PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Adversus solem ne loquitor
Meg akartam venni a ps3-ra Crash1-2-őt és nem engedi, pedig müködik mindkettő, de ps4-en is szar volt néha....az agyam eldobom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.30. 17:54:36
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Nézi, hogy kapunk találatot (van hozzá új HUD) és ez kiahat a karkaterünkre! Ha pl a bal karunkat találják el jobban szór a fegyver zoomnál, de ha a jobb karunkat akkor pedig zoomolni se tudunk 😄 csak hip fire. Lábunknál hasonló a helyzte, van hogy a földre kerülönk, vagy csak lassulunk sérülés nagyságától függően.
HP-nk nem renegerálódik és egy új eszköz a belőlető HP van rá, ami egy helyet elvesz a 4db cipelhető cucctól.
Sisakunk pedig tényleg véd és rongálódik, de ez is cserélhető/felvehető a support ládákból mint a HP, szintén egy slotot foglal az Inventorynkból.
Töltés csak manuális lehet.
A fegyvert klőhetik a kezünkből, aztán kapkodhatunk utána 😊
A kontorller folymatosan pofázik már az állapotunkról 😄 (mint a repülő harcoknál)
Összessésében nem túl nehéz csak figyleni kell.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2016.12.30. 17:25:15
mesteremberek 😞
(nier hálistennek nemérdekel, de a többi se jobb, sajnos 😞 ez a trend, a frém nem számít szart se)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.30. 17:15:55
Forza.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.30. 14:59:09
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
btw...
Until Dawn... rántsam-e be? Most 6400 HUF sztórba.
Vagy legyen inkább a Rise of The TR? 😄 nem tudok dönteni... 😞 <#idiota>#idiota> #dilemma
Detroit
Csak elmentem fölötte vagy tényleg néma csend??...:/
(szerk.: E3 videó beugrott,de azóta is néma csend és ott sem volt semmi megjelenési dátum sem semmi)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.30. 13:05:35
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A SP része még csakcsak bár az is egyre laposabb. Maximálisan jót tenne a sorozatnak ha 4-5 évre békénhagynák és odaadnák egy új értelmes fps-eket fejlesztő bandának, de nem mert fejőstehén.
Tényleg össze lehet vetni a Titanfall 2-vel. Kaphatná a (szerintetek) divatfikát (manapság ha valami negatív kritikát kap még ha joggal is hajlamosak egyes fanok rögtön divatfikát kiáltani), mégsem kapja mert jó lett és minden létező momentumában az eredeti Infinity Wardos arcok munkáját tükrözi az egész produktum. Nem véletlen hogy játékosok szavazásaiban is a COD nincs az első 20-30 játék között az idei évben a Titanfall 2 pedig top10 rendszerint,sőt év játéka jelölést is kapott joggal. - és az ilyen szavazásokat nem tudják tönkrevágni a "divatfikázók" elvégre nincs negatív szavazat. Egyszerűen rohadtul nincs benne a játékosok kedvencei között, okkal. A termékkapcsolás meg hab volt a tortára, az activision látta hogy zuhannak az eladások,nosza kapcsolták a COD 4 remake-et, hátha majd így veszik a népek. Részben bejött a tervük,de szerencsére csak részben. Rég buktatni kellett volna a játékosoknak a COD szériát és talán mostanra felnőtt volna az elődeihez egy új rész,de nem. Marad az éves copypaste - tökmindegy hogy minden évben más csinálja.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.30. 12:47:59
Szerncsére az utóbbi COD-kat nyomkabn se tartalmazza.
Multi nem érdekel 😄 de valszeg játszani kell majd, mert a platinához kell 😄
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2016.12.30. 12:42:32
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.30. 12:23:59
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hazudnék ha azt mondanám hogy rohantam a boltba megvenni, de nekem nem azért nem kell mert nem lenne kedvem néha lőni, sőtt Titanfall vagy BF1 vagy R6S vagy más is jó lenne, csak nekem a pc-m nem kompatibillis, a konzolokon fizetős a multi, és az összes platformon szar vagyok már ebben az olimpiai sportágban...elöregedtem...már csak a magányos single story játékok maradtak.
De szegény ismerősömtől mit várjak, mikor youtube-on mindent komolyan vesz amit a youtube-erek csinálnak meg mondanak...és aszerint alakul az ő véleménye is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.30. 10:14:37
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.30. 09:53:14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pl egyik ismerősöm, aki most van kb 15-16 éves, azzal cseszeget hogy fú cod, kis szarosok játszák, stb-stb, az összes sablon szöveg.
És megkérdeztem tőle, hogy hány cod-ot vett a 15-16 év alatt, és ő most amikor játszik az AW-vel pl nem számít gyereknek? az apja is gyerek akinek most szedtem le az iw-t?
Oda szarunk ahol ettünk?
Ha netán valami lenne amiben rossz irányba menne vagy valami érthető magyarázat.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.30. 08:22:41
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Még 1 ganéjt lenyomok FF-ba aztán elkezdem én is.😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.12.29. 19:50:35
Azok alapján mondom amiket irsz, baromi felületesen toltad az egészet (40 óra - nekem 90 volt...😊 )
Mindegy add el engedd el.😊
Ahogy mondtam FF7-et kb 3 hónapja toltam ki. Semmivel sem volt nehezebb, a weapont és 1-2 mellékest leszámítva - ezek mind itt is megvannak.
Az FF nem erről szól, a 7 sem erről szólt.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.29. 19:43:28
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Faszom ebbe az iPhone -ba, egy mondatot nem tudok rendesen leírni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Megnézném videón ahogy pár dungeont kivégzel unottan/ pár huntot megcsinálsz.
Az idő eléggé megszépíti a FF emlékeid, de az FF7 sem volt semmivel se nehezebb a fő vonalon. Ott is a mellékes tartalom volt bika idővel. De 1-2 ellenfelet leszámítva amik valóban szopatók voltak, rutinkattintgatás volt a menügombok között az egész.
10 fejlesztés...Wtf???...😊
No mindegy, azért nem sok játékba tolok 40 órákat, szóval nem volt ez rossz, csak átgondolatlan, már-már félkész.