PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Megelőlegezem én a mókát: Ulthane a Darksiders egyik karaktere, valamiért nagyon megtetszett a játékban anno, gondoltam, legyen ez. Aztán jött Darky, és mint mindent, megreformálta ezt is, azóta vagyok Ulthanito, amióta rommá vertem a DaS-trilógia bossait.
Amúgy így nézek ki:
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
De akit ez elrettent nem is értem mit várt. A Killzone-ok sem a hűdecsavaros egyedi történettől voltak jók. Továbbra sem értem mire számított aki emiatt zokog...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
De ezt a tipikus pleb dumát már hallottam máshol is. Legalább van mire fogni, ha a másik jobb. Aztán már lehet találgatni hogy valós-e avagy sem. Pl az Xbox elite kontrollert szívesen használnám ps4-en is és emiatt nem venném meg azt a szutyokkonzolt.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Ha tudom, hogy egy szép szobrot kapok, akkor megy is a CE a kosárba, de az a baj, hogy rettentő kevés szép szobrot láttam még CE kiadásokban és ettől félek. Szinte csak összecsapott, igénytelen szobrokat láttam. 😞
+ A pénzmag is kérdéses, hisz márciusban még egy Mass Effect is érkezik a maga 18 000 forintos árával (PC verzió).
Az amúgy furcsa, hogy a Horizon Zero Dawn Limited/Collector's változata idehaza még nincsenek beárazva. Jó lenne tudni, hogy mennyi az annyi, így durván 1,5 hónappal a megjelenés előtt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.10. 12:58:09
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Azt veszem észre, hogy ahogy öregszem, egyre kevésbé szeretem, ha egy játék nem életszerű. Márpedig, a robotdínó nem az. Persze, most saját magamnak mondok ellen: Bloodborne, Witcher, Das-játékok, Mass Effect, kurvára semmi közük a valósághoz, és a kedvenceim. <#nemtudom>#nemtudom>
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.10. 12:14:49
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.01.10. 10:46:30
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Eleve engem ez a robotdínós marhaság nem fogott meg, egy fokkal jobb, mint a csirkekutya.
De úgy gondolom, hogy akiknek már most nedves a bugyija a játéktól, kifordul majd a falat a szájukból, ha kézbeveszik.
Amire te gondolsz, az egyelőre! <#nezze>#nezze>
Francokat. Horizonnak titokban teli, fordulatos, érdekes stroyt kell felmutatni, hisz egyik trélerben pont ezt reklámozták és baromi hangulatos volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Valójában pénzért juthatsz előnyhöz, mert a csóriknak mint én alapon csak a gyengébb megoldás jut. Pc-n pon fordítva, alapon egyelőség, azt aki szenvedni akar berak egy kontrollert.
Persze a termék létrejötte nem a csalás szándékán alapszik, csak összeségében gáz...
Mindez 2017-ben amikor egy tetves tv vagy telefon képes kezelni.
Konzolon még böngészni se.
Ez olyan csaláshoz hasonló, mint a fizetős extrák a mikrotranzakciós játékokban. Akár más játékát tönkrecseszheted vele.
Esélyt se kap, hogy gyorsabb legyen.
Nem véletlen nem játszom sokat így.
Crysis 2 multi volt utolsó, amiben úgy szedtek darabokra sokszor, hogy killcam-ből látható volt a cucc jelenléte.
Nem azt mondom hogy mindenki aki jól játszik ilyet használ, de párszor nagyon durva helyzetek voltak, amit egyértelműen ki lehetett zárni, hogy ez analog irányítás lenne.
Azt mondom amíg nem lesz alapon bill+egér, én max olyanokkal játszok mint az Uncharted 4, tps nézetből.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.10. 02:06:44
Fakezű csíterek vagytok, szépítheted ahogy akarod. A bénaságodból adódó hátrányod kovácsolod egy hivatalosan nem létező, kvázi tiltott eszköz használatával előnnyé. Te magad mondtad: nem megy a kontrollerrel. Mégis jobb leszel bárkitől.
