121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #117113
    Bocs de a páránál nem volt ilyen opció...
  • darkSectorxxx #117112
    Hát nekem amik vannak PS Plus-ban ott nem engedi megvenni rendesen hanem csak Download gomb van...
  • Moby
    Szegény pára nem tudja, hogy már réges rég meg lehet venni a psplus-os játékokat :D
  • Voltan
    Hogyhogy nem veheted meg?
  • lwb
    Dehogy. Ezért van a sorrend. De ha nem tetszettek a filmek, nem szereted a 80-as évek zenéjét ÉS végül graphics whore sem vagy, akkor azért sanszos, hogy nem fog bejönni a játék.

Ha nem lett volna világos: nekem GOTY listás ez a játék, óriási kellemes meglepetés.
  • darkSectorxxx #117108
    Igen PS5 konzolon ez FREE kezdőcsomag amit persze tudtommal ugyanúgy PS4-en is használhatsz.

2 gondom van ezzel.
    1. kell hozzá PS Plus ha szeretnéd őket elővenni.
    2. nem veheted már meg utána ezeket a játékokat.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.11.01. 23:29:22
  • TomStorm
    Nem tudom én is csak lesek.Ott egy Collection opció azon belül 20 játék amit hozzáadhatsz könyvtáradhoz.
    Mindezt új acc.-al amin azt se lehet hogy már megvoltak
  • Seth
    Gondolom a collection-ben lévő 20 plusz a havi 3 játék
  • Voltan
    Milyen 23 játékot?
  • Seth
    Mindenki
  • TomStorm
    Egyébként ez csak új accountra van vagy mindenki megkapja?
  • TomStorm
    Nem semmi ez a Ps Plus kollekció.Befizettem és kaptam 23 játékot:O
  • MerlinW
    "Valve starts by taking a 30% cut of game sales on Steam, the same percentage that Apple and Google take from their mobile app stores. (Microsoft's own policy change affects only PC games; it will maintain its existing 30% cut of digital Xbox games.) After a game racks up $10 million in sales, Valve's cut drops to 25%. (2021. ápr. 29.)"
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.10.31. 00:48:05
  • TomStorm
    Igen ott van.Köszi!
  • Seth
    PS4-en Rendszer-->HDMI eszköz csatolásának engedélyezése. Gondolom PS5-ön is ott van vhol
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2021.10.30. 22:57:26
  • darkSectorxxx #117098
    Gondolom Sony TV és valami szinkronizálást kell kikapcsolnod...
  • TomStorm
    Beállítás ahoz hogy ha Tv-t kapcsolom be akkor ne induljon el Ps5 van?
  • Seth
    Tehát ha nem vagyok graphics whore, akkor már nem is tetszhet egy szép grafikájú játék ? Logikus
  • Voltan
    Tudom
  • darkSectorxxx #117094
    Most is értelemszerűen építhetsz 4k-ra egy durva PC-t de a mostani konzolok árban kb 3-4x olcsóbbak, szóval árérték bajnokok inkáb. ;)
  • darkSectorxxx #117093
    Azért basszus mert az a Spiderman Remaster egy full más verzió!!! az nem a PS4-es változat, hanem ott sook dolog, textúra meg model ki lett cserélve!!! ;)

Sokan hiszik azt hogy a Spiderman Remastered ami a MMU-ben van az ugyanaz mint a ps4-es csak felbontás+fps.... de nem. :)
  • Kandurex
    Mintha egy kicsit sarkítanál :)
  • lwb
    Aki még gondolkozik azon, hogy érdemes-e megvenni a Marvel's Guardians of the Galaxyt, annak egy kis segítség:

1. Tetszettek-e a filmek? A. igen, B. nem
    A válasz: tetszeni fog a játék is.
    B. válasz: ugrás a 2. kérdésre

2. Szereted-e a '80-as évek zenéjét? A. igen, B. nem
    A válasz: tetszeni fog a játék.
    B. válasz: ugrás a 3. kérdésre

3. Graphic whore vagy-e? A. igen, B. nem
    A válasz: tetszeni fog a játék.
    B. válasz: nem fog tetszeni a játék.
  • Voltan
    Kontrolleren le tudod venni, a másikról nem tudok, de csak elhelyezés kérdése. :)

