121469
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
TomStorm #117190 Most kipróbáltam offline-ba hát ég és föld csak ugye online karaktert nem válthatsz offline-ba..
Pc-n lehet hogy jó ott nem is panaszkodnak de Ps szar.
Arra meg nem várok hogy kijavítják majd.
Szerintem Ladder-t azért nem teszik be mert tudják hogy nagy a probléma online.
És mindez Privát! game-be van party finder-be el se tudom képzelni mi lag lehet:D
Úgyhogy marad az offline ott nincs gond -
hmm..fura... nekem PC-n egyszer se volt lag/rubberbanding problémám - kivéve launch napja, mivel akkor a szerverek se mentek :DD
azóta mindig játszom hetente párszor, de akkor lehet csak szerencsém volt eddig...
/a szeptemberi beta az laggolt viszont valóban még nálam is/
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.10. 11:37:24 -
TomStorm #117188 Másnál is lagol D2 Resurrected?Act2-nél már játszhatatlan mert egy kis késés is halál:(
Lehet Ps-en az online mod felejtős lesz így:( -
jah-jah, én mászterrészre kértem, de PS5-öt kaptam ...fura :D de mindegy, duzzogva elfogadjuk :D
alap, írom majd az észrevételeket :) elvileg pénteken 12:00-15:00 között lesz az első etap, ha a szerverek is úgy akarják, utána tudok majd nyilatkozni
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.09. 22:01:53 -
Sajnos én sem kaptam kódot. Azért aki bejutott, az majd megírhatná ide a tapasztalatait. Köszi előre is ;) -
Ha van olyan hülye aki ennyiért megveszi..akkor jól teszik. -
Scalperek meg már 90usd-ért árulják a kódokat. Beszarok ezen a világon. -
Mert balfasz banda… -
Már az ismerősömnek adtam. :/
Nem tudom miért küldtek amúgy ugyan arra az email címre 2 kódot is.
-
Én is jelentkezek kódra akinek nem kell.
Hátha mégis tévedek és nem egy DaS 3.5 -öt :) -
Akkor elküldhetnéd… átruházható simán. -
Ide meg màr a 2. Kódot küldték. Màs is kapott 2 kódot? -
Nekem is. Mondjuk XBOX-ra nem kaptam, csak PS5-re, de odaseneki. Megnézem, hátha belémhúzza a hypeot, ami egyelőre messze elkerül :D -
Na bmeg, nekem meg semmi. BB, DeS plat nem elég, köcsögök? -
Itt is jött a "You have been selected". :D
Első 2 nap mondjuk én pont dolgozok.. De majd Darky játszik maximum helyettem. -
ja-ja, nagyon durván BB-ripoff, de ez nem feltétlen baj :D
kb még a mozdulatok is ugyanazok, meg ahogy fröcsköl a vér - meg kicsit amúgy Nier: Automata meg Dishonored is beugrik... fasza kis egyveleg, kérdés, hogy mennyire fog működni egy ilyen kis studiótól :D -
You have been selected!
hoppppá, ciccent az Enden Ring network test kód :D pedig már kezdtem letenni róla...
-
Nekem így első blikkre elég olcsó BB-klónnak tűnik. Még az ellenfelek mozgása/fegyverzete is hasonló. Az assetekről ne is beszéljünk, a szekereket mintha egy az egyben a BB-ból emelték volna át. :D Ettől persze még lehet jó. -
Ezt tavaly mutatták asszem, brutál hangulatos! -
Az lesz a trick-weapon :D -
Az orrunkat is tudjuk benne növeszteni ? :) -
Néztem tegnap ezt a videót. Ígéretesnek tűnik, és ez mellé szerintem egy jó történet is párosulhat. Nálam felkerült a listára. :) -
Ez már jobban érdekel, mint az Elden Ring. -
ááá, alig BB-vibes... :D nekem bejön, bár sosem tudtam elfogadni eddig egy nem From-féle soulslike-ot, de ebben valamiért reménykedem... :D -
Patch híján sima 1080p, de recés mint a fene + a 30 fps lock pont ugyanolyan hibás, mint PS4-en (konkrétan forgatod a kamerát és akad).
