121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#117113 Bocs de a páránál nem volt ilyen opció... -
#117112 Hát nekem amik vannak PS Plus-ban ott nem engedi megvenni rendesen hanem csak Download gomb van... -
#117111 Szegény pára nem tudja, hogy már réges rég meg lehet venni a psplus-os játékokat :D -
#117110 Hogyhogy nem veheted meg? -
#117109 Dehogy. Ezért van a sorrend. De ha nem tetszettek a filmek, nem szereted a 80-as évek zenéjét ÉS végül graphics whore sem vagy, akkor azért sanszos, hogy nem fog bejönni a játék.
Ha nem lett volna világos: nekem GOTY listás ez a játék, óriási kellemes meglepetés. -
#117108 Igen PS5 konzolon ez FREE kezdőcsomag amit persze tudtommal ugyanúgy PS4-en is használhatsz.
2 gondom van ezzel.
1. kell hozzá PS Plus ha szeretnéd őket elővenni.
2. nem veheted már meg utána ezeket a játékokat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.11.01. 23:29:22 -
TomStorm #117107 Nem tudom én is csak lesek.Ott egy Collection opció azon belül 20 játék amit hozzáadhatsz könyvtáradhoz.
Mindezt új acc.-al amin azt se lehet hogy már megvoltak -
#117106 Gondolom a collection-ben lévő 20 plusz a havi 3 játék -
#117105 Milyen 23 játékot? -
#117104 Mindenki -
TomStorm #117103 Egyébként ez csak új accountra van vagy mindenki megkapja? -
TomStorm #117102 Nem semmi ez a Ps Plus kollekció.Befizettem és kaptam 23 játékot:O -
#117101 "Valve starts by taking a 30% cut of game sales on Steam, the same percentage that Apple and Google take from their mobile app stores. (Microsoft's own policy change affects only PC games; it will maintain its existing 30% cut of digital Xbox games.) After a game racks up $10 million in sales, Valve's cut drops to 25%. (2021. ápr. 29.)"
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.10.31. 00:48:05 -
TomStorm #117100 Igen ott van.Köszi! -
#117099 PS4-en Rendszer-->HDMI eszköz csatolásának engedélyezése. Gondolom PS5-ön is ott van vhol
Utoljára szerkesztette: Seth, 2021.10.30. 22:57:26 -
#117098 Gondolom Sony TV és valami szinkronizálást kell kikapcsolnod... -
TomStorm #117097 Beállítás ahoz hogy ha Tv-t kapcsolom be akkor ne induljon el Ps5 van? -
#117096 Tehát ha nem vagyok graphics whore, akkor már nem is tetszhet egy szép grafikájú játék ? Logikus -
#117095 Tudom -
#117094 Most is értelemszerűen építhetsz 4k-ra egy durva PC-t de a mostani konzolok árban kb 3-4x olcsóbbak, szóval árérték bajnokok inkáb. ;) -
#117093 Azért basszus mert az a Spiderman Remaster egy full más verzió!!! az nem a PS4-es változat, hanem ott sook dolog, textúra meg model ki lett cserélve!!! ;)
Sokan hiszik azt hogy a Spiderman Remastered ami a MMU-ben van az ugyanaz mint a ps4-es csak felbontás+fps.... de nem. :) -
#117092 Mintha egy kicsit sarkítanál :) -
#117091 Aki még gondolkozik azon, hogy érdemes-e megvenni a Marvel's Guardians of the Galaxyt, annak egy kis segítség:
1. Tetszettek-e a filmek? A. igen, B. nem
A válasz: tetszeni fog a játék is.
B. válasz: ugrás a 2. kérdésre
2. Szereted-e a '80-as évek zenéjét? A. igen, B. nem
A válasz: tetszeni fog a játék.
B. válasz: ugrás a 3. kérdésre
3. Graphic whore vagy-e? A. igen, B. nem
A válasz: tetszeni fog a játék.
