PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

orichalcos
Most erre mit lehet mondani? 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Seth
Ez ingame ? Mert annak túl jó

PSN ID.: Beegabor

orichalcos
Akinek a TLG PS2-es szint:

Tatyla
Nintendo témát kéretik befejezni innentől törlök minden ilyen szart

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Értem én. De mondom akkora rajongás van mindig a nintendo körül pedig ez is nintendo, amit linkeltem. Amúgy a day1 beállást csak azért írtam, mert tényleg úgy néz ki, hogy még a legnagyobb kő fanok sem fognak beleállni az elején. Ha meg rögtön nem lesz nagy bázis, akkor még az a kamu 3rd party támogatás is eltűnik majd, ami most van. Amúgy epic az a 3rd party támogatás. Pl uborka 3 címmel, Rayman ezredik kiadása, steep meg just dance 😊. Capcom meg dob egy Ultra SF2-őt! Mondom KETTŐT 😄 A nintendo exek meg képtelenek eltartani, meg úgy amúgy időben megjelenni, most is csak a zeldát tudták kiizzadni lunchra, minden más késik. Ergo WiiU bukás a levegőben elég erőteljesen pláne, ha még a szamurájok sem húzzák be lunchra, mert minek.
igen, ezert rohanunk day1. pont erröl szoltak az uccso kommentjeim.
istenem...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Így van. Ott is az innovatív új élmény az 1,2 Switch <#vigyor> Úgy röhögtem reggel, hogy kiköptem a kávémat. Be kell, hogy linkeljem, mert ezt mindenkinek látnia kell. viewer discretion is advised! Ne igyatok a megnézése közben és ülve nézzétek nehogy összeessetek a röhögéstől.

Utoljára szerkesztette: Totya42, 2017.01.13. 16:37:12
ez azert van, mert bar mar leirtuk millioszor, hogy mi mit keresünk, mit varunk a nintendo JATEKAITOL, ti meg mindig egy teljesen mas szemszögböl itelkeztek.
uj jatekelmeny, gameplay. ez kell. FUN. ehhez nem kell 4K csekörbord. persze jobb lenne azzal, kurrens hw latvany mellett, de nem a gyenge grafikus teljesitmeny fikazzuk, ha fikazzuk.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Mondom. Azt nem értem, h miért kivétel a Nintendo, amikor a másik kettőre köpködnek. Másik kettőnél is vannak first party játékok.
TDC Geronimo
Talán a 1st party játékok miatt? Aki nem játszik nintendo játékokkal annak fogalma sincs. N gépet az emberek sose a hw miatt vettek

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én se értem ezt az imádatot. PC Master Race is mindig döngöli földbe a konzolokat, de a Nintendo után mindig csöpög az ő nyáluk is. Nem értem.
Frankón itt földbe gyali volt sg-n és nem is olvastam? Na rákeresek <#nyes>
Mert amúgy mindenhol meg imába foglalják már szinte, hogy eljött az igaz gaming végre.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2017.01.13. 16:19:32
menj mar at a megfelelö topikba. földbe gyalaztuk mar hajnalban is.
igen, gameplay mindenek felett. DE ha nincs jatek, akkor egyszerüen nem vesszük meg! mert nincs gameplay. ennyire egyszerü. nincs kivetelezes. zelda az 1 ertelmes cim es jo lesz wiiu-ra same day.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.01.13. 16:18:39

Mindig olyan megengedőek meg elnézőek az emberek a nintendoval. Akkor tessék beleállni első nap. Ezt akartátok. Nem kell kurrens hardver, mert a gameplay mindenek felett és nem kell pixelt számolgatni. Hát megkaptátok.
Kandurex
Néhol furcsák voltak a színek, valahogy nem illettek a koncepcióba,...ami egyébként nem rossz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

"Számomra csak egy újra kiadott Wii U-nak tűnik."

az is eröben. csak mobil (is) keszüleket csinaltak belöle, nehany apro gimmick-el.

es mit csinalsz a geppel ha nincs ra jatek? nyalogatod?
majd lesz. es remelhetöleg az arat is lejjebb viszik. mert varakozason felülire araztak a barmok.

Na így korrekt. Neked tetszik veszed is rögvest.
Én tutira nem adok ki rá 150 ezret az fix. Számomra csak egy újra kiadott Wii U-nak tűnik. Szerintem én a XO-mat előbb cserélem Scorpiora, mint hogy Switchet vegyek valaha is. Sajnálom, hogy megint ilyen elmaradott géppel jöttek ki.
TDC Geronimo
géppel még nem lenne gond, de a launch lineup 0, ár kurva magas EUba, 3rd party support 0 lesz megint és az egész elképzelése a nintendonak homlokegyenest más mint amire számítottam. Élik tovább életüket a szokásos álomvilágukban. Wii Ura veszem zeldat, mert szerencsére arra is jön és az viszont bitang jónak néz ki

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Semmit nem mondok, fogom venni márciusban és fogom tolni a Zeldát, majd a Kartot, majd a 3D Mariót, majd a Xenobalde 2őt. Idén, vagyis szeretném.

Teljesen tök mindegy mikor venném meg, bár backlogot én nem építek, mert anélkül sincs időm rá.

Azok várjanak akiknek 15 játék kell rá.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.13. 15:49:44

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szóval azt mondod, hogy jó a gép, de szerinted még várni kell vele 1-2 évet. Szerintem ez így nagyon ellentmondásos. Ha nekem tetszene tényleg és jónak tartanám, akkor azonnal venném első nap, sőt már elő lenne rendelve ebben az esetben.
Moby
Gyönyörű!<#eljen>

Adversus solem ne loquitor

Totti5
HWvel semmi gond, jó az ötlet, az elképzelés, jó a cucc.

