PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a rohanj ide..menj vissza mert nem jó a kulcs...meg van a kulcs...menj vissza ahonnan jöttél..közbe kaszabolj pár érdektelen lényt le..jó..megvan 1 ajtó..1 szint..szorozzuk be ugyan ezt vagy 6al.
Kész a chapter 13.
Esélytelen ezt javítani..egyszerűen nem kellet volna 6x ha nem többször ezt eljátszani itt.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Elképzelésem nincs amúgy hogy azt hogy javítanák,de a néma csendet megértem attól nem leszünk előrébb ha hetente elmondja ugyan azt, hogy javítják.
A Chapter 13 a játék alja lett. Mintha kifogytak volna totálisan az ötletekből. Gyakorlatilag annyira az alja hogy annál a résznél még a FF XIII lineáris szakaszait is jobban élvezni lehetett.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Elején vagyok, 5. chapter asszem. Most kaptam meg a Csokóbókat, azokkal csapatom.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.02. 16:07:33
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azért ennél vannak súlyosabb hibái is a játéknak, vagy még csak nem tartasz ott, hogy átlásd.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- kamera borzalom, sosem azt látom amit kellene, ha van 2 bokor, 1 fa a harc területen tuti teljes képernyőn eltakarja a harcot
- töltőképernyők, váltások, fekete képernyők indokolatlanul megszakítják az átvezető / összekötő részek élvezeti faktorát
- zenék lekeverése a jelenetekről lehetne jobb, de ez összefügg a töltő / fekete képernyőkkel
- vagy én vagyok vak vagy most sem lehet eladni kincseket, csak egyenként... miért nem lehet hogy SELL => ALL
- sokszor volt trélerezve az ökoszisztéma, állatok, de annyira nem vág földhöz, ez azért nem kicsit látványosabban meg volt csinálva a Xenobalde X-en WiiU-n ( értsd : jobban elrendezett, sokkal több, változatosabb, élőbb, látványosabb, monumentálisabb terepen )
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mondjuk nekem mindegy, eladtam. Jöhet már bármi.
Folyosó folyosó szörny négyzetet nyomvatartva kitérő fébnyvarázs 4-szer....Folyosó folyosó belépókártya szörny ugyanazzal a harccal...Folyosó kártyával nyíló ajtó folyosó szőrny repeat harc.. folyosó kártya lvl 2 szörny harc...folyosó folyosó..........
Egy dolog hogy van rengeteg olvasnivaló a sztoriról amit sokan kihagynak aztán fingjuk sincs mi miért történik...
De ez a pályaelrendezés ezzel a monoton harccal 2-3 órán át egy dögvész....Szerencsére az egyetlen a játékban. A NG+ majd ha javítják - van rá ígéret..
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Magyar store-ról most vettem meg a Hitman első szezonját, 18-ról volt 9-re leárazva a january sale végett, viszont a letöltésbe csak az intro pack-ot,egy statikus témát és párizst rakta be. A többit így is külön meg kell még vennem??? Láttam,h van külön egy upgrade pack 14-ről 7re leakciózva,amiben benne van az olasz, japán és a többi,de ezeket nem kellene tartalmaznia a teljes első szezonnak????
Szerintem ezt egyedül csak ők fogják tudni megugrani (mármint CDPR), méghozzá a Cyberpunk 2077-tel - valamikor 2077ben <#idiota>#idiota>
Végül ASUS ROG Strix Wireless lett.
Hibátlanul megy PC, PS4 wireless, X1en 1db dzsek kábel az ELITE kontrollerbe és mind a hang, mind a mikrofon perfekt.
Baromi kényelmes, óriási a kagyló része órák után sem nyomja az ember fülét, mert hozzá sem ér semmi. Bőr borítás mindenhol ami a fejhez ér. Jó poén hogy kihajthatóak így simán le lehet tenni bárhova a műanyag felülettel lefele.
Hangzás beszarás jó ( tudom van akinek nem ), de minden a helyén van, gyönyörűen tisztán erős dinamikával szól.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.02. 11:21:19
El nem tudom képzelni ki lesz képes ezt a szintet akár csak elérni és mikor....
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.01. 23:18:57
PSN ID.: Beegabor
Mert ez egy 10+órás trial&error kín lesz a kedvenc műfajomban. Ami ahelyett, hogy teret engedne a fantáziának minden scene-t szemgolyóig fog feltolni análisan, mire majd megleled a helyes kombót/útvonalat/cselekvéssorozatot/akármit. Elpusztítva minden pozitív aspektusát ennek a zsánernek.
Rossz scifit az egyik legegyszerűbb dolog csinálni. Semmi egyebet nem kell hozzá tenni, csak túlmagyarázni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.01. 23:15:29
Vagy neked ők nem a kedvencek? 😉
(oké, a gémpléj az 0 (beyond alapján), de egy igen korrekt interaktív, 10+ órás fantasztikumra miért nem akarsz beülni?)
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.01. 21:29:19
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
WD2-t, és uncsi4-et hírdetek.
Deamúgy u4-ből nem a specialt akartad megvenni?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Resident Evil 7 (PC, PS4, PSVR, Xbox One) – January 24
Nioh (PS4) – February 7 NA, February 8 EU, February 9 UK
For Honor (PC, PS4, Xbox One) – February 14
Horizon Zero Dawn (PS4) – February 28 US/March 1 EU, UK
Nier: Automata (PS4) – March 7 NA/March 10 EU
Max a For Honor csúszhat vételben. Többi első napos.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.01.01. 19:40:14
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Én a magam részéről támogatom! <#ravasz1>#ravasz1>
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A piac nem gondolta ezt, de azt hogy neked felesleges az egyéni probléma. Azért van hogy az legyen, örülj neki hogy nem kell 2 konzol neked.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.01. 17:38:35
Igaza van Kandurexnek, a Sony-nak az MS ebben a genben nem ellenfél,és az MS saját magának csinált elenfelet azzal hogy kiadja pc-re a játékaikat, gyakorlatilag pc mellett az MS gép totálisan feleslegessé vált.
Márciusig vannak dátumok, azután NINCS. Majd lesz, minden évben kialakul az E3ig.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.01. 17:31:30
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ebből, talán kettő teljesül :\ más játékról meg nincs tudomásom vagy még szinte semmit nem láttunk belőle. Szóval fél-negyed fos évnek nézünk elibe.