121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    de király már :DD tökjó, hogy vannak még ilyen jóarcok manapság, és nem csak a szájhúzás meg félremagyarázás megy instant, ha valamit intézkedni kell..

@MrDevil: gyanítom Triwarden (SONY márkaszerviz) BP-n, de javítsatok ki :D
  • MrDevil
    hova vitted ? :)
  • Mephike
    Nem volt készleten fehér kontroller, csak fekete színű volt egy hatalmas dobozban. Szerintem a télapó zsákját én valahogy így képzeltem el anno, fölé hajolsz, félig eltűnsz benne és kiveszed azt, amit szeretnél :D
    Biztos, hogy újat kaptam, előttem bontotta fel a dobozt. Rendes volt a fazon, mert még dumáltunk is egy jót. Mint kiderült sok a Nintendo (gondolom a switchre gondolt itt), de meglepően sok az Xbox kontroller is, amit visszavisznek az emberek. Mondtam, hogy van itthon még egy fehér kontroller, azt mondta, hogy:
    "- Akkor még szerintem fogunk találkozni." :D
  • mucsácsó
    na, ez tökjó! :)
    csak személyesen ennyire jófejek, vagy inkább ha bemegy hozzájuk az ember?

hallottam/olvastam olyat is, hogy újként adtak cserének olyan controllert, ami amúgy használt volt fixen (retkes analóg..)
  • Mephike
    A hétvégén meghalt az egyik ravasz a kontrolleremen. Ma bevittem, hogy gariba cseréljék ki, ahol kb 5 perc alatt meg is volt a papírozás, és már hozták is az új kontrollert.
    "- Sajnos csak fekete színűt tudok adni, jó az úgy?
    - Tökéletes!" Szóval megérte. :)
  • MrDevil
    elvileg még megy
  • robicarlos6
    Ennek még él a multija vagy lelőtték? mintha valami rémlene..
  • MrDevil
    Pedig itt van az:

KillZone
  • robicarlos6
    .com-on bejön de nekem magyar fiókom van ott meg nem hozza be érdekes
  • Seth
    Nálam működik pc-n, mobilon is. Most éppen "akciós", 10 euró
  • robicarlos6
    Csak a store kereső szarakszik vagy tényleg nincs már fent a storeban a Killzone Shadowfall az árát akartam megnézni de nem adja ki.. PS Nowba ott van de az nem elérhető nálunk
  • RJoco
    Ebből engem csak a Horizon érdekel.
    De az első a listámon.
    Előtte vagy utána a Subnautica II.
  • robicarlos6
    Jó lista szerencsére kb 85%-a multiplatform
  • Rage47
    Jó lista, ha kijön ennek a fele, akkor veszek egy PS5 Slimet :D
  • Redbulldozer85 #116822
    A DC kontentek lényegében megölték a játékot, én nekem még végig kellett minden PV animációt néznem stb, de így is ez volt nálam eddig a legjobb élményt nyújtó játék.
  • darkSectorxxx #116821
    Gratulálok, nem szívem csücske a játék, de a teljesítményed a lényeg. ;)
  • Redbulldozer85 #116820
    Nah benne vagyok az 1.7% aki 2x is kiplatinázta a Death Strandinget.
  • Redbulldozer85 #116819
    2. Félő hogy belenyúlnak a storyba nagyon.
    13. Meg PS re nem jön.
  • darkSectorxxx #116818
    Jó lista csak ennek a fele kb egy jó ideig nem jelenik meg, nekem is ezekkel van tele a listám, igéretekkel. :)
  • Mephike
    Jóféle listának tűnik, lájkolom ;)
    STALKER 2? Vagy az nem hoz lázba?
  • Kandurex
    Nah, rendeztem az általam várt játékokat, a sorrend sem véletlen, mert az idei év AAA kategóriában egy kalap fossantás volt…talán jövőre már én bekapcsolom a konzolt :)

God Of War Ragnarök (1)
    Knights Of The Old Republic Remake (2)
    Hogwarts Legacy (3)
    Final Fantasy XVI (4)
    Elden Ring (5)
    Dead Space Remake (6)
    Black Myth Wukong (7)
    Forspoken (8)
    Horizon Forbbiden Forest (9)
    The Callisto Protocol (10)
    Lies Of Pie (11)
    Spider Man 2 és Wolverine (12)
    Elder Scroll VI. (13)
    Dragon Age IV. (14)
  • darkSectorxxx #116815
    Hát te tudod végülis a te időd meg pénzed.
  • robicarlos6
    Ha le lesz tolva ami érdekel akkor nincs okom megtartani. Újabb adag game majd 6-8 év múlva lesz megint.. Majd ps7kor visszaszállok
  • darkSectorxxx #116813
    De figyelj ha nm gond hogy kábelen használd akkor igazából szerintem nincsen probléma nem?
    Meg ha azt mondod úgyis eladod, de szerintem inkáb tartsd meg, játsz vele és élvezd. ;)
  • robicarlos6
    Hatalmas siker volt a Play At Home