Fizetős multi, nincs mikrofon meg a többi mellett, ami zavaró itt egy dolog volt / van ami miatt most odavannak az emberek. 1 db Zelda lesz löncsre és semmi más. Vártuk a 3D Mariót, Kartot és még valamit, egy 4 címmel + a multiplatokkal a gép indítása teljesen okés. Így nem.

Meglátjuk mi minden készülget, 1-2 év és okosabbak leszünk. Ez csak azon fog múlni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A Nintendo még küzd azzal, amivel anno a Sega, de előbb-utóbb eljön nekik is ez az időszak. Hardvergyártóként az idejük (régen) lejárt. Nem kéne görcsösen ragaszkodni a hagyományokhoz, a sikeres vállalatok egyik fő jellemzője, hogy rugalmasan alakulnak a piaci viszonyokhoz. A Nintendo egyelőre ezt telibeszarja.

Csak idő kérdése, és meglépik. Kár küzdeni ellene.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

orichalcos

Nem sürgős egyáltalán. Ha jól tudom, 15-én jön a platnum.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi
Ezt egy életre megtanultam.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
Sufni, az sufni. Aki onnan vesz, annak tisztába kell lennie annak szabályaival...

Azaz az a szabály, hogy nincs szabály <#banplz>

Kandurex
Gyerekek meg vannak érte veszve 😊

n000rbi
Ha nem égetően sürgős, én megvárnám a helyedben milyen lesz a platinum.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nahh, elmentem, megnéztem élőben az Astro-t. Nagyon szép, igényes kivételezés, látszik, hogy prémium anyagokból készült. Valóban könnyű. Egyetlen dolog, ami kevésbé tetszik, az az, hogy a fülpárna nem bőrből van, mint a TB esetében, hanem ez a szokásos füles szivacs. Állítólag lehet venni hozzá mod kitet, bőrből, 16 ezer forint! Hááát, kurva drága. 😞

Kedvezménnyel 80-ért meg tudnám venni, a 2016-os modell. Ez így gyakorlatilag ugyanannyiba fájna, mint a TB.<#conf>

Moby
Béke poraikra. Az egyetlen esélyük lenne, ha átmennének játékgyártóba valódi platformokra, de nem. Az túl logikus és értelmes lenne, és akkor nem lehetne nyomni ezt a szánalommal teli vergődést, amibe mégegyszer beleálltak, csakhogy majd így emlékezzünk egy valaha volt nagyszerű konzolgyártó végnapjaira.
Dehátha ennyire kérik, meg fogják kapni 😞

Nagyon szívesen tolnám. De majd inkább emun.

Adversus solem ne loquitor

Én meg szívesebben veszek bármit a ilyen kisebb, barátibb helyen, mint egy konolokszervize vagy konzolvilág boltban, ahol totál személytelen a kiszolgálás, nulla rugalmassággal.

Amúgy, nem ismerem a vásálrlásod körülményeit, de

* nyilván mindkét felet meg kell hallganti ahhoz, hogy teljes információd legyen
* ha veszel garival egy kontrollert, kurvára mindegy, hogy selejt vagy nem, garanciáls. Tök mindegy, mit gondol a kereskedő.

Imádtam régen Mariot, még NES-korszakból, rá voltunk kattanva haverommal, még a suliból is lógtunk, csak hogy eljussunk Princess Toadstool-hoz. 😊

Ma már egy percig nem kötne le. Hiába, öregszem.

Nem olvasom az összes hozzászólást, már ne is haragudj...Akkor sem, amikor fent vagyok, akkor pláne nem, amikor nem.

n000rbi
Ne viccelj már <#levele>

Kandurex
hááát

Kandurex
Nem is rossz. Sőt, meglepően jónak néz ki, pedig elég alulra van belőve a célkorosztály. Nyilván a grafikát hagyjuk, de lehet pont azért is....

n000rbi
Nyugodj meg az első és egyetlen sufnivásárlásom volt. Azt azért remélem nem gondolod, hogy még én vagyok a hibás? 😄

Kandurex
Mondjuk azé egy kontrollert tényleg nem érdemes sufni-ból venni....

n000rbi
Az esetet megosztottam itt képekkel anno és a sztorival is, ahogy kb. rámbaszta a telefont a haverod, csak arra értettem, hogy akkor nem reklámoztad ennyire.

Tikal

<#wow2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nemkő!

Nem vagyok tisztában a vásárlásaiddal, nem követem, hogy mikor milyen hardvert vesz bárki is. Dicsekedni meg nem szoktam semmivel, így ezt a megjegyzésed sem értem.

Tikal
Steelseries fülesek?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

n000rbi
Érdekes akkor nem dicsekedtél ezzel, amikor a haverodtól vettem egy selejt one kontrollert, amit baszott visszavenni.

Haverom a tulaj, úgyhogy nyugodt szívvel veszek ott bármit. Nyitás óta ismerem, ott vettem PS4-et, Pro-t, játékot csomót, még kedvezményem is van. :-p

n000rbi
Ha a gamertechre gondolsz, akkor sok szerencsét hozzá.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.13. 10:13:13

Anyjuk picsáját!

A jóval olcsóbb TB 800 gyakorlatilag nem olcsóbb. Egy helyen találtam most Astor A50-et 85-ért, garanciával, mindennel. Tehát mondhatni egy árban vannak..

Így azért más a gyerek fekvése...

A mostani füleseik igencsak törnek. Az új designba oldalt a sin amiben állítod a méretet annak a széle annyira vékony keskeny műanyag, hogy kb hiába vigyázol rá, mint a hímes tojásra, akkor is eltörik 1 éven belül. A régi TB fülesek sokkal masszívabbak voltak, ott ez a rész teljesen másképp volt megoldva és azokkal nem is volt ilyen gond.