PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Hogyne. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Idén? Annak kb most álltak csak neki. 2+ év minimum...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TBTPumpa
Hmm, valami elvetemült most (2017-ben) akar PS4 Slim-et venni (hosszabb távra), hogy a Nier/Horizon játékokkal játszhasson. Normális ez?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.03. 17:02:21

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
PC port ugyan úgy X1, PS4el együtt jön, csak az első postból hagyta ki.

Első rész HD verziót toltam, amíg úgy fel nem baszott az esetlenségeivel hogy abbamaradt. Biztos annak az idején non plusz ultra volt, X360on nem volt az.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.03. 16:46:08

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa

Beyond Good and Evil 2 még az idén érkezik, első körben csak Nintendo Switch gépekre.
1 év múlva PS4-re és XBox One-ra (2018), utána 1 év múlva pedig PC-re (2019). <#idiota>

Dettó, ilyen mosott kontrasztszegény szemét.

Volt amíg rá nem jöttem hogy valaki valamit nagyon elszúrt az RGB szintekkel, ha a PS4-et Full-ra állítom a TV-t meg limitedre (ami ugye normál esetben nem jó, széttöri a feketét, clippeli a világosat) a játék életre kel, a fekete fekete lesz, dinamikus, durva jól néz ki.

A játék menüiben persze széttöri a feketéket (azok jól működnek, valahogy a 3d motor számol valamit rosszul), de az pont tökmindegy.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Bandicoot
Igen. Van a gagyi Elite 4 amit sokadjára is az xray-el akarnak eladni. És van a Ghost 3 ami reményszerű ha tényleg hallgattak a közönségre és az első részre hajaz (nem a csőpályás 2-ra.)

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Tikal
mi vaan? két sniper-es játék is van?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TBTPumpa
XBox szerint is márciusban jön:

Totti5
Ready to see more Mass Effect: Andromeda environments and gameplay? Tune in to @nvidia's CES keynote next Wednesday

"kanadai stúdió új Frostbite-ra és natív 4K -ra optimalizált játékából várható nVidia tech prezentáció a környezet részletességére és magára a gameplay-re fókuszál majd elsősorban"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.03. 10:23:43

2017.-ben azért próbáljunk már-ha nem is fog teljesen sikerülni-egy picit kultúráltabban csacsogni. Főleg, mert meg is kért bennünket a hg.
Tatyla
Ha már vissza szólsz valakinek a stílusra azért legyen már igényed és ne menj már át alpáriba.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxyka
Revans? 😄

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Totti5
Hitman topik.<#mf2>

TDC Geronimo
Élveztem/élvezem is, de mint írtam volt baj bőven. Amúgy meg ahogy néztem még hátravan 20+ órányi content endgame után is úgyhogy közel sincs vége.

arty
made in japan

élvezd! <#fogmosas>

Forza.

TDC Geronimo
Hát az látszik is, mert a story 80%-a a "kamerán kívül" történik :/
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.01.02. 23:50:42

n000rbi
Az a hír járja, hogy egy raklap kontentet kukáztak, mert ki köllött adni a játékot.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Visszatérve kicsit chapter 13ra. Sose fogom megérteni, hogy ez kinek tetszett készítés esetleg playtestek alatt? Van ember a világon, aki arra azt mondja, hogy na igen ez méltó ebbe a játékba endgame contenként? Én nem készítő vagyok, hanem játékos, de ha ezt elém rakják playtesten én egyből mondtam volna, hogy kuka az egész. Miért van az, hogy akik ezeket készítik pont azok nem látják, hogy ez egy borzalom? Összességében jó kis játék volt, de megszámlálhatatlan olyan dolog van benne, amivel nagyon mellényúltak és épp eszű ember nem úgy/máshogy csinálta volna. Nagyon látszik rajta, hogy "developement hellben" volt a játék szinte egész készítés alatt.

Kongy
Én meg naivan abban bízok, hogy csak nem akarják elspoilerezni a játékot, és ezért nem jönnek a gameplayek sorban 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
szerintem te a klasszikus hitman trilógiát vetted meg 😉 a mostani meg csodaszép

Forza.

TDC Geronimo
Hát a március szerintem korai. Május környékére várom

Bandicoot
Tps. Nem 1 centiről kell elemezni a textúrákat.
Abszolút nem gagyi, kimondottan gyönyörű főleg avpárizs utáni. Iszonyat tömegjelenetek, stb...

Kongy
Legutóbbi ME is március környékén jött ki, ha jól emlékszem, asszem 5 éve.. Azta, jó rég volt... Jöhetne már az az Andromeda 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Menjetek mar a FFXV topikba, legyszi, unom mar, hogy tiz hozzaszolasbol kilenc meg mindig az elmenyeitekrol szol. Azert van, ott aztan naphosszat elemezhetitek azt az elmebajt.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi
Már a második, párizsi pályán beszarsz. Nekem az elsővel se volt vajom, de biztos igénytelen vagyok, mert nekem a TLG grafja se ps3-as 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Majd meglatjuk.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

En meg nem kepeket latok belole, hanem ezzel jatszom, pron es 4k teven. Es rem szarul nez ki. Olyan gagyi texturai vannak, hogy elkepeszto. De legyen ugy, hogy csak a tutorial palya ilyen fos.de sajnos nem ugy lesz.

