PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Day of the Tentacle Remastered (PS4, PS Vita)
This War of Mine: The Little Ones (PS4)

<#worship><#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi

A teljes lista:

Day of the Tentacle Remastered (PS4, PS Vita)
This War of Mine: The Little Ones (PS4)
Blazerush (PS3)
The Swindle (PS3, PS4, PS Vita)
Azkend 2
Titan Souls (PS Vita, PS4)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.12.28. 17:38:32

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Bandicoot
Érdeklődve várom,remélhetőleg nem óhajtanak ebből is a jövőben epizodikus csodát csinálni. El kéne már felejteni az epizodikus formát a játékvilágban.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Bandicoot
Nincs kettős mérce, nem véletlenül megy egyre lejjebb és lejjebb a COD széria eladása, a színvonal bármennyire hadakozol ellene a béka ülepe alatt van multiban a COD-okban manapság. Nem véletlen próbálkoztak a termékkapcsolással. Az Activision fejőstehene, ami méltatlan a régi névre. És nem fél nap,kb az elmúlt 5 perc.

fals érvek pedig: olyan dolgokat emel ki hibának amik egy az egyben sokkal de sokkal durvábban jelen vannak minden létező COD-ban,de ő vált COD-ra.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.28. 15:20:00

Totti5
Volt már?

Totti5
"nem kell fals érveket gyártani arról miért szar a BF1,mert rohadtul nem az,csak látványosan nem a te műfajod"

Node ha ez így megvan mint elmélet, akkor miért kell a kettős mérce és egy COD szó láttán fél napig legalja módon szarozni?

Bandicoot
Nem egy kategória a két multiplayer játék,baromságokat hordasz össze a BF-ről. Maxolj. A COD-ban meg 1 nap alatt maxolsz, ha a maxolás a gondod.
Nem erről szól a multi,ha maxolhatnákod van rossz műfajban keseregsz.
A játék I. vhb-hoz képest telis tele fegyverekkel. 1 térkép pedig változatosabb nagyobb mint az akutális COD rész összes pályája egybevéve.... COD-ban tán nem dlc-ként tolnak a pofádba mindent aranyáron? De. Pont ugyan úgy,csak negyedannyi munkát beleölve.

Content semmi. Jót nevettünk.😊

Vegyed,de nem kell fals érveket gyártani arról miért szar a BF1,mert rohadtul nem az,csak látványosan nem a te műfajod. Bár azok alapján amikbe belekötsz a COD főként nem lehetne az. Casual? Az pont a COD lesz....😄

Mondtam ott a Tfall 2. Összehasonlíthatatlanul jobb az új COD-nál ami egyedül a termékkapcsolásnak köszönheti az eladásait, meg az angol régióknak ahol a csúcs a 87. rókabőr agyonbutítva.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.28. 15:15:57

Maxyka
Siegen meg olyan béta a ranked rendszer azt se tudják mit csináljanak vele. Folyamatosan diamondok ellen kell játszanom. Alapjáraton meg platinum. Persze a rendszer leszarja mennyit teljesítesz, milyen score-on végzel a rendszer azt nézi nyersz-e vagy vesztesz-e.
Casual meg említésre sem méltó.

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Totti5
Igyál rá és tolj egy fehér port, hátha átsegít ezen a krízisen.

Maxyka
Inkább csináljanak évente új játékot mint a battlefieldnél ahol fél évre kiszúrták a szemünk egy szaros pályával. Legközelebb március végén jön majd valami dlc. Már az is pofátlanság hogy +1pályát free DLC ként van pofájuk tálalni. Egy hét alatt kimaxoltam minden classot. Nem mintha olyan sok pálya lenne a játékban. Persze bugfixek nem jönnek csak a hibák de azok ezerrel. Content meg semmi. De mit várunk az első világháborútól.

TDC Geronimo
hát az IW multinál szerintem mindegyik jobb fényévekkel főleg a siege

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandicoot
Vegyed. Gyakorlatilag a (szerinted) szarból mész a mégnagyobb szarba.😊

Van más, a címe: Titanfall 2. Minden létező momentumában és tekintetében irgalmatlanul felülmúlja a COD szériát, SP és MP részben egyaránt.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.28. 15:10:34

Maxyka
Januárban megveszem én is az codIW-t. Úgy berágtam a battlefield-re meg a siegre- hogy lassan nincs más fps- a piacon csak az a szar. Így kihalásos alapon muszáj lesz megvenni.

