PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Jó lenne ha lenne de ahogy olvastam amit ennek szántak (teknőc) könnyű lett.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyébként csak az ultima kardért mennék, meg, hogy megdugjam a szamurájt aki az elején a bányákba alázott,..esetlég tényleg egy két hunt...mert hát nincs semmi érdekes játék az FF -en kívül.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.29. 12:09:56
Én feláldoztam volna a pecát meg a fényképezést, meg sátrazást inkább más FF elemekre, de hát ugye rád van bízva.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.29. 12:09:52
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csináld a huntokat van benne pár gyöngyszem. Illetve majd a végigtolás után megnyíló dungeonokat.
A fő vonal könnyedebb jóval. De ep14-nél majd sétálj fel az úton (maradj az úton!)...:-P
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.29. 12:04:30
Természetfotózás mint olyan nincs is... peca mellett meg van hunt. Dungeonok. Mellékfeladatok. Chocobo versenyek. Arena fogadás.
A weapon meg gigászi főellenfél volt mint itt a dungeonok vége, rank 9es huntok, egyebek...Ergo hogy jön ide a peca meg a nem létező természetfotó...
Fingod sincs...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.29. 12:07:21
Szent isten, kimondani is szörnyű.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.29. 11:58:04
Nem érdekel a net. A summonokat a sztori szempontjából logikussá tették. Eddig is max azoknak volt a summon a lényeg akiket ezzel tudtak max elkápráztatni és kábé gőzük nincs mi zajlik körülöttük. Eddig súlytalan volt a summonok java volt hogy egy harcban vagy 5ször behívtad mondjuk ifritet. Ez hálisten megszünt. De abszolút nemvez volt a játék lényege. A világ amit megalkottak a szereplők mélysége a látvány a cselekmény mind mind ízig vérig FF.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.29. 11:58:35
....az FF7-be szárazba dugott Ruby, nem hiszem, az eddigiekből kiindulva, hogy itt különösebben nehéz lesz <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.29. 11:54:52
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.29. 11:55:14
Ha neked is a summon az FF játékok savaborsa akkor neked sem vol sok közöd a FF játékok lényegéhez. Ízig vérig FF játék volt minden pillanata a cuccnak.
Egyébkén pont hogy nem szúrtak el semmit azzal hogy nem summonolhatsz kedvedre bárkit bármikor. Így élmény maradt minden egyes summon ráadásul értelmet is nyert szemben a régi részekkel amikor minden nagyobb csatában vagy 5ször summonoltál és unalomig ismétlődtek az animációk.
Megjegyzem ha ep13ig te csak Ramuh-t láttad (szerinted) akkor gyakorlatilag azt sem sejted mi zajlik a képernyőn...<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.29. 11:43:59
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.29. 11:26:21
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Most nézem a gameren a játékosok szavazatait.. A top30ba sem fért bele idén....
persze nem rögtön éreztem, csak némi ülepedés után... de ki kell mondani: az UC2 jobb volt az UC3-nál! <#wilting>#wilting>
legszívesebben zokogtam volna, amikor vége lett, azt hallucinálva, hogy az utolsó uncsi részt élhettem át.
és ez "felemelte", de azért távolabból szemlélve gondolom sokan egyetértenek velem: volt már VISSZAESÉS az ND pályafutásában! 😉
hogy utána mi jött, nos, egen, az történelem 😉
deakkoris! 😉
Forza.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
tehát továbbra is 12k volt az éves multi ára 😉
Forza.
ellenem szól, hogy évek óta képtelenek (nálam) mellényúlni, mellettem, hogy ... foly-tat-hat-at-lan 😄
Forza.