Bandicoot
Mindenki szeret nagyot mondani.😊

Bandicoot
Lépj tovább a tutorial pályán. Semmi baj a graffal.

darkSectorxxx
Hát én csak arra esküszöm amit már a storbe-ban látok. 😊
Hálisten a Horizon ott van.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Én is csak pislogtam mikor eszembe jutott, hogy Kandurex azt mondta minek poti a játékba. Én elég sokszor használtam főleg a vége felé. Alacsony HPs partytagok rendre megfingottak...

TDC Geronimo
Hát én láttam képeket Új hitmanből és bitang jól nézett ki főleg pron

TDC Geronimo
lol bebaszna ME jövőre csúszna. Még mindig 2017 tavasz a target, azt szerintem se fogja tartani, de tuti nem lesz 2018as cím...

En most boritekolom, hogy nem jelenik meg iden. De csak, hogy 19-re lapot huzzak, en a Mass Efectben sme vagyok biztos, valami azt sugja nekem, higy lehet atbucskazik jovo ev elejere az is.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.01.02. 19:17:07

A tutorial palyan vagy ket orat elvezkedtem, vagy otfelekepp likvidaltam a celpontot. 😊 Kurva jo ez a jatek, de komolyan mondom, maglyan kene elegetni azt, aki a latvanyvilagert felel. Ilyen ratyadek ronda szar jatekot ritkan latni, az Absolution kulonbul nezett ki. Egyszeruen nem is ertem, komolyan. 😞

Kandurex
Az egyetlen amibe van kihívás. Nincs több.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ránézésre Shiva-ra hasonlítanak. 😄

AntiHero
Nem tudom ki mondta, hogy könnyű az FF XV, de a chapter 14 nem az. Az úton legalább is nem. 😄

De legalább ezt a summont is beadta.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
"Nemrég a Sony egy látványos videóban foglalta össze, milyen konzolexkluzív játékok érkeznek idén PlayStation 4-re, amiben sokaknak szemet szúrt az eddig megjelenési dátum nélkül hirdetett Detroit: Become Human. A kiadó nem sokkal később tisztázta a helyzetet, ez alapján pedig lehet, hogy korai volt az öröm.

A Quantic Dream készülő alkotásával kapcsolatos rajongói kérdést Shuhei Yoshida válaszolta meg a Twitteren, elmondása szerint pedig még nem biztos, hogy 2017-ben meg is érkezik a Detroit. Egyben azt is elismerte, hogy a Sony marketinges csapata hibát követett el, amikor a videóban szerepeltette David Cage játékát, illetve az üzenetváltásból úgy tűnik, a Media Molecule-féle Dreams is hasonló cipőben jár. Persze azért így sem lesz rossz az idei PS-es felhozatal."

Ez az év elég szerencsétlenül kezdődik.....

TBTPumpa

darkSectorxxx
😉

Totti5
Nem erről van szó, de azt is lehet venni 135ért. Az is jó ár.

darkSectorxxx
csakapro

Totti5
85-ért kapsz egy remek játékkonzolt. Az, kurvajó. Az egész genben jó árak vannak végig.

darkSectorxxx
PS4 tv reklám:

Legalább őszinték!
Azzal ér véget a PS4 slim reklám, hogy legyen a tiéd most "hihetetlen áron"!...... végülis, ja! <#miaz>

TDC Geronimo
Pörög a credits. Vége azért kárpótolt a 13as fejezetért.

Bandicoot
Írtam neki hogy kell leszedni,neked is jól jöhet. Automatán nem szedi le az epizódokat,egyesével kell de mindre FREE-t ír.😊
Tegnap este végeztem ki bangkokot (pontosabban csak megcsináltam az erre vonatkozó sztori részt,de van még kismillió dolog rajta), illetve ma az elusive-ot csináltam meg rajta. Még mindig tartom,érte a pénzt.😊

En is most huztam le Ütőembert, complete first season volt rairva, annak ellenere, hogy valoban az mnet csak a letoltesbe. Mivel 50%on 9 ezer, ezert nem lehet az intro es Parizs csak, hisz 18 rugo a teljes pakk. Szoval no para.

Kandurex
Nem. A végére már amúgy is kicsit megutáltam a játékot. Meg amikor beléptem a víz is kivert a buzibár kinézetű karakterektől. És egészen elképesztő módon, az a szerencsétlen aki tervezte őket, a FŐ! képernyőn íratta ki a nevét. Szerintem azóta megbaszták. Sokan.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