PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Miért előtte a dráma nem volt elég? Szerintem tökéletesen jó és elég vége lett. Minden volt amire ember vágyhatott.
Tblint:
De hiányérzete nem lehet az embernek....sok alkotás összetenné a 2 kezét ha hasonló végjátékot kapna, hálisten nem lett elcsépelve, szépen kibontakozott az egész, megvolt a kellő lezárás, nem érződik szerintem hogy ez valami csonka játék lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.27. 20:46:53
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
>Amúgy hogy lehet így vége a last of us nak ezek után?? Álltok a dombon és beszélgettek, aztán ND-felirat. Szét is törtem a kontrollert..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.27. 20:40:18
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Azért örülök, hogy végére értem pedig majdnem leyoutubeztam a videókat.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.27. 20:37:30
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
8-as ranknál megakadtam,kéne még 3 csillag a rank 9-hez de egyszeráen nem találok már vadászfeladatot,csak a nagyteknőcöt, illetve olyanokat amik rank9-en unlockolódnak.
Tudom tudom,vigyem végig....De gondoltam elötte amit lehet kimaxolom na. 😊
Szóval, kihagytam valamit, vagy csak a teknőcöt is le kell verni hozzá? Köszi.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Helyes! Én ugyanezt teszem a ps4-el: lekapcsolom a legalacsonyabb energiaszintre, ahol az igényeim még ki vannak szolgálva.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.27. 19:46:46
Adversus solem ne loquitor
Igen, de szvsz ehhez aleppo többet tett hozzá, mint az, hogy idén néhány ismert névvel több távozott közülünk.
Nyugodj békében Carrie Fischer.
Nyugodjék békében!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
de éjszakára pl lekapcsolom a plazmát 😉
ha te nem is kapaszkodsz a 10 wattba, én igen - az nem sok, az belefér.
vs. az 58 watt standbyként kurvára nem okés kategória. mármint szerintem(!) nem lenne az, de nem annyi az annyi.
szal, jóváhagyom, csináld! 😄
Forza.
... dejó, hogy nem láttam a trélert 😊
... de nagyon nehéz ám NEM spoilerezni is, sokszor az ember végig se gondolja, amikor "evidens" dolgokat ír (vagyis amire ő azt képzeli, hogy _MINDENKINEK_ evidens.
... noha azt tobábbra is tartom, hogy SOHA nem fogsz red dead revolverezni 😄DD 😉))
Forza.
köcsög kaszas tenyleg visszavehetne kicsit...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Hátmegafaszom. Na.
Forza.
Forza.
Idén termékeny éve volt a kaszásnak.
(hja és pár hónap és a NAP tüze (fénye) táplálja majd a plazmicseket... mármint nappal 😛 )
Forza.
amugy nagyon keveset megy, szinte csak jatekhoz vanik bekapcsolva. azt meg nem viszem tulzasba sose (van hogy hetekig semmi, aztan amikor "felpörgök", akkor par ora / hét. minden mas a takarekosabb oled-en a masik szobaban.
te meg nonsztop szivatod a 10 wattot sztendbáj bics!!! az napi egy - masfel ora plazma jaratas.😛
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az első rész az Overture, és az van még 2 felé szabdalva, vagy az Overture az egész és mégiscsak 2 rész elérhető már nem csak 1????
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.27. 15:55:41
Sajnos nem. Kényszermegoldásnak megfelel, de általános lejátszónak a ps4 szar. Nem tud 24p-t médiafileokból.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.27. 14:07:05
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.27. 12:27:56
a keszitök a hibasak, hogy MINDEN szart el kell "szpojlerelni" elöre. lehet nem nagy dolog, nem tudom. de jobban ütne ez az informacio ingame, meg akkor is, ha mar a kezdö introban kiderül ez a teny.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.12.27. 12:26:30
Példa esetleg:
Resi 1????
első eset: mikor látod a resiben hogy ott van wesker
második eset, mikor leírja valaki, hogy wesker meghal vagy ő lesz a gonosz bácsi....
Ha érted mire utalok, az egyik még oké hogy reklámozod egy karakterrel a játékot, a másik amikor a cselekményből pláne a fontosabb akár végéből körbeírsz egy történést.
Valszeg én sem fogom feljelenteni ezért az illetőt, meg igazából engem nem aggaszt annyira, beveszi a gyomrom, de mást el tudok képzelni hogy ha nem akar rákattintani a videóra, csak mást nézelődik a neten, youtube-on kár beletólni másnak az arcába. 😄
Mindegy, csak mondom hogy télleg aki erre érzékeny, fullos internet off, de télleg.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.27. 12:24:54
( én értem hogy Te nem, de akkor semmiről nem lehetne beszélni, mert valaki nem olvas, valaki nem néz trélert, valaki nem néz képeket )
Aztat meg ki tudja, lehet hogy ez a Last jófej, a többi meg kocsog, vagy akármi, no ezt nem tudom és amíg nem toltam le ( FF15 miatt minden parkolópályán van............ ) azt sem tudom hogy azok mi fán teremnek, honnan jönnek. Bár még ezt sem hogy ez mi.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.27. 12:21:27
Igazából nem dőlök a kardomba, csak hát na.
Mert vágod, ha kiír egy boss nevet az még elmegy, mert valszeg a nevek egy ismeretlen játékban annyira sokat nem mond még senkinek, de azért ez a kifejezés elég egyértelmű. 😄
Amúgy meg nem a 2 guardian-on van a hangsúly, hanem hogy "önnmagával", vagyis egy hasonló lénnyel kell megküzdeni
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.27. 12:20:16
the LAST guardian. wohoooo!!!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.12.27. 12:17:59
The Last Guardian-ra érzékenyek ne olvassák:
Jó ez ám....
Pc-n letöltöd, beállítod a filmes mappádat. Ps4-re letöltöd, beállítod a kódot amit ad. Kész. Mindent lejátszik hibátlanul otthoni hálózatpn minőségvesztés nélkül. Az egyedüli hátulütő hogy a pc-nek menni kell.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Betallózod a filmet, tegyükfel MKV-t.
Kiválasztod a kiterjesztését a készített fájl-nak....van több mp4-es tömörítés, aztán ha előtte megnézed mekkora a bitráta az mkv-ben, beállítod jobb oldalt a kis fülön, hogy mondjuk 2000 alapon és neked 8000 kell.
méretre fogalmam sincs mekkora lesz de megoldható. 😄
De furcsa hogy nem megy az mkv. Én mintha régebben azt is néztem volna.
Max estefelé rápróbálok én is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.27. 11:34:17