PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nekem az kimarad. Az elsőt is eldobtam felénél. Steampunk. Nem megy be. Pedig jó lenne, csak a világa...nemmm. Nem megy.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Nyomom, de itt sokan elsiklanak felette pedig kikúrt jó 😊

12 óra után 5ös mission elején vagyok. 4es küldetés eszméletlen jó volt, mint írtam. 3 és fél órán át nyomtam azt 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
Sima PS4-en tényleg ennyire élvezhetetlen lenne a TLG? 😞 nemá basszákmeg.

Dishonored 2 viszont szétbasz nagyon, nyomjátok!
TDC Geronimo
Most pont kamerára gondoltam, de amúgy ja. 30 frémmel jobb lesz, mint 25el <#nezze>

arty
"én se éreztem annyira gáznak"

meh, büdös prótulajok beszélgetnek 😄
nekem meg marad a 25frém... 😞

Forza.

Moby
Ja. WD1-ben még faszavót.

arty
😞(((

mivel könnyed a wd1 is, még akció közben is minden 90fokos kanyart kézivel veszek ... mert ... FEELING 😊

😞(((((((((((((

Forza.

Moby
Fogalmam sincs milyen indíttatásból, de ha már a gépen van, gondoltam nyomok egy kört bf4-el, ha már nekem az úgyis kimaradt, legalább lássam milyen lett volna.
Hát...egész jó 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak a WD2...na az nem halad 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.13. 22:48:33

Seth
99-es szinten max fél óra

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
TF2 kezessége után lehet nagyobb volt a kontraszt. Most átkapcsoltam az agyam Ueda-módba és máris sokkal jobb.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

orichalcos
Attól függ a szintje, hogy mennyi plusz cuccot pakolsz bele. ÉN meg közben elértem mindegyik karakterrel a level 99-et, meg megvan az összes armiger fegyver. Jöhet a nagy teknős, de majd csak holnap, másfél két órányi harcnak nézek elébe. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
Itt mindig is ennyi volt. Ennyiért vettem én is itt mindkettőt megjelenéskor.

Kongy
Ha valami akkor a zene verhetetlen a TLG-ben is, de így volt már ez a SotC-ban is.
Nem tudom ki emlékszik erre, én a mai napig imádom

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TBTPumpa
Már csak 128 000 Ft a PS4 Pro. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.13. 22:04:06

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kandurex
Meglesem köszi, de most TF

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandicoot
Minél több elemet tolsz bele annál erősebb,magasabb szintű a varázs. És azt megfejelheted még ha valami stuffot hozáraksz (ezt is szintén lehet darabban fokozni).

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo
Amiket én láttam első 20 percet az alapján biztos voltam benne, hogy megveszem. Láttam kamera betegségeit, de én se éreztem annyira gáznak, mint amiket írnak róla. Persze még nem próbáltam, de az art, zene, animok, trico nekem baromira tetszik

Kandurex
Haj, haj. Ez bizony rossz hír a kevés időmnek.

Kandurex
Mint jelent az, hogy lvl 99-es? 99db? Mert én gyártottam, de csak db-ra lehetett, meg kombinálni más tárgyakkal.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.13. 21:52:33

Bandicoot
No. Tegnap esti sérelmeimet a kígyónál megtorlandó, felfegyverkezve (6 db lvl 99-es 165-ös erejű quad Thundara) visszamentem a gilisztához és cirka 2 perc alatt kivégeztem a rohadtat....

Moby
>De legalább az übertehetségtelenek is el tudnak jutni A-ból B-b

Csak én nem pásszeg, mert villamost rejtett síneken irányítani nem tudok. Arra készülök, hogy megcsúszik majd, nyomom a féket, tolom ellen, aztán nem történik semmi. Megy amerre húzom. Millióval is.
Ve. Zet. He. Tet. Len.

Totti5
Hátha kihozzák belőle a tutit, ha nem akkor tolom, így is perfekt, de ha eddig nem vettem és nem toltam ezen a pár napon nem múlik ( feltéve ha tényleg jön és nem 31.én ). Addig diszkómadár.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Hát én ezt most nem tudom hogy hagyjam abba :S Pedig wd2-t kéne nyomatni, hogy passzincsam elfele a lemeztet 😄

TDC Geronimo
Minek várjátok ennyire azt a patchet? ~60 fpsel akarjátok tolni? Mert akkor megértem. Pacinghez én már hozzászoktam teljesen, emiatt nem rakom félre

Kandurex
Nincs valami infó mikor gyün?

TDC Geronimo
:S

Be kéne szorítanom még idén 😄

Totti5
FF15 peccsig várva lövök egy Utolsó Mohikánt, már vagy 2 csatornán néztem az elejét, a diszkóképű nagyon cuki, az irányítás, kamera miatt meg teszek a kontrollerre karpántot. Baj nem lehet, max a gépet rúgom le.