Még hátravannak a dungeonok illetve pár rank 9-es hunt,ezt leszámítva maxolva lett ennyi az idő. Igaz ebben van pár órácska peca, 1 óra "flipper" és 2-3 óra aréna.😊

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.28. 22:05:09
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A kiadót nem érdekli hogy játszol e vele ( single játék pl ), amúgy milliós eladásoknál is igen kis % jut el addig hogy egyátalán a játékot végigjátsza. Megveszi tologatja, a többségnek ennyi. Nade ez hülyeség, mert a kiadó hosszú távon is profitot akar belőle, tehát season pass, dlc és egyebek, melyekkel fenntartják az érdeklődést, bár ezt a multiplayer játékok esetén lehet könnyen megvalósítani, ahol folyamatosan van fan base akár éveken át, akiktől jönnek be összegek. Single player esetében ez azért hamarabb lecseng.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.28. 20:47:36
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
És igen elég szomorú hogy mára dlc- lehet egy +1fegyver, skin, vagy egy árva map....
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.28. 19:03:40
Ráadásul a chapter 13 (itt vagyok én most) amit a neten sokat szidtak tényleg elég felemás lett,mondhatni unalmasan monoton.
De akkor nézzük,ha így belelendültél. A BF1 a polcomon és a szgépemen figyel. A Cod a szgépen figyelT. DLC-ket kapni fogsz ha vettél season pass-t, annak az 1 ingyen dlc-nek meg örülj hogy volt. Ez évek óta így megy és ezt vicc kiemelni a BF1 hibájának miközben mindenhol ez megy sajnos, viszont ők legalább egész szép dlc-ket adnak szemben COD-oddal. 64 fős szerveren gőzöm sincs milyen a játék,be se tesszük a lábunkat olyanra,nem is érdekel,48 az igazi. De kötve hiszem hogy a vas beszaggatna 64 fővel,megnézem majd.😊
Spawn rendszernek semmi baja,nem agyatlanul kell kispawnolni és tudni kell csapatban dolgozni. Ünnepekkor volt 1 azaz 1 nap abból is pár óra mikor nem lehetett játszani. Nemigen érintett,de olvastam róla,karácsony másnapján vígan toltunk le 2 operations-t gond nélkül. Továbbra sem arról szól egy multiplayer lövölde hogy unlockolj mindent és legyen mégtöbb és mégtöbb content, nem azért tolják éveken át a CS-t vagy a COD4-et vagy a BF játékokat mert tömve van contentekkel. Majd jönnek szépen, terv szerint, senki nem hisztizik miatta. Céltalan értelmetlen lövölde - na ez pont nem a BF mert itt van célod,csak nem az egyedi rambózásra kell menni hanem az objektívekre csapatmunkával. Minden egyes sor amit leírsz pont hogy megvan a COD-ban de te áttérsz és leírod ezeket mint kifogások, hát térj át. Majd magasztald a COD-ot is micsoda vétel volt. De továbra is azt mondom ha sikert akarsz egyedül és JÓ játékot akkor ott a Titanfall 2 ami minden létező tekintetben szénnéalázza az új COD-ot,köszönhetően főként annak hogy érezhető benne hogy a régi Infinity Wardos arcok csinálták akiknek az egykori még szinvonalas COD részeket köszönhettük.
Minősíthetetlen szar spawn rendszer, bugokat nem is emeltem ki meg a 64fős szerveren úgy szaggat a játék, hogy förtelem. Meg hogy ünnepekkor nem lehet játszani mert állnak az EA szerverek. Meg hasonló idegesitő kis pöcsölös baromságok amikről fél oldalt lehetne írni.
Addig nem mondok véleményt az egyik játékról amíg nem próbáltam így csak arról tudok írni amit meg már igen. És elég sok órát beleraktam. Nem az a baj hogy nincs content mert van. hanem az hogy nincs "ÚJ" kontent. Márciusig, áprilisig érjük is be vele aztán talán jön majd a francia dlc- és bekerül valami új is. Számomra monoton lett a játék és kész. Mindent unlockoltam a magyar defeaters szerver folyamat üres. Ha meg céltalan értelmetlen lövöldét szeretnék játszani akkor majd még vissza-vissza nézek.
Bizonyára neked mindkét játék ott van a polcodon, hogy ilyen véleményt alkotsz. Ezen a forumon az objektív megközelítés szóba se jöhet...
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.28. 18:21:56
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo