121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
LBandi77 #117033 Nagyon jó a buli,még olvasni is fáj. -
Evoluti0N #117032 Kill me pls. Többek között az ilyen faszságok miatt unfavoltam az Eredeti Játékaink OFF csoportot, erre most már itt is Grebber Show megy. -
#117031 Az, hogy dolgozol kényszerből hogy enni tudj nem jelenti hogy becsülöd. Főleg nem másét. Eléggé nyilvánvaló abból ahogy beszéltél mindig is és most is.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2021.10.24. 09:27:05 -
robicarlos6 #117030 Dehogynem, vádaskodsz itt a warez szövegeddel..szóval nem kell terelni.
"Ingyenélő vagy, aki nem becsülöd a munkát. Tény" Semmiféle tény nincs mivel ingyen élni nem lehet. Kell rezsit fizetni ételt venni stb. A munkáért meg jár a fizetés amit én is kapok amiből élni tudok szóval ha nem becsülném nem csinálnám.Szimplán amit utánam dobnak olyanért nincs kedvem fizetni..szóval keressél más dolgokat amiket tényként tudsz közölni mert ez nem az. Szóval ja semmi se változott ködösítesz jobbra balra -
#117029 Nem hazugság amit most írtál pont alátámasztja amit én írtam. :D Ingyenélő vagy, aki nem becsülöd a munkát. Tény. Semmi sem változott.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2021.10.24. 07:43:12 -
#117028 Ismerjük egymást régóta itt fórumon, tudom milyen az izlése, nem az izlése a baj, hanem hogy aszerint nem fogad el mást. :)
Tökéletesen tisztába van ezzel ő is, csak direkt csinálja.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.23. 23:56:15 -
#117027 Ezt mondom te végigmész minden szüretlen minőséget nem ismerő címen (mivel kizárt hogy 4000 jó cím legyne a listáddon mert nem létezik ennyi), az hogy egy játékot vagy stílust szeret valaki, a rossz játékokat kötelezően nem fogja játszani... mert tesz különbséget köztük... de ami jó azzal akar játszani.
Nem vagy függő ebben igazad van. -
#117026 Dark, pls ne etesd már a srácot. Így is teleszarta már a fórumot. Sosem győzöd meg, nincs értelme. Csak olvasd el, amit ír és ahogyan írja azt és látni fogod, hogy szélmalomharcot vívsz. Köszi! -
robicarlos6 #117025 Ez elég szép sületlenség megint.. Ugyanis ha valaki szeret egy kategóriát akkor kurvasok játékot kell szeretnie..Ezek szerint nem. Én szeretem az fps-t ..nem 3 db van belőle az is biztos.. csak mondtam egy kategóriát
Számomra is vannak ingyen se kell játékok ilyenek a okádék only multis coopos bármik, szimulátorok, meg a játszhatatlan mert baszott nehéz kardozós kalandcímék meg még van egy pár...és lásd mégis van az a 2500 + 1500 a vásólistán... szóval nagyon érdekelne milyen szeretet az amit te művelsz
"te meg nem konkrét játékokat szeretsz" Professzor úr örülök hogy jobban tudja miket szeretek
"Lefogadom ha nem tudnál játszani 1-2 hétig semmivel az se zavarna. :)" Ez az orvosi eset már. Függő vagyok de ennyire még nem..
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.10.23. 23:20:24 -
#117024 Ezért mondom, az hogy szeretsz játszani, az nálad azt jelenti hogy 2500-ból ami esik puffan.... maga az unaloműzés...
Másoknál nem mindegy mivel játszik mert nem maga a tevékenység a szeretet, hogy pörög a gép, hanem vannak játékok, amiket konkrétan szeret és nem mindennel játszik...
Neked azért jó 4 év múlva mert nem magukat a játékokat szereted, nem adott játékokat.
Ha érted mire gondolok... valakinek meg egész egyszerűen ingyen se kellenek játékok, mert nem mindegy mivel játszik, mert van egy kialakult stílusa, amit szeret, de azokat nagyon... te meg nem konkrét játékokat szeretsz, vagy nem annyira mint más néhányat a sokból.
Lefogadom ha nem tudnál játszani 1-2 hétig semmivel az se zavarna. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.23. 23:11:47 -
robicarlos6 #117023 "de meg kell értened hogy a nagy részük mivel szeret játszani ez miatt megvette a játékokat és nincsen backlog... olyan van ami behúz ingyen de nem érdekli."
Hát akkor eme népeknek elég szegényes lehet ez a szeretet játszós világi game kulturája...nekem itt ez a 2500 game + 1500+ a kívánságlistán van... Tegye már fel a kezét itt bárki aki mivel szeret játszani legalább 300-400 játékot tol le évente... -
#117022 Nem sértegettelek.
Valamint, bocs de te írtad és indítottál hogy lenézed azt aki igazán szereti a játékokat, annyira hogy szeretne játszani velük amikor lehet, mert nem tudhatod mikor történik valami és lehet még amíg van rá lehetőséged át szeretnéd élni az élményt.
Te is szeretsz játszani, nem erről van szó hogy nem, csak közel sem úgy mint aki szeret egy játékot.
Te mindegy mit indítasz el, szeretsz játszani.
Másoknak nem mindegy, mert nem érdekli az hogy darabszám és akkor majd elindítok valamit.
Te abból indulsz ki hogy a játékosok akik játszanak halmozták a backlogot évekig.... de meg kell értened hogy a nagy részük mivel szeret játszani ez miatt megvette a játékokat és nincsen backlog... olyan van ami behúz ingyen de nem érdekli.
Nem számít az hogy free attól még nem fogja érdekelni a user-t egy számára idegen stílusú játék...
Nem faszság amit írtam, csak szubjektíven ítélkezel és ezért nem érted meg a másik oldalt, nem tudod elfogadni a másik szemszöget... én a tiedet elfogadtam, az egy dolog hogy nem ugyanaz a véleményünk, de ezek szubjektív vélemények, ettől még nem kell a másikat jellemezni úgy, hogy az hülyeség.
Én nem mondtam semmi hülyeséget.
Csak anynit, amit te is elismersz, hogy te nem szereted annyira a játékokat hogy megvedd, mert várod már hogy játszhatsd.
Szeretsz játszani persze, de az egy más szeretet.... a tartalomtól független. -
Redbulldozer85 #117021 Nem kell semmit megvenni teljes áron, de akkor egyre több Days Gone játék lessz ami nem kap folytatást! Phelan jobban belelát a szakmába,és ő 40-50e játékokat sem sokalná.
-
robicarlos6 #117020 Igen nyilván azért nyomom a boxot most is napi 10 órát mert spórolni akarok... gondolkozzál már mielőtt faszságokat írogatsz
Szóval továbbra is a szeretek játszani nem egyenlő azzal hogy mindent azonnal kell megvenni..
Te ugatod hogy nem szeretek játszani akkor én meg ugatom hogy ez faszság és felesleges pénzszórás..nesze. Győztes nincs sose lesz
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.10.23. 22:30:12 -
#117019 Abandoned esélyes! -
#117018 Mit ordibáltam rád és mikor?
Áh értem szóval tisztában vagy mindennel és direkt van ez.
De pont ezért hiszed hogy te szeretsz játszani... amit a komment közepén írtál... te nem játszani szeretsz, hanem sprórolni.
Ez akkor így 1:1. :) -
#117017 Az október 27.-ei State of Playen el tudnék viselni egy kis Elden Ring videót. Csak pár percet :)
De állítólag lehet ismét mutatnak valamit a Little Devil Insideból és a Forspokenből. Bármelyiknek tudnék örülni ebből a 3 címből. -
robicarlos6 #117016 Rám is ordibáltok mindent mit gondoltok vissza nem fogjátok kapni? Ez oda vissza megy tudod mint oviba. Annyi biztos és sose leszek olyan hogy kiadjak valamiért 20k-t amikor tudom ha várok ingyen hozzájuthatok..Az én szemszögemből ez full hülyeség.
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.10.23. 20:14:54 -
#117015 Persze ezzel semmi gond, csak ez ugye a te szubjektív hozzáállásod, ezzel semmi baj, csak sok mondatban ez végett úgy tűnik külső szemmel hogy a többi vásárlót mintha kiviccelnéd, vagy mondjuk butának tartanád mert nem így van mint te... lehet nem direkt csak így tűnik a kommentekből.
Engem ismersz már, nem veszem fel ezeket a dolgokat, csak sok embernek mondasz ez által ítéletet, ami nem igaz, csak szubjektíven így látod őket. Minket.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.23. 19:39:45 -
robicarlos6 #117014 Látod engem az ilyen dolgok nem érdekelnek..mi lesz tolva meg mi nem. Pont ezért nem adok ki egy fillért se értük.
#117013: PS5-öt meg azért a kb 20 játékért vettem amit úgyse portolnak pc-re. Szerencsére nagytöbbsége benne van a ps + kollekcióba így aránylag olcsón megúszom. De így is bukó lesz mert ha azt veszem az éves ps + pénzbe került meg a konzolt majd csak bukóval lehet adni ez a 20 game is benne lesz vagy 40-50 ezerbe
-
#117013 Amúgy tudom ez nem fer kérdés, de a 2500 játékból mennyit fogsz végigjátszani?
Vagyis nem most mennyit vittél végig, hanem mennyit fogsz befejezni?
Illetve nem rám tartozna, de ha tegyükfel van 2500 játékod, akkor a PS5 megvásárolt ps játékokkal együtt mire kellett?
Eskü nem rosszból kérdezem, csak kíváncsíság, hogy játék pazarlás, de venni egy konzolt pár ps játékért, ha nem tartod meg?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.23. 16:39:30 -
#117012 De ezt mondom.
Nem támadni akarlak, nem lenézni vagy csesztetni, csak azt hogy te ne ítélkezz azok felett akik másképpen gondolkodnak.
Persze neked van 2500 játék felhalmozva, elleszel sokáig, de ez te nálad van, akiket meg megemlítesz, hogy kidobnak pénzt, azok nem tehetnek róla hogy a 2500 címből őket csak mondjuk 30 érdekel, de azokra nem sajnálja a 60 euro-t mert lehet elkölt annyit mint neked a 2500 játék amennyiért beszerzed, de ha 2500 játékból 30 érdekli nagyon de azzal nem 4 év múlva szeretne játszani, mert lehet 4 év alatt meghalsz... baleset, betegség stb. akkor neki az a tartalom élmény kell, és amúgyis támogatja a csapatot a folytatással.
Bármit gondolsz, te nem szeretsz annyira egy játékot se mint itt sokan, mert nem írnál ilyeneket, hogy hát majd egyszer évek múlva.
Ezt ne vedd rossz néven én a te szubjektív dolgaidat soha nem ítéltem el, amit írtam, az arra vonatkozik, hogy sok embert ez alapján skatulyáztál be, pénzpazarlós embereknek. Meg fétis, meg a többi szó.
Ez nem fétis. Csak szimpla hobby, amit szeretünk. és áldozunk rá. -
robicarlos6 #117011 Igen az voltam régen. De mióta win 10 létezik "megtisztultam" game téren. Mivel pont ezt mondom pc-n értéktelenek a játékok..pár év alatt be tudtam szerezni ~1300 játékot ingyen...vagyis még kerestem is vele...
Szóval terjeszd csak a hazugságaidat bármerre attól még nem lesz igaz
#117010: Mind írtam nekem ez nem vallás ,nem fétis, nem verseny, 2500+ játékom van hidd el pont nem a legújabbakra van azonnal szűkségem...
