121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Szegény pára nem tudja, hogy már réges rég meg lehet venni a psplus-os játékokat :D
  • Voltan
    Hogyhogy nem veheted meg?
  • lwb
    Dehogy. Ezért van a sorrend. De ha nem tetszettek a filmek, nem szereted a 80-as évek zenéjét ÉS végül graphics whore sem vagy, akkor azért sanszos, hogy nem fog bejönni a játék.

Ha nem lett volna világos: nekem GOTY listás ez a játék, óriási kellemes meglepetés.
  • darkSectorxxx #117108
    Igen PS5 konzolon ez FREE kezdőcsomag amit persze tudtommal ugyanúgy PS4-en is használhatsz.

2 gondom van ezzel.
    1. kell hozzá PS Plus ha szeretnéd őket elővenni.
    2. nem veheted már meg utána ezeket a játékokat.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.11.01. 23:29:22
  • TomStorm
    Nem tudom én is csak lesek.Ott egy Collection opció azon belül 20 játék amit hozzáadhatsz könyvtáradhoz.
    Mindezt új acc.-al amin azt se lehet hogy már megvoltak
  • Seth
    Gondolom a collection-ben lévő 20 plusz a havi 3 játék
  • Voltan
    Milyen 23 játékot?
  • Seth
    Mindenki
  • TomStorm
    Egyébként ez csak új accountra van vagy mindenki megkapja?
  • TomStorm
    Nem semmi ez a Ps Plus kollekció.Befizettem és kaptam 23 játékot:O
  • MerlinW
    "Valve starts by taking a 30% cut of game sales on Steam, the same percentage that Apple and Google take from their mobile app stores. (Microsoft's own policy change affects only PC games; it will maintain its existing 30% cut of digital Xbox games.) After a game racks up $10 million in sales, Valve's cut drops to 25%. (2021. ápr. 29.)"
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.10.31. 00:48:05
  • TomStorm
    Igen ott van.Köszi!
  • Seth
    PS4-en Rendszer-->HDMI eszköz csatolásának engedélyezése. Gondolom PS5-ön is ott van vhol
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2021.10.30. 22:57:26
  • darkSectorxxx #117098
    Gondolom Sony TV és valami szinkronizálást kell kikapcsolnod...
  • TomStorm
    Beállítás ahoz hogy ha Tv-t kapcsolom be akkor ne induljon el Ps5 van?
  • Seth
    Tehát ha nem vagyok graphics whore, akkor már nem is tetszhet egy szép grafikájú játék ? Logikus
  • Voltan
    Tudom
  • darkSectorxxx #117094
    Most is értelemszerűen építhetsz 4k-ra egy durva PC-t de a mostani konzolok árban kb 3-4x olcsóbbak, szóval árérték bajnokok inkáb. ;)
  • darkSectorxxx #117093
    Azért basszus mert az a Spiderman Remaster egy full más verzió!!! az nem a PS4-es változat, hanem ott sook dolog, textúra meg model ki lett cserélve!!! ;)

Sokan hiszik azt hogy a Spiderman Remastered ami a MMU-ben van az ugyanaz mint a ps4-es csak felbontás+fps.... de nem. :)
  • Kandurex
    Mintha egy kicsit sarkítanál :)
  • lwb
    Aki még gondolkozik azon, hogy érdemes-e megvenni a Marvel's Guardians of the Galaxyt, annak egy kis segítség:

1. Tetszettek-e a filmek? A. igen, B. nem
    A válasz: tetszeni fog a játék is.
    B. válasz: ugrás a 2. kérdésre

2. Szereted-e a '80-as évek zenéjét? A. igen, B. nem
    A válasz: tetszeni fog a játék.
    B. válasz: ugrás a 3. kérdésre

3. Graphic whore vagy-e? A. igen, B. nem
    A válasz: tetszeni fog a játék.
    B. válasz: nem fog tetszeni a játék.
  • Voltan
    Kontrolleren le tudod venni, a másikról nem tudok, de csak elhelyezés kérdése. :)

