121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Redbulldozer85 #116873
    Lassan haladok velük ma a A Plague Tale végeztem de a meló mellet már nem jut annyi idő játékra.Maffia 2-3 jön most. Playboy coming.
    Utoljára szerkesztette: Redbulldozer85, 2021.10.16. 15:57:04
  • LBandi77
    Köszi,néztem már.
  • Moby
    "Meg nekem pl +6K lenne"
    Ez számomra teljesen érdektelen információ.
    "De egy game se ér ennyi pénzt"
    Ahogy ez is.
  • robicarlos6
    Fillérekért? 8k amit találtam legolcsóbbat használtan. Itt ebben a pakkban Meg nekem pl +6K lenne csak és nem használtba ugye.. De egy game se ér ennyi pénzt
  • RJoco
    Az, beteges
    De nem gond, nem vagy vele egyedül.
    Én steam-en gyűjtöttem így a játékokat.
    Illetve a Humble Choic-ról még mindig nem iratkoztam le, pedig az elmúlt pár hónapban még csak a kódokat sem húztam be, annyira tré játékokat adnak.
    Amiket meg korábban behúztam és fel is telepítettem, már nem indítottam el.
    Nem is tudom minek fizetem, rég vissza kellett volna mondanom.

Jah, amúgy nekem van PS Plusz, szóval tök jól gyűlnek a játékok. Az más kérdés, hogy mivel fogok játszani közülük, mert eddig nem sok olyan volt, amit elindítottam.
    Plusz a PS5-höz a 20 darab ingyen játék. Hajjaj. Lehet, hogy van már 60 játékom is?

Amúgy az 57 darabból mennyit vittél végig vagy játszottál vele jó sok órát? (A Never Ending Story-knak nincs végük, csak, ha bevégzed.)
    Ez határozza meg leginkább, hogy mennyit ér az 57 darab. Nem az, hogy ráírták 69,90 vagy épp 9,99.
  • Moby
    Telekomnál most is van. Igaz pókival, és így kicsit drágábban (használtban már fillérekért megy a póki), de ha nagyon nincs, akkor ez talán segít. Egyébként konzolvilágnál megrendeled, és 1 mx 2 hét és megkapod.
  • LBandi77
    Sziasztok, nincs valakinek megrendelt ps5 ami mostanában érkezik vagy érkezett de már nem tart rá igényt mert máshonnan hamarabb szerzett? Átvenném- megvenném.
  • robicarlos6
    Munkatársam mondtam szokott lenni 50%-os akció a ps+-ra és talán 9000ft-ért szerezte. Ez random vagy megvannak az "ünnepek"? Ha igen általában ilyen mikor van?
  • darkSectorxxx #116865
    Azért írtam 80%-ot hogy törd a fejed rajta és visszakérdezz. :)
  • Redbulldozer85 #116864
    Látom nagyon leragadtál a 80%-nál. Te is ps plusz matyi vagy? Vagy inkább Minecraft,Fortnite lovag.
  • Moby
    Mer nem vesztek 57 játékot, azé! Mermindeki csak kettőt vesz, annak is a 80%-a szemét (az nemtudommennyi, majd darksector kiszámolja nektek). Jó?
    Ha vennétek rendesen, akkor igenis lenne igyekezet is! Akutyamindenit!
  • TomStorm
    Igen,látszik nagyon az igyekezet!:D
  • Moby
    Ez igazán gáláns cselekedet, de konkretizálni kellene feléjük az elvárásokat, ha már dézsaszám borítod nekik a lóvét ezzel a döbbenetes gyűjteménnyel, mert az utóbbi időben leginkább olyanokat fejlesztenek, amik tényleg csak a hdd-n rohasztani érdemes, játszani velük, depláne megvenni aligha.

/a friss maradhat, az mindig jó, de szép helyett most csináljanak JÓ játékot, kivételesen. Ennyit nyugodtan kérhetsz, ha már Te állod a cehhet nekem is!
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.10.15. 17:11:33
  • Redbulldozer85 #116860
    Jaa mind szemét, és csak azért vettem őket hogy a Sony tudjon neked szép friss játékokat fejleszteni.
  • robicarlos6
    Mozgásban is láthatjuk a The Invincible-t

"Az előzetes egy rossz hírt is hozott magával. A The Invincible nem tudja tartani a 2021-es megjelenést, helyette jövőre várhatjuk, de változatlanul PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re"

• darkSectorxxx #116858
    De mit őszintén? azt írtad ami miatt lehet te kiégtél és szerinted ha valakinek van 2-nél több játéka az akkor csak 80% szemét lehet amivel életébe nem játszott? :)
    Se rendőr, se isten. Ha isten lennék nem beszélnénk most se itt.
    Csak zavart a nagyképűség.
  • Moby
    Kérdezett valaki, én meg tök őszintén leírtam NEKI, amit gondolok.
    Te itt valami önkéntesrendőr lettél, vagy mi az isten?
  • darkSectorxxx #116856
    Én tökéletesen értem hogy beszóltál neki, már ki voltál megint éhezve hogy parazt módon viselkedj valakivel, ez éltet téged.
    A nyelvünk ugyanaz, csak a stílusunk homlok egyenesen más... részemről hálisten. ;)
  • Moby
    Valóban nem, hiszen ezt én írtam. Amivel tisztában vagyok, hiszen én írtam.
    Már ha érted mire gondolok, és beszéled ezt a nyelvet, vagy mittudomén.
  • darkSectorxxx #116854
    Szerintem te félreértettél valamit... egy szóval nem írta hogy szemét van köztük.
  • Moby
    Nem, az amúgy egészséges, ésszerű, és logikus viselkedés. Hiszen bármikor eszedbe juthat 60 játékkal játszani egyszerre, aminek gondolom a fele olyan szemét, amit soha nem fogsz elővenni. És ha ez megtörténik, akkor ott van, nem kell rájuk várni.
    Dejóneked.
  • robicarlos6
  • darkSectorxxx #116851
    Ez nem beteges szerintem, szimplán egy játékos vagy, aki szeret játszani. ;)