Bandicoot
Játékosok akik a minőségi játékok helyett az évenként megjelenő faékprimitív copypaste remékeket részesítik előnyben.
Bár számomra egy jóideje elég kétségesek ezek a kis listák és inkább fizetett reklámnak minősülnek..Hogy lehet az egyik legszarabbul fogyó COD ilyen hosszú ideig a top3-ban....Érdekes. Bár az amerikai és UK régiótól nem is várok mást.

Totti5
Játékosok mint MI, de ez is egy hozáállás.

Bandicoot
És még mondja valaki hogy nem agymosott az a beltenyészet ami a szigetországban van....

darkSectorxxx
Na végre úgy vártam....😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Maxyka
Ban me <#banplz>

Maxyka
Úgy se veszik észre ez write only forum <#ravasz1>

Moby
A.
Miből?
😊

Adversus solem ne loquitor

Totti5
BRIT SZOFTVERELADÁSOK, DECEMBER 18-24.
1. Call of Duty: Infinite Warfare
2. FIFA 17
3. Battlefield 1
4. Watch Dogs 2
5. Grand Theft Auto V
6. Mafia III
7. Steep
8. Final Fantasy XV
9. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
10. Forza Horizon 3

Maxyka
Itt egy kép ellieről a wd2 -ből <#ravasz1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bandicoot
Látom annyira beütött a megaton hogy aláírás is lett belőle...<#taps>

Amúgy nyilván azért tartja alacsonyan az elvárást hogy ne legyen nagy csalódás, ha nem úgy sikerülne a játék ahogy kéne. Az első rész legjobb jelenetei voltak mikor a kihalt városkákban és egyéb helyszíneken bolyongtunk akár a zék között. És a leggyengébb részek voltak a tömény akcióval rakott részek. Ellie bosszúhadjárata remélhetőleg nem jelent majd sokkal több akciót.... Továbbá az első rész váratlan volt, a végén azért elég megdöbbentő az egész sztori...A kezdésről nem is beszélve. Ekkorát durrantani egy "mezei Joel meghal" dologgal nem tudnának, kiszámítható....
Érdeklődve várom gyakorlatilag bár itt lenne,de a sztorit zárják le mert nem lesz jó vége ha folytatják ezután is...

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.28. 13:01:45

Maxyka
Végül is mindkettő lehetséges 😄

Moby
Ja. Az tényleg furcsa. Az, hogy gomba csinál zombikat az emberekből az rutindolog. Nade hogy kislány kinyír egy halom embert???
SKANDALLUM! Hát hol van itt a realitás kéremszépen???
<#banplz>

Moby
Ja, pont az ND-vel szemben kell extrém alacsonyan tartani az elvárásokat, és majd a századrangú senkiktől meg elvárjuk a csodát 😄
Alapvetően 3 dolog miatt szoktak mérgelőndi a gamerek:
-ha egy ismert cím alatt ugyanaz jelenik meg
-ha egy ismert cím alatt valami más jelenik meg
-ha egy ismeretlen cím jelenik meg
Ha ezek egyike sem teljesül, akkor maximum azért hőzöngenek, hogy semmi nem jelenik meg, de ez annyira már nem lényeg 😄

Maxyka
Jah az tényleg furcsa mikor egy kis csaj kinyir egy fél sereget 😄

Bandicoot
Kb ugyan így vagyok vele. Nem tudom elképzelni hogy ugyan azt az ütős sztorit le tudják tenni. Joel halála nem döbbentene meg, nem lenne hű de váratlan fordulat. Ez a bosszú dolog Ellievel meg nehogy Tomb Raider szintre tegye a stuffot. Nem hiányzik hogy több akció legyen, néha az elsőben is határokat feszegetett. Félve de kiváncsian várom és akartam a folytatást. De remélem nagyot durrantanak és lezárják.

arty
már ez az "egy" folytatás is óriási kockázat... :/
próbálom extrém alacsonyan tartani az elvárásaim, de az első rész után ill. az ND-t ismerve... lehetetlen.

Forza.

Bandicoot
Bármennyire is szeretem én remélem a 2-vel lezárják.
A sok rész mindennek a rovására megy mindig...

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Maxyka
Maga a lezárással van bajom. Ne akarják már lezárni mikor várom a következő 12 részt. <#boxer><#gonosz1>

darkSectorxxx
Mi a te a
liftes
résznél nem érezted lezártnak? 😄
Na nemár.