Egyébként a pc-t azért tudom és szoktam hozzá hasonlítani, mert nekem az az elsődleges platform. PS4-em is csak az exkluk miatt volt, és abszolút királyság volt, de hát azért erősen érződött a nyers erőbeli különbség. Most a PS5-tel ez megszűnt. Nagyon kíváncsi leszek majd az elkövetkező cuccokra.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2021.10.29. 23:52:40
  • TomStorm
    Az egy erőltetett széria volt nekem.Exclusive miatt vettem anno ott is elhasalt sok mindenen.
    Azzal nem csak a hűtés volt a gond..
  • TomStorm
    Ebben most van.Nem is kell Pc-t hasonlítani hozzá mert úgy tökéletes ahogy van.Most azt mondom le a kalappal tényleg!Minden 100% élvezhető.
    Csak ez a világítás ne lenne rajta se a kontrolleren..
  • Evoluti0N
    Nekem még mindig az az egyik legszimpibb, h az első genes Pro-m után a PS5 végre nem sugárhajtómű hangú.
  • Voltan
    Megvettem a Tsushima directors cut kieget, meg a Miles Morales ultimate-et is PS5-re, az utóbbinál még csak a Spiderman pimpelt verzióját toltam, és tényleg eszméletlen, hogy mennyivel jobbak az új konzolon. Van azért erő ebben a gépben rendesen.
  • TomStorm
    Az érdekelne is.Köszi
  • TomStorm
    Maga a konzolnak a világítását ki lehet kapcsolni/iktatni?
  • Mephike
    Nekem a Demon1s Souls jött be nagyon.
  • TomStorm
    Kipróbáltam pár régebbi címet eszméletlen ahogy futnak még azt is túlszárnyalta amit gondoltam..
    Na de kellene valami Next gen cím valami állejtős graf.Mit ajánlanátok?
  • Evoluti0N
    Ma vittem végig. Egyik legjobb játék idén az biztos.
  • mucsácsó
    mondtamén! :D
    nem tudom melyik résznél van a demo, de valami mocskosul beadja az egész játék - mondom, nekem 2021 Top3-ban bőőőőben bennevan, de lehet még a top1-et is megmerem kockáztatni néki :D
    vágod hát olyan mocskos szinten beszippantott, hogy ebédszünet helyett ezt toltam inkább :DDD végletekig csiszolt, _A_ metroidvania, de tényleg.. én ilyen backtrackinget meg mapdizájnt nem éltem még - az utóbbit max a FROM gémek közelítik meg nálam -, hozzáteszem, azért vakargattam is a fejemet 1-1x, hogy most akkó hova (ne) menjek, de végülis mindig meglett a megoldás... Z-S-E-N-I-Á-L-I-S, ráadásul ez a MercurySteam a lokál Nótidog :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.10.28. 21:02:01
  • Moby
    Ma vettem észre, hogy van a Metroid Dread-ből demó (hónapok óta a kezemben sem volt a switch). Úúúúúú, hogy ez mekkora gecijó játék :OOO
  • TomStorm
    Na kikeresem a leírást köszi mert én csak úgy rátettem ahogy van:D
  • darkSectorxxx #117077
    A Sony-t azért nem akarom bántani, de tudja jól hogy a nép ki van éhezve AAA bejelentésekre.

Ott az Abandoned, mekkora balhé lett belőle.

Azt nem értem minek megy bele a kuki erdőbe, vannak annyira képben szerintem hogy tudják a játékosok hogy fognak reagálni.
  • mucsácsó
    nademajd jön a PSX decemberben és csak úgy durragnak a megatonok
  • Moby
    Trollkodik...khm.
    Ez a trollkodás ez a sony meztelen valósága 2021-ben :D
    Ja, meg ez:

Hogy egy klasszikust idézzek: LOÁL-OLÁN
    Két jó játékot mutattak. Az egyik hónapokkal ezelőtt megjelent XBOX-ra, a másik meg talán 2022, de még dátumot sem mernek mondani.
    Play has no limits van!
  • Bercy #117074
    A kör alakú valami a PS talpa. Mindegy, hogy fektetve vagy állítva használod a stabilitás érdekében rá kell szerelni. A géphez adott leírásban benn van hogyan kell felszerelni.
  • mucsácsó
    de amúgy tényleg, erre kár volt terhelni a sávszélt is annyi embernél - főleg aki esetleg még direkt ezért is maradt ébren.. :D
    szinte az egész SoP tartalma belefért volna egy blogpostba, annyira jelentéktelen semmi volt az egész (DD és Little Devil Inside kivétel)
    ...és akinek ez volt az első, amit esetleg látott, az biztos főleg húzta a száját :DD nem normális, ahogyan a SONY kommunikál néha, de tényleg...
  • deep
    Nem értem mit és hogy képzeltek ezzel a tegnapival. Hát az élettől elment a kedvem. State of pain volt ez inkább.
    Utoljára szerkesztette: deep, 2021.10.28. 07:31:50