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.10.23. 16:23:57 -
#117010 Ha nagyon szeretnél valamit azzal nem akarsz várni.
Játszani biztos szeretsz, de úgy hogy mindegy, azzal játszol, amit éppen megszerzel olcsón vagy ingyen.
De az aki szeret egy játékot, nem sajnálja rá a 60 eurogt se mert télleg nagyon szeretne játszani, támogatni a fejlesztőket.
Csak arra mondom hogy egy-egy számodra érdekes cím ha nagyon fontos lenne, akkor eszedbe se jutna várni éveket.
Az ha szeretsz valamit és megveszed az nem pénzkidobás.
Egyrészt ez szubjektív ugye, hogy mi mennyit ér.
Minden pont annyit ér amennyiért megveszik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.23. 16:25:06 -
#117009 +1 -
#117008 Mondja ezt egy warezmachine aki nem becsüli a munkát, sem másét akik éveket tesznek bele a játékokba. OMG. annyira tipikus :D -
robicarlos6 #117007 Én is szeretek játszani.. szóval semmi összefüggés nincs eközött és a 0 day pénzkidobás között.
Ahogy nézem nagyátlagban ez nektek verseny mintsem szeretek játszani...főleg ezeket a ps címeket látszik már nagypofával megy a "de jó nektek 4 éves játékokat tolhatjátok amiket csak az nem játszott ki akiket nem is érdekelt" és egyéb fellengzős baromságok..
-
#117006 A Kena végül olyan sikeres lett a kasszáknál, hogy a Grier testvérek úgy döntöttek, hogy az Emberlab átmegy fulltime videójátékfejlesztbe, és otthagyják a filmes szakmát. -
#117005 Azt mondja ndod most hogy ha egy multiplatform cím PC-n iszonyat bugos vagy szarul van optimalizálva, akkor a pc-s usereket ez nem érdekli?
Ez tuti biztos?
Ha nagy a gáz, akkor látszik a nem tetszész, ahogy a Cyberpunk-nál is, mindenki megvette.
Én pont ellenkezőleg látom.
Manapság nem lényeg mennyire rossz egy játék, ha van mögötte egy név, akkor megveszik, aztán max később neten dislike-olnak.
Valóban 3-4 év akár és PC-n esélyes a bundle, de abból indulsz ki akik nem szeretnek játszani.
Az unalom űzés más kategória.
Aki szeret játszani az nemhogy 3-4 évet nem vár de sokszor 3-4 napot se... :) -
robicarlos6 #117004 Rajtad kívül ember nem létezik aki giga pc-s eladásokról beszéltne. Itt arról van szó hogy most már pc-n fog sokkal jobban fogyni a jelenlegi ps-es eladásokkal ellentétben..Ezeknek ugyanis ez a célja a már haldokló eladásokat felfrissíteni "izomból" -
#117003 Ezek a GIGA pécés eladásokkal a porba lettem alázva by sony :D
/oké, az enkóron elment további 30e darabokat nem számoltam. My bad :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.10.23. 13:33:40 -
robicarlos6 #117002 Hagyjad már ezt a 30%-ot mivel évek óta ez nem igaz..Olvass utána aztán gyere vissza és beszélgethetünk.
A nagy címeknél már csak az előrendelések alatt 25% később meg már csak 20%.. De ott az epic is ahol szintén árusítva lesz ott meg csak 12%
"Szóval a pécés piac a sony szempontjából a fos ár és a nevetséges eladások lápvidéke."
Ezzel meg csak magadag égeted továbbra is mivel játékról játékra a nagy szonicskád cáfol a fosba téged. Stand up videót küldhetnél a showder klubba ilyen poénokkal szerintem simán bekerülnél a tv-be akkorákat nyomatsz itt. -
#117001 A teljes ár pécén azt jelenti, hogy $50-30% a steam haszna. Szóval a pécés teljes az, amit a sony a saját storjában 1 év után kér a játékaiért akcióban, de pl. a Demon's Souls 1 éve nem képes ezt az árat elérni. Szóval a pécés piac a sony szempontjából a fos ár és a nevetséges eladások lápvidéke. Ez után kapkodnak két kézzel :D És ebből a nyomorult Demon's Soulsból úgy ment el másfél millió (a nagyja telibeáron, $70-ért), hogy összesen van 10 millió gép ami egyáltalán futtatni tudja.
