PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így hogy ki van patchelgetve, + dlc eső,megnézném újra kitolva más karakterrel máshogy rendezgetve 4K-n....
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.31. 21:27:37
Ha hozza külön pozitívum. Ha nem hozza nem csalódok. Csak a DA:I alá ne menjen.
Apropó DA:I mivel january sale-ben kedvezményes pattogok rajta,pc-n csak az alap van meg.
Az kapott PRO patchet, vagyis jobb lett framerate / látvány ügyben a Pro-n?
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.31. 21:20:28
Én meg remélem, hogy nem is próbál a trilógiába ékelődni. Annak ott úgy vége lett. Egy jó reboot jöhet. Megvannak a jó alapok, nem kell olyan nagyon melózni hozzá. Nem a nulláról kell összekaparni valamit, felépíteni apró mozaikokból. Kész van a ME univerzum. A végtelenségig lehetne benne gyártani a magas szintű kontentet.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.31. 21:16:26
A Rise of TR is ugyanaz mint az előd,pár dologban szépet fejlődve. És imádom.
Tőlem lehet ugyanaz csak tényleg ne 20-jára,és tényleg érezni lehessen a fejlődést.
A Mass Effecttől nem várok sokat, nem várom el hogy hozza a trilógia szintjét. Adjon csak ennyit mint a DA:I és elégedett leszek. Változatos,hatalmas világokat,korrekt arttal,elfogadható gameplay-el,és elveszek benne. Ha még ezt sem fogja tudni nyújtani,akkor kasza...
Faszt se tudtok róla, ez a büdös nagy helyzet, csak okoskodtok a semmin. Vagy jó lesz vagy szar. Nincs egyetlen kapaszkodó sem egyik felé.
Konkrétan az, hogy az írópicsa otthagyta, én nem bánom.
2008-ban a DICE fejlesztett egy olyan játékot, amely bár megosztó volt, mégis új élményeket adott, teljesen új volt és sok játékos szerette. Azóta a DICE-től sokan leléptek, jobb sorsú fejlesztőcsapatokba.
2016: Mirror's Edge Catalyst megjelent. DICE játék ez is (tehát azt is mondhatnánk, hogy az eredeti fejlesztőgárda készítette), ám mégis olyan ez a játék, mintha valami kőgagyi csapat készítette volna, akiknek odaadták a Frostbite motort gyakorlásképp. Szinte kiöltek mindent abból a játékból, amiért a 2008-as Mirror's Edge szerethető volt.
És mivel a BioWare-től is számos kulcsember lelépett az elmúlt években (gyakorlatilag az eredeti Mass Effect trilógia rendezője, írója, producerei), így biztos vagyok benne, hogy ez a végeredményen is látszani fog. Már csak névben lesz Mass Effect és sokan a BioWare logó miatt azt fogják hinni, hogy ez az eredeti fejlesztőgárda játéka. Persze vannak ott olyanok, akik dolgoztak az eredeti trilógián is, de biztos vagyok benne, hogy közel sem lesz akkora eresztés, mint az eredeti trilógia bármely része. De majd a marketing eladja és az EA-nak úgyis a befektetők számítanak, nem a játékosok.
Horizonban bízom. Killzone játékokkal nem játszottam, de eszméletlenül néznek ki azok is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.31. 21:07:33
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
/de nekem az a gyanúm, hogy az nem az én posztom volt amire hivatkozol, hanem bandicooté
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.12.31. 18:30:48
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Reméljük a Horizon és a Mass Effect nem lesz halálsz@r, ha végre valahára megjelennek. <#idiota>#idiota>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ezzel zartam a 2016-os evet. 😊
PS: Csak engem idegesit, hogy hogy a feneben tud Lara kesztyu nelkul a sziberiai hidegben barmit is megfogni, nemhogy eles sziklakon, kiszigelleseken elfagyott vegtaggal megkapaszkodni? Egy kurva kesztyut adhattak volna ra, semeddig nem tartott volna. 😞
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A te ujevi fogadalmad legyen ez: nem leszek hisztis 2017-ben! <#pias>#pias><#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.12.31. 18:06:38
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ja megvan, UC4 gyűjtőire reagáltál, csak nekem válaszolva. Bepezsgőzni csak éjfélkor kell <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.12.31. 14:33:08
Mondjuk el lehet rejteni a dobozban.
/mondjuk szvsz a doboz sem szép, de ez már az én véleményem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.31. 13:33:14
Titanfall 2 30 dollár. = ~8.800 / míg magyarba 10.490
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki szintén lehetőséget biztosítana magának ilyen szépen csillogó serleg megszerzésére, annak tudok segíteni egy jóáras lemezzel. Keressen meg priviben. Én azthiszem már kifiléztem<#banplz>#banplz>
És az elusive célpont...Asszem ebbe is bele fog menni 50-100 órácska. Élmény az egész.😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó volt, úgy kb 10 óra van benne, ha ki akarod maxolni. Ez a 100%-os speedrun értékelésem,ez volt az utolsó trófea a platináért. Ha először mész olyan 6 óra kb a mindent felfedezős végigjátszás. Előző részekkel nem játszottam, de utánanéztem,hogy azok jobbak, tartalmasabbak. Hiába,azok még nem Kickstarter játékok voltak. Itt a pénz fele szerintem animációkra ment el. Dobozost nem venném, 2x annyiba kerül mint a digit változat
PSN ID.: Beegabor