PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.14. 12:53:04
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
My streams: https://beam.pro/oriic
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.14. 12:16:33
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ott volt hogy a ps4 és pro közt csak over van, erre írtam, hogy ENNYI ERŐVEL PC-N a configok közt is csak over van, utána írtam, a mondat vét....remélem így leesett az irónia.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Sima ps4-et meg újonnan valszeg ha találsz is, már nincs akcióban.
Szóval mindent szemügyre véve totálisan érthető a dolog.
he?
"Télleg oltári nagy baromságok vannak neten."
a profilod pl? 😄
Télleg oltári nagy baromságok vannak neten.
Van oldal ahol a pro alatt a slim tulajdonságai vannak be-copy-zva.
Hogy totál érthetö legyen, a ps4 azt ismere, ps4.
A slim az kibaszottul ugyanaz, kb mint régen egy ps3 vagy x360 slim. Elvileg olcsóbb legyártani gondolom, kisebb, halkabb, kevesebbet fogyaszt.
Na de a pro, a pró-ban egén más a helyzet.
Emeltek a procin, kicserélték a gpu-t.
Ezért teljesítményben a duplát tudja.
Felvétel, stream magasabb minőségben megy.
Játékokban ha van peccs, akkor magasabb grafikai minőségben fut, több élsimítás, fps.
Hogy laikusok értsék, pc viszonylatban olyan mintha egy i5-ös géped lenne egy kb rx 260-al, és húznál a procidon az rx 260 helyett meg beraknál egy rx 470-et.
Csak hasraütés szerűen most írtam egy példát.
Az hogy az árkülönbözetet megéri-e, azt embere válogatja.
Megtévesztő, mert a slim egy ps4, ellenben a fasza marketing miatt pro stílust kapott, csak 1 bemarással a pro-val szemben....nagyon megtévesztő tud lenni.
Szóval ez van, egy normál ps4 elég lett volna biztos forrásból ha találtál volna, kurva nagy az árrés a 3 gép közt, és a slim rossz helyen van éppen.
pl ev vegen sokan rakattannak a karacsony dologra. megis lehet, hogy jatszani szeretne meg 24.-e környeken.
AGYFAAAAAASZ.
de igen, PRÖ kell.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.12.14. 11:55:09
Adversus solem ne loquitor
Mert így meg tudta venni az egy 1éves psnplus és még egy játékot. Amit nyilván nem tudott megvenni pro mellé, hiszen csak a 300k-s tévé fért bele, 20K már nem, de így legalább a tévének sincs a világon semmi értelme.
És megmagyarázza! BETONKEMÉNY!
(és itt ez a leglényegesebb az egész kérdésben)
1-2 év alatt, ha valaki tényleg játszik is, a teljes platform költésének az 1-5%-a lesz.
EZEN? ÉRDEMES? SPÓROLNI?
Ez Komoly? Az egyetlen dolgon, amit nem tudsz megváltoztatni? Amit nem lehet peccselni? Ami évekre ugyanolyan marad?
EZ KOMOLY?
Szerk.: Ja a húzott cuccok jellegzetessége hogy kevesebb hőt termelnek halkabb működés mellett jóval nagyobb teljesítmény mellett... Gamekapocs és egyéb szakik jól megmondták a ph ps4 topikjában is....Miután megvették a slimet és magyarázni kell a kapufát...<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.14. 11:19:51
A gpu egy 2011/12-es 7850.
A pro-é egy 2016-os polaris.
>Illetve számos hazai oldalon azt írták, hogy a PS4 Pro hardvere ugyanaz, mint a sima PS4 hardvere, csupán húzva van a proci és a grafikus feldolgozó egység.
Hazai oldalakat nem olvasunk, mer akkora fasságokat írnak, mint a ház.
Értem, hogy az fps nem mérvadó. Csak akkor majd nem kell nyifogni azon sem, amit tegnap linkeltem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a baj, hogy ahelyett, hogy kérdeznél, marhaságokat olvasol, meg Darksectorral beszélgetsz konzolhardver témában. Oké, hogy a pénzügyekhez borzasztóan ért, ezt adom is, de ilyen miben mivan meg mit tud, na ez nem pénzügyi kérdés.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.14. 11:14:32
A ps4 már most döglődik, megjelenésről megjelenésre könyvelhető hogy ilyen vagy egyre szarabb lesz a helyzet. 5 éves teknó annak is elavult.
+ a pro legalább érni fog valamit használtan.
