PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Őszintén? Szinte leszarom milyen lesz a játék mekánikban. Najó nem, de arra inkább csak kíváncsi vagyok. Amit viszont tudok, látok, hiszek, hogy az igényesség ebben is ki van maxolva. Mindezek mellé ott a múltjuk a kzsf-el, illetve az egész kz franchiseal.
Adversus solem ne loquitor
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.12.18. 20:59:32
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A KZSF-ről rengeteget írtam már. Hogy mennyire nagyra tartom őket, hogy a generációban egyedüliként időre letették a tutit. Szinte hibamentesen. És hogy egyúttal egy hamis ígértet is a többiek számára, de ez nem az ő hibájuk volt. Hogy mindenki azt haluzta, hogyha ezzel nyitunk, akkor milyen lesz a folytatás? Nos, mamár ezt tudjuk. Kibaszott erős kezdés után iszonyatos visszaesés, bénázás, rage, stb... Ne vegyük át újra. De nem rajtuk múlt. Fölélőttek mindenkinek.
Viszont én abból még egy bolti verziót sem vettem soha 😞( Később már nem lett volna értelme, meglett digitálban, szal én most törlesztek nekik. Ez az én személyes ügyem velük, tudom, hogy rajtam kívül más nem is feltétlenül értékeli őket ennyire magasan, nekem erre megvan az okom.
/ami nekem a gow3 volt a ps3 érában, az a kzsf lett a ps4-ben. Nem feltétlenül a legjobb játék, de a legmeghatározóbb, az a cím attól a stúdiótól, akivel és amivel én magamban definiálom az adott platformot. És ebben benne van a produktum minősége, a csapat elhivatottsága, a körülmények, a többiek telejsítménye, stb.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.18. 20:43:43
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Meghát az mindenkinek a saját döntése, hogy preorderel-e. Én erre senkit nem bíztattam. Csak egy normálisa kiadásra.
Amúgy nincs még hivatalos ára. Nemtudom a 120$ honnan jön. Kizártnak tartom a limitedért.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.18. 20:30:08
jah hát csakkkkőőő...120 USD... az lesz itthon 40k is akkor <#idiota>#idiota> egy KISSÉ borsos, ami azt illeti 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.12.18. 20:22:36
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha valaki, akkor ők igazán megérdemlik.
Mondjuk egy limitedet. Szép is ráadásul.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.18. 20:19:30
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Leginkább az ment, de annak a méretei megdöbbentőek voltak. Honi launchra kigyógyították, de ezt akkor senki nem tudta. Csak azt, hogy a japó gépek biztosan nem kakásak, csak azt nem lehetett tudni ki kap japó gépet 😄
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
/játékaim.hu-n bontatlan artbookos tizennégyfél. - RotTR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.18. 19:48:04
Meg ott van az UC4, Rachet and Clank, Heavy Rain, Beyond:Two Souls is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.18. 19:44:29
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
akkor is ez ment? 😄 azt mondjuk vágom, hogy eleinte ment a blue light of death, de többiről lemaradtam 😄
kedvenc kommentem: "IT'S A FEAUTURE" <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.12.18. 18:48:50
Lenyomtam 2 conquestet ma, de nekem nem tűnt fel változás _EDDIG_ 😄
A legocsmányabb mocsaras placc ahova még ágyukkal se nagyon merészkednék be ez meg ott pecázik...<#banplz>#banplz>
Amit leírtam az jelen van és a spawn rendszer sem a játékosok hibája hanem a játéké.
Nem azt írtam, hogy a játék szar hanem már nem találok benne sikerélményt és nem szórakoztat. Van egy adott játékstílusom amit játszani szeretek, és pl nem vagyok hajlandó shotgunnal rohangálni meg beállni a medic csordába. Azt a játékstílust amit én szerettem eddig játszani azt kiszolgálta, EDDIG! De patch óta már nem. Ennyire egyszerű. Nem is akartam ennyire túl misztifikálni.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
/Nincs semmi baja jelenleg az egyik legjobb multilövölde.
Hanem anno, mikor kifizetted a BF1-et 21k-ért akkor biztos voltál a dolgodban? Beta után is úgy voltál ezzel hogy ez kell, erre van szükséged? 😊
Honnan sejted ezek után hogy a FF vagy TF2 jobb-e? 😊
Jó én aláírom a spawn rendszert, meg a skint, meg fegyvert, de ez benne van a pakliban, kellett volna cod-ot venni, abban évek óra ugyanaz minden. 😄
/ persze csak viccelek, elhiszem hogy nagy méreg, ha kiadsz pénzt arra amiben csalódtál, de hát ez van a legjobb amit mondhatok, hogy irány a használpiac és ha lesz 6-8k-d akkor TF2! 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Beleimmel mosták fel a padlót ez igaz. 1.8+ as kdr- arányom van ami szerintem azért átlag felettinek számíthat még konzolon úgyan ekkora minden fegyverrel. Azzal amit le nerfeltek 2.feletti kdr-em volt most meg 0.33-0.45 között mozog. És az a baj hogy nincs másik fegyver a játékban ami ilyen játékstílust kínálna. De ennek annyi. <#merges3>#merges3>
Nem rendeltem elő a bf1-et csak simán megvettem. Indulás után kezdtem. Spawn rendszer nyomorékságaira már kise térek mert nagyon sok idegesitő dolog van ami rontja az élményt. De hogy az egyetlen fegyvert amivel hajlandó vagyok játszani a játékban és legendary skinem (sőt egyáltalán skinem ) is csak arra van, úgy szarrá nerfelik hogy nem lehet vele ölni. Joggal gurul el a gyógyszer.
Most halál komolyan kérdezem.... 😊
Azért rendelted elő a BF1-et, mert "HITTED" hogy jó lesz?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.18. 17:04:04
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Más:
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.18. 16:45:23
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.18. 16:37:28
Értelem szerűen, te profilod lesz most a példában a C. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.18. 16:30:56