Ki kellene adni pécére. Ott lakik a gigabiznisz :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.10.23. 13:15:32 -
robicarlos6 #117000 Bármennyire is személyeskedni szeretnél ez már ott kibukik hogy pc-n az az 1-2 millió eladás a ps címekből mind teljes illetve fél ár körül van és nem filléres bundle áron vagy ingyen beszerezve.. Szóval ami nem igaz azt nem kéne erőltetni.
A grebber féle pl azóta is vár a GTA 5 jóárazására...ez eddig nem jött el...miközben mások veszik 30 eurokért a mai napig.
Horizon pl pc-n 13.5 euro volt a legolcsóbb amiről tudok...2-3 év és értelmes ára lesz ennek is.
Death Stranding meg 18 euro körül volt legolcsóbban. Ez is 3 év legalább míg emberi ára lesz.
Szóval a sony véletlenül se engem és a hozzám hasonlókat akarja megszólítani (márha létezik még egy db hozzám hasonló)
De ha van még poén ahonnan ez jött toljad be röhögni mindenképpen jó lesz rajta -
#116999 Miután eladta a sony pécére a mind a kegyetlendurva 2 millió lasztofaszát, utána egy uncharted tematikájú f2p battleroyale-t kellene kiadniuk steamre, ahol majd ratchet meg rivet skineken fognak árulni a pécés játékosoknak. Innen fogjuk tudni, hogy a sony hajója révbeért! Jimbo kapitány megcsinálja! DDD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.10.23. 10:19:37 -
#116998 Én nem olvasom az sg-t már egyáltalán, de ezt azonnal tudtam én is :DD A fillérbaszás azonnal lebuktatja, akár hány néven jelenik meg :D
Namost mennyire nagyon durva, hogy a sony húzásait velem szemben mosdatja és védi grebber? TUTI sikerre ítélt receptre talált Jimbogyerek! Megtalálta azt a réteget, akikből HÜLYÉRE fogja magát keresni a sony! -
#116997 Épp ezért nem fogynak ezek pécén. Akit érdekeltek ezek a játékok, azok már rég megvették a playstation-jüket a pécé mellé. A többi meg egyszerűen leszarja, vagy marhára ráér neki. Ez a FOMO dolog pécés körökben nem működik. Ott szépen rászoktatták a népet, hogy a játékok ára 1 év alatt az egytizedére hullik a porba.
Az meg hogy mennyire jár ezzel az egésszel jó úton a sony szerintem a legjobb lenyomata, hogy az ilyen a tartalmat telibeszaró, minden fost kétpofára zabáló, csak az elérhető legalacsonyabb árral foglalkozó grebberféléket is már meg tudja szólítani, a hozzám hasonló rajongókat, akik viszont day1 vettek mindent, egyre kevésbé. -
robicarlos6 #116996 Aki pc-n játszik azt nem igen zavarják ezek a dolgok. Ha nagy a gáz persze látható a nem tetszés nyilván.. De nem mindegy hogy pl egy multiplatform címet ps-en 4 év múlva megvehetsz 3-4 vagy x ezerért és pc-n meg beküldték filléres bundleba amit okoskodva ingyen szerezhetsz meg.. -
#116995 "meg hogy sokkal előbb értéktelenednek el a játékok mint konzolon"
Na de ez nem egy pozitív dolog, mert ez sokszor a gyengébb optimalizálás, vagy sok estben a szimplán gyenge játék miatt van, illetve hogy ha nem veszik őket.
Mondjuk ez a Call of Duty-kat nem fenyegeti nagyon...
-
#116994 ;)