PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Én még nem végeztem vele. Még csak az elején vagyok, nehéz megszokni a kontrollerrel való célzást. 😊

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Ő a spoilerbe szerintem nem az került amit szerettél volna. 😄

Miért előtte a dráma nem volt elég? Szerintem tökéletesen jó és elég vége lett. Minden volt amire ember vágyhatott.

Tblint:

De hiányérzete nem lehet az embernek....sok alkotás összetenné a 2 kezét ha hasonló végjátékot kapna, hálisten nem lett elcsépelve, szépen kibontakozott az egész, megvolt a kellő lezárás, nem érződik szerintem hogy ez valami csonka játék lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.27. 20:46:53

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
Kell valami a második részre. A fejlesztőknek csak ennyit: "I'm gonna find and I'm gonna kill every last one of them." <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Maxyka
Szerintem rossz topic <#ravasz1>

>Amúgy hogy lehet így vége a last of us nak ezek után?? Álltok a dombon és beszélgettek, aztán ND-felirat. Szét is törtem a kontrollert..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#boxer>

Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.27. 20:40:18

Online vásárlás! Közel a j?v?.

TDC Geronimo
PCn pár patch után adtam esélyt a mafia 3nak és befejeztem annak ellenére, hogy okádni tudtam volna a nem story küldetésektől. Mindent összevetve megérte, mert azon kívül minden más jó volt. Kurvajó karakterek, story, befejezés (dat mid credit scene 😄), gunplay és a felturbózott verdát öröm volt vezetni főleg WD2 után 😄

Azért örülök, hogy végére értem pedig majdnem leyoutubeztam a videókat.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.27. 20:37:30

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandicoot
Valaki aki esetleg FFXV-ben végigtolás elött akarta megcsinálni a huntokat van itt?
8-as ranknál megakadtam,kéne még 3 csillag a rank 9-hez de egyszeráen nem találok már vadászfeladatot,csak a nagyteknőcöt, illetve olyanokat amik rank9-en unlockolódnak.
Tudom tudom,vigyem végig....De gondoltam elötte amit lehet kimaxolom na. 😊
Szóval, kihagytam valamit, vagy csak a teknőcöt is le kell verni hozzá? Köszi.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Moby
Rossz tán az olvasnivaló? Nem elég izgi? 😄

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
A PS4 téma? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ez meddig lesz még téma? 😄
Moby
>de éjszakára pl lekapcsolom a plazmát 😉

Helyes! Én ugyanezt teszem a ps4-el: lekapcsolom a legalacsonyabb energiaszintre, ahol az igényeim még ki vannak szolgálva.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.27. 19:46:46

Moby
>Idén termékeny éve volt a kaszásnak.

Igen, de szvsz ehhez aleppo többet tett hozzá, mint az, hogy idén néhány ismert névvel több távozott közülünk.
Nyugodj békében Carrie Fischer.

n000rbi
A rohadt életbe és még van 4 nap 2016-ból 😞(

Nyugodjék békében!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

arty
könnyen kikerülthető vs. kikerülhetetlen 😛 gémingelni "kell". tévétnézni is.
de éjszakára pl lekapcsolom a plazmát 😉

ha te nem is kapaszkodsz a 10 wattba, én igen - az nem sok, az belefér.
vs. az 58 watt standbyként kurvára nem okés kategória. mármint szerintem(!) nem lenne az, de nem annyi az annyi.

szal, jóváhagyom, csináld! 😄

Forza.

arty
tottinak, slickadamnak (már) nem spoiler, másoknak lehet - ha az előbb nem követték a diskurzust!

most egy pillanatra megvillant, hogy miért is jó az állandó reklamációd a spoilerek miatt ... ugyanis pár napja a kölkökkel, amikor megláttunk egy másikat, .... felkiáltottunk, hárman, egyszerre. 2 órányi 15frémes, frusztrált kamerabaszkodás és döggel ordibálás után ez egy felemelő pillanat volt 😊

... dejó, hogy nem láttam a trélert 😊

... de nagyon nehéz ám NEM spoilerezni is, sokszor az ember végig se gondolja, amikor "evidens" dolgokat ír (vagyis amire ő azt képzeli, hogy _MINDENKINEK_ evidens.

... noha azt tobábbra is tartom, hogy SOHA nem fogsz red dead revolverezni 😄DD 😉))

Forza.

