vett TLOU2 és van benne magyar nyelv. Mondjuk lehet, h a Now verzióval más a helyzet. Habár nem tudom, h miért lenne.
  • davidka003
    Facen olvastam, hogy csak angolul lehet tolni, mert UK és USA accal is csak angol nyelv van.
  • robicarlos6
    A ps now régiózás, hogy működik?
    Nálunk ugye hivatalosan nincs. Most kerül bele a Last of US 2..Ezt sehogyse lehet a nowon keresztül magyarul tolni akkor?

Ezekkel a címekkel bővül októberben a PS Now
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.10.05. 16:25:34
  • robicarlos6
  • darkSectorxxx #116768
    Üdv, írtam DC-n mert FB összeomlott, meg PS pm-et is. Alan ügyben. :)
  • darkSectorxxx #116767
  • Moby
    Amúgy tényleg bevonzom ezeket. Ilyen glitchvideókat kéne gyártanom :)
  • Mephike
    Akkor úgy mondom, hogy felhúztam és nekem megfelelt :)
  • Moby
    Kena Bridge of Spirits Update 1.05 | Kena Bridge of Spirits Update 1.005 Patch Notes:
    Enabled photo mode when sitting with the Rot.
    Increased maximum camera sensitivity.
    Fixed bug that locked player into the Spirit Mask mode.
    Fixed progression blocker after combat in Taro’s Tree region.
    Fixed progression blocker after receiving the Bow Ability.
    Fixed progression blocker after Adira Hammer Relic and the objective marker not disappearing after completion.
    Fixed progression blocker on Warrior Path.
    The “Resume Game” feature for PS5 Activities has been temporarily disabled to prevent overwriting autosaves. This feature will be re-implemented in a future patch.
    Fixed minor visual, collision, and audio bugs.
  • Mephike
    Őőőő, akkor Te vonzod a bajt. Nálam egy bug volt összesen, egyszer belelöktek egy kőbe és beleszorultam.
    A kamerasebességet meg az elején feltekertem és nekem működött rendesen.
  • Moby
    Ja, mégvalami. Lehetne megint azt mondani, hogy házhoz mentem a pofonért, de most ezt pont nem rendeltem elő, megvártam a reviewkat, a user beszámolókat, és röpködtek a 10 pontok, meg a bokalefosások, és senki sehol nem írta, hogy szar iránytani, meg kvázi félkész a játék. Nem tudom mi lenne a jó megoldás. Leginkább semmit nem lenne szabad venni a sonytól, amíg ez a retek refund policy van érvényben.
  • Moby
    Ez épp nem volt fűrészporízű, csak valahol viccesnek tartom, hogy miután kétszer vagy háromszor halasztották el, megjelenik úgy, hogy komoly összegeten tennék arra, hogy ezt külsős ember nem tesztelte, mert ilyen egyszerűen NINCS, hogy évekig készül egy játék, és senkinek nem tűnik fel, hogy nem lehet azt a rühes kamerát irányítani, majd egy héttel a megjelenés után belepeccselik, hogy HÁROMSZOROS sebességgel lehessen irányítani. Namost ha még egy hetet késik, akkor tesztelték volna? Nyilvánvalóan nem.
    Vicc.
    És kétszer átestem a pályán, és ilyenekkel fejeztem be.

Ez minőség? Én értem, hogy kis csapat, meg olcsó játék, de ezzel ma már nem lehet takarózni, pláne nem akkor, amikor időre, ettől olcsóbban megjelennek játékok. Szal engem nem bánt, csináljanak még, játszani is fogok vele. Majd egyszer. Majd ha befejezték. És mielőtt nekiállnak másnak, először ezt is be kellene fejezni, mert ez még nagyon nincs kész.
  • robicarlos6
    Ez a pár napos trial ps+ hogyan csalható elő? (Ma jött meg a gép de még csak beraktam a helyére nem kapcsoltam be. Majd pénteken akkor leszek szabadnapos)
  • Mephike
    Nyugi nem vagy egyedül, de valakinek kell a fűrészport is ennie ;)
    (Ne rágj be Moby, csak ugratlak.)
    Nagyon bírnám ha egy komolyabb téma felé mennének. Nekem a Toshi 3 ág végén lévő minibossok (warrior, ranger, mask maker) nagyon tetszettek, remek mozdulatokkal rendelkeztek és a keleti stílus nagyon látszott rajtuk. Ha egy kicsit felnőttesebbé varázsolnák a következő játékukat, szerintem komoly sikereket érhetnének el. A tegnap linkelt videó is mutatja, hogy nem csak ilyen stílusra lennének képesek.
  • Moby
    Bármelyik is, arra biztos nem repülök rá day1.
  • darkSectorxxx #116757
    Hát persze nem mindenkinek tetszhet én imádom a kis "egyszerűségébvel együtt". ;)
  • darkSectorxxx #116756
    Igen!!! Várom már rohadtul, pedig már vagy 10 x végigvittem és minden plaformon Nightmare-en is. :)
  • mucsácsó
    szerintem ez már nem aktuál nyilatkozat részükről amúgy, mert:

Kena: Bridge Of Spirits Dev Already Planning Next Game

Ember Lab doesn’t know if it will create a sequel to ‘Kena: Bridge Of Spirits’

...
    Josh explained that they would much rather create “another IP with the same style in terms of gameplay and story-driven experience” than a direct sequel.
    ...

inkább az ami kérdéses, hogy Kena 2 lesz-e, vagy tök más új IP :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.10.04. 16:16:40
  • Moby
    Én nem szomorkodom. Egynek elment, de ennyi. Ha totál kimaradt volna, se történt volna semmi, meg nem maradtam volna le semmiről. Ettől sokkal jobbak borultak már a sonynál, meg lettek elzavarva, aztán azt is túlélte mindenki, meg nem is emlékszünk már rájuk. Maradandót már nagyon nehéz csinálni, meg egyre kevesebbek képesek rá. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy kevés dolog maradt az iparágban, amit még nem mondtak el, pedig nagyon el kellene. Nagyon fűrészporizű már szinte minden.