Ha ez nem csít, akkor nem tudom büdös lófasz az.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.10. 00:28:02
>Lehet sajnos ilyen átalakító gecikkel, és a két kezemmel ölnék meg mindenkit, aki így csítel.
Azért a csít elég túlzás. Persze jó lenne ha a PVP multikban nem a hardver számítana hanem a gyors reakció idő. reflex (vagy hívhatnánk tehetségnek is) De rohadtul nem ez van. Aki jobban bánik az analóggal az nyer azt kész és ezzel mindent el is mondtam. Függetlenül én kitettem pár napja egy képet ide fórumra ,hogy meglett a siege-n a diamond persze nem áltatom magam van mit tanulni. iszonyat nem esik kézre az analog. Biztos az alien újjaim miatt <#fejvakaras>#fejvakaras> Pedig űzőm a ps-t rendesen de ez az analog egyszerűen nem......
A hardveres előnyre visszatérve akkor ide sorolhatnánk még a tv input laggot vagy a 4k-s tv-ket is. Vagy a battlefield esetében a több fps-t. Persze nem óhajtok erről vitát nyitni csak azt szerettem volna megjegyezni hogy ez a hardveres előny már létezik más formában. Akinek a kontroller jön be játsszon azzal akinek az egér az azzal, úgy se natív, ha reflexei és reakció ideje szar akkor így is úgy is lelövöm.
Egyébként német amozonról hétvégén érkezik a Xim4 <#ravasz1>#ravasz1>
Ha megakarsz ölni küldöm a címet <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.01.10. 00:24:19
Online vásárlás! Közel a j?v?.
My streams: https://beam.pro/oriic
Egyedit....Aki azt hitte világmegváltó sztori vagy gameplay lesz az igencsak naív.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2017.01.09. 23:04:08
My streams: https://beam.pro/oriic
Na de mindegy is, igazából igen, sajna ez csak egy áthidalás.....bár ha nem is pc-s pontosság, egy kontrollertől valszeg sokkalta jobb. 😊
Mondjuk nekem egyszerű, mert inkább nem játszom olyannal amiben erre szükségem lenne, a fizetős multi hálisten segít benne. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.09. 22:20:16
U4: már akkor nem volt meg, amikor itt kérdezted.
Lehet sajnos ilyen átalakító gecikkel, és a két kezemmel ölnék meg mindenkit, aki így csítel.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Adott a sima ps4 amiből 1216-osra (ez alatt van 1116,stb ezeket inkább hagyd) vadássz,csendes(ebb), kevesebbet eszik. Használtan olyan 60-70K között reális az ára 500gb/1 terával. A Slim egy csökkentett méretű gép,még halkabb (elméletileg) és még kevesebbet fogyaszt. Használtan ha látsz is vagy 80k-t kérnek érte,újonnan 90 körül van. Ha nem lenne 20-30K-val drágábban ott a PRO, ami jóval többet tud és fejlettebb tech van benne még ajánlott is lehetne...Viszont a pro-t is már árulgatják 100-105k körül használtan,újonnan 115-től 135k közöttig találgathatsz.
Tehát vagy sima 1216-os ps4 60k körül használtan. Vagy pro. A Pro-hoz még annyit hogy fhd tévén is kijön a fölénye a sima ps4-hez képest, főleg a jövőben megjelenő címeknél,de a régebbieknél is. A pénztárcádat meg te ismered. Slimre pénzt ne dobj ki főleg ha 2-3 játék lesz a cél.
2. Van 3 PS4, van a sim, és a slim (mint a régi konzolok slim változatai, kisebb, kevesebbet fogyaszt, olcsóbb a gyártása stb), ezek ugyanazt tudják technikailag....és van a PS4 Pro, amiben húzva van a proci, és egy erősebb GPU dolgozik, ezt viszont másképpen használják ki a játékok, a hozzájuk készített peccs, támogatottság függvényében.
Pont ma lett linkelve, hogy a PRO mit tud a sima PS4/Slim-hez képest
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.09. 21:20:56