Bandicoot
R.I.P. 😞

basszus... 😞 nyugodjek bekeben!
köcsög kaszas tenyleg visszavehetne kicsit...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
De továbbra is egy videójáték topikban az áramparátokat ki fogom röhögni. Majd ha szegre akasztjátok emiatt...addig viszont kusé van 😊 Nekem azért van restben, mert másképp nincs remoteplay. Meg a nemlétező játékidőmből menne el a patchek, update-ek, stb.
Hátmegafaszom. Na.

Moby
Nem ő nem kapaszkodik semmibe. Hanem - ahogy azt írta - telibekettétorkon... 😊

arty

RIP.

Forza.

arty
áhá! hát ezért vagy itt ilyen keveset... élek a gyanúperrel, hogy míg mi itt b*sszuk a rezet, te ... te ... JÁTSZOL?! 😄

Forza.

darkSectorxxx
Nyugodjék békében.

arty
naneeeeeeee.... most moby ebbe fog kapaszkodni, ez a 10w pediglen nekem annyira hihetetlen 😄

Forza.

Index hír.Meghalt Carrie Fischer színésznő, a Csillagok háborúja Leia hercegnője.
Idén termékeny éve volt a kaszásnak.
Moby
Nem neked írtam 😊

arty
120w/h és megy mondjuk napi 2-6 órát!!! 😄

(hja és pár hónap és a NAP tüze (fénye) táplálja majd a plazmicseket... mármint nappal 😛 )

Forza.

höööö! <#ejnye1>
amugy nagyon keveset megy, szinte csak jatekhoz vanik bekapcsolva. azt meg nem viszem tulzasba sose (van hogy hetekig semmi, aztan amikor "felpörgök", akkor par ora / hét. minden mas a takarekosabb oled-en a masik szobaban.

te meg nonsztop szivatod a 10 wattot sztendbáj bics!!! az napi egy - masfel ora plazma jaratas.😛

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Jaja. Én égetem a szenet mázsaszám egy házfalnyi plazmával, ugye? 😄

arty
a gyerekeid majd hálásak lesznek, miközben patkányhust esznek wastelanden ...

Forza.

Totti5
Jól beleszaladtam egy gamebrake bugba FF15ben. Dungeon 30-40 perc, már a végén voltam minden szeglete felfedezve, erre harc közben egyszerűen lefagyasztottak és onnantól kezdve belassúlt az egész kamera Gladiolus-on aki végtelen ciklusban egy nyeséssorozatot ismétlelt lassított felvételben.10 percig nyomkodtam mindent ( menü élt ), de semmi hatás😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Ja akkor megvan a válasz is. 😊

Seth
Itt van egybe a kettő

Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.12.27. 16:32:08

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Ezt néztem és azt írták még csak az első rész elérhető.... akkor miért van Part 2, ezt már akartam tőled kérdezni.

Az első rész az Overture, és az van még 2 felé szabdalva, vagy az Overture az egész és mégiscsak 2 rész elérhető már nem csak 1????
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.27. 15:55:41

Totti5

darkSectorxxx

Moby
>Mindent lejátszik hibátlanul

Sajnos nem. Kényszermegoldásnak megfelel, de általános lejátszónak a ps4 szar. Nem tud 24p-t médiafileokból.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.27. 14:07:05

Húha ez jól hangzik.Ma még kipróbálom!
darkSectorxxx
Ja akkor utólagos virgács a készítőknek szerintem.

Totti5
Igen.

darkSectorxxx
Persze nem is te vagy a hibás, de....

Benne van a trailerben ahogy küzd egymás ellen a 2 félig-kutya, félig-majom-ember?

F&F 8?

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.27. 12:27:56

en is ertem. igazad is van. de egy topikkal pl ez nem derült volna itt ki.

a keszitök a hibasak, hogy MINDEN szart el kell "szpojlerelni" elöre. lehet nem nagy dolog, nem tudom. de jobban ütne ez az informacio ingame, meg akkor is, ha mar a kezdö introban kiderül ez a teny.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.12.27. 12:26:30

darkSectorxxx
Persze ennyi erővel internet off, de azért valamelyest lehet húzni itt ott határvonalakat, mert vannak dolgok, amik nem olyan spoilerek, de amikor konkrétan a játékból kiragadt részletet hangsúlyoz ki?