Ami utána van, a
korházas rész után, az epilógus már

Ha hirtelen, semmitmondó lezárást szeretnél akkor játsz az Until Dawn-al vagy a Gears of War 4-el.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.27. 22:14:22

Maxyka
Amiről én főként beszéltem, az az hogy észre se vettem és lezárult a sztori. Kb egy rést hagyott bennem mint amikor az életed filmjét nézed és legizgalmasabb résznél kb a film felénél kikapcsolnád. Na ezt az érzést hagyta bennem a játék. Persze azt is sérelmeztem hogy ellie-ről sok mindent nem tudtunk meg. Nem a múltjára gondolok itt most hanem a jelenről, érzelmeiről, vagy a kötödésekről, de bizom benne a last of us 2 méltó befejezése lesz-e remek műnek. És csak magamat okolhatom hogy eddig nem vásároltam meg. Lebecsültem. De innentől kezdve nd-játék instantbuy , a következő az uncharted lesz.

Maxyka
Mármint hogy ellit- feláldozni az emberiségért? szerintem aki halott az az is marad így az egész csak álom volt, vagy valami ami ellie-t különlegessé tette a történet szempontjából.
Persze jó lett a vége .
Én nem bírom idegileg az olyan filmeket és játékokat ahol meghalnak az általam megkedvelt szereplők, ezért törtem szét dying light os lemezt is.

Moby
Ez a driveclub még mindig zsibbasztóan jól néz ki...

Moby
Tud.

Bandicoot
Meg, pontosabban az alapok,nyilván amik a játék végeztével jönnek nincsenek.
Már ha nem hagytam ki valamit...<#banplz>
82 órám van már a játékban,gyakorlatilag minden végigtolás elötti mellékküldetést, huntot,egyéb tevékenységet kivégeztem (hazudiok,az arémához nincs türelmem összeszedni 5-6millát hogy mindent megvegyek ezzel a 9999-as tétlimittel,mert mocskosul repetitív,unalmas és idegesítő) ,néha még pecázgatni jártam. Most indultam és végeztem ki a chapter 9-et (attttyaég :-O ) úgyhogy marad már az hogy végigtolás után átfésülöm a térképet ahol lehet még nem voltam.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.27. 21:52:36

Seth
Dungeonok megvannak? Azok végén lévő boss is hunt lesz , miután egyszer leverted

PSN ID.: Beegabor

És BD lemezről tud PS4 24p-t?
Bandicoot
Tudom de nincs már több mellékküldetésem se...😊
Dagi is kilőve.😊

TDC Geronimo
Hát jobban fut, bekerült autó tuning, a gyorsan változó napszak is javítva lett stb. Story miatt mint írtam mindenképp megérte végigtolni. Amit nagyon imádtam még az a gunplay és az animok. Mikor Lincolnal LMGvel hip fireből lőttem agyon mindenkit lassan gyalogolva az elképesztően "bedesszül" nézett ki 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Seth
Pár melléküldi is ad bejegyzést a hunt-ok közé. Pl a fényképes dagi,ami most hirtelen eszembe jut. Amíg nem adja azt a küldit,addig nincs a hunt-ok között

PSN ID.: Beegabor

Moby
Kétlem...

arty
sztem zseniális a vég.
rágódhatsz rajta életed végéig, hogy helyes döntést hozott-e Joel 😊

a zombiapokalipszist meg "nem lehet megoldani", iszonyat gagyiság lett volna ebbe az irányba elmenni...

Forza.

darkSectorxxx
De ettől még a befejezése elég szép és kellően hosszú volt. 😊

sőtt én másra számítottam a végén, kicsit meg is leptek

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.27. 21:08:20

rendbe raktak vegre?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Maxyka
Most, hogy megnyertem a pert az ubisoft és ea- ellen , jó sok repülőjegyre futja <#idiota>

darkSectorxxx
Kárpótol az élmény. 😊

Maxyka
Na igy talán?
Ja mert lezárták? Csak azért olyan mintha vége nem lett volna 😄 Amúgy művészi hogy az a jelenet játszódik le mint az elején csak a helyszin más. Epic volt. Főleg a zene..omfg. Csak nem éreztem úgy mintha lezárták volna vagy nőt vonna a kettőjük közti kötödés, hanem kb ugyan úgy maradt mint amilyen az elején volt. Joel a lányát látja benne, Amikre csak utalást tesznek a történet során. Ellie érzelmeiről nem sokat tudunk meg a játék során ahogy a végén sem. Ha jól tudom a last behind az meg a multra tekint vissza.