PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Ha van rá zsé, akkor Pro. Sok játék több FPS-sel, nagyobb felbontással, esetleg szebb grafikával fut. Ha nincs rá, akkor Slim és sima között semmi különbség sincs. Előbbi kisebb. Ennyi.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
kriminális 😄
1. Lehet-e egérrel és billentyűzettel játszani valahogy? PS1-gyel még toltam cirka 20 éve és agyfaszt kaptam a kontrollertől. Erős sejtésem, hogy PC-s sok évnyi TPS és egyéb játék után én máshogy nem tudnék játszani vele.
2. Milyen PS4-et érdemes venni? Nekem nem világos, hogy miben tud többet és másik PS4 a többinél.
Kb. két játék miatt venném meg jelen állás szerint . (Inkább 3.) The Last of Us 1-2 és az Uncharted 4.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem tudom, de ez a játék engem annyira hidegen hagy hogy félelem.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.09. 20:17:50
RE 7 collectors... 46k..Játék nélküli....Játékkal 60k. Anyjuk pi***ját....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.09. 18:43:19
Digital Foundry's guide to PS4 Pro game upgrades UPDATE: Diablo 3's 4K upgrade looks beautiful on Pro.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.09. 18:19:15
Az irányításhoz én speciel hozzászoktam, ez sem jobb, vagy rosszabb a korábbiaktól. (azt persze nem mondom, hogy követendő példa, mert bőven lenne rajta mit javítani)
Ezek miatt ne hagyd abba, majd látod a végén, hogy megérte 😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.09. 16:47:46
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Igazából minden nézőpont kérdése!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.09. 16:41:08
Annó a réges régi ha jól emlékszem a prince 3d-ben volt ennyire idegesítő és hasonló a helyzet. És ez már akkoriban is szájhúzásra adott okot. Ha valamivel meg lehet ölni egy játékot amiben pontosan kell xy helyre ugorni az ez...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy ezt én is régen sokszor tévesen írtam, mert valahogy az ember agya jobban rááll, de ja.
Már fiataloknak néztem a sulis cuccait és nen értettem már sok dolgot, amit régen egyszer már megtanultam.
Engem bárki javíthat, ezért soha nem sértődtem még meg senkire. <3
Meg ez a netes szar, szleng meg rövidítések, már kinevetnek a fiatalok ha nem vágod elsőre mi az az omfg meg csi meg bs meg df meg a lol.....
Azt írj magyarul normálisan, a magyar helyesírás a netes fórumok nagy részén nem értik.
Nem sg-re gondolok, hanem youtube, facebook meg a társai.
Facebook-on két csaj írt egymásnak és azt írta: "szeri", ez náluk a szeretlek....
Hánytam is majdnem. De majd kinövik, vagy nem.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az a baj, hogy ez mindennapos, nagyon alap dolog: a névmásokat egybeírjuk az előtte álló nyomatékosító elemmel: pl. ugyanolyan, ugyanannyi, önmagad, éppolyan stb.
Játékosneylvre lefordítva ez olyan, mintha a HDMI-kábelt a kontrollerbe dugnád be.
Ez nagyon alap, na.
ON
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A tiéd hemzseg, Darky, bele se fogok, mert egész nap korrektúrázhatnálak.<#puszi>#puszi>
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Nekem főleg telefonon sokszor szar, vagy ha az ember kicsit sietve, kapkodva rutinból ír.
Nekem is van hogy utólag látok hibát a saját hozzászólásomban visszaolvasva. 😄
Sőtt lehet más damilt vagy orsót kell venni vagy csalikat, mert van ott egy horgász bolt is, csak nem akartam költekezni, amíg nem tudom honnan szerezzek lóvét.
Ugyanannyi, szépen egyben, így a magyar nyelvben...
Annyit állítok, hogy a nagy címeik eléggé egykaptafára készülnek, ha a nyitott világot, a multi előnyben részesítését nézem. Mondhatod most persze, hogy minden játék efelé halad, nem vígasztal.
De egy Ghost Recon esetén BIZTOSAN nem jó ötlet az openworld, nem tudom elképzelni, hogyan működhetne... de majd tuti nagyon taktikusan nyomod le a 127. grind-activityt és biztosan fantasztikusan változatos lesz a kampány is (egyedül).
GR és az R6 voltak a kedvenc játékaim előző genben, mostaniban tottttálisan szétkúrta őket ubi 😞
Pontosabban tök más játékokra elhasználta az IP-t, míg engem, a korábbi részek játékmenetét kedvelőt SEMMIVEL nem szolgál ki.
Kellemetlen.... pedig volt bőven ow ip-jük, nemtom az mért nem volt elég... (wacsdogz, division, farcry, asscreed)
(persze a prevgen pedig a pre-prevgen gr/r6 HC játékmenetét vette el annak kedvelőitől, szal ez valahol még mindig egál 😉 )
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(és amugy egész fix30as, bár nemtom mennyit van a játékban köd és éjjel 😉 )
Forza.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN ID.: Beegabor
Azért van Trial, EA, Alfa, Béta teszt mert változások történtek, új felületek új lehetőségekl nyíltak meg, máshogy kell őket kezelni. Letekerni 1-2-3 fázis multiplayer tesztet + demóval is szórakozni felesleges időpocsékolás. Trial access ebből a szemontból egy jó dolog, jobb dolog. Az EA jó úton jár, kár hogy másik eddig még nem követték.
Régen miért voltak demo-k? Most miért van évente 2 demo?
Miért van trial? Early access, vagy trailer-ekből 10?
Vagy minek tutorial videó egyeltalán? Elég lenne a csend, és csak megjelenne minden amikor megjelenik. <#sir>#sir>