PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ébredő Erő volt a 7. rész.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont a film végén összefostam magam jóas volt az öreg.😊
Ph-n pár hete vettem egy mókustól Astro A50 gen 4-et (2016-os), vadiúj bontatlan. 100k helyett féláron több darabot is árult, ennyiért ajándék volt pár ismerősöm is vett kértem szóljon ha lesz még. Akit esetleg érdekel írt hogy van megint.
+ akármekkora spinoff egy SW film ne úgy kezdődjön már mint egy popkorn mozi....
Amúgy még mielőtt még több spoijlert eleresztetek, szerintem nyugodtan hanyagolni lehet itt a kivesézést.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.15. 08:17:27
Egy SW film alaphangulatát rögtön a film legeleje és zenéje megadja...Na ebben ezt totál kivették. A zenére sincs mentség. Az EP7-ben is felcsendül néha 1-1 ismerős dallam a jellegzetes SW főcímen túl, holott ott már nincs birodalom, nincsenek a lázadók a topon. Itt mindkét fél főszerepben mégis totál megváltoztatták a témájukat. Rendesen erőtlen a zene, egy imperial march minimum befigyelhetett volna. Az "öreg" feltűnése is totálisan súlytalan, abszolút nem rázott ki a hideg maximum amikor a csodás szinkronjával megszólalt - csak itt nem jó értelemben. A film utolsó fél órájáig a kapcsolásokon, fanservice megoldásokon (régi szereplők,stb) túl totál üres a film. És az utolsó fél órában is bőven lehet szemezgetni hogy a látványon kívül mennyi gond van, például az AT-kel amiket
És akkor a legvégére szereposztásnál a szokott zene, nehogy az legyen hogy nem hangzott el végig....
Nekem az hogy iszonyat látvány van meg tie vadászok és xwingek nem visz el egy SW filmet a hátán ha mellette szinte minden lapos és még a zeneikörítés is ahhoz képest időben hol játszódik egy nulla. Hiába a jópofa kapcsolások a fanservice jelenetek....Meg a gagyi cgi szereplő...SW filmnek ez baromi karcsú látványmozi volt. 133 percből az utolsó 5 volt amire SW fanként vigyorogtam mint egy kisgyerek.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Rogue One - Vegyes érzelmek....
Spoiler nélkül csak annyit:
A "Réges rég" felirat után 1 szemvillanás alatt megölték a star wars hangulatot (nem is értem hogy nem tünt fel a sok állítólagos fannak), a zene csak tovább rontott az egészen egyszerűen a leggyengébb ami SW filmben valaha is volt, az ismerős dallamok is szinte sehol (és ez már 1 perc után beverődik). És ez úgy a film uccsó fél órájáig marad is...Ott viszont valamelyest kárpótolnak... És visszahoztak egy embert cgi-vel - mocsokgagyin. És még eröltették is a jeleneteit.
+ a szinkron kritikán aluli.
Szvsz a leggyengébb SW film volt. Egynek jó, meg látványos. De rengeteg sebből vérzik ami SW fanatikusként zavaró. Az első 5 percben gyakorlatilag úgy voltam vele hogy kimegyek a moziból.....
Enyhe spoiler a réges rég szöveg utáni dologról:
Rogue One
Imádtam 9/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ez asszem eddig az egyéni csúcsom! <#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
moddereknek 😄 😛
Pontosan! <#banplz>#banplz>
---
moby: az fmod az az audio middleware, ami miatt assettoban minden (fmod) update után elnémulnak a hang-modok és ujra kell őket gyártani a moddereknek 😄 😛
Forza.
Ja és a Lost Odyssey INGYENES dec 31-ig 😉
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"You may be familiar with 3D audio from PlayStation VR games, which makes game effects sound like they’re coming from all directions, including above and below. The Platinum Wireless Headset brings that same 3D audio to compatible PS4 games, making for incredibly immersive experiences. 3D positional audio can also give you a competitive edge, allowing you to pinpoint the exact location of enemies, even when they’re not in sight, thanks to the use of games positional information."
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.14. 18:49:13
Kíváncsi leszek 60-ért ugyan olyan mélyszegény pusztulat lesz-e mint az eddigi fejeseik...
Erre visszaír hogy kód.
Dugják fel a kódot...
az biztos, hogy az ND játékokban az uncsi1 óta példaértékű az audio konfigolhatósága (is)!
milyen kár, hogy egy hangszempontból atombugos fosputtony konzolon kénytelenek ezek a zsenik dolgozni, aminek az uj reviziója már optikai kimenetet se támogat, nehogy VALÓDI* térhangot kapjon a fülesed
(fogalmam sincs usb-n mi megy át és mi nem és hogyan, de nem is bízok ezekben a kóklerekben (értsd: szoni), akik a hdmin 5.1-et is képtelenek implementálni ebben a genben...)
Forza.
Lehet nyugodtan temetni a funkciót. Még az astro a50-en is inkább kikapcsolom pedig ott már viszonylag korrektet tol a fejes...