B. válasz: nem fog tetszeni a játék. -
#117090 Kontrolleren le tudod venni, a másikról nem tudok, de csak elhelyezés kérdése. :)
Egyébként a pc-t azért tudom és szoktam hozzá hasonlítani, mert nekem az az elsődleges platform. PS4-em is csak az exkluk miatt volt, és abszolút királyság volt, de hát azért erősen érződött a nyers erőbeli különbség. Most a PS5-tel ez megszűnt. Nagyon kíváncsi leszek majd az elkövetkező cuccokra.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2021.10.29. 23:52:40 -
TomStorm #117089 Az egy erőltetett széria volt nekem.Exclusive miatt vettem anno ott is elhasalt sok mindenen.
Azzal nem csak a hűtés volt a gond.. -
TomStorm #117088 Ebben most van.Nem is kell Pc-t hasonlítani hozzá mert úgy tökéletes ahogy van.Most azt mondom le a kalappal tényleg!Minden 100% élvezhető.
Csak ez a világítás ne lenne rajta se a kontrolleren.. -
Evoluti0N #117087 Nekem még mindig az az egyik legszimpibb, h az első genes Pro-m után a PS5 végre nem sugárhajtómű hangú. -
#117086 Megvettem a Tsushima directors cut kieget, meg a Miles Morales ultimate-et is PS5-re, az utóbbinál még csak a Spiderman pimpelt verzióját toltam, és tényleg eszméletlen, hogy mennyivel jobbak az új konzolon. Van azért erő ebben a gépben rendesen. -
TomStorm #117085 Az érdekelne is.Köszi -
TomStorm #117084 Maga a konzolnak a világítását ki lehet kapcsolni/iktatni? -
#117083 Nekem a Demon1s Souls jött be nagyon. -
TomStorm #117082 Kipróbáltam pár régebbi címet eszméletlen ahogy futnak még azt is túlszárnyalta amit gondoltam..
Na de kellene valami Next gen cím valami állejtős graf.Mit ajánlanátok? -
Evoluti0N #117081 Ma vittem végig. Egyik legjobb játék idén az biztos. -
#117080 mondtamén! :D
nem tudom melyik résznél van a demo, de valami mocskosul beadja az egész játék - mondom, nekem 2021 Top3-ban bőőőőben bennevan, de lehet még a top1-et is megmerem kockáztatni néki :D
vágod hát olyan mocskos szinten beszippantott, hogy ebédszünet helyett ezt toltam inkább :DDD végletekig csiszolt, _A_ metroidvania, de tényleg.. én ilyen backtrackinget meg mapdizájnt nem éltem még - az utóbbit max a FROM gémek közelítik meg nálam -, hozzáteszem, azért vakargattam is a fejemet 1-1x, hogy most akkó hova (ne) menjek, de végülis mindig meglett a megoldás... Z-S-E-N-I-Á-L-I-S, ráadásul ez a MercurySteam a lokál Nótidog :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.10.28. 21:02:01 -
#117079 Ma vettem észre, hogy van a Metroid Dread-ből demó (hónapok óta a kezemben sem volt a switch). Úúúúúú, hogy ez mekkora gecijó játék :OOO -
TomStorm #117078 Na kikeresem a leírást köszi mert én csak úgy rátettem ahogy van:D -
#117077 A Sony-t azért nem akarom bántani, de tudja jól hogy a nép ki van éhezve AAA bejelentésekre.
Ott az Abandoned, mekkora balhé lett belőle.
Azt nem értem minek megy bele a kuki erdőbe, vannak annyira képben szerintem hogy tudják a játékosok hogy fognak reagálni. -
#117076 nademajd jön a PSX decemberben és csak úgy durragnak a megatonok -
#117075 Trollkodik...khm.
Ez a trollkodás ez a sony meztelen valósága 2021-ben :D
Ja, meg ez:
Hogy egy klasszikust idézzek: LOÁL-OLÁN
Két jó játékot mutattak. Az egyik hónapokkal ezelőtt megjelent XBOX-ra, a másik meg talán 2022, de még dátumot sem mernek mondani.
Play has no limits van! -
#117074 A kör alakú valami a PS talpa. Mindegy, hogy fektetve vagy állítva használod a stabilitás érdekében rá kell szerelni. A géphez adott leírásban benn van hogyan kell felszerelni.