Pop-int vagy flickert még nem láttam.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2021.11.08. 11:10:20 -
TomStorm #117164 Csak egy kicsit mellélőttem Nightmare-el kezdésre:)
Ez nem az Isten leszel szkriptelt D3 hanem a nyers,küzdős D2.
Remélem D4 erre helyezi az alapokat.. -
TomStorm #117163 Azt mondjuk nem tudom miért Ps-re vettem.4K nincs esetleg quality módban de úgy vállalhatatlan.
DS5 amit ugye nem támogat(nem is értem miért mikor a Ps5 változatot töltöttem le de mind1).
Lag van..
De ezektől függetlenül nagyon élvezem:D -
Jaja, sőt még olyanabb. 30 fps-t is nehezen tudja tartani, és recefesztivál van sajnos. Igazán ráférne egy patch. -
TomStorm #117161 Sajnos igen -
robicarlos6 #117160 Már megtaláltam.
Konzolvilágban (vagy bárhol máshol) mikor szokott feláras (9000ft/év) ps+ akció lenni? Legközelebb mikor várható kb karácsony vagy egyéb "ünnep"? -
Bloodborne tenyleg annyira gyatra Ps5-n mint ahogy redditen irogatjak? Kiakarom tolni ezen is de most elbizonytalanodtam,olyanokat irnak hogy low res texturazik,popup-ol,flickering,beesö fps... -
robicarlos6 #117158 Biztos én vagyok a kretén vak, de ps5-ön hol a fenében kell ismerőst hozzáadni a profilomhoz? -
a lootra en sem igy emlekeztem, eleg sz.r :D diablo3 elkenyeztetett
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2021.11.07. 17:02:24 -
Grafikailag tényleg állat lett! Le a kalappal előttük.
Többihez nem igazán nyúltak, volt olyan hét, hogy nem tudtam játszani, mert nem fértem fel a szerverre, aztán többször előfordult, hogy átmentem egy portálon és a túloldalt már halott is voltam, ott várt 30 ellen, moccanni sem bírtam, reagálni meg pláne.
Nekem a loot most is olyan fos, mint 20 éve, eljutottam Baalig, íjjász amazonnal és gyakorlatilag csak karcolgatom a bőrét, mert egy kib@&@tt fegyver nem esett, amivel lehetne aratni. Persze nem vagyok egy pro diabloista, nem ismerem a játék minden mikrorészletét, de ne kelljen már Baalt 2 órán keresztül kergetni, 4 klónját lelövöldözni, még ő maga tök vidám, persze megölni nem tud, mert ahhoz túl kiszámítható.. -
én nem tapasztaltam semmi problémát online (PC), nincs is offline karim :D
leszámítva, hogy hétvégente belépéskor egy fél órás sor fogadott, de elvileg ez is javult sokat mára már -
TomStorm #117154 Blizz szervert leszámítva:D
Egyelőre offline a jó megoldás.Online van lag/karakter teleport! -
TomStorm #117153 D2 Resurrected nagyon jó lett!Így megcsinálni egy 20éves játékot nem semmi.
-
-
Én ezt a Martinozást egy jó marketing fogásnak vélem, semmi többnek. Bár nyilván a sztoriból nem mutattak sokat, de ha a DaS játékokat vesszük, akkor sosem a nagyívű és intrikákkal teleszőtt sztorikról szólt. De ne legyen igazam. -
Nekem nincs bajom a grafikával illetve az animációkkal.
Engem az sokkal jobban érdekel, hogy Martin mit tett hozzá a történethez, vagy csak egy reklámfogás volt-e a nevének a használata?
Kíváncsi vagyok erre a nyílt világra, a craftra, a lopakodásra. Ha ezek jók lesznek, akkor sikeres lehet a játék, ha nem, akkor tényleg csak egy ctrl+c majd ctrl+v lesz...
Ha bejön ez az új rendszer, akkor pedig jöhet egy olyan játék fejlesztése, ahol a régi generációt elengedik és csak az újra fókuszálnak. Ott már én is számonkérném a már általad említett dolgokat.