Példa esetleg:
Resi 1????

első eset: mikor látod a resiben hogy ott van wesker
második eset, mikor leírja valaki, hogy wesker meghal vagy ő lesz a gonosz bácsi....

Ha érted mire utalok, az egyik még oké hogy reklámozod egy karakterrel a játékot, a másik amikor a cselekményből pláne a fontosabb akár végéből körbeírsz egy történést.

Valszeg én sem fogom feljelenteni ezért az illetőt, meg igazából engem nem aggaszt annyira, beveszi a gyomrom, de mást el tudok képzelni hogy ha nem akar rákattintani a videóra, csak mást nézelődik a neten, youtube-on kár beletólni másnak az arcába. 😄
Mindegy, csak mondom hogy télleg aki erre érzékeny, fullos internet off, de télleg.

Totti5
Mondom én értem és támogatom is hogy ne itt játssza végig valaki és ne itt írja le a napi élményeket, de itt most olyan dologról volt szó, ami trélerekben benne volt, és ahhoz játszani nem kell hozzá. Azt meg én bocsi, de nem tudom szűrni hogy ki mennyire nem néz vagy olvas publikus dolgot 😞
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.27. 12:24:54

mar reges reg a jatek topikjaban kene elmelkedni. ugyanez vonatkozik az FFXV-re is.

Totti5
Aztat ki tudja, publikus dolgok ezek.

( én értem hogy Te nem, de akkor semmiről nem lehetne beszélni, mert valaki nem olvas, valaki nem néz trélert, valaki nem néz képeket )

Aztat meg ki tudja, lehet hogy ez a Last jófej, a többi meg kocsog, vagy akármi, no ezt nem tudom és amíg nem toltam le ( FF15 miatt minden parkolópályán van............ ) azt sem tudom hogy azok mi fán teremnek, honnan jönnek. Bár még ezt sem hogy ez mi.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.27. 12:21:27

darkSectorxxx
Ja sorry én lemaradtam, sőt nem volt az sem tiszta hogy mi a Guardian a játékban. 😊

Igazából nem dőlök a kardomba, csak hát na.

Mert vágod, ha kiír egy boss nevet az még elmegy, mert valszeg a nevek egy ismeretlen játékban annyira sokat nem mond még senkinek, de azért ez a kifejezés elég egyértelmű. 😄

Amúgy meg nem a 2 guardian-on van a hangsúly, hanem hogy "önnmagával", vagyis egy hasonló lénnyel kell megküzdeni

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.27. 12:20:16

nem neztem trelert...

the LAST guardian. wohoooo!!!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.12.27. 12:17:59

Totti5
Semmi újdonság nincs abban hogy több Guardian van a játékban. Trélerekben benne volt.

darkSectorxxx
Hihetetlen mekkora spoilerek vannak néha felelőtlenül neten, youtube-on benyom egy videót az ajánlottak közé és ez van ott:

The Last Guardian-ra érzékenyek ne olvassák:

TRICO VS TRICO | The Last Guardian Gameplay Walkthrough

Jó ez ám....

Bandicoot
Csinálj Plexet ha van szgéped. A legegyszerűbb módja ps4-en a filmnézésnek.
Pc-n letöltöd, beállítod a filmes mappádat. Ps4-re letöltöd, beállítod a kódot amit ad. Kész. Mindent lejátszik hibátlanul otthoni hálózatpn minőségvesztés nélkül. Az egyedüli hátulütő hogy a pc-nek menni kell.

darkSectorxxx
Huh akkor sajnos 1 megoldás van. Ami időigényes, én csináltam régen. Töltsd le a Bigasoft-ot...mással is lehet ilyet, én ezt ismerem, ami felhasználóbarát szerintem.
Betallózod a filmet, tegyükfel MKV-t.
Kiválasztod a kiterjesztését a készített fájl-nak....van több mp4-es tömörítés, aztán ha előtte megnézed mekkora a bitráta az mkv-ben, beállítod jobb oldalt a kis fülön, hogy mondjuk 2000 alapon és neked 8000 kell.

méretre fogalmam sincs mekkora lesz de megoldható. 😄

De furcsa hogy nem megy az mkv. Én mintha régebben azt is néztem volna.
Max estefelé rápróbálok én is.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.27. 11:34:17