PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És még a játékosik a moslékok amiért nem nyelik a szemetet és "megköszönték" a termékkapcsolást? Az Acti meg a jófej akinek lehet más lett volna a terve ha kétpofára nyelik a szemetet? Szuper.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Holott a remasteredet külön, első nap megvettem volna és azóta is játszanék vele. Főleg, hogy bekerültek a ládák és a cosmetic cuccok is.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.18. 10:45:20
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nyilván önmagában is meállta volna a helyét és a mostani feles eladások TUTI nem zuhantak volna harmadosra? <#ravasz1>#ravasz1>
Forza.
bazmeg RS :(
kitalálom! lesz egy "pógárpukkasztó" büdösgecikreténtróger "sosevoltmégilyeneredetikarakter" is köztük?!
"tiszta ponyvaregény!"
na? mit nyertem?
Forza.
ezért nagyon nehéz összevetni, objektiven lehetetlen, de szubjektiven szemlélve is érdemes beleszámolni az említetteket, mielőtt elragadtatnánk magunkat :)))
(persze elragadtathatjuk magunkat, nincs ezzel gond, az a jó, ha minden generációnak jut "korszakalkotó" ;) )
Forza.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.18. 08:15:01
Adversus solem ne loquitor
Pedig azt hittem te vagy a hangtechnikus :) Benned bíztam.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Basically: RDR2 focus on single player with all the usual stuff from the previous game including Stranger missions, gang hideouts etc except this time with 3 playable protagonists that are from John's old gang and John not being one of them.
RDR Online will launch after the game is released like GTAV/Online.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.17. 23:29:58
Online vásárlás! Közel a j?v?.
de nyilván, az idő persze megszépítette rendesen az emlékeket, és már kopottas mai szemmel itt-ott így bő 12 év után, de az a játék abszolút korszakalkotó és a (FPS-)gaming hatalmasnagy mérföldköve :)
hanyadik fps élményed volt?
mai szemmel mit gondolsz a hl2ről? ;)
nem ismerem a tf2-t, a hl2 tudom h jó volt, de ne legyünk má' azzal se annyira elfogultak! ;)))))
Forza.
Forza.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.17. 21:43:56
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nem is értem honnan tudtam hogy 23-a előtt lesz a DLC? <#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.17. 21:29:26
Hátttő...kellemes volt, de azért _ÉN_ annyira nem basztam hanyatt magamat tőle... BT jóarc volt, meg voltak elég klassz ötletek/pályarészek benne, de én valahogy nem éreztem annyira hűde odabaszósnak... bár egy CoD:IW szinglitől jobb volt, de azért HL2 magaslatokba ne emeljük már (nem itt olvastam, de valaki szerint hozza azt a szintet... :D)
Egyszer elmegy, de soha nem játszanám újra, az tuti. Doom faszább volt idén, mégha lófasz story se szorult abba a játékba :D
Alvóhelyeken vissza lehet térni az open world szakaszhoz, de részemről vártam rá post-game-ig, csomó minden akkor nyílt meg
PSN ID.: Beegabor
Rise of the Tomb Raider - Dec 1-2 (8990 ft)
Fallout 4 - Dec 3-4 (7990 ft)
Dishonored II - Dec 5-6 (10490 ft)
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - Dec 7-8 (8390 ft)
Battlefield 1 - Dec 9-10 (11990 ft)
Uncharted 4 - Dec 11-12 (7490 ft)
Titanfall 2 Dec 13-14 (8990 ft)
Call of Duty: Infinite Warfare - Dec 15-16 (13490 ft)
FIFA 17 - Dec 17-18 (11990 ft).... most itt tartunk.............
várhatóan:
Grand Theft Auto V - Dec 19-20
Watch Dogs 2 - Dec 21-22
Final Fantasy XV - Dec 23-24
Ezeket leszámitva persze hihetetlen nagy élmény volt Ueda mester harmadik alkotása, csak azoka fránya bosszantó apróságokat illett volna kigyomlálniuk.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
EZ a psnplus létezésének értelme :) Nem a fizetősmulti, az csak a terjesztéséhez kell. A valódi ok az, hogy majd megpróbálod levásárolni...ha már amúgy is kell. Óriási húzás amúgy :)
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
A véleményem: jó kép! :D
/fogalmam sincs :)