Egyébként a pc-t azért tudom és szoktam hozzá hasonlítani, mert nekem az az elsődleges platform. PS4-em is csak az exkluk miatt volt, és abszolút királyság volt, de hát azért erősen érződött a nyers erőbeli különbség. Most a PS5-tel ez megszűnt. Nagyon kíváncsi leszek majd az elkövetkező cuccokra.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2021.10.29. 23:52:40
  • TomStorm
    Az egy erőltetett széria volt nekem.Exclusive miatt vettem anno ott is elhasalt sok mindenen.
    Azzal nem csak a hűtés volt a gond..
  • TomStorm
    Ebben most van.Nem is kell Pc-t hasonlítani hozzá mert úgy tökéletes ahogy van.Most azt mondom le a kalappal tényleg!Minden 100% élvezhető.
    Csak ez a világítás ne lenne rajta se a kontrolleren..
  • Evoluti0N
    Nekem még mindig az az egyik legszimpibb, h az első genes Pro-m után a PS5 végre nem sugárhajtómű hangú.
  • Voltan
    Megvettem a Tsushima directors cut kieget, meg a Miles Morales ultimate-et is PS5-re, az utóbbinál még csak a Spiderman pimpelt verzióját toltam, és tényleg eszméletlen, hogy mennyivel jobbak az új konzolon. Van azért erő ebben a gépben rendesen.
  • TomStorm
    Az érdekelne is.Köszi
  • TomStorm
    Maga a konzolnak a világítását ki lehet kapcsolni/iktatni?
  • Mephike
    Nekem a Demon1s Souls jött be nagyon.
  • TomStorm
    Kipróbáltam pár régebbi címet eszméletlen ahogy futnak még azt is túlszárnyalta amit gondoltam..
    Na de kellene valami Next gen cím valami állejtős graf.Mit ajánlanátok?
  • Evoluti0N
    Ma vittem végig. Egyik legjobb játék idén az biztos.
  • mucsácsó
    mondtamén! :D
    nem tudom melyik résznél van a demo, de valami mocskosul beadja az egész játék - mondom, nekem 2021 Top3-ban bőőőőben bennevan, de lehet még a top1-et is megmerem kockáztatni néki :D
    vágod hát olyan mocskos szinten beszippantott, hogy ebédszünet helyett ezt toltam inkább :DDD végletekig csiszolt, _A_ metroidvania, de tényleg.. én ilyen backtrackinget meg mapdizájnt nem éltem még - az utóbbit max a FROM gémek közelítik meg nálam -, hozzáteszem, azért vakargattam is a fejemet 1-1x, hogy most akkó hova (ne) menjek, de végülis mindig meglett a megoldás... Z-S-E-N-I-Á-L-I-S, ráadásul ez a MercurySteam a lokál Nótidog :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.10.28. 21:02:01
  • Moby
    Ma vettem észre, hogy van a Metroid Dread-ből demó (hónapok óta a kezemben sem volt a switch). Úúúúúú, hogy ez mekkora gecijó játék :OOO
  • TomStorm
    Na kikeresem a leírást köszi mert én csak úgy rátettem ahogy van:D
  • darkSectorxxx #117077
    A Sony-t azért nem akarom bántani, de tudja jól hogy a nép ki van éhezve AAA bejelentésekre.

Ott az Abandoned, mekkora balhé lett belőle.

Azt nem értem minek megy bele a kuki erdőbe, vannak annyira képben szerintem hogy tudják a játékosok hogy fognak reagálni.
  • mucsácsó
    nademajd jön a PSX decemberben és csak úgy durragnak a megatonok
  • Moby
    Trollkodik...khm.
    Ez a trollkodás ez a sony meztelen valósága 2021-ben :D
    Ja, meg ez:

Hogy egy klasszikust idézzek: LOÁL-OLÁN
    Két jó játékot mutattak. Az egyik hónapokkal ezelőtt megjelent XBOX-ra, a másik meg talán 2022, de még dátumot sem mernek mondani.
    Play has no limits van!
  • Bercy #117074
    A kör alakú valami a PS talpa. Mindegy, hogy fektetve vagy állítva használod a stabilitás érdekében rá kell szerelni. A géphez adott leírásban benn van hogyan kell felszerelni.