A slim szart se, amint felmennek a használt pro-k...
Gyakorlatilag kidobod a pénzt az ablakon spórolás miatt.
Ha elég neked a ps4 akkor vegyél ps4-et 60 körül sok játékkal. De én még mindig azt mondom 1-2játék kezdetnek és egy akciós pro.
A pro nem éri meg a többletet - mondják a slim vásárló önigazolók. De az megérte a többletet hogy kisebb a gép de egy hangyafasszal sem tud többet a ps4-nél....😊
A slim pénzkidobás nem több.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.14. 11:13:42
Van 45 ezred és játékokra pénzed vagy nincs? ha nincs vegyél bundlét ha van akkor Prót.
Csak vedd meg, ha meg nem akarod akkor ne vedd meg, várj.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
45 000 Ft-ot spórolok a gépen és ahhoz nekem még játék is kell, mert önmagában az alapgép ugye nem tartalmaz játékot.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.14. 11:06:30
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Illetve számos hazai oldalon azt írták, hogy a PS4 Pro hardvere ugyanaz, mint a sima PS4 hardvere, csupán húzva van a proci és a grafikus feldolgozó egység. Ebből nekem az jön le, hogy ez is 2013-as tech, csak overlock-olva van.
Persze én nem értek hozzá, számos oldalon ezt írták, nem tudok nyilatkozni róla, hogy ez mennyire igaz avagy sem.
Én csak játszani akarok, mert ez a Konzol lényege, az most hogy 1080p vagy 4K, 30 FPS vagy 60, annyira nem mérvadó számomra.
Pro-t akkor vennék, ha lenne hozzá játék, de az még nincs hozzá.
PS4 játékom pedig már van (The Last of Us Remastered, UC 1-3), úgyhogy már nagyon szeretném végigjátszani őket.
60-ért 1216-os ps4... vagy 120-130 között pro.
80-90-ért a minips4 lószart nem ér és csak egyre szarabb lesz a helyzet rajta. 20-ast spórolsz a gépáron....Megérné?...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mármint ha publikus persze. Merthát el tudom képzelni, hogy ezek annyira insider infók, hogy csak NDA aláírásával tudhatóak meg a részletek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.14. 10:48:43
Egy teljesen új Slim gép befigyel, olcsón, néhány exkluzív játékkal. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.14. 10:44:28
Mi várható februárra? Mit vegyünk/ne vegyünk?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Most nézem a hihhetetlen akciós lehetőségeket...Vedd meg az Evolve-ot csak háromezeröccázé tizenezer helyett (áthúzva)....És persze lévén multiplayer stuff még vegyedmellé a plust is.
Cirka fél éve ingyenes a játék pc-n....
És akkor felerőltetik az ilyen ARK szintű szarokat (pc-n megvan 5-6 óra után uninstall megvolt),és az optimalizálatlan mocskokat...Fordöpléjörsz vanik meg infrastruktúraüzemeltetés......Mehh...
Igen-igen, és még szerintem lehet keveset is mondtál az 5-tel... nagyon durván összevan rakva, már-már ilyen From-szintű level dizájnt érzek 😄 zseniális.
Picit félve kezdtem neki amúgy, mert nem gondoltam volna, hogy megüti az első rész nívóját, meg amúgy valahogy nem is nagyon nyomattak a játékról infókat, meg nem igazán fordítottak nagy gondot a marketingjére... csak így kvázi csöndben elkészült, és szétbasz mindent. 😄
viszont 3. rész már nem lesz, ha jól tudom 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.12.13. 23:31:34
ejj Moby nem tudod mit hagysz ki... 😞 Pedig kuuuurvajó, nagyon patentul összevan rakva. Ez az Arkane banda eléggé tudja mi a dörgés, kíváncsi leszek a Prey-re is tőlük.
btw, Pro: lesz-lesz, nekem 1000%, csak nem tudom mikor...legkésőbb Horizonig. Azt már Pron fogom tolni, az ziher.
valahogy meg kéne szabaduljak a mostani base PS4-emtől, csak hogy az istenbe... 😄 szegénykém most lesz pont dec.23-án 2 éves 😞
már bánom, hogy lecsúsztam a Black Fridayes 115k-s prorol 😞
Nagyon igényes a LOD is <#banplz>#banplz>
Jensen orgánumát akarom hallgatni 40+ órán át 😊 legkarakteresebb voice actor, ever 😊)
Forza.