Moby
Hát ez a madálsziszó az első másfél óra alapján megvett kilóra. Fantasztikus. Csodálatos zeneileg. Az atmoszféra leírhatatlan. Trico viselkedése mármár valóságos.
A kamerakezelés néha tényleg kissé problémás, de messze, MESSZE nem annyira (sem az irányítás), mint amennyire nyivákoltok itten 😊 Nem bírom abbahagyni, pedig nem így kéne haladni 😞(
Lebilincselő. Az idén a legjobban elköltött ötezremnek ígérkezik <#eljen>

Kongy
Pontosan! <#bdead><#nevetes1>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
asscreed gémerek előnyben 😄

Forza.

arty
lövöldözéssel nincs bajod? nem kéne golyóállóvá tenni a főhőst?
logikai feladatok mennek? nem kéne egygombossá silányítani a legdurvább hack-pázzlékat?
stb

😉

Forza.

arty
De legalább az übertehetségtelenek is el tudnak jutni A-ból B-be + a GTA4 ezekszerint a sandbox ótókázósjátékok dark soulsa 😄DD

Szvsz aki egy gta5ben képtelen közlekedni, az szvsz nézzen más hobbi után.... szomoru, hogy a kritikát félreértette az ubisoft és az első határon vegődő ótókázását ebbe az irányba változtatták 😞( Sajna már az első rész is rém unalmas, amikor egy izomautó is simán kigyorsit, anélkül, hogy minimális kunszt lenne padlógázzal indulni 😞

Forza.

Kandurex
Muszáj minden rohadék frissítésnek sok gigásnak lennie? Rüszü TF2 update 3.2GB...

darkSectorxxx
Minimum 50% off lesz. 😊
😉 Megsúgták a sony-tól! 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
FF XV az tuti 12k lesz.
Nem fogják attol olcsóbban kiadni.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
8990 a legolcsóbb, lemez nem tudom fontos-e. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Senki nem számított rá, egyenesen sokkoló volt, főleg miután hetek óta 9-10K minden boltban lemezesen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.13. 20:10:24

n000rbi
Nézted, itt a lényeg. Játszani már más, sajnos kurva sok türelem kell hozzá, mert tényleg kiborító a kamera és az irányítás.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
Jó ár, de lemezen van boltban 10ért Titanfall 2, inkább majd onnan. FF15 is lemezen lesz.

darkSectorxxx
Oksa majd megnézzük tuti a 9k-s Titanfall 2-re is mindenki számított. 😄
lesznek még itt meglepik....ahogy a Dishonored is az volt avagy bármelyik másik....

TDC Geronimo
adjál azokhoz még pár ezrest

darkSectorxxx
Én tippelek:

CoD 12-13k, FIFA 7-8k, GTA 7-8k, WD2 8-9k, FFXV 9-10k
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.13. 19:41:06

TDC Geronimo
Most mondom cod -30% lesz, fifa -40, GTA - 30 (mert ezeknek nem elég a 150+ milla eladás nem adják olcsóbban),WD2 -50, FF XV max -40

darkSectorxxx
Szinte 99% hogy a Watch Dogs is ennyi lesz majd. 😄

darkSectorxxx
GIGALOL.....

Playstation Christmas akciók előreláthatólag:

Rise of the Tomb Raider - Dec 1-2 (8990 ft)
Fallout 4 - Dec 3-4 (7990 ft)
Dishonored II - Dec 5-6 (10490 ft)
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - Dec 7-8 (8390 ft)
Battlefield 1 - Dec 9-10 (11990 ft)
Uncharted 4 - Dec 11-12 (7490 ft)
Titanfall 2 Dec 13-14 (8990 ft).... most itt tartunk.............

várhatóan:

Call of Duty: Infinite Warfare - Dec 15-16
FIFA 17 - Dec 17-18
Grand Theft Auto V - Dec 19-20
Watch Dogs 2 - Dec 21-22
Final Fantasy XV - Dec 23-24

Kandurex
Megnéztem Mr. kutyájmajom első félóráját. Nem tudom. Nem tűnik ez rossznak. Bár ilyen egy bites a játékmenet. De ki tudja?

Totti5
GTA5 ótóka miatt is odavoltak az emberek hogy feszesebb, reszponzívabb mint a 4 féle hajókázás ergó nem jó. Nekem nagyon tetszett az 5é, Mafia 2 után a legjobb amivel találkoztam. Kíváncsi vagyok a Mafia 3ra, WD2re nem mert videón láttam hogy nem jó az irány ( WD1ben teljesen okés volt ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.13. 18:04:26

Bandicoot
Csak ez nem szubjektív hanem tény. A TLG egyes alkotóelemei szarok.

Kongy
Ezzel én speciel egyetértek. A WD2-es megjegyzéssel nem. Evvan.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.12.13. 17:16:00

Maxyka
TLG -n is sokmindent kiemelhetnék ami gagyi ergo akkor én is joggal hördülhetnék fel ha azt irják milyen király fasza játék. (Csak visszaforgattam) és ott is pont a játék legfőbb alkotóelemei szarok , szerintem.

Online vásárlás! Közel a j?v?.