PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kontrollerek kanyarban sincsenek a PS5-höz, ez igaz. Az egyetlen jó hír, hogy simán használhatod a régiket hozzá, ha az az egy plusz funkciógomb nem hiányzik neked. Nem kell újat venni, rádugod a 10 éves xbox 360 kontrollert és megy simán.
Szerintem esztétikailag a PS5 szebb, jobban mutat. A box inkább funkcionálisan jobb.
Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2021.09.02. 08:52:49
Természetesen pozitív, hogy a gép kisebb és kevesebb helyet foglal és a megjelenése valahogy élőben jobban bejött, mint azt a képek alapján vártam.
Ami csalódás, bár tudtam, hogy ez lesz, hogy a kontroller még 2021-ben alapból elemmel kellene működjön. Persze vettem hozzá tölthető aksit. Értem, hogy jó pénz jön be a Duracelltől éves szinten az MS kasszába, de nálam azért ez nagy fekete pont. A kontroller fogásra jó most is, régen is az volt, az hogy van rajta egy új gomb, és kicsit módosítottak a dizájnon az nem oszt nem szoroz. Játékkal ma kipróbálom, de ott is tudható, hogy azért a PS kontroller képességben jobb most.
A csempés felület és az egész megjelenése a menünek és annak a használata szintén a mehhhh kategória. Nem vált be se a PC-s oprendszerükben, se telefonon, se laptopon ez a csempés megoldás, és itt is bután néz ki. Nem is értem, hogy ezt miért ilyenre csinálták. Ma még megnézem mit takar a testreszabás, remélem nem csak annyi lesz, hogy a csempék színét tudom változtatni. A PS-hez képest ez a menürendszer kb 10 év visszalépés. (Elvileg jön valami új felület, remélem alaposan átgyúrják, ráférne.) Persze ezt is meg lehet szokni, de azért nem egy 2000 Ft-os a tetriszt futtató gépről beszélünk.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Így simán kipörgetem a Psychonauts 2-t. Amúgy a platforming részeknél meglepően balfék vagyok, valszeg régen ilyenek voltak a játékok és elszoktam tőle már, és gondolom a fejlesztők nem akarták túlmodernizálni a game-t 😄 De egyébként meg művészetileg, hangulatilag, hatalmas játék sztem.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2021.09.01. 08:21:35
A legfontosabb ugyanakkor az, hogy a MS minden first party játéka day 1 ott lesz a game pass-on. A sonynál erről szó nincs. Ha új Naughty Dog játékot akarsz, akkor az 70 euró lesz a havi 10 eurós PS now előfizetés fölött. Ha Starfieldet akarsz, akkor elég csak a GP előfizetés.
Ezt sosem értettem amúgy, hogy ki és miért vár választ a game passra amikor a ps now sokkal jobb. Igaz tosznak elérhetővé tenni itthon, de a felhozatalt tekintve szerintem lazán üti a game passot. Egyedül amiben hátrányt szenved nem igen tesznek bele 0 day címeket
Majd amikor 2-3 játék meg + kontrollerrel lesz 150 na akkor lehet benevezek majd én is<#eplus2>#eplus2>
De ez miatt a nagyon kis üzletekbe meg lehet megy pár darab de mivel nem ott rendelnek elő ott készleten lehet hamarabb, annak aki nem megy a tömeg után. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ezek szerint a magyar ps közönségnek kb only a konzolvilág létezik mert a magyar ps5 rendelések kb 99%-a oda ment ezért a 4 hónapos csúszások minden máshol meg gyak. folyamatosan van ps5 1-2 hét alatt. Ezt jó tudni.Elmenteni agysejtbe hogy ps6-nál majd a legutolsó zugboltba kell megrendelni majd és tuti kapunk ps-t
Final Fantasy VII Remake/Tales of Arise superior verzió/Horizon Forbidden West jövök! <#circling>#circling>
Huhh, most előtört belőlem a gyermeki lelkesedés!<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.08.31. 10:57:00
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Köszönöm!
Platinumshopnál és a Konzolvilágnál leadtam rá rendelést. Talán Karácsonyra jut egy példány belőle. <#idiota>#idiota>
Mondjuk a Tales of Arise-t jó lett volna PS5 gépen nyomni a jövő hét végén, de ez szerintem csak hiú ábránd marad.<#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.08.31. 09:35:55
Illetve hol lehet mostanság PS5 lemezes konzolt venni (elsősorban boltból és nem hirdetős oldalakról)?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.08.31. 08:37:58
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
azert remelem nem fog... 😞
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.08.30. 18:45:02
Amúgy aki elsőre végigtolja, legalábbis ezt állítja, az szerintem azt hiszi, hogy az első halál után kész is, kb. mint mikor a Nier Automatát abbahagyták sokan az A Ending után.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
de amúgy tök igaza van Kandurexnek, az ilyen nagy kussok után jönnek a nagy csúszások, viszont reméljük itt most tényleg minden flottul megy 😊
amúgy szeptember 30.-október 3. között Tokyo Games Show, szerintem ott 100%, hogy kintlesz a Namco a cuccal (pont ők ne lennének? 😊), és talán többet tudunk majd róla már 😊
viszont grafra fixen visszalépés lesz a DeS remake-hez képest, de mindegy is, csak JÖJJÖNMÁ! 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.29. 13:21:25
Illetve már lenyilatkozták több alkalommal is, hogy a játék fejlesztése a COVID miatt már csúszott annyit, hogy több csúszással nem terveznek. Persze ettől még bármi megtörténhet. 😊
PSN ID.: Beegabor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