Grat a gyűjteményhez.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.15. 13:20:05
  • Redbulldozer85 #116850
    Nemtudom hogy csak én vagyok ilyen, most számoltam össze 57 játék van feltelepítve 2TB ps4, és 500GB ps5 mindig megakad a szemem valamin a storeban, és csak gyűlik. Tudom ez már beteges
  • darkSectorxxx #116849
    Ez jó kérdés, de igen így ebben a formában nem jó ha magyarba akarsz játszani ps now játékkal.
  • robicarlos6
    Kár nem akarok acsizni több accounton. Akkor sajnos marad a csodavárás hogy a sony el óhajtja ide is hozni a pas nowot. Mondjuk máig nem értem miért nem engedi. Nem is kéne plussz szerver. Nem hiszem hogy több millió magyar használná ami terhelné az osztrák /német vagy a közeli szerverparkot ahol van ps now.. No mindegy sosem fogok ezeket a dolgokat megérteni... akkor marad a ps + kollekció
  • darkSectorxxx #116847
    Ha magyar accounttal a menüben el lehetne érni a PS Now szolgáltatást akkor az US vagy bármilyen profilt a PS5-ön beállítod profil megosztásnál ...
    Ez megy mindennel de ha magyar profilod van akkor ugye a NEM magyar régiós szolgáltatások ugranak, PS Now, filmek stb.
    A fiókot megosztaja a gépen csak ugye amagyar profil nem fogja látni a store-ban
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.13. 21:09:40
  • robicarlos6
    PS-en a régiózás a és "home" hogy működik?

Jelenleg egy fiókom van és az magyar fiók. Ezt a francia PS now-ot hogy tudnám aktiválni és tolni a magyar fiókomon? Sehogy? Minden képpen kéne egy francia fiok és akkor a magyar fiokom nem is férhetne hozzá azokhoz?
  • darkSectorxxx #116845
    A simának? KB 6000ft asszem
  • robicarlos6
    Valaki tudna nekem egy árat mondani mennyi volt a legolcsóbb ára a magyar ps storeban a Spider-Man játéknak?

És esetleg még annyi hogy volt már ps+ ban vagy még nem?

#116845: Az rengeteg. Akkor nem az elkövetkezendő években lesz beszerezve
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.10.13. 20:10:03
  • Voltan
    Köszi szépen az infót!
  • n000rbi
    Persze, korábban is így működött, csak akkor nem a Triwarden, hanem a Hireltech volt a hivatalos szerviz.
  • Mephike
    A gépet és a + kontrollert anno a notebook.hu egyik boltjából vettem át, úgy hogy a számlán nem az én nevem szerepel.
    Mivel ez hivatalos szerviz, ha viszel számlát és garis papírokat, akkor teljesen mindegy, hogy melyik magyar boltban vetted a PS5 gépedet, akkor azt cserélni fogják.
    Gyanítom, ha bevinnéd az EMAG-hoz, akkor ők szintén ide postáznák szervizelésre a géped.
  • Voltan
    Egyébként ez úgy működik, ha teszemazt én az EMAG-on vettem a gépet, akkor is gariztathatom a tartozékaival itt, ha valami gond lenne?
  • Mephike
    Pontosan ;)
  • MrDevil
    a kv-s ps-eket is ide kell vinni akkor ?
  • Mephike
    Pontosan, a Triwardennél voltam.
  • mucsácsó
    de király már :DD tökjó, hogy vannak még ilyen jóarcok manapság, és nem csak a szájhúzás meg félremagyarázás megy instant, ha valamit intézkedni kell..

@MrDevil: gyanítom Triwarden (SONY márkaszerviz) BP-n, de javítsatok ki :D
  • MrDevil
    hova vitted ? :)
  • Mephike
    Nem volt készleten fehér kontroller, csak fekete színű volt egy hatalmas dobozban. Szerintem a télapó zsákját én valahogy így képzeltem el anno, fölé hajolsz, félig eltűnsz benne és kiveszed azt, amit szeretnél :D
    Biztos, hogy újat kaptam, előttem bontotta fel a dobozt. Rendes volt a fazon, mert még dumáltunk is egy jót. Mint kiderült sok a Nintendo (gondolom a switchre gondolt itt), de meglepően sok az Xbox kontroller is, amit visszavisznek az emberek. Mondtam, hogy van itthon még egy fehér kontroller, azt mondta, hogy:
    "- Akkor még szerintem fogunk találkozni." :D