PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Van esetleg valakinek ilyen fülese? Mivel elég drága cucc, több forrásból szeretnék róla véleményeket. Jellemzően a tesztek ódákat zengenek róla, illetve már két embertől is hallottam, miután felvette, hogy többet más fülesről hallani sem akar!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Egy kis segítséget szeretnék kérni a share play-vel kapcsolatban.Velem osztják meg a játékot és folyamatos microlag van.Amikor én osztok meg az hibátlan.A Teszt 160/60-as netet ír nat typ:2-öm van.Mi lehet a baj ? Másnál volt hasonló? Megosztó nete jó,mással is próbálta ott nem volt ilyen probléma,sőt akivel próbálta neki csak wi-fi-ről ment a net és nem volt vele baj.
Köszönöm előre is.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem. Azt sajnálom ami nem lett, pedig az előzmények alapján lennie kellett volna. Olyan szinten vesztette el a jelentőségét a cím, hogy már nem emlékszem belőle semmire. Az f4 szinte ugyanez, megspékelve avval, hogy konzolokon még ultrafos is.
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Meg isten őrizz, hogy régi sebeket tépjek fel, de majd megnézem mit mondasz, illetve mondanak azok akik mos még ezt a játékot egyértelműen a ME vagy Witcher alá rendelik.... 😉
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
de pl a Deus Exre szánt időt konkrétan sajnálod??
én iszonyat noob vagyok rpg témában, nem is igazán szeretem őket - talán az egyetlen kivétel volt a human revolution, amibe a stílusban bele mertem vágni. elképzelni nem tudom, hogy ne legyen jó (számomra) a folytatás 😊 lehet, hogy nem érzem majd forradalminak, de hogy ne élvezzem, nagyonis? Adam Jensen hangjától a szőr feláll a hátamon (jó értelemben) !!
de Zó wot-ját máris olvasom! 😉
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.01.12. 09:32:14
Forza.
Viszont a középső kép, hát, elbizonytalanodtam. Lehet, ez mégis kell majd nekem?
A trilógiák már csak ilyenek, összefüggenek egymással.
Ettől függetlenül 3 különböző játékmechanikai megvalósítású játékot kellett megvenni és végig játszani (bár a 3 már a 2 rossz irányát örökölte).
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
A DA:I-ban is van 200 órám az összes DLC-vel, csak nem jutottam a végére és nincs kedvem befejezni.
Mindössze annyit mondtam, hogy NEKEM nem tetszik, amilyen irányba haladtak a Bioware játékai az első részek után. A sztori mindegyikben jó volt, a megvalósítás azonban nálam csökkentette a játékélményt. És az eddigi Andromeda trailerek alapján ezt a folyamatot látom viszont.
Persze az alap, hogy day1 veszem az Andromedat.
De a Horizontól jelenleg sokkal többet várok.
Ennyit állítottam, nem többet.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Én kb ennél a kijelentésnél raktam le a diagnózist...Tipikus trollkodás amit tol nem több.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
pedig a preorderelők ennél sokkal durvábbat érdemelnének....
(deusex - ha TÉNYLEG középszar - mondjuk nekem is bevitt volna egy gyomrost, ha épp úgy állok, hogy megengedhetem magamnak day1)
Forza.
oké, nincs több kérdésem, készen áll a diagnózisom.
szerencsédre tiszteletben tartom a betegek jogait és nem írom be ide <#levele>#levele>
Forza.
Innentől ezek mehetnek spoilerbe, nem akarok többet látni 😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.12. 00:03:34
A Beth ha baromi lassan is de lépked előre...Legalább már nem egykaptafa barlangokba és csatornákba kellett minden második feladatban bemenni mmo szintű feladatokkal. + pc-n kellemes volt a látvány némi modifikációkkal.
Egy középszar játék retek megvalósításban. Tökéletes lenyomata 2016-os játékfelhozatalnak (pedig talán 2015 végén jelent meg). Lásd még: Deus Ex: MD, Mafia3, stb.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.11. 23:49:12
És mindjárt itt van,még el se hiszem pedig muszáj lesz!
Nagyon komoly!
A másik meg amit adott PS+ This War of Mine.Ha tudom,hogy ez ilyen jó még pénzt is adtam volna érte..
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ilyen lezárás ügyben nagyon gyerekcipőben járnak más fejlesztőkhöz képest...
Az Andromeda is ettől függetlenül 0day vétel.😊
Sok karon lépegető valami... természetben is van ilyen. Adja magát mindig.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.11. 21:37:58
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyébként vicces hogy az egyes sértett vérpistik által techdemónak bélyegzett Crysis 1 ilyen emlékezetes volt mégiscsak hogy kapásból beötlik sokaknak (ne vedd magadra, általánosságban irtam)....
Az a játék is csak azért kapta a sarat mert sokakat felhúzott a gépigény és duzzogni kellett...A sztori semmivel nem volt butább mint bármelyik n+1-ik COD részé, maga a gamepley meg a mai napig kimagaslik.