Mondjuk lebontva jobban nézne ki miből mennyien..
  • robicarlos6
    Azt a kb 20 game-et csak kibírom így azt úgyis megy eladásra a gép
  • RJoco
    Az enyémnek nincs semmi baja. Egyiknek sem. Mind a kettő jól bírja. Ha meg végigjátszok egy napot, akkor nem csodálkozom, hogy lemerül.
    De, ha neked nem elég vagy nem jó, akkor kényelmes megoldás lehet egy akkubank. Mégsem kell olyan hosszú kábel, ellenben kényelmesen elhelyezheted magad mellett.
    Míg 1 kontrollerem volt, ez lett a megoldás, mert általában kikapcsolom a PS-t, nem hagyom készenlétiben. A hosszabbítóból való töltéssel viszont kevesebbet bírt az akku.
    Most van két kontroller, meg egy eredeti sony dual dokkoló.
  • Mephike
    Egy nagy PlayStation remake bejelentésére készülhet a Sony.
  • darkSectorxxx #116808
    Mindent ki lehet kapcsolni, a hangszórót meg full lenémítani ;)
    Rezgőmotorokat ha a menüben nem is de a játékokban igen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.09. 09:05:13
  • robicarlos6
    Nekem a kontrollernek nem kell semmi funkció ne rezegjen ne csináljon semmit csak irányítson.. (nekem ugyanis ezek semmit nem adnak a játékhoz)
    Akkor beleásom magam a menüjébe és mindent amit csak lehet kikapcsolok.
  • Mephike
    De ha kikapcsolod a funkciók nagy részét, egy ugyanolyan egyszerű kontrollert kapsz, mint amilyen az Xboxnál van. Kell venni egy hosszű kábelt, aztán jó napot.
  • darkSectorxxx #116805
    Hát nem tudom mennyit megy Xbox, de biztos többet mert több cucc villog meg van a PS kontrollerben ugye, ezeket kapcsold ki mind és akkor több ideig bírja.
    PS-be ez a led meg minden ezek sokat is fogyasztanak értelemszerűen Xbox kontroller kevesebbet.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.09. 08:45:55
  • Mephike
    Keveset bír, de vagy zsínorozol, vagy mint nálunk itthon van két kontrollered, mert a partijátékokhoz jól jön ha van kettő. Ez utóbbi esetben egy kontroller mindig töltőn van és sosem kell néznem a töltöttséget.
  • robicarlos6
    Én pont hogy csak a szabadnapjaimon játszok (melo után 1-2 óráért nem kapcsolom be soha a konzolokat annak nincs értelme) akkor meg ha nincs máshoz kedvem 15 órát is megy a gép.

Series X et megszoktam ott többet megy sokkal többet nem mértem stoperrel de érzésre olyan 3x többet. Nem néztem a ps akku paramétereit de én kevésnek érzem nagyon..
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.10.09. 08:39:18
  • darkSectorxxx #116802
    Hamar? nekem kb intenzíven bír vagy 7-10 órát...
    Ami cuccok benne vannak, ha nem kapcsolod ki a menübe a világítást, mikrofont, stb, akkor mit vársz egy kis aksitól? :)

De ott a kábel ahogy mondod akkor be kell dugni. Ezekbe nem lehet beletenni akkora aksikat mint egy személyautóba van. ez is egy átlag kontroller.
    Értem hogy zavaró, de akkor ki kell kapcsolni mindent amire nincsen szükség. ;)

Meg szerintem kevés az a játékos aki naponta 7-10 órákat játszik egyhuzamban.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.09. 08:29:03
  • robicarlos6
    Durva ez a ps5 kontroller kb fúzió megy végbe gaming közben, mert olyan hamar lemerül mint a szar. Úgy néz ki all time zsinórozni kell majd
  • darkSectorxxx #116800
    Hogy miii? Ennek pont fordítva kellene lenni. :D Az szép.
  • n000rbi
    Lement a Kena nekem is. Az első néhány óra még szar kamerával, meg-megakadó hősnővel telt, aztán a patchek szépen lassan javították ezeket. Viszont míg szinte a teljes 20 órában semmi bugba nem futottam, az endgame bossharcot sajnos meglepték a bogarak és történtek hülyeségek, ezért kicsit keserű szájízzel néztem végig a stáblistát.
    Összeségében nem volt rossz ez, sőt, a puzzle-öket, felfedezést élveztem, a harcokkal se volt különösebb bajom (az utolsó bosst leszámítva)
    Én várom mit mutatnak a jövőben, ha valóban készítenek még játékot.
  • Moby
    Valszeg úgy, hogy a sony január óta nem gyártja már, csak a slimet.

/pontosabban, már december óta
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.10.08. 18:44:51
  • Voltan
    Csak kíváncsiságból kérdem, az hogy van, hogy sehol nem kapni PS4 pro-t? PS4 slim az van dögivel, igen vicces áron, de Pro sehol. Nem mintha vennék - van az is - csak nem értem...